Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan vindt in Red Bull Salzburg waardig opponent; Sergiño Dest debuteert

Laatste update:

Red Bull Salzburg en AC Milan hebben elkaar dinsdagavond in evenwicht gehouden. In Oostenrijk werd het 1-1 door doelpunten van Noah Okafor en Alexis Saelemaekers. Bij de Italianen maakte Sergiño Dest zijn debuut door na een uur spelen het veld te betreden. Door het resultaat is Dinamo Zagreb koploper in Groep E van de Champions League, dat eerder op de avond wist te winnen van Chelsea.

Milan begon zoals verwacht met Dest op de bank. De Nederlandse Amerikaan kwam deze zomer over van Barcelona en zat voor de tweede keer bij de wedstrijdselectie van de Milanezen. Trainer Stefano Pioli koos voor Olivier Giroud in de spits, met achter hem Rafael Leão en het Belgische koppel Saelemaekers en Charles De Ketelaere. Aan de kant van de Oostenrijkers moest ex-Ajacied Maximilian Wöber in de warming-up afhaken. Trainer Matthias Jaissle koos voorin voor het spitsenduo Okafor en Fernando, waardoor Benjamin Sesko het moest doen met een plek op de bank.

Het treffen begon zonder al te grote kansen. Buiten een aantal hoekschoppen werden er weinig noemenswaardige kansen gecreëerd. Dat veranderde in de 28e minuut, toen Salzburg via een heerlijke treffer van Okafor op voorsprong kwam. De Zwitsers international speelde Pierre Kalulu door de benen en rondde koelbloedig af achter Milan-doelman Mike Maignan. Salzburg kon twaalf minuten genieten van de gelijkmaker, voordat Saelemaekers er 1-1 van maakte. Uit een counteraanval kreeg Leão de bal na een fraaie pass van Ismael Bennacer. De Braziliaan kreeg de bal vervolgens bij Saelemaekers, die met links via doelman Philipp Köhn binnen schoot.

Zeven minuten na rust moest Fernando voor de 2-1 zorgen. Okafor bezorgde de bal bij Maurits Kjaergaard, die een fraaie voorzet naar de tweede paal in huis had op Fernando. De Braziliaan schoot echter ruim over. Even later kreeg de van Shakthar Donetsk overgekomen spits weer een kans, maar dit keer werd zijn poging gekeerd door Maignan. Dest werd vervolgens door Pioli in het veld gebracht en zocht in het half uur dat hem gegund werd geregeld de aanval en kwam verdedigend niet in de problemen. De ex-Ajacied verving Davide Calabria, die zijn wissel niet kon waarderen en zichtbaar boos werd op zijn trainer. Salzburg was de betere partij in de het eerste kwart van de tweede helft en bleef aandringen. Zo schoot Nicolas Seiwald het leer richting de rechterhoek, maar had Maignan een fraaie redding in huis.

In de daaropvolgende fase hadden beide ploegen moeite met het creëren van kansen. Zowel Salzburg als Milan probeerden het via hoge ballen, terwijl veel combinaties mislukten. Ook invaller Divock Origi, die voor Giroud in het veld kwam, kon moeilijk gevonden worden. Toch leek de kampioen van Italië in de slotfase nog op voorsprong te komen via Brahim Díaz. De aanvaller leek de bal voor het intikken te hebben, maar was net te laat en beging een overtreding op Köhn. Aan de andere kant was invaller Sesko met een hard schot dreigend, maar de Sloveen zag zijn inzet net langs de verkeerde kant van de paal gaan. Origi kwam in de absolute slotfase nog een teenlengte tekort om de winnende binnen te prikken, terwijl Leão in de laatste seconden de paal raakte. Overigens kon Milan nog wel een mijlpaal bijschrijven, omdat het 65,1% balbezit had tegen Salzburg. Dat is het hoogste percentage ooit geregistreerd door de Rossoneri in een Champions League-wedstrijd sinds het seizoen 2003/04, wist Opta te ontdekken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Titel had beter kunnen zijn onwaardig ac milan vind tegenstander in Salzburg. Wat was dit slecht zeg niet normaal

6 september 2022 om 23:10

Ik moet op jouw analyse afgaan, want ik heb deze wedstrijd niet gezien.. Echter volg ik AC Milan wel graag. Best teleurstellend dit resultaat. Had ik niet verwacht.

7 september 2022 om 10:45



Acjairmilo

Benieuwd waar het Italiaans voetbal staat (heb deze wedstrijd niet gezien). Maar als je ziet dat Juve klop krijgt van PSG (hadden geluk met resultaat), AC Milaan moeite heeft met Salzburg. Inter zie ik ook niet doorgaan tegen Bayern en Barca.

Met mijn gekleurde bril, zie ik Napoli ook niet doorgaan.

edit, zie alleen Juve doorbekeren.

Qua veldspel lijkt dit toch wel de poule van de lamme en de blinde vanavond. Ik heb niet echt het idee dat de twee overlevenden heel ver gaan komen in het toernooi. Wel pech voor Leao op het eind.

Die Red Bull geeft Salzburg elk jaar weer vleugels zeg...Ze slagen er elk jaar weer in om een leuk elftal weer inelkaar te flansen.

Wat een flutpoule, veruit de zwakste poule van allemaal.

Titel beschrijft Dest debuteert en vervolgens 0 over zijn performance… Heel informatief als je het niet gezien hebt ✌🏻

7 september 2022 om 00:29

Hard rennen, zeer bewegelijk,ziet er allemaal leuk uit, maar het team niet verder brengen, wat we al wisten en wat we al verwachtte van meneer Dest

7 september 2022 om 08:51

Thank mauro ✌🏻 Dat klinkt als Dest ja hahahaa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren