Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO bereikt akkoord met Ajax: ‘Dit is de juiste keuze op dit moment’

Laatste update:

Sheraldo Becker gaat aan de slag bij ADO Den Haag. De onderhandelingen namen veel tijd in beslag, maar de 21-jarige rechtsbuiten bevestigt tegenover FOX Sports dat er inmiddels een akkoord met Ajax is bereikt.

/

Becker ondergaat donderdag de medische keuring en als die goed verloopt, tekent hij een contract voor drie seizoenen in de Hofstad. “Het heeft een tijdje geduurd, maar ik ben blij dat het nu rond is.”

“Er waren opties in Engeland en Turkije, maar na een gesprek met Zeljko Petrovic kreeg ik een goed gevoel bij ADO. De juiste keuze voor mij op dit moment”, aldus Becker. Het is niet bekend hoeveel ADO aan Ajax betaalt.

Is ADO Den Haag een geschikte club voor Sheraldo Becker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws! Hing natuurlijk al n beetje in de lucht dus ben blij dat onze jan pipo de clown zn portemonnee heb getrokken.

Lekker concurreren met Schaken en laat ze maar lekker vechten voor hun plek.

Welkom in de mooiste stad van Nederland

17 augustus 2016 om 20:23

Juist. Een goede voetballer. Volg hem al een tijdje en vorig seizoen bij PEC deed hij het zeer verdienstelijk.

Kijk er naar uit om hem in het groen geel te zien!

17 augustus 2016 om 21:02

Vind je? Was een moeilijke jongen anders. Weigert 9 van 10x mee te verdedigen. En vertoonde uiterst arrogant gedrag en na zijn blessure belandde ie niet voor niks op de bank

18 augustus 2016 om 08:10

Daar heb je wel punt. Vergeet niet dat hij nog jong is en nog veel moet leren. Voor een jonge speler die zijn eerste eredivisie seizoen beleeft vind ik dat hij het goed gedaan heeft en potentie getoont heeft.
Ben er wel blij mee. Gaan we nog veel plezier aan beleven.

17 augustus 2016 om 20:31

Mooie vent die Petrovic, heeft flink z'n nek uitgestoken voor Becker dus hoop dat ie de moeite terugbetaald.

Is El Ghazi in zijn huidige vorm echt beter dan Becker? Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik niet heelveel PEC Zwolle gekeken vorig seizoen maar ik hoorde en zag af en toe wel dat hij 1 van de betere was van Pec.

17 augustus 2016 om 20:33

Wellicht over een jaar of 2, met wat meer eredivisiewedstrijden in de benen. El Ghazi is momenteel echt wel beter dan Becker.

17 augustus 2016 om 21:44

Als iemand in de huidige eredivisie kan worden gekarakteriseerd als een blind paard is dat El Ghazi wel. Totaal geen oog voor ploeggenoten en het spelinzicht van een platgetrapte naaktslak. Ik zie in hem nog steeds meer een spits dan een winger, puur en alleen omdat ik vind dat hij sterk is in de afronding.

17 augustus 2016 om 22:56

El Ghazi heeft een type rechtsback nodig die veel opkomt langs de zijlijn zodat El Ghazi ruimte krijgt om wat leuks te verzinnen. Tegen Rostov vulde Veltman deze rol goed in met als resultaat dat El Ghazi een goede wedstrijd speelde. Het is in het belang van Ajax om Veltman vaker op de RB te zetten en Tete naar RCV te verplaatsen.

17 augustus 2016 om 23:23

Man man man wat speelde Veltman extreem slecht tegen Rostov. De ene foute pass na de ander zowel in de diepte foute passes als ook talloze passes in de breedte in niemandsland

18 augustus 2016 om 07:53

Hehe, iemand anders zag dat dus ook! Ja Veltman begon sterk verdedigend maar pffff wat werd het slecht na verloop van tijd.

17 augustus 2016 om 22:54

Lijkt mij ook dat Becker beter is. Zie die Elgjhazi alleen maar dramatisch spelen. Komt geen één man voorbij , en als hij een keer een voorzet geeft is dat altijd een waardeloze poging datzelfde geld voor zijn afstandschoten.

Meest overschatte "talent" van Nederland.
Utrecht, heerenveen misschien Twente daar zou El Ghazi het maar eens moeten proberen.

Zeker blij met deze aanwinst voor op de flanken! Vooral omdat schaken en duplan een beetje op leeftijd komen

17 augustus 2016 om 20:36

Nu is Amsterdam wel welkom in den haag he . Goede aankoop die opa's beginnen ook af te takelen op de flank daar.

17 augustus 2016 om 21:50

Ja die flankspelers zijn n beetje niveau cillessen

17 augustus 2016 om 23:43

Schaken takelt inderdaad fors af, maar Duplan speelt de sterren van de hemel. Ontzettend goede aankoop om Schaken te kunnen vervangen. Duplan kan dit seizoen zeker nog zo goed spelen en volgend seizoen houdt hij het ook wel vol.

18 augustus 2016 om 08:12

Hahaha nee joh die is nog veel verder gezakt naar het niveau waardeloos. Pakt geen punten maar deelt ze telkens weer uit. Hahaha

18 augustus 2016 om 08:42

Zo gaat het altijd: Ze lopen allemaal met een 100% anti-Ajax t-shirt te paraderen, maar als er wat te halen valt, zijn ze ineens een stuk minder principieel. Als je iemand vraagt waarom hij zo een hekel heeft aan Ajax, krijg je steeds hetzelfde antwoord nl. dat Ajacieden arrogant zijn. Dat heeft, als het al zo is, natuurlijk te maken met het feit dat je de fouten en tekortkomingen van een ander eerder ziet dan die van jezelf. De meeste Ajacieden lachen er daarom om en worden er niet warm of koud, want met welk recht kan iemand een ander arrogantie verwijten als hij zelf er zelf een dubbele moraal op na houdt?

Bovendien weten de meeste mensen niet eens wat het woord betekent. Ik heb laatst op een PSV forum een reactie van een PSV supporter gelezen, die uit de doeken deed waarom hij zo een hekel had aan het "arrogante" Ajax en er vervolgens, als ware dat een vanzelfsprekendheid, vanuit ging dat Ron Vlaar, die een van de sterkhouders is van AZ en daar een bijna gegarandeerde basisplaats heeft, wel even bereid zou zijn om naar PSV te komen om daar de reservebank warm te houden. Over arrogantie gesproken.

De hypocriete houding van een deel van de PSV-aanhang jegens Ajax, is overigens eerder regel dan uitzondering. Toen in het verleden het gerucht ging dat Van der Vaart en Sneijder naar PSV zouden komen, kregen dezelfde supporters die doorgaans vooraan staan om hun afkeer van alles dat Ajax is, uit te spreken, bijna een spontaan orgasme bij de gedachte alleen al. Het is natuurlijk huichelachtigheid ten top om ergens uit principe tegenaan te schoppen, maar er tegelijkertijd wel van te profiteren als de mogelijkheid zich voordoet.

En dan heb ik het niet eens over het PSV van Harry van Raaij. Dat PSV vond zichzelf, na vier jaar op rij kampioen te zijn geworden, te goed voor de NL competitie en wilde een Europese competitie. PSV zou de NL competitie volgens van Raaij zijn "ontstegen" en wilde naar het buitenland. Bij Ajax wil men graag de beste zijn en op het moment dat ze de beste zijn, zal iedereen dat weten. Sommigen buitenstaanders noemen, dat arrogant terwijl men dat bij Ajax zelf bij voorkeur zelfbewustzijn noemt. Ajax wilde ook een Europese competitie, maar heeft echter nog nooit uitgesproken dat men zich te goed voelt voor de rest en de NL competitie zou willen verlaten. En je tegoed voelen voor een ander, dat is natuurlijk het toppunt van arrogantie.

Dat PSV daarmee weg kan komen, toont aan hoezeer er met twee maten wordt gemeten en dat de vermeende arrogantie van de Ajacieden slechts een drogreden is, waarmee de haatcult tegen Ajax in stand wordt gehouden. Het ligt voor de hand dat de Calvinistische volksaard en de bijna compulsieve neiging om alles en iedereen die zijn kop boven het maaiveld steekt, een kopje kleiner te maken, daar eerder aan ten grondslag ligt. Alsmede een gezonde portie oudhollandse afgunst.

Ik kan me nog heel goed de storm van verontwaardiging herinneren toen Ajax met een 1 op de stropdas verscheen, nadat de club kampioen was geworden. In NL word je als je beste bent gebleken, kennelijk geacht dat voor je te houden en mag je dat in geen geval laten zien. En dat getuigt niet alleen van een bijzonder kleinsteedse bekrompenheid, maar is eigenlijk gewoon heel zielig. Nu heeft Ajax drie sterren op de borst, hetgeen in principe natuurlijk precies hetzelfde is. Maar omdat PSV en Feijenoord die ook hebben, hoor je daar ineens niemand over. En dat is tekenend voor de dubbele moraal in de anti-houding tegen Ajax. Als Ajacied kun je dat het beste gewoon over je laten heenkomen en in gedachten houden dat het nog altijd beter is dat je arrogantie kan worden verweten dan hypocrisie.

18 augustus 2016 om 10:32

Zo het zit je allemaal nog al hoog he vriend.
Hoewel het volgens jou de meeste ajax fans koud laat.
Maar volgens mij is dit een topic over een overbodige ajax speler die naar ado gaat.
Waar ik als ado fan erg content mee ben.
Dus wat jou betoog hier doet ..... ?

18 augustus 2016 om 11:06

De persoon op wiens betoog ik reageerde, begint zijn betoog met: "nu is Amsterdam wel welkom in den haag he".

Een even begrijpelijke als terechte reactie, waar ik mijn visie op gegeven heb. Dat jij zonder dat je inhoudelijk iets over mijn reactie hebt te melden, je toch geroepen voelde er op te reageren, toont volgens mij aan dat je het vooral zelf bent, die ergens mee zit en dat heeft waarschijnlijk te maken met het spreekwoord "wie de schoen past ..."

18 augustus 2016 om 12:40

Scepticus. Je inhoud vol knallen met lange teksten vol aannames en deels zelf ingevulde feitjes kunnen meningen ook verdeeld over zijn.
Maar mooi duur gesproken van je. We snappen je punt, maar je hoeft je niet zo arrogant op te stellen hoor met je wie de schoen past haha

18 augustus 2016 om 12:44

Ps voordat er dalihk weer n hoofdstuk aan tekst bij komt: met de laatste opmerking probeer ik gewoon n.beetje te sarren.

18 augustus 2016 om 14:51

Ik geef niet alleen mijn mening, maar weet die ook met argumenten en voorbeelden te onderbouwen. Het lijkt me logisch dat je daar meer regels voor nodig hebt, dan iemand die niet verder komt dan het ventileren van zijn mening.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat ik veel energie zal verspillen aan iemand die alleen maar in staat is om opmerkingen te maken over de lengte van een tekst en niets zinvols heeft te melden over de inhoud ervan. Dat kun je arrogant vinden, maar dat is gewoon pragmatisch omdat het weinig zin heeft om aan een dood paard te blijven trekken.

18 augustus 2016 om 19:13

Ach man.. ik vind het gewoon zeer interessant hoe je reageert.. je maakt je helemaal druk haha dus daar kan ik om lachen.
Ikzelf heb er simpelweg geen behoefte aan om met mn telefoon n laplijst tekst te typen om mijn punt tot in detail duidelijk te maken. Je komt erg beledigd over en het enige wat ik nu fijn vind om te doen is je uitlachen. Heeft niks met mn hersencellen te maken of met de aanname dat ik n bepaald type persoon ben.
Als ik een advies mag geven.. denk n beetje aan je gezondheid.. als je je hier al zo druk om maakt dan ben ik benieuwd wat echt erge dingen met je doen. Sterkte en nogmaals bedankt.

18 augustus 2016 om 19:22

Ik vraag me waarom iemand die zo relaxed is als je jezelf voordoet, überhaupt reageert. Lijkt me een beetje tegenstrijdig.

Hoeveel heeft Petrovic nu voor hem betaald?

17 augustus 2016 om 20:57

200.000€

Ik ben benieuwd. Vind hem wel een speler met veel potentie.

Die was sws wel gekomen, Petrovic had becker desnoods uit eigen zak betaalt; -)

Den haag gaat goed draaien met deze jongen links en rechts met kastaneer goeie aankoop

17 augustus 2016 om 21:36

Maar dan andersom! Maar ik hoop het ook! Ik roep al weken leicester den haag dus hopen dat t uikomt haha

17 augustus 2016 om 23:45

En over een paar dagen de andere club die leicester allures heeft verslaan (excelsior)! Dan zullen we Becker nog niet zien lijkt me maar de opstelling staat al als een huis

18 augustus 2016 om 15:24

Ja de wedstrijd van morgen uit bij Excelsior is toch wel belangrijk. Als je deze overtuigend wint laat je toch zien dat de goede start geen toeval is. De week erop Heracles-thuis. Het zou wat zijn als je de wedstrijd daarop met 12 punten uit 4 wedstrijden aan de aftrap kan verschijnen in de kuip tegen Feyenoord!!

Jaa links kastaneer en rechts becker zou mooi zijn als ze net als leicester kampioen kunnen worden . Wie weet zeiden ze ook met leicester dat ze geen kampioen konden worden maar toch kampioen zijn geworden. Dus ADO op naar Excelsior en dan 9 punten

Is er een terugkoopclausule? Zoja voor hoeveel kan ajax hem terugkopen

Voor 2 ton heeft ADO een goede koop hieraan, Becker gaat denk ik wel zijn waarde hebben voor ADO met zijn snelheid en voorzetten

Goede aankoop, Gaat Schaken uit de basis houden denk ik.

17 augustus 2016 om 23:47

Hoop ik* Schaken zakt elke week qua niveau, blijft technisch sterk maar hopelijk kan Becker hem uit de basis spelen.

Mooie stap voor deze jongen. Komt naar mijn mening net tekort voor Ajax, maar kan een leuke aanvulling voor menig Eredivisieclub zijn/worden!

Jan Pipo de Clown zak in zijn nopjes zijn!

18 augustus 2016 om 15:33

Dat is hij zonder twijfel!! De flanken zijn nu dubbel bezet met hopelijk Kastaneer(links) en Becker(rechts) als basis en Marengo en Schaken de backups. Dit zijn jongens die allemaal Havenaar goed in stelling kunnen brengen om te doen wat hij zo goed kan.

18 augustus 2016 om 15:35

En uiteraard Duplan in de rug van Havenaar als 10 die dat in mijn ogen uitstekend doet!! Achter Duplan heb je dit seizoen dan Meijers en Trybull staan die heel taakbewust kunnen spelen en veel ballen onderscheppen. Dit ADO belooft veel voor de komende tijd. Ben benieuwd hoe lang we een positieve reeks kunnen neerzetten..

'' Het is niet bekend hoeveel Ajax aan ADO betaalt.'' Volgens mij heeft Petroviç al een paar keer laten weten dat hij 200.000 moest kosten en dat eventueel uit eigen zak wilde gaan betalen. Ook Overmars heeft laten weten dat Becker maar een koopje is met zijn 200.000... Gok dat er ongeveer zo'n 200.000 mee gemoeid is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren