Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Adriaanse zei dat ik Messiaanse trekjes had, maar dat was overdreven'

Laatste update:

Steven Berghuis keert dinsdagavond terug in het stadion waar hij zijn eerste stappen in de Eredivisie zette. De aanvaller van AZ neemt het met zijn ploeg op tegen FC Twente, waar hij in het verleden bekend stond als een groot talent. Een echte doorbraak bleef echter uit en na een verhuurperiode bij VVV-Venlo belandde Berghuis tweeënhalf jaar geleden in Alkmaar.

/

De aanvaller had in het huidige Twente niet misstaan, maar vindt het moeilijk om te zeggen of zijn oude club een fout heeft gemaakt door hem te laten gaan. "Toen ik destijds terugkwam van VVV had ik geen recht van spreken, want ik heb in Venlo veel te weinig laten zien", zegt Berghuis in TC Tubantia. "Ja, Co Adriaanse zei dat ik Messiaanse trekjes in mijn spel had, maar dat was natuurlijk overdreven. Ik was er op dat moment gewoon nog niet klaar voor. Zowel fysiek als mentaal niet."

Bij Twente was men wel te spreken over de kwaliteiten van Berghuis, maar niet over het gedrag van de aanvaller. Berghuis zegt dat hij 'grootste stappen in zijn hoofd' heeft gemaakt en geeft toe dat hij na zijn debuut bij Twente dacht dat het allemaal wel vanzelf zou gaan. Dat bleek niet zo te zijn, maar nu knokt Berghuis ervoor om uiteindelijk alsnog in de top terecht te komen.

FC Twente had Steven Berghuis niet weg moeten doen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Probleem van twente. Ze kunnen daar niet omgaan met de zogezegd lastige spelers. Kijk Tjaron Cherry. Moest ook weg van Munsterhuis. Samen met Berghuis was dit een dodelijk aanvalsduo geweest.

27 januari 2015 om 18:10

Arnautovic? Elia? Janssen? Kortom onzin.

Chery kon er helemaal niets van toen hij vertrok, zat zelfs bij RBC op de bank. Hij zag pas later het licht, net als Berghuis. Beiden mentaal en fysiek veel te zwak op dat moment.

27 januari 2015 om 18:10

Berghuis kwam eerste anderhalf jaar bij az ook tekort. Ik had hem al afgeschreven maar hij heeft zich heerlijk herpakt. Snap twente wel, hij was zeker niet op niveau van wat hij nu is.

27 januari 2015 om 19:18

Munsterhuis? Is dat een fusion van Berghuis en Munsterman?

27 januari 2015 om 19:52

Ja, hadden we Chery maar ipv Guttierez.... *Zucht*

Het niveau van Twente is de laatste jaren natuurlijk ook wel gedaald. Er zullen dus wel meer spelers zijn die nu van toegevoegde waarde hadden kunnen zijn maar een paar jaar geleden aanmerkelijk te kort kwamen.

27 januari 2015 om 18:22

Zoveel hebben AZ en Twente elkaar de laatste jaren niet ontlopen qua niveau. Maar Berghuis was bij VVV drama en in het eerste anderhalve jaar bij AZ ook. Het is dan ook niet terecht om te stellen dat Twente het verkeerd heeft gezien. Realistische en eerlijke reactie van Berghuis derhalve.

Hij is trouwens wel een beetje een type Messi, alleen dan wel een niveau'tje of 10 lager. Het gaat alleen even om het type speler. Als je bij wijze van spreken zegt dat Kishna een type Ronaldo is dan wil dat nog niet zeggen dat hij natuurlijk hetzelfde (potentiele) niveau heeft.

27 januari 2015 om 21:49

Precies! Ik vind mezelf type inzaghi, maar misschien ben ik wel technisch beter

Bij Twente vond ik hem te fragiel, VVV was het niks, eerste 1.5 jaar bij AZ ook zwak en ineens kwam hij bovendrijven. Een geweldige voetballer! De beste Nederlandse dribbelaar, alleen door die blessure is hij weer achterop geraakt

Dit wordt naar mijn mening echt een hele goede voetballer. Eigenlijk heeft hij een beetje van alles, alhoewel zijn fysiek wel iets beter mag worden. Denk dat dit later wel een klant wordt voor Oranje

Mooie speler! Had alleen bij Twente de pech dat hij de concurrentie aan moest met Ola John (en verloor).

Die Adriaanse kraamt wel vaker onzin uit de laatste tijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren