Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan haalt opgelucht adem in blessuretijd en wint wéér met 0-1

Laatste update:

AC Milan heeft zaterdagavond geen fout gemaakt in de titelstrijd. De koploper van de Serie A won met 0-1 van nummer zeventien Cagliari en breidde de voorsprong op runner-up daarmee weer uit naar drie punten. Ismaël Bennacer maakte op fraaie wijze het enige doelpunt van de wedstrijd. Het was de derde opeenvolgende competitiewedstrijd die Milan won met 0-1 of 1-0. In de blessuretijd kwam Milan goed weg, want Cagliari trof de lat uit een kopbal.

Bij rust stond het 0-0, al kreeg Milan wel kansen om de score te openen. Na zeven minuten volleerde Olivier Giroud naast het doel van Cagliari; Franck Kessié schoot vijf minuten later van afstand tegen de paal. De eerste helft was ook een fysiek schouwspel, waarin arbiter Marco Di Bello veel door de vingers zag. Cagliari liet zo nu en dan goed voetbal zien in de opbouw, maar kwam niet voorbij het centrale duo Fikayo Tomori en Pierre Kalulu.

Aan het begin van de tweede helft waagde Theo Hernández een schot vanaf een dikke dertig meter, maar Alessio Cragno had een knappe redding in huis. De doelman van Cagliari stond echter als aan de grond genageld toen Bennacer de bal plots uit de lucht nam, net buiten het strafschopgebied: de middenvelder kreeg de bal voor de voeten dankzij Giroud en schoot snoeihard raak in de linkerhoek.

Milan oogde sterker in het eerste kwartier van de tweede helft, hield de bal gemakkelijker in de ploeg dan voor de rust en creëerde ook makkelijker kansen. Na de 1-0 was Cagliari dicht bij de gelijkmaker toen een schot van João Pedro door Tomori van richting werd veranderd. Aan de overzijde ontstonden goede kansen voor Davide Calabria en Ante Rebic, maar het meest dreigend was een kopbal van Cagliari in de blessuretijd. Leonardo Pavoletti knikte via de grond tegen de lat, waardoor Milan met de schrik vrijkwam.

Wordt AC Milan dit seizoen kampioen van Italië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Poh laatste kans kwam door balverlies Saelemaekers. Een vd redenen dat Milan weinig tegen krijgt is omdat ze niet in de speeltuin aan het spelen zijn, maar strak volwassen en georganiseerd spelen. Wat een klassebak die Giroud, luchtduel winnen en dan het passje zachtjes en strak afgeven naar links of rechts waardoor een meestormende Milanista m’ kan schieten of vooruit kan spelen is echt goud waard. tactisch heb je daar net zoveel aan als dat Theo bij balbezit een middenvelder wordt waardoor je een man meer situatie hebt.Door Giroud simpel maar strakke afgeven, kon Bennacer de goal maken.Defensie Maignan, Tomori en Kalulu staat als een betonnen muur. Komt niets doorheen. 4e duel oprij zonder tegengoal.Moet wel zeggen dat steeds met 1-0 winnen voelt als inter van een paar jaar geleden; maar goed, alles voor de Scudetto.Nog 8 finales te gaan!

19 maart 2022 om 23:13

Ben ook echt zo ongelofelijk fan van giroud. Is natuurloijk beetje cliche, maae als die man snel was geweest had dat toch een wereldtopper geweest in zijn prime

20 maart 2022 om 02:51

Meest onderschatte speler aller tijden, was op WK 2018 zo belangrijk daardoor kon mbappe uitblinken.

Best knap eigenlijk dat Milan met een waardeloos elftal bovenin staat. Theo bannaccer zijn trouwens wel leuke spelers

19 maart 2022 om 23:02

Als jij Maignan,Kalulu,Tomori, Tonali, Ibra Leao,Giroud, Calabria waardeloos vind, moet je tennis gaan kijken, gap. Er lopen wel wat meer klasse bakken rond dat alleen Theo en Bennacer

19 maart 2022 om 23:14

Maignan doet het goed maar is geen topper, tomori is voor niet weg gedaan door Chelsea, kalulu komt net om de hoek kijken maar is geen topper. Giroud en Ibra zijn oud en calabria is waardeloos maar ze hebben geen andere optie. Leg de selectie naast die van inter neer en je ziet het verschil.

19 maart 2022 om 23:18

Dus omdat Chelsea hem weg doet, kan hij nooit de top bereiken?man man man, wat simpele gedachtes weer, dus Kevin De Bruyne is ook niets, Salah is ook waardeloos? Ook weg gedaan door Chelsea. Kom op man hahaha. Als je gewoon wat hebt tegen Milan, is prima, maar dat dan gewoon ipv loze argumenten te geven. Giroud Ibra maken het verschil dus wat is te oud? Giroud was voor Milan ook nog steeds van waarde. Oké leg inter eens er naast? Nog nul keer verloren tegen ze dit seizoen. Ik zie het verschil inderdaad

19 maart 2022 om 23:22

Maignan geen topper noemen hahahah. Zijn maar handje vol keepers die op dit moment echt beter als hem zijn.

19 maart 2022 om 23:50

Ik heb niks tegen Milan vind het een mooie club maar de selectie is gewoon slecht. Des te knapper het is wat ze doen. Als ik negatief wou zijn dan had ik wel gezegd dat er maar 1 club is die daar de dienst uitmaakt en dat is Juve

20 maart 2022 om 00:35

Farid, vriend, hou nou maar gewoon op. Je praat echt heel wat onzin bij elkaar, en dat is niet omdat ik toevallig Milan fan ben. Juve is sinds een paar jaar geleden niks meer, en de selectie van Milan is alles behalve "slecht". Ik vraag me oprecht af of je meer dan 3 wedstrijden van Milan hebt gezien dit seizoen.

20 maart 2022 om 01:02

Als je objectief was dan had je ook ingezien dat de selectie van milan bagger is. Welke speler kan een stap hogerop of geniet interesse van topclubs? Dit milan is een soort leicister, na dit seizoen vallen ze weer in elkaar en worden er uit paniek weer b garnituur spelers aangetrokken. Juve is of steeds de beste en sterkste club van Italië ondanks dat hun selectie ook bagger is op dit moment

20 maart 2022 om 02:46

De selectie van Milan is nou ook niet heel denderend hoor. Het is gewoon een goed team met een uitstekende coach. Maar 1 voor 1 zijn het geen wereldtoppers.

20 maart 2022 om 05:38

Beetje raar wat je nu aangeeft. Je zegt dat Juventus de dienst doet maar dit is weer het 2e seizoen op rij dat ze buiten de titelrace zijn, vorig seizoen op het nippertje nog de top 4 weten te halen.

Daarnaast Leao niet benoemen zegt ook genoeg over jouw beeld van de selectie. Als je weinig tot geen Milan kijkt praat dan ook niet alsof je dat wel doet. Om maar te zwijgen over Tonali ondanks z'n vormdip.

20 maart 2022 om 07:52

Jullie zijn een goed team maar er lopen niet echt spelers bij die boven de rest uitsteken. Daarom werkt het ook goed.

Maar een fitte Chiesa Dybala en Vlahovic heb je in mijn ogen de beste aanval van de serie a. Ik hoop dat Tonali meer en meer zijn stempel gaat zetten, echt een goede speler..

Natuurlijk ben ik altijd voor Juve maar het zou leuk zijn als Milan kampioen wordt, echt gegund na al die jaren.

20 maart 2022 om 10:20

Haha 'niets meer'. Op het begin van het seizoen hebben we (door het vertrek van Ronaldo 2 dagen voor het sluiten van de transferwindow) wat punten laten liggen. Sindsdien hebben we gewoon de meeste punten behaald van heel de serie A. Let maar op volgend jaar spelen we (Juve) gewoon weer kampioen. In onze mindere seizoenen plaatsen we ons nog steeds voor de CL, daar waar andere Italiaanse grootheden helemaal van de map vielen. Komt goed met Juve, maak je geen zorgen.

20 maart 2022 om 13:36

Farid ga eens voetbal kijken voordat je er over begint te praten. Dank.

20 maart 2022 om 13:41

Juventus heeft vorig jaar CL gehaald omdat Napoli het liet liggen op de laatste speeldag. Daarbij kunnen ze dit keer in hun handjes knijpen dat Atalanta tegenvalt. Juve is de gedoodverfde nummer 4, niets meer niets minder

20 maart 2022 om 14:16

Haha, Juve heeft meer titels dan Milan en inter bij elkaar

20 maart 2022 om 14:56

United heeft er ook meer dan City, dus United maakt ook de dienst uit in de PL? Leer het verschil tussen een succesvolle club en een sterke selectie. Dat 1e is Juventus sowieso, dat ontkent niemand. Maar een sterke selectie? Degelijk, niet de sterkste.

Mijn god wat praat je onzin zeg.

20 maart 2022 om 02:22

Waardeloos? Ja in vergelijking met de tijd van Sheva en Maldini wel anders totaal niet.

Misschien een beetje off topic, maar mooi dat het met een paar oude clubs die ik vroeger graag keek weer beter mee gaat. AC Milan is weer lekker bezig, Arsenal en Barcelona ook. oude tijden herleven.

19 maart 2022 om 23:49

Was mooier geweest indien die ploegen op eigen kracht weer terug waren gekomen in plaats van dankzij lugubere sponsordeals en rijke eigenaren.

19 maart 2022 om 23:59

Op eigen kracht uit zulke diepe dalen komen, is in deze tijd van ultrahoge bedragen en oliesjeiks/oligarchen praktisch onmogelijk. Wel een beetje realistisch blijven alsjeblieft. Je kan gewoon normale sponsordeals en leningen aangaan die je netjes uiteindelijk terugbetaalt.

20 maart 2022 om 05:34

Ach neem deze gast niet serieus. Hij komt om de paar weken hier z'n verhaal doen dat de Milanese clubs o zoveel geld uitgeven en blijft erbij dat Napoli de ultieme voorbeeld is hoe het wel moet terwijl die ook een spits van 80 miljoen hebben rondlopen.

Vraag me oprecht af welke club deze clown support.

20 maart 2022 om 09:53

De statuur van milan is gigantisch.
Milan was tot 10 jaar terug ofzo na Real het grootst ter wereld.
En mensen moeten niet aankomen met volgers wereldwijd bij mij hoor.
Milan komt altijd bovendrijven, net een inter en juve.

Maar denk dat het vroeg of laat mis zal gaan bij Napoli, het gaat daar altijd wat gek en ondoorzichtig in het zuiden. Dat is in heel italie, maar in het zuiden nog wat meer 😁

Je kon jezelf wel voor je kop slaan als die bal van Cagliari erin ging. Calabria had echt de 0-2 moeten maken, wat een matige afronding zeg.

Weer met 1-0 gewonnen maar wat boeit het nu nog. Drie punten en weer wat uitlopen op Inter. Mooie avond!

Come on milan dit seizoen moeten we het gaan doen. Vandaag weer een Belangrijke winst gepakt.

vandaag kop erbij houden en elke wedstrijd spelen alsof het een finale is! Nog 8 westrijden te gaan.

Ik heb begrepen dat de Cagliari fans weer bezig waren met racisme tegen Maignan? Hopelijk degraderen ze keihard want is altijd raak daar.

20 maart 2022 om 10:53

Yes. Redelijk normaal toch wel in italie. Je hoort het vrijwel overal, maar bij cagliari zitten ze dicht op het veld. Ben benieuwd hoe de bond gaat reageren.
Denk nl niks, maar je ziet het echt bij 14 vd 20 clubs ofzo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren