Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Adviesbureau moet NEC aan ‘kwalitatief hoogwaardige selectie’ helpen

Laatste update:
/

NEC wil in zee gaan met Futuralis Football Company, zo meldt de Gelderlander. Volgens de krant moet het adviesbureau het technische beleid bij de Nijmeegse club gaan vormgeven, omdat de zwaar bekritiseerde directeur technische zaken Edo Ophof ziek thuis zit.

Het zou, voor zover bekend, een unicum zijn dat een BVO een adviesbureau inschakelt om de samenstelling van de selectie te bepalen. De firma, met voormalig technisch directeur Johan Hansma van Heerenveen in dienst, moet daar samen met hoofdscout Henk Grim van NEC zorg voor dragen, al gaat het volgens Futuralis Football Company om ‘oriëntatie’. NEC wil niets bevestigen. “De club wil een nieuwe, herkenbare en kwalitatief hoogwaardige selectie formeren”, zo stelt de scribent.

De degradatie uit de Eredivisie is een hard gelag voor NEC. Minimaal zestien voetballers vertrekken uit De Goffert. Volgens de laatste berichten staat Anton Janssen komend seizoen niet meer voor de selectie. Dat betekent dat zijn doorlopende contract moet worden afgekocht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

och och, in Nijmegen zijn ze totaal de weg kwijt.
Wie heeft het daar nu voor het zeggen. Echte clubmensen moeten eruit. Gladde adviseurs strijken neer....

Het heeft nu echt alle schijn van een zinkend schip !

22 mei 2014 om 08:47

Gladde adviseur? Roderick is een NEC fan, heeft als trainer veel bewezen bij Beuningse Boys, wat vlakbij Nijmegen ligt. Roderick komt in de buurt en weet wat er leeft. Ik heb heel veel vertrouwen in dat het nu goed gaat komen!

22 mei 2014 om 08:49

Wie is Roderick??

22 mei 2014 om 08:55

Van Kerkhof. Medeoprichter van het bedrijf

22 mei 2014 om 09:04

sprokkie

Dank je wel!

Onzin, dit lijkt me een logische keuze voor de korte termijn. De positie van Ophof als TD is onhoudbaar en je moet gewoon snel aan de slag om een fatsoenlijke selectie voor volgend seizoen samen te stellen. Voordat je een nieuwe TD hebt aangesteld die samen met het bestuur een goede lange termijn visie heeft bepaald is het nieuwe seizoen al begonnen en loop je dus al weer achter de feiten aan. Dus goed dat ze wat tijdelijke mensen met veel ervaring inschakelen.

Niet normaal, wat een puinhoop.
Ze weten niet meer wat voor en achter is.
Zoals het er nu naar uit ziet denk ik dat NEC zeker niet bovenin gaat meedraaien in de JL

Dus er zitten ergens wat mensen die middels een Fifa 14 database site kijken welke spelers potentie hebben maar nog niet te duur zijn. Vervolgens presteren ze deze spelers op een mooi papiertje met bovenaan het logo van Futuralis Football Company.

Cool..

Welke spelers heeft NEC nog zeker voor komend seizoen?
1.foor
2.leiwakabessy
3.disveld

Maar wie zijn er nu al weg?

22 mei 2014 om 09:46

Het contract van Leiwakabessy loopt toch deze zomer af en de club had toch aangegeven dat ze niet weten of ze hem wel een nieuw contract kunnen aanbieden?

Ja joh, huur maar een duur bureau in. Slim. Geld zat toch!? Alweer een teken van totaal onvermogen.

22 mei 2014 om 09:36

Lijkt me juist een teken van veel vermogen?

En wie gaat dat betalen? NEC lijkt het nu toch echt niet meer te snappen.
Het kwakkelt maar door en lijkt bezig aan de totale ondergang!!!

Ik begrijp niet dat BVO's zich te groot voelen om zich te laten adviseren door dergelijke bureau's. Bij N.E.C. is het pijnlijk duidelijk geworden waar haantjesgedrag toe kan leiden, als mensen denken het allemaal beter te weten.
Daarnaast begrijp ik dezelfde BVO's niet dat ze geen clausule in het contract opnemen dat bij degradatie trainers/scouts/bestuursleden etc., met gesloten beurs de deur uit getrapt kunnen worden.

Lastig baantje dat technisch directeur bij nec. Eerst Aalbers die er ziek van werd en nu is zijn opvolger Ophof er ook al ziek van geworden.

Maar wat als de komende selectie ook niet presteert, wie moet daar dan de verantwoording over afleggen? Het ingehuurde bureau? De hoofdscout? De nieuwe nog aan te stellen trainer? Lijkt mij geen gezonde situatie.

Het valt me dan reuze mee, dat er ex-voetballers bij dat adviesbureau zitten.

Vanwege de grote schoonmaak is er gewoon geen kennis van technische zaken in huis. Snel een TD aanstellen lijkt me niet wenselijk en kan niet, want zolang Ophof ziek thuis zit, kan hij niet ontslagen worden. We gaan zien waar de grote schoonmaak toe leidt. In van Ingen heb ik wel vertrouwen en heeft sinds hij een klein kind was op de tribune gezeten. Doet commercieel gezien zeer goed werk. Van Delft heb ik mijn twijfels over.
De grote schoonmaak is begonnen en wij als supporters houden de vinger aan de pols.
De teammanager die gisteren na 20 jaar is weggestuurd begon toch wel een beetje een rotte appel te worden en praatte iets te veel ten iets te graag.

22 mei 2014 om 11:01

Na 20 jaar trouwe dienst praatte de beste man iets te graag? Waarschijnlijk had deze man door wat voor een Jan Doedels de club proberen te leiden. Aandoenlijk om te zien hoe jij alles probeert goed te praten bij de club. Wat een bende is het daar zeg.

22 mei 2014 om 11:23

Als je niet weet wat er speelt zeg dan niets. Ga lekker hunten in die glasbak...

22 mei 2014 om 11:38

Jij weet wat er speelt? De beste man was in hart en nieren neccer 20 jaar lang, en had misschien wat kritiek, en terecht natuurlijk zoals veel van jullie supporters ook kritiek hebben. Supporters als jij en Pieter Jan zijn eng, clubiconen een trap nageven bah. Neem een voorbeeld aan veel van je medesupporters.

22 mei 2014 om 11:45

Heeft niets met een trap nageven te maken. Ik heb vertrouwen in v. Ingen dus als er noodgedwongen ontslagen moeten vallen dan zij het zo. Hoezo eng? Gelukkig dat jullie de clubmensen wel allemaal een warm hart toedragen ahum

22 mei 2014 om 17:08

Hij moet in zijn functie de ballen oppompen en verder zijn mond houden . supporters mogen een mening hebben hij in zijn functie niet . hard maar zo is het .

22 mei 2014 om 22:25

@nec-nijm, Op het ontslag van de team manager en de materiaal die beide 20 jaar in dienst is het natuurlijk best een harde klap. Want als ze niet zouden functioneren dan is het natuurlijk raar dat ze al 20 jaar op die plek zitten.
Verder zijn veel supporters van nec niet eens met hun vertrek. Althans op het forum van nec spreken de meeste van een trieste zaak en niet zoals jij hard.

De één na de ander wordt eruit gegooid daar, TD nummer 2 zit in de ziektewet, Boekhoorn weet niet hoe snel die weg moest komen. En dan nu een adviesbureau inschakelen om een selectie samen te stellen. Eén grote grap is die club geworden.

22 mei 2014 om 11:22

Gast ga je lekker bezig houden met je eigen club, nog zo'n seizoen kan gewoon niet dus moeten er nu harde maatregelen genomen worden. Rotte appels moeten weg gewerkt worden.

22 mei 2014 om 11:42

De rotte appels bij nec blijven bij de club zitten en jij loopt er kwijlend achteraan.

22 mei 2014 om 11:49

Zegt wie?

22 mei 2014 om 13:50

@sjappie waarom zoveel commentaar op Vitesse? Je vergelijkt Vitesse met Nec maar dan doet Vitesse het toch gewoon veel beter?

NEC moet goede mensen aannemen en niet zo'n bureau want die hebben toch totaal geen binding met de club? En de supporters kunnen zich toch niet identificeren met de beleid voerders??

22 mei 2014 om 17:12

Vind jij dat ze het bij Vit veel beter doen ? waar baseer jij dat op dan ? op de positie op de ranglijst ? bestuurlijk is het bij Vit mss nog wel een grotere bende dan bij NEC en wij hebben daarover idd niet te klagen.

@vithoba

Met hoongelach werd van Hintum als TD afgeserveerd. En nu? Nu stellen ze hem weer aan als hoofd jeugdscouting. Nog fff en dan zit Aalbers ook weer op het Arnepse pluche.

22 mei 2014 om 22:27

Tja keizer karel :D in Nijmegen was er toch een verkeersplein naar hem vernoemt, toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren