Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan meldt na verkoop André Silva opnieuw deal in Duitsland

Laatste update:

AC Milan heeft zich definitief versterkt met Ante Rebic, zo melden i Rossoneri via de officiële kanalen. De vleugelspits, die het afgelopen seizoen al op huurbasis actief was bij Milan, komt voor een onbekend bedrag over van Eintracht Frankfurt. De transfer kan niet los gezien worden van die van André Silva, die onlangs de omgekeerde weg bewandelde.

Milan kwam vorig jaar met Eintracht overeen om Rebic voor twee seizoenen te huren. In ruil daarvoor werd André Silva juist naar Duitsland gestuurd. De spelersruil beviel beide clubs zo goed, dat de afgelopen weken werd onderhandeld om de overgangen definitief te beklinken. André Silva tekende onlangs tot medio 2023 bij Eintracht, terwijl Rebic voor vijf jaar heeft getekend in Milaan.

De 27-jarige Rebic maakte het afgelopen seizoen een uitstekende indruk bij AC Milan. De Kroatisch international begon na de komst van Zlatan Ibrahimovic in januari aan de lopende band te scoren. In de eerste seizoenshelft scoorde Rebic geen enkele keer voor Milan in de Serie A, na de winterstop maakte hij liefst elf doelpunten in de Italiaanse competitie. Ook kwam hij tot drie assists in het vorige seizoen.

Overigens profiteert Fiorentina mee van de definitieve overgang van Rebic naar Milaan. Eerstgenoemde verkocht de buitenspeler in 2018 voor twee miljoen euro aan Eintracht en bedong daarbij een doorverkooppercentage van liefst dertig tot vijftig procent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zijn prima zaken die gedaan zijn door Milan, hele goede deal

Mooi om te zien dat Milan, bezig is om alle sterkhouders van afgelopem seizoen binnenboord te houden! Voor het eerst sinds jaren hebben we een voorhoede dat scorendvermogen heeft met Ibra Rebic Leao/Daiz

12 september 2020 om 20:42

En Calhan erachter, nice. Maar vooral het zelfvertrouwen, overtuiging en lef is weer terug want voorheen was dat toch vaak wel anders geweest. Ibra heeft daar veel waarde in gehad.

12 september 2020 om 21:02

Klopt Canhanoglu moet ook niet vergeten worden met zn assists en goals in de Laatste 12 wedstrijden

Rebic - Ibrahimovic - Leao/diaz... AC Milan is goed bezig op de transferwindow!

Dit is dan wel een goeie speler maar ik dacht dat hij tevens een echte rotte appel binnen je selectie was. Maar goed, hij speelt niet bij ADO, waar maak ik me druk om.

12 september 2020 om 21:20

Hij kan wel eens uit zn slof schieten of opmerkingen maken waardoor hij geel krijgt; maar voor de rest heeft hij niet geks gedaan bij Milan. Zijn domme gele kaarten betaald hij gelukkig terug in doelpunten

12 september 2020 om 23:56

Volgens mij vergeet je die domme rode kaart tege Juve. Maar kan gebeuren voor de rest doet die het goed. Goed om te zien dat het nu definitief is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren