Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'AC Milan geeft de moed niet op en bekeek doelwit tijdens Ajax-Vitesse'

Laatste update:

Marc Overmars heeft aangegeven dat Anwar El Ghazi niet mag vertrekken, maar in de Italiaanse media blijft men een transfer naar AC Milan als een mogelijkheid zien. I Rossoneri hebben Alessio Cerci naar Genoa laten gaan, terwijl Stephan El Shaarawy naar alle waarschijnlijkheid naar AS Roma vertrekt. El Ghazi geldt als een belangrijke kandidaat om de leegte die is ontstaan op te vullen.

/

Vicevoorzitter Adriano Galliani van Milan gaf eerder deze maand toe dat zijn club belangstelling had voor El Ghazi, maar gaf toen aan dat er eerst aanvallers moesten vertrekken. Inmiddels is er dus ruimte gemaakt voor de komst van de Ajacied, die zaterdag tegen Vitesse nog in de basis begon. Volgens De Telegraaf zat een afvaardiging van Milan op de tribune.

Milan heeft nog geen contact opgenomen met Overmars, maar het valt niet uit te sluiten dat de directeur voetbalzaken deze week nog een belletje krijgt. Het bedrag dat in de Italiaanse media wordt genoemd als transfersom (tien miljoen euro) wordt in elk geval totaal niet als marktconform beschouwd. El Ghazi heeft nog een contract voor drieënhalf jaar.

Anwar El Ghazi is meer waard dan tien miljoen euro

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nooit verkopen. ...gewoon in de spits zetten en binnen 2 jaar is hij het 3 voudige waard. El ghazi is naar mijn idee een ideale spits voor ajax. Kan meevoetballen en is erg doelgericht en bovendien ook nog eens redelijk sterk en snel!

25 januari 2016 om 08:05

nee, die wordt echt geen 30 miljoen waard, buiten dat ik niet verwacht dat hij zijn contract verlengt maar sowieso eerder weg is dan al helemaal niet

el ghazi is teveel een momentvoetballer net zoals kisha dat was alleen dan met een betere mentaliteit..maar van de 5 wedstrijden speelt ie er 1 top, 2 redelijk en in 3 zie je hem niet

25 januari 2016 om 08:17

Rekenen blijft soms lastig, 1+2+3=6. Ben het wel met je eens dat El Ghazi een momentvoetballer is.

25 januari 2016 om 08:22

Die jonge is nog jong, heeft vorig jaar een goed debuut jaar gehad, begon dit seizoen uitstekend en heeft na zijn blessure een dipje. Hoe kun je dan zeggen dat hij nooit 30 miljoen waard wordt. Hij doet het gewoon uitstekend, zeker voor een rechtsbuiten! Ik denk alleen dat hij in de spits nog beter tot zijn recht komt.

25 januari 2016 om 09:13

haha ja 1-2-2

sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nee 30 miljoen haalt ie nooit, mede omdat hij zijn contract niet gaat verlengen (daar ga ik vanuit in ieder geval)

in de winterstop verkopen moeten ze sowieso niet, dan wel 20+ vragen

25 januari 2016 om 11:03

Jij gaat er maar mooi van uit dat het allemaal niets is. Ik zie de potentie wel en waarom zou hij bij moeten tekenen? Hij ligt nog 3 en een half jaar vast. Over anderhalf jaar heeft hij nog steeds een contract waar je veel geld Door kunt vragen!

25 januari 2016 om 12:36

ik zeg helemaal niet dat het niks is, maar niet voor een (sub)topper in Europa..en als zeker niet voor 30 miljoen met een dan nog 2 jarig contract

25 januari 2016 om 08:06

Eens, had allang een paar wedstrijden daar de kans moeten krijgen. Het enige wat wel nog flink beter moet voor een spits, is zijn duelkracht.

25 januari 2016 om 08:15

25 miljoen vragen (zoals ze in portugal ook doen) en meteen 20 miljoen in een nieuwe spits steken

Denk niet dat El Ghazi in de spits komt bij Ajax. FDB zei in de voorbeschouwing, voor de wedstrijd Ajax-Vitesse, dat hij El Ghazi als een echte buitenspeler ziet. Maarja, we gaan het wel zien de komende dagen!

Vreemd beleid van AC Milan. EL Ghazi is niet beter dan Cerci en EL Shaarawy.

25 januari 2016 om 08:51

Maar dat word hij wel. Hij is nog jong en speelt onder de boer die nou eenmaal geen spelers beter maakt. Deze gozer is 2 benig sterk technisch met een goed schot. Die komt er wel hoor

25 januari 2016 om 09:28

Heeft alleen niet de juiste mentaliteit is mijn mening en zal daarom niet de top halen.

25 januari 2016 om 11:20

Niet de juiste mentaliteit? Hoe kom je eigenlijk tot die conclusie?

26 januari 2016 om 17:13

Absoluut geen zekerheid dat hij beter wordt. EL Shaarawy was bijvoorbeeld een nog veel groter talent, is er ook niet gekomen.

Gewoon niet verkopen! Je verkoopt je kampioenschap! Hij is iemand die tenminste goals maakt, ondanks dat hij nu niet in topvorm is.

Minstens 15 miljoen voor hem vragen plus een doorverkooppercentage en dan vervolgens Sisto ophalen mocht Milan dat bedrag betalen.

Ondanks dat El Ghazi een goede kop heeft, ben ik van mening dat Milan El Ghazi op dit moment helemaal niet nodig heeft. El Ghazi zit nu in een sportieve dip. De vraag is of hij er überhaupt uitkomt. Zo ja, dan moet hij alsnog doorgroeien naar het niveau dat Milan hoort na te streven (maar eigenlijk niet doet). Zo niet, dan mag El Ghazi gerust een stap terug doen en in de subtop/middenmoot spelen, want zijn spel is na zijn blessure weliswaar verschrikkelijk. Is het de moeite waard? Nee. We hebben directe versterkingen nodig die ons elftal gelijk een kwaliteitsimpuls geven. El Ghazi zou dat kunnen zijn, maar dan over twee jaar als hij uit zijn dip komt.

Ik vind het verschrikkelijk om te zien hoe Berlusconi/galliani vanaf boven dirigeren wie er moeten komen en wie er moeten spelen. Het is algemeen bekend dat Miha 4-1-2-1-2 wilt spelen, maar toch wordt er een rechtervleugelspeler door zijn neus geboord. Over de basisplaatsen van Honda en Bertolacci hou ik al helemaal mijn mond. Kucka heeft met zijn optredens laten zien dat hij basiswaardig is. En Suso, in het verleden Saponara, kregen al helemaal geen kans om te laten zien wat ze kunnen.

Donkere wolken stapelen zich op boven het San Siro en opklaring lijkt heel erg ver van ons verwijderd...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren