Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan klimt na erbarmelijk duel in Verona naar plaats negen

Laatste update:

AC Milan is zaterdagavond twee plaatsen gestegen in de Serie A. De Milanezen speelden in een zeer armoedige wedstrijd gelijk tegen Chievo Verona (0-0) en passeren Torino en Palermo. Die teams spelen zondag echter nog en kunnen i Rossoneri dus weer inhalen. Nigel de Jong viel zaterdagavond een kwartier voor het einde uit, met een blessure van nog onbekende aard.

/

Het team van Filippo Inzaghi won dit seizoen maar een derde van zijn wedstrijden en in oktober kwam een van die zeges tot stand tegen Chievo. Sulley Muntari en Keisuke Honda, die toen de doelpunten maakten, begonnen zaterdag op de bank. Ook Marco van Ginkel was reserve, terwijl De Jong aan de aftrap verscheen. Fraai was het allerminst, wat beide teams in Verona lieten zien. Mattia Desto volleerde een keer recht op keeper Albano Bizzarri en Diego López stond aan de overkant paraat bij een schot van Sergio Pellissier.

Inzaghi deed in de rust een omzetting: aanvoerder Riccardo Montolivo moest de band inleveren bij Daniele Bonera en maakte plaats voor Honda. Die ging gretig van start en raakte al na drie minuten de lat, met een schot met links van afstand. Daarna zakte het tempo weer in en werden er een tijdje geen kansen gecreëerd voor beide doelen. Pas na een uur leefde het duel weer op en redden López (tweemaal) en Bizzarri. Ook voorkwam De Jong met een ingreep dat Chievo de 1-0 maakte.

Diezelfde De Jong kon de wedstrijd in het Stadio Bentegodi niet afmaken. De verdedigende middenvelder liet zich een kwartier voor het einde geblesseerd wisselen en maakte plaats voor een extra aanvaller: Alessio Cerci. De man die sinds zijn komst op huurbasis nog niet scoorde in zeven wedstrijden, wist ook in de laatste fase niet van doorslaggevend belang te zijn. Hij loste nog wel een schot, maar Bizzarri blokte dat en dus bleef het bij 0-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

gelukkig hebben ze destijds seedorf ontslagen want met inzaghi gaat het allemaal stukken beter, spelen ook heel goed voetbal!

28 februari 2015 om 22:59

grappig dat je seedorf er weer bij haalt. ga samenwonen met die man

28 februari 2015 om 23:03

Haha ik ben bang dat Seedorf die gevoelens niet deelt

28 februari 2015 om 23:14

Hij heeft een punt.
De slechte sportieve prestaties waren volgens de leiding de schuld van Seedorf, nou Inzaghi doet het net zo slecht. Dan is de logische conclusie dat de prestaties niet de schuld van Seedorf waren.

Daarnaast heeft het ontslag van Seedorf ze veel geld gekost, geld dat ze in de selectie hadden kunnen stoppen.

Logische conclusie is dat degene die Seedorf ontslagen heeft en de laatste jaren de selectie in elkaar gezet heeft mag vertrekken.

1 maart 2015 om 09:22

Deadsr

Niet per direct, kunnen ook gewoon twee slechte trainers zijn, te jong en onervaren, beide. Jouw conclussie is veel te simpel en zeker niet sluitend, omdat Inzaghi het nu rot doet zou het bij Seedorf niet aan Seedorf gelegen hebben. Ze presteren en presteerden gewoon te weinig met deze groep, deze selectie moet op plek 6 tot 3 staan. Iets waarin zowel Seedorf als Inzaghi niet slagen, slaagden. Ik volg de comp en ken hun materiaal maar al te goed, ze moeten net als Inter gewoon hoger staan met deze groep.

28 februari 2015 om 23:06

Nou qua prestaties deed seedorf het beter hoor

1 maart 2015 om 04:03

Amateurclub Milan - wat een ongelooflijk stel prutsers daar zeg, vraag me echt af vanaf waar het is misgegaan. Wordt misschien is tijd voor een grote schoonmaak, door zowel de kantoren als door de kleedkamers. Als ze zo doorgaan spelen ze over 2/3 jaar in de Serie B

2 uur verspilling van mn tijd na deze wedstrijd. wat een waardeloze wedstrijd.
Dat Chievo is echt helemaal niks waard, hele wedstrijd lopen ze te verdedigen. Wie kan nu een fan zijn van zo n waardeloos hoopje verdriet ? ik hoop dat ze keihard degraderen dit seizoen

28 februari 2015 om 23:04

Dat waardeloze hoopje verdriet is anders een paar keer aardig gevaarlijk geworden in de 2e helft. Milan had dit gewoon moeten winnen, of Chievo nu verdedigend speelde of niet.
Ik hoop zelf ook dat Chievo degradeert, voegen eigenlijk nooit wat toe aan de Serie A. Vorig jaar was het bijna gelukt, maar helaas was het toen Bologna die gingen. Een club die wel verdient om in de Serie A te spelen.

28 februari 2015 om 23:05

Ik ben een fervent fan van milan, maar dat is tegenwoordig ook zo droevig als wat. En met tegenwoordig doel ik op de jaren na allegri, want die heeft het enigzins nog kunnen beperken.

Waarom gebruikt Inzaghi Cerci en Suso zo weinig? Als je winteraankopen doet, gebruik ze dan ook.

28 februari 2015 om 23:15

Ja, dat nam Barcelona wel iets te letterlijk.

Benieuwd hoelang Inzaghi nog trainer is daar want het was weer niet om aan te gluren vandaag...

28 februari 2015 om 23:16

Wie de trainer is van dit Milan maakt niets uit.
Stel je zet er een echte top trainer neer, dan hebben ze aan het einde van de rit misschien een paar punten meer maar dat was het dan ook. Een betere trainer zal er echt niet voor zorgen dat ze meedoen om de CL plekken.

De selectie is gewoon te slecht. Dat beetje geld dat er is moet slimmer gebruikt worden en ze moeten accepteren dat er op het moment niet meer inzit dat subtop.

Matige match van beide kanten. Chievo speelt echt afschuwelijk voetbal. Hopelijk degradeert dat team. Kan ze missen als kiespijn in de serie a. En milan tja. Het team speelt onder inzaghi gewoon heel slecht. Er zit geen lijn in het spel en net als bij inter lopen er teveel losers rond. Gelukkig klimt inter al een beetje naar boven en gaat er misschien nog 1 club uit Milaan Europees voetbal spelen.

28 februari 2015 om 23:40

@zanetti44
Het aantal losers bij Inter valt momenteel wel mee, geen Ranocchia en Kuzmanovic meer opstellen en je bent voor een groot deel uit de problemen. On topic: de selectie van Milan is momenteel geen top drie materiaal maar na Seedorf stellen ze opnieuw een coach aan zonder enige ervaring dat werkt gewoon niet want zo slecht is die selectie ook weer niet.

1 maart 2015 om 10:25

Dodo kan ook niet. Nagatomo en Jonathan zijn geblesseerd maar beide te slecht. En palacio is uit vorm dit jaar helaas

Dramatisch voetbal van beide kanten. Alleen speelt Chievo puur betonvoetbal(niet dat mijn club veel beter speelt ). Hopelijk degraderen ze en komt een traditie-club als Bologna ervoor in de plaats terug.

28 februari 2015 om 23:34

Wat leuk, een Atalanta fan. Volgens mij ben je de eerste hier haha. Waarom ben je fan van de club?

1 maart 2015 om 00:01

Dat zou maar zo kunnen dat ik de eerste ben haha. Ik heb altijd een zwak voor volksclubs. Het neroazzuro, de naam(griekse godin), fanatieke aanhang(curva Nord) althans fanatiek in mijn ogen , de stad Bergamo en zo kan ik nog wel doorgaan

1 maart 2015 om 00:24

Nice! Is weer eens wat anders dan supporter van Juve of Milan worden. Wat denk je morgen tegen Sampdoria? Samp mist enkele belangrijke spelers, ik zie jullie wel winnen eigenlijk.

1 maart 2015 om 09:22

Hoe ben jij eigenlijk fan van de roze adelaars geworden? Ik denk zelf dat het een gelijkspelletje word. Hoewel dit natuurlijk een uitgelezen kans is om de 3 punten te pakken nu inderdaad Samp een flink aantal spelers mist. Ik zou Dybala best even willen lenen voor deze wedstrijd haha

Jammer dat Acmilan het zo slecht doet, Inter klimt uit het dal komt Milan die verliest. De club moet serieus gaan opruimen, Bonera Mexes Muntari Essien kunnen allemaal weg niet het niveau dat je zoekt. Maar hopen dat ze nog wel wat stijgen, kijk naar Inter gewoon met redelijke jonge spelers gaan spelen dan kun je wat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren