Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvoerder Tagliafico met Argentinië te sterk voor Mexico

Laatste update:

Argentinië heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 2-0 oefenzege op Mexico geboekt. In het Estadio Mario Alberto Kempes in Cordoba speelde Ajax-linksback Nicolás Tagliafico negentig minuten mee en droeg hij de aanvoerdersband. Ramiro Mori hielp de Argentijnen op een 1-0 voorsprong, waarna een eigen doelpunt van Isaac Brizuela de eindstand bepaalde. Aan de kant van Mexico begon PSV'er Érick Gutiérrez vanuit de basis.

Bij de Argentijnse ploeg ontbrak nog altijd Lionel Messi, die sinds het WK geen interland meer speelde en ook niet meer werd opgeroepen. Terwijl men in Argentinië goede hoop heeft op een terugkeer van Messi in de nationale ploeg, namen de internationals van interim-bondscoach Lionel Scaloni het op tegen Mexico. Op slag van rust kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Een scherp aangesneden vrije trap van Paulo Dybala werd bij de tweede paal onhoudbaar binnengekopt door Villarreal-verdediger Mori.

In de tweede helft zocht Argentinië naar een tweede doelpunt en deze viel uiteindelijk pas in de slotfase. Na een goed lopende aanval over de rechterflank, was het Renzo Saravia die met een voorzet invaller Mauro Icardi probeerde te bereiken. Brizuela kwam ertussen, maar werkte de bal op ongelukkige wijze in eigen doel. De overwinning kwam niet meer in gevaar voor la Albiceleste. Op woensdag 21 november (1.00 uur Nederlandse tijd) staan Argentinië en Mexico opnieuw tegenover elkaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We hebben het allemaal over de record transfersommen voor De Jong, De Ligt en Hakim, maar Nicolás Tagliafico timmert qua waarde ook lekker aan de weg. Aanvoerder van het Argentijnse elftal kan toch ook niet voor een appel en een ei opgehaald worden in Amsterdam!

17 november 2018 om 12:29

@andreNijmeijer helemaal eens. Daarnaast laat hij het werkelijk elke wedstrijd weer zien. Brengt aanvallend zo veel en is verdedigend zelden in de problemen. AJAX heeft jaren en jaren gezocht naar een goede links back. Nu hebben ze er een van echt hoog niveau.

17 november 2018 om 13:07

Klopt maar denk dat die wel alleen aanvoerder is omdat er een hele matige selectie staat. De echte toppers zijn er niet bij en ik zie zelfs heel veel onbekende namen, als iedereen er bij is dan is die sowieso geen aanvoerder dus ik weet niet of je dat als criterium kan meetellen. Voor de rest wel met je eens!

Als men meer dan 30 miljoen wil betalen is hij weg, maar hoop eigenlijk dat hij lekker in Amsterdam blijft.

Goede voetballer en een geweldig mens, een echte teamspeler.

Wat kan mij dat geld schelen. Ik wil dat iedereen het komend seizoen blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren