Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Acht spelers knappen het vuile werk op voor Messi, Neymar en Suárez’

Laatste update:

Hristo Stoichkov denkt dat Barcelona op 6 juni in de finale van de Champions League aan het langste eind gaat trekken in Berlijn. De voetballegende uit Bulgarije, die de Cup met de Grote Oren in 1992 won, vindt het team van trainer Luis Enrique ‘het meeste talent’ hebben.

/

De 49-jarige Stoichkov laat zich in het interview met televisieprogramma Al Primer Toque ook lovend uit over Luis Enrique: “Hij heeft een duidelijke visie en is een waardige coach van Barcelona, ondanks dat hij mogelijk last heeft gehad van het vertrek van sportief directeur Andoni Zubizarreta. Hij kan de baas zijn in de kleedkamer, dat is ook een plus.”

“Hij heeft het juiste karakter en heeft als speler ook genoeg successen meegemaakt”, gaat de trainer in ruste verder. “Lionel Messi? Daar is er maar één van, hij is uniek. Hij is en blijft de beste. Maar achter Messi, Neymar en Luis Suárez staan wel acht spelers die het vuile werk voor hen opknappen, vergeet dat niet.”

Denk jij dat Barcelona de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona is in zo'n bizar goede vorm, en dan doel ik specifiek op MSN. Ik zie ze als de grote favoriet voor de CL.

20 mei 2015 om 00:11

Bayern was ook favoriet tegen Chelsea en alsnog hebben ze toen niet gewonnen, dus het zegt niets het is 50/50

20 mei 2015 om 08:14

Ik wil graag in je meegaan, maar in deze vorm is de kans niet even groot dat Juventus wint, dan dat Barcelona wint. Beide kunnen winnen op geluk, beide kunnen nipt winnen. Maar de kans dat een van de ploegen de ander wegspeelt is verre weg het grootst bij Barcelona. Ik zeg 65/35 voor Barca.

Edit: Ik vergat even dat Barcelona nog te maken kan krijgen met onderschatting, de kans dat Juve Barca onderschat zal weer wat kleiner zijn misschien heb je toch gelijk

20 mei 2015 om 08:54

Als jij echt gelooft dat het 50/50 is zou ik even wat geld wedden op juventus als ik jou was.

20 mei 2015 om 09:22

?????????? hoezo
Dus met 50 / 50
kun je je geld eraan wagen ????
Snap ik niet evenl veel kans dat je verliest ook toch

20 mei 2015 om 09:57

Omdat de quotering voor juve hoger is, is 50/50 wel een schappelijke gok

20 mei 2015 om 10:49

Haha hilarisch dit. Nooit wiskunde gehad?

20 mei 2015 om 12:11

Het is altijd 50/50, of de een wint of de ander.

20 mei 2015 om 12:30

Dat is een grap toch?

20 mei 2015 om 02:23

Ik denk dat Barca hem gaat winnen, al hoop ik dat Juventus hem pakt, ik gun het Pirlo en Buffon echt!

20 mei 2015 om 17:06

@shevanr7, echt waar, ik deel je mening. Als het barça niet was die in de finale stond, had Juventus hem mogen nemen van mij. Pirlo, Buffon, Chiellini allemaal spelers die ik het zo hard zou gunnen, maar niet tegen barça natuurlijk. Hopen dat wij de beker omhoog tillen natuurlijk! :D

20 mei 2015 om 17:06

Mag weg, dubbelpost

20 mei 2015 om 17:06

@shevanr7, echt waar, ik deel je mening. Als het barça niet was die in de finale stond, had Juventus hem mogen nemen van mij. Pirlo, Buffon, Chiellini allemaal spelers die ik het zo hard zou gunnen, maar niet tegen barça natuurlijk. Hopen dat wij de beker omhoog tillen natuurlijk! :D

20 mei 2015 om 17:07

Mag weg, dubbelpost again

Barca dient dit gewoon te moeten winnen. Ze zijn vrijwel op elke positie sterker en daardoor ook topfavoriet. En MSN in deze vorm helpt daar ook wel een handje bij. De treble is in zicht!!!

20 mei 2015 om 00:23

Zijn ze verdedigend beter dan de Italianen? Is Ter Stegen beter dan de legende Buffon? Is Rakitic-Busquets-Iniesta vele malen beter dan Pirlo-Pogba-Vidal? Is Tevez een koekebakker in de voorhoede?

Jij onderschat Juve heel erg...

20 mei 2015 om 00:34

Natuurlijk is Juventus geen slecht team. Sterker nog het is een topteam. Pirlo, Tevez, Vidal zijn hele sterke spelers. Echter toch allemaal van een niveau minder dan Iniesta, Suarez, Neymar en laat staan Messi.

20 mei 2015 om 00:41

ik denk eerlijk gezegd dat juve de betere verdedigers en de betere middenvelders over het algemeen heeft om over de doelman nog maar niet te zwijgen. ik denk alleen wel dat de speltacktiek die barca barca op dit moment hanteert zeer goed gaat werken tegen het huidige speltacktiek van juve. en dat in combinatie met de goede vorm van de voor hoede vna barca denk ik dat barca favoriet. maar als je puur naar algemeen niveau kijkt van de spelers denk ik dat het ongeveer gelijk is waar je de betere doelman, verdedigers en middenvelders heeft heeft barca het voordeel van de betere voor hoede en naar mijn mening een tacktiek die de tacktiek van juve een beetje counterd. dus het gaat spannend worden maar ik schat barca wel als favoriet in,

20 mei 2015 om 00:45

ik heb 1 naam voor al die namen die jij net genoemd hebt.. MESSI!

20 mei 2015 om 08:16

Is ter Stegen minder dat buffon dan? Buffon is een legende ja, maar dat wordt je door iets wat je gedaan hebt in het verleden. Buffon van nu is niet dezelfde als zoveel jaar terug. Vind ter stegen uitstekend keepen in CL dit jaar. Middenveld doet weinig voor elkaar onder (ik hoop op zowel xavi als pirlo op het veld) vind ik. Vergeet jiet dat je daar bij barca gewoon iniesta en busquts hebt lopen en rakitic is heel belangrijk voor die barca. En dan heb je die 3.. ja.. ik weet niet.. ik gok op barca.

20 mei 2015 om 08:36

juve de betere middenvelders??

elke juve fan op deze site zegt dat pogba het voorlopig nog niet laat zien in grote wedstrijden...iniesta staat er straks wel.
Pirlo kan hele mooie dingen doen met een bal...maar ook als ze onder druk gezet worden...busquets kan zn eigen spelletje spelen tegen juve.

Vidal en raketic...vidal past wellicht beter bij t spel van juve en raketic beter bij barca..dat verschil is niet zo groot.
En dan heeft barca Xavi nog achter de hand.

20 mei 2015 om 12:13

Dus jij wilt beweren dat wanneer je enkel Messi opstelt dit genoeg moet zijn?

20 mei 2015 om 12:18

Je kijkt naar de spelers individueel kijk naar hoe het gehele team presteert op et veld

20 mei 2015 om 10:53

De keeper en verdediging van Juve is sterker dan dat van Barca. Het middenveld lijkt mij even sterk als dat van Barcelona. Alleen de aanval van Barca is veel sterker. Maar een Tevez doet echt niet onder voor Neymar of Suarez. Is van hetzelfde niveau. Maar Juventus heeft geen Messi....

Ik ben het hier niet mee eens, tenslotte komen de passes wel van het middenrif, wanner er gekeken wordt naar rakitic iniesta en busquets zijn dat zeker een van de belangrijkste factoren in het team die het overzicht bewaren voor het elftal.

20 mei 2015 om 00:17

Maar met het vuile werk opknappen bedoelt hij niets negatiefs. Het is ook gewoon zo hoe hij het zegt. MSN verdedigt nauwelijks terug hooguit tot aan de middenchirkel, van af dat punt zijn het inderdaad rachitis, Iniesta en Busquets die de meters maken op de bal te verover.

Maar ja je kan ook niet van MSN verwachten dat ze en aanvallend en verdedigend scherp zijn, want de een gaat altijd ten koste van het ander. En aangezien ze aanvallers zijn hoeven ze ook niet mee te verdedigen. Alleen Enrique heeft een systeem bedacht waarmee het lukt dat zelfs zonder de meeverdedigende flankspelers het team er staat. Dat is gewoon knap werk van hem.

20 mei 2015 om 00:25

Hoe werkt dat systeem dan? Iniesta en vooral Rakitic staan wel wat breder heb ik het idee en misschien de backs wel wat meer teruggetrokken ook.

20 mei 2015 om 01:13

Rakitic, zo werkt dat systeem. Vangt zowel z'n eigen man als die van Messi op. Doet aanvallend en verdedigend zoveel werk dat hij voor twee telt.

20 mei 2015 om 09:10

Jaybee, ik kon het niet meer met je eens zijn. Ik stond aanvankelijk redelijk sceptisch tegenover de transfer van Rakitic. Mede door het feit dat Cesc vertrok. Maar hij heeft mij echt aangenaam verrast. Was echt het type speler dat we nodig hadden. Niet meteen het voetballende niveau van een Cesc of Xavi, maar wat een enorme motor heeft deze man getoond tijdens het seizoen. Hij was het type speler dat nog ontbrak in deze selectie. Hij heeft voor wat meer evenwicht gezorgd. Hij is een fantastische aankoop gebleken.

Juve gaat het uiteindelijk afleggen tegen barca vroeg of laat, kleurenblind bijna worden ze met die alba alves die eroverheen gaan en op zoek zijn naar een opening en dan komt die ene moment ala messi net als laatst tegen atlethico madrid kan genoeg zijn.

20 mei 2015 om 00:20

Juve wint!! Leggen heel de boel plat en dan een slaat tevez toe...

20 mei 2015 om 00:38

En mascherano laat hem zeker lopen die pakt desnoods rood!

20 mei 2015 om 00:46

Gewoon de bus parkeren. En counteren.

van messi kan je zeggen dat hij niet mee verdedigd maar van neymar en vooral suarez die zie ik altijd hard werken en tackelen.

20 mei 2015 om 00:41

3treble is zo goed als binnen met alle respect voor de oude dame.

20 mei 2015 om 01:00

Oh wat lijkt het me heerlijk als juve straks die beker omhoog hijst. Het is echt ongelofelijk dat zelfs na de uitschakeling van real er supporters blijven die denken dat het eerder een formaliteit is dat ze met anderhalve been al op het podium staan. Dan ben je in mijn inzien gewoon een naïef persoon.
maarja des te leuker als pirlo in de 88e minuut een vrije trap in de kruising schiet

20 mei 2015 om 07:43

Ik snap ook niet dat mensen er zo makkelijk over denken. Die zijn zo jong die hebben AC Milan Barca niet meegemaakt waar Barca ook torenhoog favoriet was maar er met 4-0 af vloog! Nee dit wordt zeker geen makkie!

20 mei 2015 om 09:03

Laat je niet gek maken. Jullie hebben overschot van gelijk. Als je denkt dat Barça dit wel eventjes gaat winnen, ben je inderdaad wat naïef. Gelukkig is dit slechts een klein deel van de supporters.
Al de anderen mensen van Barça zullen wel op hun hoede zijn. Ik denk niet dat er iemand in deze selectie Juve nog onderschat na hun prestatie in Madrid.

Real was met afmaken gewoon niet zo goed tegen Juve, 22-6 schoten als Ronaldo en Bale in vorm waren toen werd het met gemak 6-1 ofzo. Maar gelukkig is Juve door ik vind het wel leuk voor het italiaanse voetbal, maar ik denk niet dat ze MSN kunnen stoppen die lopen overal door mekaar heen en die bewegen de hele tijd.

20 mei 2015 om 16:24

Schoten van 25 meter, ja. Misschien was 2-1 of 3-1 wel verdiend geweest, 6-1 is zwaar overdreven. Juve kwam met Marchisio alleen voor Casillas. Dat telt in jouw redenering als 1 schot maar was wel de grootste kans van de wedstrijd.

Inderdaad, sommige mensen denken dat MSN alles alleen kunnen. Die 8 andere spelers zijn natuurlijk ook van wereldbelang. Met een Alba, Busquets, Iniesta, etc. heb je natuurlijk stuk voor stuk getalenteerde voetballers in je ploeg, het draait niet voor Msn. Laten we hopen dat idd barça aan het langste eind trekt! Visca el barça!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren