Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘AC Milan zet onhaalbare Nederlander op lijst als reservekeeper’

Laatste update:

AC Milan besloot gaandeweg het seizoen 2015/16 om Gianluigi Donnarumma naar voren te schuiven als vaste eerste doelman. De toen pas zestienjarige keeper mocht Diego López aflossen tussen de palen en maakte uiteindelijk het seizoen vol: hij keepte dertig wedstrijden. Zijn Spaanse back-up wil niet nog een seizoen de tweede viool spelen en dus zoekt Milan een ander voor die rol. Daarbij valt ook de naam van een Nederlander.

/

Volgens Sky Italia heeft Milan Tim Krul als optie opgeschreven. Hij degradeerde met Newcastle United uit de Premier League en de vraag is of hij zin heeft in een seizoen in de Championship. De media rekenen er echter ook niet op dat de 28-jarige Krul bereid is een rol als secondant van de nu zeventienjarige Donnarumma op zich te nemen. Milan zal dus waarschijnlijk verder moeten kijken.

Meerdere doelmannen worden genoemd als concurrent voor Donnarumma, die waarschijnlijk ook het vertrouwen krijgt in het nieuwe seizoen. Het is daarbij nog wel de vraag of Christian Brocchi weer zijn coach zal zijn, of toch iemand anders. Brocchi volgde op 12 april de ontslagen Sinisa Mihajlovic op: zijn eigen positie is echter verre van zeker voor het nieuwe seizoen.

Tim Krul kan beter niet naar AC Milan vertrekken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen ze begovic niet kopen van Chelsea als eerste keeper en Donnaruma voor de beker inzetbaar houden.

24 mei 2016 om 12:53

Nooit. Ze houden sowieso donnarumma als eerste doelman. Grootste keeperstalent in tijden.

24 mei 2016 om 12:59

Waarom zou je het grootste keeperstalent dat nu rondloopt als reserve aanhouden. Die jongen was dit seizoen hardstikke stabiel aan het spelen. Potentieel misschien wel de beste keeper ter wereld en kan nu al hardstikke veel ervaring opdoen.

24 mei 2016 om 13:05

Alban Lafont van Toulouse is anders ook niet mis. Heeft een grote toekomst voor zich.

24 mei 2016 om 16:14

Hoe oud is hij?

24 mei 2016 om 18:53

Hij is 17 jaar oud.

24 mei 2016 om 12:59

Donnaruma is volgens mij het enige lichtpuntje in het huidige Milan. Waarom zou je hem vervangen

24 mei 2016 om 13:37

Conte wil juist Begovic als 1e keeper.

Waarom zou Milan veel geld betalen voor een goede back up? Je hebt met Donnaruma goud in handen en je hebt dus echt geen topkeeper nodig als back up. Een Ruiter, Velthuizen of Vermeer is goed genoeg toch?

24 mei 2016 om 14:22

Waarom een tweede doelman aantrekken als Gabriel terugkeert na zijn huur aan Napoli? Dat is ook geen verkeerde keeper en zou makkelijk stand-in van Donnaruma kunnen zijn!

24 mei 2016 om 15:16

Of de broer van Donnarumma halen als tweede keeper, speelt bij Genoa als ik het goed heb, heb je nog een Italiaan erbij want die spelen er niet zoveel meer.

24 mei 2016 om 15:52

Dan zou ik de de huidige selectie nog maar eens bekijken van Milan, bestaat uit 70%italianen en aan keepers heeft Italië er genoeg hoor... Buffon Sirigu Donnarumma Perin Marchetti enz

Krul zal minimaal een seizoen bij Newcastle blijven. Is daar op zijn 17e (als ik het goed heb) binnengekomen en zit daar al 10 jaar. Hij zal bij Newcastle willen blijven en zich weer richten op de PL. Bovendien zal hij niet als reservekeeper ergens aan de slag gaan.

Ik denk niet dat Krul dit wil. Hij wil wekelijks spelen en meer uit zijn carriere halen. Dan wordt je geen reserve keeper. Dan gok je er bijvoorbeeld op dat Cillessen weggaat en Ajax komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren