Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan en Essien ontkennen: ‘Ik heb geen ebola en train morgen weer’

Laatste update:

AC Milan heeft via de officiële kanalen ontkend dat Michael Essien het ebolavirus heeft opgelopen. De website News Wire meldde zondag dat de international van Ghana besmet zou zijn geraakt en claimde ook gesproken te hebben met Riccardo Coli, een woordvoerder van Milan.

/

Coli zou aan het medium hebben laten weten dat Milan ‘in shock is’, maar goede hoop zou hebben dat Essien er weer ‘bovenop’ zou komen. Dat verhaal wordt nu dus officieel ontkracht door i Rossoneri: “Het nieuws is op niets gebaseerd en is ook door geen enkele werknemer van onze club bevestigd.”

Essien, die zaterdag geen speelminuten maakte in de interland van Ghana tegen Guinea, heeft inmiddels ook laten weten dat de geruchten over zijn persoon niet waar zijn: “Er zit geen enkele waarheid in de internetgeruchten. Ik heb geen ebola, voel me goed en sta morgen gewoon weer op het trainingsveld”, tweet Essien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

we zien het over 2 dagen wel..

Wat is News Wire ongelooflijk dom en triest bezig zeg.
Hier zetten ze zichzelf heel hard voor lul en zijn ze meteen voor de rest van hun bestaan ongeloofwaardig.

12 oktober 2014 om 23:18

Het gaat er niet om dat ze een fout gerucht verspreiden, het gaat er om wat de inhoud van het gerucht is. Maar de media doet tegenwoordig (helaas) alles voor publiciteit, ook als het ten koste van een verschrikkelijke ziekte moet gaan.

12 oktober 2014 om 23:37

Helemaal mee eens. Sommige geruchten dubbelcheck je voordat je ze plaatst. Dit is zo'n bericht.

12 oktober 2014 om 23:48

Dan kun je toch nog wel dom en triest zijn? Check je bronnen eerst of informeer bij het management. Zo moeilijk is het allemaal niet..

13 oktober 2014 om 01:32

Bij zo iets ernstigs dien je altijd hoor en wederhoor te plegen. Hij moet ze aanklagen wegens laster en imagobeschadiging. Schandalig zoiets ernstigs onterecht te brengen als nieuws. Hits en vele verkopen scoren over de rug van een mens.

Dit nieuws kan echt alleen in Italië, dan heb ik het natuurlijk over huidskleur *bah*

12 oktober 2014 om 21:56

News Wire is niet Italiaans, war bedoel je trouwens met racistisch?

12 oktober 2014 om 21:58

Toevoeging: geen enkele Italiaanse krant heeft dit zogenaamde nieuws verspreid.

12 oktober 2014 om 22:23

Hou je mond dicht man, news wire is niet eens italiaans, racisme komt in alle landen voor en ogbonna is donker en zit bij de nationale ploeg, dus dat is niet de reden dat balo de zondebok was. Wat jij doet is daarentegen wel discrimineren en generaliseren. Mafkees.

12 oktober 2014 om 23:35

Inderdaad ja, aangezien die andere donkere speler nooit of te nimmer problemen heeft gehad bij het nationale team, ook niet door zijn huidskleur, dus gaat het bij Balo om meer dan om zijn huidskleur. Namelijk zijn gedrag, hij zonderde zich gewoon af van de spelersgroep en had met niemand contact.

En ook jij laat zien dat jij zelf eerder een racist bent dan de gemiddelde Italiaan, het woord "negert" gebruiken anno 2014...doe eens normaal alsjeblieft.

13 oktober 2014 om 00:47

Moeten we perse politiek correct zijn en het een persoon met een donker getinte huidskleur noemen? Of iemand met een Negroide uiterlijk? Want de meeste donkere mensen hebben geen probleem met het woord neger...

13 oktober 2014 om 01:08

Maar sommige wel stravven, en daar zit het hem in. Als een groep, hoe klein ook, zich gekwetst voelt door iets, wat de redenen ook mogen zijn, wat is het dan voor moeite voor ons om er een extra woord bij te doen.

Ik heb donkere vrienden die het wel degelijk vervelend en kleinerend vinden wanneer mensen met een donkere huidskleur worden aangeduidt als negers.

13 oktober 2014 om 01:41

Even offtopic maar stravven die redenatie is echt de domste die ik ooit heb gehoord. Neger was een woord dat slavendrijvers gebruikte voor de slaven. Dan vind ik het echt dom om dat woord nu te gaan gebruiken. Als blanke of wie dan ook is het al dom, maar als donkere mensen het onderling gebruiken vind ik het nog dommer, want daarmee laat je alleen maar zien hoeveel respest je voor je eigen soort hebt. Als het woord zovaak gebruikt wordt, lijkt het normaal te worden, maar de betekenis van dat woord zal altijd hetzelfde betekenen.

Maar oke, dat offtopic. On: zo'n onzinbericht is ook wel aardig triest, dit soort dingen dubbel check je altijd. Tegenwoordig kab je in de media dus ongegrond gaan roepen dat iemand aan een serieuze ziekte lijdt.. Heeft verder ook niks met racisme te maken (hoe kom je daar nou weer op )

13 oktober 2014 om 09:16

Heb je Balotelli 2 jaar geleden gezien en nu? Die gast is zijn label talent kwijtgeraakt en blijkt meer bezig te zijn met zijn imago dan met zijn prestaties. Goede voetballer, alleen nooit het rendement uitgehaald gewoon omdat hij altijd een kind zal blijven.

Het kan volgens mij ook dat als je besmet bent met ebola dat je na 2 dagen tot 3 weken, ziekteverschijnselen hebt.

Het kan dus dat het na een week blijkt dat hij ebola heeft en dus kunnen zijn teamgenoten wss ook besmet zijn.

Correct me if I'm wrong

12 oktober 2014 om 22:08

Ebola is alleen besmettelijk wanneer de ziekteverschijnselen merkbaar zijn. Het kan heel goed dat hij er na een aantal weken last van krijgt, echter is hij dan pas besmettelijk

Grapje van een stagair hoop ik... echt ongelofelijk triest als je dit als nieuws gaat brengen.

Ik heb ook geen ebola, gelukkig

Wat een zielig nieuwskanaal ben je dan...

Hij heeft geen ebola, aldus woordvoerder E Coli...

13 oktober 2014 om 03:49

goed

Breaking: Heel de selectie van AC Milan besmet met ebola.

Nee, even zonder geinen. Dit is natuurlijk wel een heel treurige manier om sensatie te maken en de aandacht te vestigen op je website, want die hits hebben ze nu natuurlijk wel te pakken. Heel kinderachtig, maar ze hebben wat ze willen helaas. In ieder geval ook goed nieuws dat Essien inderdaad niet met ebola is besmet, was nogal een lullige situatie geweest

Zeggen ze dit nou alleen omdat ie afrikaans is?

12 oktober 2014 om 22:37

Ja, dit is toch wel triest net zoals dat Lassana Diarra pas geleden moest aangeven dat hij geen jihadist is.

12 oktober 2014 om 22:56

Ik snap nooit zo goed waar die verontwaardiging vandaan komt. Essien is toch in een land geweest waar die ziekte nou eenmaal vaker voor komt dan in andere delen van de wereld. Erg sneu om altijd maar weer de racisme kaart te trekken. Ik vind het trouwens wel erg slecht van news wire om dit soort geruchten te verspreiden zonder het 100% zeker te weten.

12 oktober 2014 om 23:05

Kerel, ebola is nog helemaal niet voorgekomen in Ghana waar Essien vandaan komt.

13 oktober 2014 om 00:25

Nee, maar wel in Guinnea waar hij met de nationale ploeg was.

Maar dan nog blijft het natuurlijk een onzin-verhaal, trouwens als hij het echt zou hebben zou hij nu al in quarantaine zitten. Dus dan denk ik niet dat die zou zitten liegen op twitter...

14 oktober 2014 om 17:00

@ snino,

Wat alexnijs zegt.

Technisch gezien is het mogelijk aangezien Guinnea zwaar getroffen is en hij daar naar verluid met de nationale ploeg was, maar die kans is natuurlijk heel klein. Dat News Wire dit nieuws zomaar begint te verspreiden is schandalig.

Hij zou trouwens natuurlijk ook niet op Twitter melden dat hij niet ziek is wanneer hij in quarantaine zou zitten... Niemand zou daar voordeel uit halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren