Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan overleeft spectaculair duel met drie afgekeurde doelpunten

Laatste update:

AC Milan blijft voorlopig in het spoor van koploper Internazionale. De ploeg van trainer Stefano Pioli werkte zondagavond een spectaculair duel af met AS Roma in het Stadio Olimpico, waar Rick Karsdorp negentig minuten binnen de lijnen stond. Na negentig minuten voetballen stond er in de Italiaanse hoofdstad een 1-2 stand op het scorebord, mede doordat scheidsrechter Marco Guida drie treffers afkeurde. De achterstand van Milan op de stadgenoot bedraagt nog altijd vier punten, daar Inter eerder op de dag met 3-0 won van Genoa.

De ontmoeting tussen de nummer vijf en de nummer twee van de Serie A kende een spectaculaire beginfase. Nadat de eerste kans voor Zlatan Ibrahimovic was, leek Milan al binnen vijf minuten te scoren. Na een scrimmage ging de bal tegen de touwen, maar het doelpunt werd geannuleerd wegens buitenspel. Enkele minuten later kreeg Ibrahimovic een levensgrote kans van Pau López in de schoot geworpen, maar de doelman van AS Roma redde in eerste instantie en zag daarna dat de spits met een hakje probeerde te scoren. Die poging ging echter naast.

Drie keer raden hoe Zlatan Ibrahimovic gaat proberen deze bal in het doel te krijgen... ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 28 februari 2021

Met net tien minuten op de klok, had Ibrahimovic de bal wél in het net liggen. Er ging echter opnieuw een streep door de treffer van de bezoekers, omdat Ante Rebic de spits in buitenspelpositie had aangespeeld. Nadat Simon Kjaer de lat had geraakt namens Milan, was het aan de andere kant raak. Voor de derde keer op de avond werd er een doelpunt, deze keer van Henrikh Mkhitaryan afgekeurd, omdat Gianluca Mancini in aanloop naar de treffer een overtreding maakte. López bleek vervolgens een sta-in-de-weg bij kansen voor Rebic en Alexis Saelemaekers, terwijl een lob van Mkhitaryan maar net naast ging.

Op slag van rust kreeg Milan na inmenging van de VAR een strafschop, vanwege een overtreding van Federico Fazio op Davide Calabria. Franck Kessié schoot vanaf de strafschopstip de verdiende openingstreffer tegen de touwen. Deze werd echter kort na rust alweer tenietgedaan. Leonardo Spinazzola legde de bal terug op Jordan Veretout, die de ruimte kreeg om de bal klaar te leggen en vervolgens raak schoot vanaf de rand van het strafschopgebied. Milan liet zich niet uit het veld slaan en kwam acht minuten later weer op voorsprong.

López leverde de bal in, waarna Milan razendsnel gebruik maakte van het slippertje van de doelman van Roma. Rebic ontving snel de bal in het strafschopgebied, draaide knap weg en maakte vervolgens geen fout: 1-2. Het was een klein wonder dat er in het resterende halfuur geen doelpunten meer vielen. Mkhitaryan raakte de lat, López voorkwam doelpunten van Fikayo Tomori en Rade Krunic en Gianluigi Donnarumma greep tot twee keer toe in toen Mkhitaryan voor zijn neus opdook. Milan slaagde erin om de minimale overwinning over de streep te trekken, waardoor i Rossoneri in het spoor blijven van Internazionale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De titel doet vermoedden dat Roma 3 afgekeurde goals had, maar niks is minder waar, 2/3 waren van Milan. Wat een geweldige wedstrijd was dit. Duels tegen Roma zijn vaak mooie en spannende wedstrijden en zo ook nu.Milan is op basis van deze wedstrijd weer terug waar ze in 2020 waren. Man war speelde ze goed, en vooral de defensie! Theo was weer op turbo snelheid de flanken aan bestrijken,Calabria zat overal tussen, Kjaer was zoals ouds; niks op aan te merken en dan als laatste onze grote vriend Tomori. De man die Captain Romagnoli moest vervangen omdat Romagnoli zwaar uitvorm was. En wat een verandering bracht hij deze wedstrijd. Ging elk duel vol in, dekte zijn directs man heel kort, zelfs al was de bal nog niet bij hem en als laatste en niet zijn minste kwaliteit; snelheid. Hij achterhaalde Morayal in een 1 op 1 situatie en maakte de aanval ZONDER overtreding onschadelijk. Juist hier had Romagnoli 100 procent gefaald mist snelheid en kan niet goed meer verdedigen.En Alexis Saelemaekers. Wat speelde hij goed zeg; 2 grote kansen gecreëerd waarvan 1 een goal opleverde. DIT Milan kan voor de dag komen tegen MANU! de Engelse zullen smullen van spelers als Leao,Theo en Tomori. Die houden wel van snelheid, dat zijn deze spelers zeker. Hopelijk is dit niet het einde voor Romagnoli. Want zo lijkt het met dit Tomori niveau, wel op. Hij hoort bij Milan Is samen met Donnarumma de langste gediende van de club en zit er al 6 jaar. Maar na 217 wedstrijd waarvan afgelopen 3 jaar als Captain is het tijd om pauze te nemen. En begrijp me niet verkeerd hij is zeker geen slechte spelers want hij is samen met Donnarumma de ENIGE die de afgelopen 5/6 jaar alles speelde en dus van elke coach een basisplaats kreeg. Er zijn afgelopen jaren veel spelers op het spelers formulier gestaan en ook weer veel weggegaan, behalve Donnarumma en Romagnoli. Is een vreemd gezicht zo zonde Romagnoli, maar op dit moment, zoals we konden zien, de enige juiste keuze..

28 februari 2021 om 22:57

Leuk om te lezen dat Tomori het zo goed doet. Heb je het idee dat Milan de optie kan/gaat lichten? Zou het zelf wel jammer vinden als hij niet terugkeert bij Chelsea.

28 februari 2021 om 23:03

Het zou kunnen. Ze hebben een optie tot koop voor 28 mil. Of ze het gaan doen, geen idee. Als hij vanaf nu basisspeler blijft dan wel, maar als wisselspeler gaat Milan geen 28 mil betalen

1 maart 2021 om 08:29

Die 28 Mil is een prikje voor een goede, agressieve maar correct, snelle verdediger ... Bovendien is hij nog jong dus als ze de optie niet lichten zouden ze gek zijn.

1 maart 2021 om 02:30

Correct, verbeterd!

1 maart 2021 om 00:52

Je vergeet Calabria, die ook weer uitmuntend was. Misschien wel samen met Donna de meest consistente van de hoop dit seizoen. Verder helemaal mee eens dat Romagnoli verdiend gebankt heeft en ook moet blijven banken. Lekker ook voor Rebic, een moment van belangrijkheid, had hij nodig en hoop dat hij niet enkel zoals tegen Roma de criticasters (ben ook schuldig) de mond kan snoeren maar nu ook eens net als vorig jaar meer van die belangrijke momenten aflevert!

1 maart 2021 om 08:24

Ik kijk er naar uit. Beste loting voor beide ploegen vind ik.

1 maart 2021 om 08:33

Ja Mauro helemaal gelijk... Dit was weer genieten en ze hebben zich goed herpakt. Vind het klasse van Pioli dat hij zomaar zijn captain laat banken (wat zeker en vast terecht was!), Daar heb je moed voor nodig! Hij heeft ons toch punten gekost laatste weken. Rebic maakte een knappe goal en heeft me de mond gesnoerd maar we mogen zijn magere matchen niet vergeten en hopelijk trekt hij deze lijn door! Verder las ik dat Inter mogelijk in financiële zorgen komt omdat hun sponsor failliet zijn, laat die zorgen voor een terugval! Forza Milan

1 maart 2021 om 10:23

Mooi om te lezen dat Saelemaekers het goed doet. Was bij Anderlecht niet zo geweldig, had niet verwacht dat hij zo goed meekon. Fantastisch om terug een Belg bij Milan te hebben.

Knappe en cruciale overwinning voor de top 4 plekken. Als je de afgelopen weken ziet, is het toch knap hoe Milan hier haar rug recht tegen een lastige tegenstander als Roma, zeker met deze jonge ploeg. Als Milan effectiever was omgegaan met de kansen, had de wedstrijd al eerder op slot gegooid kunnen worden. Penal was overigens wel makkelijk gegeven, maar goed. Hopelijk vallen de blessures van Ibra, Rebic en Calhanoglu mee.

En oja: Tomori verving de gepasseerde Romagnoli prima. Knap hoe hij er meteen staat. Op naar Udinese!

28 februari 2021 om 23:01

Niet alleen knap ook heeft hij indirect punten oplevert aan Milan, want Romagnoli had sowieso die een op een situatie met Morayal niet gewonnen

28 februari 2021 om 23:10

Tja wie zal het zeggen. Romagnoli anticipeert er natuurlijk ook op dat hij minder snel is (dat was de afgelopen weken niet te zien), maar ook hij heeft vaak genoeg solide wedstrijden gespeeld. Tomori heeft eigenlijk niets fout gedaan tot nu toe in de wedstrijden die hij heeft gespeeld, dus dat is een en goed teken.

28 februari 2021 om 23:19

Is natuurlijk een goede verdediger. Is samen met Donnarumma de enige die nooit gepasseerd is door elke coach die voorbij kwam. Pas na 217 wedstrijden is het gebeurt. Wat je hem wel kan aanrekenen is dat hij duels niet meer goed aangaat en zijn directe man niet goed dekt. Dat moet er ingebakken zijn op dit moment, sinds zijn blessure is hij nooit meer op zijn oude niveau gekomen. Hopelijk herpakt hij zich. Speelt al zo lang voor Milan, zou zonde zijn als het zo eindigt..

1 maart 2021 om 00:06

Jup, lange tijd ook gewoon mn favoriete speler geweest, zou jammer zijn als hij weggaat, maar goed. Staat idd een beetje stil sinds Milan beter is geworden. Maar op de bank belanden als aanvoerder is wel een ding. Lijkt me het begin van het einde, hoe jammer het ook is. Misschien nu het moment om naar zijn favoriete club Lazio te verkassen...

1 maart 2021 om 00:57

Bwa, hoe hij daar die bal in de open ruimte kopt, die vervolgens de goal van Roma oplevert is naar mijn inziens wel een foutje, maar dat is jeugdigheid. Maar hij heeft ons wel degelijk punten opgeleverd en eens dat een Romagnoli (van de laatste matchen) daar niet in staat is Mayoral af te stoppen. Tonali mag overigens ook wel in de bloemetjes gezet worden, die begint lekker te draaien.

In alle eerlijkheid Roma verdiende werkelijk niks in deze wedstrijd maar de arbitrage was werkelijk schandalig. Het is elke week raak in Italie. Waar Italie vroeger nog bekend stond om zijn sterke arbiters is het nu werkelijk dramatisch. Laten we hopen dat Fonseca snel eruit gaat, slechtste trainer in jaren bij Roma. Gefeliciteerd aan alle Milanisti

28 februari 2021 om 22:58

Danku. Roma speelde echt niet slecht, veel kansen gehad Pau keepte een wereldpartij in de eerste helft. Gelukkig is Donnarumma zelf een wereldkeeper en deed er niks aan onder. Speelde ook sterk en als je dan oplettend Calabria en Tomori hebt, dan wordt het lastig

28 februari 2021 om 23:10

Elke wedstrijd is het raak inderdaad, Italiaanse scheidsrechters toch wel de slechtste van alle competities imo.

Het maakt me niks uit wie er kampioen wordt, maar als neutrale voetballiefhebber hoop ik dat Milan in ieder geval tot het einde in de top vier blijft en CL voetbal haalt. Milan is een club die gewoon in de CL thuishoort, het doet werkelijk pijn aan de ogen om ze structureel in de Europa League te zien. Hetzelfde geldt voor Arsenal, maar die gaan we ben ik bang nog lang niet in de CL terugzien.

Tomori in de basis in plaats van Romagnoli is al een goed begin. Blij met de overwinning van Milan dat vanaf het begin de betere was. Met wat meer geluk stond het al 0-3 voor rust.

Terechte overwinning voor Milan, alleen de eerste 15min hadden zij minimaal 3 goals moeten maken. Roma gaat ook dit seizoen terecht niet kwalificeren voor CL, geen enkele winstpartij tegen een top of sub topper, dan verdien je t ook niet. We hebben momenteel teveel net niet spelers, hoop dan ook dat de Friedkins voor komend seizoen orde op zaken gaan stellen. Fonseca eruit & Lopez eruit om mee te beginnen, vervolgens hebben voor iedere linie een betere speler dan we reeds hebben nodig. Musso keeper van Udinese is wellicht de eerste aankoop voor volgend seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren