Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Erelid treedt terug als lid Raad van Commissarissen bij NEC

Laatste update:

Het contract van Anton Janssen als trainer van NEC is ontbonden. Dat brengt de Gelderlander maandagmiddag naar buiten. De vijftigjarige coach slaagde er na het ontslag van Alex Pastoor, vroeg in het seizoen, niet in om NEC buiten de gevarenzone te houden. De club ontliep directe degradatie, maar zakte na verlies in de play-offs alsnog af richting de Jupiler League.

Het vertrek van Janssen uit De Goffert komt niet echt meer als een verrassing. Een paar dagen geleden berichtten diverse Gelderse media reeds dat Janssen het voorstel had gekregen om assistent te worden van een nieuw aan te trekken hoofdtrainer. Daar zag de clubman absoluut geen heil in. Het lijkt erop dat NEC het niet zag zitten in een seizoen Jupiler League-voetbal met Janssen aan het roer.

Daarom zijn beide partijen na overleg uiteengegaan. Voor Janssen was het trainerschap in Nijmegen zijn tweede klus in het betaald voetbal: in het seizoen 2012/13 had hij FC Oss onder zijn hoede. Bij NEC verzamelde hij 29 punten uit 30 wedstrijden.

Update 29 mei 17.25 uur - Erelid treedt terug als lid Raad van Commissarissen bij NEC
Na het vertrek van hoofdtrainer Anton Janssen heeft ook erelid Seije Visser besloten om NEC te verlaten. Visser was lid van de Raad van Commissarissen, met als portefeuille technische zaken. Hij voelt zich mede verantwoordelijk voor de tegenvallende sportieve resultaten en de daarbij horende degradatie en is daarom opgestapt. Dat bevestigt NEC op de website van de club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht. Sowieso een slechte aanstelling van het bestuur, iemand die nog niks had klaargespeeld moest NEC ervan weerhouden te degraderen. Gewogen en te licht bevonden.

Hopen op Mario Been!

26 mei 2014 om 16:01

Denk je nou echt dat Mario Been een club uit de jupiler league gaat coachen?

26 mei 2014 om 16:45

Ja, ik hoop stiekem dat Super Mario NEC gaat coachen aankomend seizoen. Het zou fantastisch zijn en ik denk dat Mario en NEC een goede combi zou zijn!

26 mei 2014 om 18:30

2 jarig contract geven en we gaan weer europa in

26 mei 2014 om 16:01

29 punten in 30 wedstrijden. Is Pastoor destijds al na 4 wedstrijden ontslagen?
Verder begrijpelijk. Heeft niet bepaald kunnen overtuigen en zal ook qua salaris wel op eredivisie niveau zitten. Afwachten wat ze nu gaan binnen halen natuurlijk maar er lopen nog wel wat clubloze trainers. Alleen de vraag of die de Jupiler league zien zitten. Ruud Brood, Robert Maaskant, Mario Been, John dahl Tomasson, Erwin Koeman..

26 mei 2014 om 16:12

Klopt, hij is al na 4 wedstrijden ontslagen. Maar het seizoen ervoor had hij ook al iets van 12 wedstrijden niet meer gewonnen

26 mei 2014 om 16:19

hij had vanaf begin februari zijn laatste 3 punten gepakt. na ongeveer 15 wedstrijden nie tmeer te hebben gewonnen mocht hij vertrekken

en nog 1. had er wel vertrouwen in maar het is beter om compleet opnieuw te beginnen.

Oud nieuws VZ, dit was vorige week al bekend...

Maar desalniettemin is dit een volledig terecht ontslag.

26 mei 2014 om 15:47

Nee hoor, geen oud nieuws, hij was namelijk nog niet daadwerkelijk ontslagen. Dit was alleen door omroep Brabant naar buiten gebracht en niks was dus zeker.

Hoppa, de tweede club na Roda die de tweede trainer van afgelopen seizoen de laan uitstuurt.

Overigens vertonen NEC en Roda veel overeenkomsten.
Beiden een begroting van rond de 11 miljoen afgelopen seizoen en beiden moeten minimaal 3 miljoen inleveren (met Roda weliswaar een hogere schuldpositie)
Verder hebben beiden teveel "dure" spelers met langlopende contracten waar ze vanaf moeten.

Ik wens ze beiden veel sterkte.

hoppaaaa.
Nec en Roda zijn nu helemaal uitgekleed.

Zie die 2 ploegjes niet zomaar terugkeren in de eredivisie.

26 mei 2014 om 16:20

waarom niet? die clubs gaan tenminste weer herbouwen. alle dure en mindere spelers vertrekken. daarvoor komen weer jongens uit de jeugd en misschien nog eventuele aankopen.

26 mei 2014 om 16:39

Ik denk dat nu alles weggaat je niet zomaar een nieuw kampioenselftal kan bouwen.
Ik weet niet wat er nog in de jeugd rondloopt, maar echt interessant zijn Roda en Nec niet meer denk voor een voetballer.

Ik hoop trouwens dat ze wel na 1 jaar weer terug komen hoor.

29 mei 2014 om 18:33

Je spreekt je zelf hier wel erg tegen. In het begin zeg je dat je niet zomaar een nieuw kampioensteam kan bouwen en dat de clubs niet meer interessant zijn voor (kwaliteits) voetballers. Vervolgens denk je dat ze toch wel weer gaan promoveren?

Geen enkele gearriveerde trainer zal NEC nog willen trainen. Je kan alleen nog maar falen met deze club. Waarschijnlijk zal het een of andere debutant zijn.

26 mei 2014 om 16:47

Er zijn nog plenty trainers zonder werk. Keuze zat voor NEC . Misschien is Tomasson een ideetje.

26 mei 2014 om 17:04

Die zal wel twee keer nadenken voordat hij nog eens aan een hopeloos project begint.

Terecht ontslagen natuurlijk hele aardige man maar had totaal geen visie . Een trainer moet een bepaalde visie hebben daar zijn spelers op uitzoeken die vertrouwen geven en daar aan vasthouden . ook als je een paar keer verliest . Janssen heeft het voor elkaar gekregen om bijna iedere wedstrijd met een ander elftal te beginnen . Het was al lastig om er een elftal van te maken door de vele buitenlanders maar op de manier hoe Janssen het deed lukt het natuurlijk nooit . Plus dat de spelers o,o zelfvertrouwen opbouwen als je iedere week maar moet afwachten of je erin staat en wat de tactiek is.

Grote schoonmaak. Zowel NEC als Roda JC lijken keihard te zijn afgerekend op wanbeleid en vriendjespolitiek. Ik hoop voor de supporters van belde clubs dat er snel een positieve trend ontstaat. Het zal een hele opgave worden om in 1 jaar te promoveren.

26 mei 2014 om 18:22

NEC en Roda JC mogen een voorbeeld nemen aan Go Ahead Eagles. Veel lagere begroting, bijna alleen maar Nederlandse jonge spelers en uit en thuis altijd met 3 spitsen. Zie maar weer eens te promoveren....

26 mei 2014 om 19:12

Bijvoorbeeld. Ook Cambuur heeft een aanpak laten zien die heeft gewerkt. Ik ben oprecht benieuwd -zonder ook maar enige waarde-oordeel- naar de wijze waarop Go Ahead en Cambuur het volgend seizoen gaan doen. Het zou leuk zijn als deze clubs hun prestaties van dit seizoen kunnen evenaren.

Terug naar Nec: is er al een verwachting tav een nieuwe trainer?

29 mei 2014 om 19:25

nee er is nog geen trainer bekend gemaakt. maar de Cambuur manier werkt niet op de lange termijn. spelers als Lukoki, Manu en Ritzmaier zijn drie dragende spelers die nu weer terug naar hun clubs gaan. nu moet je zeker een aantal goede spelers halen die die posities op kunnen vullen. ik denk niet dat er spelers van dat kaliber van Ritzmaier en Manu nu naar Cambuur gaan.

30 mei 2014 om 09:17

Alsof die spelers voor dat ze bij cambuur kwamen hadden laten zien van wat voor caliber ze waren. Als dat zo was hadden ze die spelers nooit verhuurd. Verder werkt de huur aanpak niet op lange termijn, wat wel een voordeel is dat je bij degradatie niet je halve team hoeft te ontslaan of erger nog eredivisie lonen te betalen. De aanpak van nec heeft ook biet gewerkt, gewoon domweg kopen.

Zou Mario zich te groot voelen?
Laat Mario maar in stappen en de club leiden!

27 mei 2014 om 08:57

Ligt eraan wie er een vinger in de pap heeft. Als Mario gaat doen is dit omdat boekhoorn hem steunt. Zijn goede vrienden namelijk. Dan komt het ook vast goed met onze selectie.

Janssen weg is ok.
Wanneer komt er nu eens duidelijkheid over wat er nu gebeurd?
Wie kan mij dat vertellen?

NEC moet echte club mensen aanstellen zowel in de jeugd als technische staf! de Gier, Gentenaar, Pothuizen etc..

29 mei 2014 om 18:30

Het blijkt dat dat niet werkt aangezien juist de clubmensen er dit seizoen waren. Jack de Gier was spitsen trainer. Trainer Anton Jansen, historie bij Nec. Directeur Edo ophof, verleden bij Nec etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren