Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan dankt topscorer en rode aanvoerder voor unicum op Sicilië

Laatste update:

AC Milan heeft voor het eerst dit seizoen twee competitiewedstrijden achter elkaar afgesloten met winst. In de voorbije maanden volgde na een zege telkens een gelijkspel of nederlaag, maar vrijdag werd de gewonnen topper tegen Juventus van eerder deze week een positief vervolg gegeven. De uitwedstrijd op Sicilië tegen Catania eindigde in 1-3 dankzij treffers van Stephan El Shaarawy (twee keer) en Kevin-Prince Boateng. Milan klimt drie plaatsen en staat nu zevende.

/

Milan-trainer Massimiliano Allegri koos ervoor te beginnen met Nigel de Jong in de basiself en Urby Emanuelson op de bank; laatstgenoemde mocht na dik een uur wel als eerste invallen en pakte zo dus weer zijn minuten mee. Een beslissende rol in de wedstrijd nam hij niet op zich, dat was voorbehouden aan El Shaarawy en Boateng. Il Faraone, bezig aan een uitmuntend Serie A-seizoen, brak in de tweede helft de score open op Sicilië. Het was enkele minuten nadat Pablo Barrientos met zijn tweede geel was ingerukt (overtreding op Antonio Nocerino), toen El Shaarawy toesloeg.

In schijnbare buitenspelpositie rondde hij af nadat Robinho een voorzet van Boateng ook aanraakte. Met zijn elfde goal in vijftien wedstrijden trok hij de wedstrijd in evenwicht: al na tien minuten had Nicola Legrottaglie het bal geopend door uit een hoekschop van Francesco Lodi hard en zuiver raak te koppen tegen zijn oude club. El Shaarawy’s gelijkmaker gaf i Rossoneri moed tot meer. En dat kwam er ook, razendsnel zelfs. Boateng zag een gaatje en nam Mariano Andújar onder vuur.

De Argentijnse keeper kon slechts kijken naar de inzet van de middenvelder en kreeg zo voor de tweede keer in slechts vier minuten tijd een tegentreffer. Snel daarop kreeg Boateng de aanvoerdersband uit handen van Riccardo Montolivo, die eraf ging voor Emanuelson. De ex-Ajacied legde niet lang na zijn komst een hoekschop panklaar voor Robinho, maar de Braziliaan faalde opzichtig. Wat nog restte was een nieuwe gemiste kans op een derde Milanese, een rode kaart voor Boateng na een stomme overtreding en een laatste fase met tien tegen tien. Daarin etaleerde El Shaarawy weer zijn klasse met de prachtige en verdiende 1-3.

Stephan El Shaarawy is de belangrijkste speler van dit moment bij AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

El Shaarawy wat een speler is het ook, hij doet het gewoon goed en heeft Ibrahimovic een beetje doen vergeten. AC Milan begint ook steeds beter te draaien, vorige week goed gewonnen van Juventus en vandaag tegen Catania dat gewoon een lastige ploeg is. Tweede helft heeft AC Milan Catania kapot gespeeld, mede dankzij die rode kaart van ze.

30 november 2012 om 23:24

Zo goed vond ik het vandaag nog niet gaan hoor.. Ja Catania is moeilijk, maar er zit nog steeds te weinig lijn in het spel van Milan. Jammer dat Alegri dat er nog niet in heeft kunnen krijgen.

30 november 2012 om 23:39

El Shaarawy is fantastisch ja maar als Pato topfit is en niet weer een blessure krijgt zoals altijd, is hij toch wel de belangrijkste man van Milan maar ik denk dat Shaarawy de nieuwe Pato kan worden die was ook al zo fantastisch toen hij zo jong was ik geloof wel in El Shaarawy

1 december 2012 om 00:29

Ik zou het iets anders formuleren, want Pato en El Shaarawy zijn niet echt dezelfde type spelers. ben het wel met je eens dat wanneer Pato terugkomt én zijn oude vorm haalt, hij beter is dan El Shaa. Die goal tegen Barca toen bewijst het 3

1 december 2012 om 01:54

Maar nu noem je precies het probleem. Pato is een type Robben. Altijd geblesseerd.

Ik vond Emanuelson heel goed invallen. Leek heel erg gedreven ten opzichte van de mensen die er al instonden na de 2-1. De rode kaart vond ik trouwens zwaar overdreven.

el shaarawy wat kan ik nog meer zeggen, de nieuwe messi misschien

30 november 2012 om 22:43

Meen je dit nou?? El Shaarawy doet het heel goed dit seizoen maar is totaal niet te vergelijken met Messi qua speelstijl en ook qua kwaliteit en talent

30 november 2012 om 22:44

Bij zijn 2e goal moest ik wel aan Messi denken, de techniek en het gemak waarmee hij die bal perfect in de verre hoek krulde.

30 november 2012 om 22:47

Ja maar je moet wel iets meer doen om de nieuwe Messi te zijn.

30 november 2012 om 22:50

messi was op zn 20e ook nog niet zo goed als nu

30 november 2012 om 23:28

Dat is meer iets van Henry

30 november 2012 om 23:49

sampdoriagenoa

Messi was op zijn 20e wel beter dan El Shaarawy nu. El Shaarawy is een geweldige voetballer met een zeer mooie toekomst, maar de nieuwe Messi? Dat nu ook weer niet.

30 november 2012 om 23:05

Niet de nieuwe Messi maar de Italiaanse Messi zou beter zijn

Dan doel ik op die kaart van Boateng en op de houding van Robinho.

Hmm mooi voor Milaan. Hopelijk worden ze weer de oude.
En is Ignazio geblesseerd of is die gepasseerd?

30 november 2012 om 22:46

Geblesseerd. Maar wat mij betreft blijft De Sciglio rechtsback staan

30 november 2012 om 22:57

Ik zou eerst zeggen De Sciglio linksback aangezien hij er geen problemen mee zou hebben (niet dat hij dat recht heeft) Maar Constant speelt vrij aardig op de LB positie. En ik denk wel dat er aardig wat ploegen zijn die wel wat willen betalen voor Abate. Door z'n snelheid en z'n drang naar voren.

30 november 2012 om 22:47

Volgens mij nog steeds geblesseerd. Maar word lastig om zijn plaats terug te krijgen want vind De Sciglio een fantastisch talent, die minimaal net zo goed is. En hij heeft het in zich om veel bete r te worden dan het renpaard Ignazio..

Jammer dat Barrientos op zo'n domme manier een rode kaart pakte, anders had de wedstrijd heel anders kunnen lopen. Tot de rode kaart vond ik Catania minimaal gelijkwaardig, maar daarna viel het natuurlijk behoorlijk weg. Il Faraone laat maar weer eens zien wat voor een fantastische speler het is, een van de grootste talenten in Italië, en de wereld. En die Robinho.. Stuur hem echt terug naar Brazilië, wat een overschatte voetballer is dat zeg. Die kans voor open goal had iedere spits in de Serie C2 nog met gemak gemaakt.. En die rode kaart voor Boateng was ook gewoon stom, om zo in te komen bij zo'n stand.

AC Milan komt steeds een stukje terug... het spel begint steeds beter te worden, helaas hadden we daar een rode kaart voor nodig vanavond.

Ambrosini moet trouwens El Sharaawy zijn vakantie betalen hahaha.. dat had hij gezegd voor de seizoen als El Sharaawy 10(?) doelpunten voor kerst zou maken.

Het was trouwens weer heerlijk om te zien dat Ambrosini het veld betreed.. ook al heeft hij niets hoeven te doen.

De scheidsrechter was echt een dramaa!!!! Hoe kon de scheids+grensrechter+4e man niet zien dat de 1e goal offside was(milan)???????

Was Boateng zijn rode kaart terecht? Ik vond dat veel te zwaar gestraft namelijk.

Gelukkig komen Boateng en Nocerino steeds beter in vorm... Die Boateng weet trouwens helemaal niet hoe je lelijk moet scoren...

Robinho... heerlijke speler.. maar de slechtste afmaker die ik ooit heb meegemaakt.. hoe kan je nou geen doelpunt hebben gemaakt vanavond/??

El Sharaawy had hier echt een hatrick moeten maken.. had het hem iig gegund.

Forzaaa Milanoo!!

1 december 2012 om 00:53

Waarom speelde Bojan Krkic trouwens niet, hij is de afgelopen weken toch wel echt in vorm!

Wat een slechte wedstrijd was dit zegt, je hebt echt helemaal niks aan de jong als je bal hebt, net zo erg als braam en op momenten zelfs erger. Zonder die rooie kaart of de buitenspel goal had Milan het nog moeilijk gekregen. Je hebt ook niks aan boateng op rechts ook robinho vond ik slecht spelen. El sharaway wel redelijk die jongen heeft veel potentie, jammer dat pato geen minuten kreeg.

30 november 2012 om 22:46

Pato is weer geblesseerd

El Shaarawy is echt een held.
Montolivo speeld goed, Boateng komt nu terug net als Nocerino, de Jong was ik ook positief over.
Robinho is gewoon drama ga maar lekker naar Brazilie want je schiet er niks en op andere punten zoals snelheid en techniek is het gewoon niet goed genoeg.
Emanuelson goeie invalbeurt en voor de rest ben ik blij met 3 punten en 3 doelpunten waarvan die laatste toch echt van grote klasse was.

Forza Milaan

30 november 2012 om 22:48

Robinho geen snelheid en techniek??

Die man is juist snel.. en heeft juist veel techniek.. misschien wel het meeste van de hele selectie..

Dat hij niet kan afmaken, begrijp ik.. maar om gelijk te zeggen dat zijn sterke punten ook niets zijn?

30 november 2012 om 22:52

ik vind zijn sterke punten(snelheid en techniek) niet iets waar hij goed gebruik van maakt.
met bal vertraagt hij het spel in plaats van er eens een versnelling uit te gooien gaat hij schijnbewegingen doen gevolgt door een slechte pass.
en zijn techniek is gewoon niet goed genoeg aangezien er zoveel fouten zitten in zijn pass, aanname en afwerking.
Dribbeltechniek is wat anders dat kan hij wel maar het is gewoon geen efficiente speler en ik begin daar een beetje genoeg van te krijgen.

30 november 2012 om 22:54

Sinds hij mee doet.. is onze spel anders wel veel beter.. en winnen we iig onze wedstrijden.

Ik hoop dat hij blijft spelen.

30 november 2012 om 23:00

zou dat echt aan robinho liggen??
ik betwijfel het en ik zou graag een wedstrijd met en zonder hem willen zien achter elkaar.
ik heb namelijk veel liever Bojan omdat die nog kan groeien.
maar de 3 punten zijn binnen dus on clubbie heeft misschien dan toch eindelijk de weg omhoog gevonden

30 november 2012 om 23:05

Natuurlijk niet alleen aan Robinho.. maar hij helpt er absoluut aan mee.

Het verdedigende duo (zonder Yepes en Bonera) is wat sterker en krijgt de bal makkelijker bij De Jong en Monty(dus is er meer voetbal).

Di Sciglio voegt aanvallend ontzettend veel toe(abate niet).

Nocerino en Boateng doen het steeds beter..

En Robinho zeker weten ook..

1 december 2012 om 10:47

Ik denk dat jullie hier allebei serieus fout zitten hoor !
Ten eerste Robinho voegt echt wel iets toe aan het spel van Milan , en slechte passes ? Als ik me niet vergis had hij vorig jaar het meest aantal assists . Oke ja hij scoort zeker niet genoeg maar hij heeft die techniek en snelheid om een wedstrijd open te breken en dat hebben we nodig!

Voor derest ben ik het wel eens maar dat abate niets zou toevoegen aan het aanvallende snap ik totaal niet , die man heeft een loopvermogen van 2 gewone spelers samen , valt constant mee aan en staat er ook altijd weer in de verdediging .

De Sciglio is zeker goed bezig maar Abate blijft beter , De Sciglio op links is een oplossing maar dan heb je weer het probleem met Constant en Antonini nog als hij terug komt.

30 november 2012 om 22:48

Met de ruimte op het middenveld wat er ontstond is dat perfect voor Emanuelson met zijn snelheid.

El shaarawy speelde weer is heerlijk,die rode kaart was streng gestraft! Maybe worden we nog kampioen forza milan

30 november 2012 om 22:46

max haalbare is toch wel CL denk ik haha

mooi dat milan weer eens een wat betere periode heeft, ze horen ook wel thuis bovenin de serie a en zijn nu weer op de goede weg naar boven.
En el shaarawy geweldige speler ook, maakt er weer 2 en is met 20 jaar gewoon al de belangrijkste speler van het team

El Shaarawy is echt een supertalent. Italie gaat echt een prachtige toekomst tegemoet met El Shaarawy-balotelli en Giovinco voorin.

Buffon
Abate?
Chiellini
Barzaghli
Criscito
Marchisio
Pirlo
de Rossi
Giovinco
El Shaarawy
Balo Balo
30 november 2012 om 22:49

Zie toch veel liever Maggio op de plaats van Abate. Maar verder ziet je opstelling er prima uit, al vind ik Giovinco ook niet altijd even goed. Daar kan je ook nog Montolivo neerzetten, of Aquilani als hij deze vorm vasthoud.

30 november 2012 om 22:49

Nou.. ik vind dat Montolivo bij zowel Italie als Milan laat zien dat hij absoluut een basisplaats verdient.

30 november 2012 om 22:56

Ja Montolivo ben ik vergeten. Ook echt een prachtige voetballer. Montolivo op de plek van Gio dan : D

el shaarawy is toch wel een waardige vervanger van ibra, had ik aan t begin van het seizoen niet verwacht

Jammer dat de goal van Boateng niet echt uitbundig wordt beschreven want het was een fantastisch doelpunt.

De Arbitrage was werkelijk belachelijk vandaag, buitenspelgoal van Milan, twee niet gegeven penalty's ( zelfs geel voor Stephan) En talloze overtredingen waar je geel voor kon trekken die niet eens als overtreding bestraft werden.

Boateng speelde een ongelooflijk zwakke wedstrijd. Fantastisch doelpunt maar daar bleef het bij.
El Shaarawy bewijst wederom maar dat hij van een andere orde is. Hij staat nu boven Falcao, Suarez en Cavani en staat gelijk met Ibra en Cristiano Ronaldo. Hij is 20 jaar. Deze jongen gaat een fantastische toekomst tegemoet. Hij zal de golden Boy moeten winnen in mijn ogen.

30 november 2012 om 22:57

Ben het met bijna alles van je eens.. Boateng's goal was echt fantastisch, maar verder speelde hij een draak van een wedstrijd en pakt hij nog eens een rode kaart. Arbitrage was gewoon slecht, voor beide kanten. Een goal van Milan was ook overduidelijk buitenspel.

Maar met een ding ben ik het niet eens. El Shaarawy is een fantastische speler en een groot talent.. Maar staat boven Falcao, Suarez en Cavani...? Gelijk met Ronaldo? Ik hoop toch echt dat dit een grap is

30 november 2012 om 23:01

hij heeft het over zijn aantal doelpunten niet over zijn niveau

30 november 2012 om 23:02

Dan heb ik niks gezegd.. Fantastische speler natuurlijk, die sowieso de potentie heeft om net zo groot te worden als een Cavani of Falcao.

30 november 2012 om 22:58

Ho ho ho..
Stephan draait een geweldige eerste seizoenshelft!
Maar misschien schiet hij er straks niet één meer 1...
(nee ik denk niet dat gaat gebeuren hoor)
Maar je overdrijft nu toch door te zeggen dat Falcao, Suarez en Cavani op het moment minder zijn.
Suarez is belangrijker dan ooit en draagt Liverpool!

30 november 2012 om 23:04

Nee hij heeft het over goals. Hij heeft er net zoveel als ronaldo ( 12)

30 november 2012 om 23:10

Mensen snappen dus zo te zien niet dat ik het heb over het aantal doelpunten.. Leuk om erbij te zeggen ook nog is dat El Shaarawy geen vrije trappen mag nemen ( vandaag voor het eerst ) en geen penalty's terwijl Ronaldo al 4 goals uit een penalty heeft gescoord. El Shaarawy is er nog lang niet. Maar volgens mij hebben we wel weer eentje die later voor de gouden bal kan gaan strijden.

Geen geweldig voetbal gezien,
Maar des ondanks wel leuk met dat omslagpunt!
El Shaarawy heeft weer een heldenrol vervuld,
op zo'n speler heeft Milan zo lang moeten wachten!

Er zit echt wel progressie en toekomst in dit Milan.
Alleen ben ik niet fan van de Jong, vandaag ook liever een ander gezien op zijn plaats.
Maar dat komt misschien ook omdat ik mij (vaak) irriteer aan de Jong, daar ben ik eerlijk over

Dat een jonge van 20 jaar AC Milan moet dragen is wel echt erg. Milan de club van de mooie Europese geschiedenis. Als het zo doorgaat kan Milan zich maar beter op een jaartje EL gaan richten

30 november 2012 om 23:06

een jongen met zijn talent kan ook een Arsenal, Liverpool, Malaga of Manchester City dragen.
wel raar dat mensen vaak dit zeggen in plaats van zien hoe geweldig veel talent deze jongen in zich heeft en dat hij rustig blijft onder alle druk en commotie om hem heen.

Het enige positieve en mooie van Milan dit seizoen, supertalent El Shaarawy, ze moeten hem alleen geen Farao meer noemen, dan had hij maar voor Egypte moeten kiezen!

Il Faraone, wat een heerlijke speler met een mooie bijnaam.
Het is echt een speler die het geweldig kan, hij heeft ook een leuken houding je hebt spelers waar zelf vertrouwen en een beetje arrogantie erg irritant overkomt, bij hem is het leuk en stoer. Dat hij er 12 al heeft ingelegd is echt knap, volgens mij is het ook gewoon helemaal geen nummer 9, maar iemand die der om heen speelt.

El Shaarawy, wat een speler zeg. Dit jaar is hij onze steunpilaar gebleken, de gene die de doelpunten scoort en de punten binnenhaalt. Ik begin een steeds grotere fan van hem te worden. Nog maar net 20 en nu al zo belangrijk voor Milan. Die moeten we echt vasthouden.

Heet El Shaarawy ''de farao'' bij Milan

Ik lees hier louter lofzangen over hem, betekend dat ik vanavond weer iets gemist heb (shiiit).

Goeie comeback van Milan, hoop dat ze dit kunnen volhouden, Pato moet weer spelen.br

Toch knap van deze jongen dat hij zich zo manifesteerti n de Serie A. Iedereen heeft het maar over Neymar, maar El Shaarawy is nota bene jonger en presteert al zo in Europa. Hij neemt Milan op deze leeftijd, de situatie is er ook naar, wel bij de hand. Ik vind het knap, een groot talent!

Groter talent dan die gehypte Neymar, deze El Shaarawy. Laat het in een europese top competitie zien bij een team in opbouw. Geweldige speler.

Het ziet er eindelijk terug wat beter uit maar er zit nog veel marge op als er nu wat mensen terugkomen uit blessures zoals Abate dan kunnen we zeker nog een stuk stijgen in de competitie.

Forza Milan

1 december 2012 om 14:05

ik snap echt niet was jij goed vind aan abate? hij kan geen man voorbij komen en het enige wat hij doet is 15 waardeloze voorzetten geven waar hij gewoon had kunnen opbouwen. ook staat hij verdedigend nooit op de goede plek ja tuurlijk 1 op 1 in een sprint duel wint niemand van hem maar zijn verdedigend inzicht is echt waardeloos

1 december 2012 om 15:14

Ik snap niet wat jij zo tegen hem hebt :D
verdedigend staat hij voor een flankverdediger wel erg goed opgesteld altijd , vergelijk dat maar eens met antonini ofzo .
En aanvallend kan hij echt wel een man voorbij hoor ! maar ja zijn voorzetten zijn inderdaad zwak maar dat is dan ook zijn enige echte zwakke punt in mijn mening ...

1 december 2012 om 15:50

ik vind hem gewoon verdedigend te zwak en dat is zeker nu erg omdat we vorig seizoen spelers als thiago silva en nesta hadden omdat dat op te lossen maar nu kan dat gewoon niet met bonera of acerbi achter in en daarom heb ik liever de sciglio want ik vind hem verdedigend heel erg sterk en hij ontwikkeld zich niet normaal snel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren