Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvoerder van Telstar verrast en gaat aan de slag bij Ajax

Laatste update:

Frank Korpershoek gaat voor twee clubs tegelijk werken. De aanvoerder van Telstar meldt zich vanaf komend seizoen op het trainingscomplex van Ajax als skillstrainer in de middenbouw van de jeugdopleiding, zo meldt Ajax Showtime. Korpershoek blijft tegelijkertijd ook actief als voetballer in de Keuken Kampioen Divisie.

De verdediger annex middenvelder, 34 jaar, plaatst zondagavond op zijn socialmediakanalen een foto van zijn contractondertekening bij Ajax. In zijn biografie op Instagram bevestigt hij aan de slag te gaan als skillstrainer op De Toekomst, hoewel Ajax zijn komst nog officieel naar buiten moet brengen.

In maart tekende Korpershoek nog een nieuwe, eenjarige verbintenis bij Telstar. De routinier gaat zodoende zijn veertiende seizoen in bij de club uit Velsen-IJmuiden. Korpershoek speelde in totaal 318 wedstrijden op het tweede niveau van Nederland en scoorde daarin 12 keer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat houdt de functie skillstrainer precies in?

23 juni 2019 om 19:58

Techniektrainer

23 juni 2019 om 20:02

@scrscr, klopt. Alleen is het van de gekke van Ajax om zo'n functie met een duur woord 'skills trainer' te noemen in plaats van de voor elke Nederlander begrijpelijke term Techniektrainer..

23 juni 2019 om 20:17

Ach ja, tegenwoordig wordt zelfs de schoonmaker gebombardeerd tot sanitair manager

Op een of andere manier klinken de functies met die Engelse termen net alsof ze wat belangrijker en moeilijker zijn, terwijl er feitelijk niks veranderd aan het beroep.

23 juni 2019 om 20:21

Wat is er een duur woord aan een letterlijke Engelse vertaling?

23 juni 2019 om 20:23

Het is van de zotte dat je het woord ‘skill’ een duur woord vind. Veel gebruikt woord bij sport, straat, school en bedrijfsleven. On: Wel benieuwd hoe hij dit gaat combineren. Skilltrainers zijn belangrijk op het gebied van ontwikkeling en data voor individuele spelers progressie.

Nou leuk toch voor zo'n jongen.

Een skillstrainer die nog nooit een skill heeft laten zien.

23 juni 2019 om 22:34

Vond zn omhaal tegen den Bosch anders toch wel van een staaltje skills getuigen. Zie ik niet veel spelers nog doen op hun 34e. Maar hij is inderdaad niet de meest spraakmakende naam om skills/techniek van te leren.

23 juni 2019 om 23:06

Toch is dit ook een mooi staaltje van clubliefde. Eindelijk eens een voetballer die zijn bescheiden club trouw is gebleven en niet voor de miljoenen van Barcelona heeft gekozen

24 juni 2019 om 12:11

De laatste speler na Lettinga en Correia met clubliefde daar. Heel bijzonder om je hele carrière bij dezelfde club te spelen. In het rijtje Sjaak Swart, Maldini, Giggs en Zanetti. Staat niet verkeerd. 😉

24 juni 2019 om 17:01

Maakt dat wat uit? Klopp was ook geen fantastische voetballer maar excelleert als trainer. Een trainer moet dingen goed over kunnen brengen en zijn pupillen in laten zien hoe zij voor zichzelf iets kunnen leren.

Had dan touzani gevraagd

23 juni 2019 om 21:06

Als je goed zijn filmpjes kijkt veranderd jij ook nooit zijn trucjes. Doet alsmaar hetzelfde. Beetje variatie mag ook wel toch.
Off: nee ik ben geen zuurpruim

24 juni 2019 om 19:25

Doet altijd hetzelfde, haha whut?? Die man kan ongeveer elk trucje wat iemand ooit met een bal heeft gedaan, waar heb je het over 😂 natuurlijk heeft hij een paar moves die hij vaak doet, maar als jij Touzani al niet gevarieerd genoeg vindt ben ik erg benieuwd naar jouw standaard haha!

Briljant een skillstrainer in club trouw.
Dat scheelt weer een paar jonge weglopers naar Engeland.

Leuk voor hem en zo'n kans mag je nooit laten gaan natuurlijk. Maar wel opmerkelijk dat respectievelijk een speler van Telstar Ajax spelers gaat leren voetballen. Toch zegt dat niet veel. Je hoeft geen wereldvoetballer te zijn om een goede coach te worden of andersom. Hopelijk slaagt Korpenshoek daar als trainer. Succes Frank!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren