Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Aantrekken Ronaldo of Messi is zeker realistisch, alles is mogelijk hier’

Laatste update:

Paris Saint-Germain is terug aan de Franse top sinds de club enkele jaren geleden in handen kwam van Nasser Al-Khelaïfi, en de voorzitter uit Qatar wil dat zijn club ook in Europees opzicht succesvol wordt. Zoals bekend schroomt Al-Khelaïfi bepaald niet om daarvoor flink te investeren.

/

De laatste jaren gaf PSG vele miljoenen uit om de selectie te versterken en volgens de preses behoort het tot de mogelijkheden dat een absolute wereldster naar Parijs zal worden gehaald. Real Madrid-vedette Cristiano Ronaldo en Barcelona-ster Lionel Messi worden over het algemeen als ’s werelds beste voetballers gezien en een overgang van de Portugees of de Argentijn naar het Parc des Princes is een serieuze optie.

Al-Khelaïfi sluit een dergelijke toptransfer althans niet uit. “Het is zeker realistisch. Alles is mogelijk hier”, geeft de bestuurder aan in gesprek met Football Focus. “Het is ieder jaar onze ambitie om de Champions League te winnen en we zijn dichtbij. De afgelopen drie seizoenen hebben we telkens minstens de kwartfinale bereikt, dat is een goed teken.”

Denk je dat Paris Saint-Germain erin slaagt om Cristiano Ronaldo of Lionel Messi te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin, ze konden niet eens Di Maria betalen laat staan deze 2 goden.

30 mei 2015 om 18:52

Ze kunnen iedereen betalen of deze spelers interesse hebben om naar PSG te gaan is een ander verhaal.

30 mei 2015 om 18:54

Ze konden di Maria wel betalen, maar als ze dat deden, dan zouden ze in de problemen komen met Financieel Fair Play.

30 mei 2015 om 19:04

Ze konden hem dus niet betalen.

30 mei 2015 om 19:13

Kondel wel maar het mocht niet.

30 mei 2015 om 20:22

Ofterwijl een Ronaldo met een afkoopsom van 1 miljard is niet haalbaar.

30 mei 2015 om 20:38

@ Asroma8,

Jawel, ze konden hem wel betalen, maar als ze dat zouden doen, dan zouden ze waarschijnlijk een miljoenenboete krijgen. Niet dat die miljoenen boete veel uit zou maken voor de eigenaren van Paris Saint Germain, want die sjeik die betaald dat makkelijk en verdiend dat ook makkelijk terug.

En de kans zou dan ook bestaan dat Paris Saint Germain niet mocht deelnemen aan de Champions League, als ze di Maria hadden aangetrokken.

Allemaal regels van het Financieel Fair Play.

Daarom hebben ze bijvoorbeeld Serge Aurier aan het begin van dit seizoen ook gehuurd van Toulouse, in plaats van gekocht.

Doordat Paris absurd veel heeft betaald voor David Luiz afgelopen zomer, konden ze geen aankopen meer doen en ze huurden toen Aurier, met optie tot koop.

Eigenlijk had Paris Aurier aan het begin van dit seizoen al overgenomen, maar doordat ze dus niets meer mochten uitgeven, handelden ze slim om hem eerste te huren en pas in de aankomende zomer officieel vast te leggen voor 'n miljoen of tien.

31 mei 2015 om 02:45

Als t zo simpel zou zijn zou inter ze ook lunne betalen... Het gaat om de inkomsten en de uitgaven van de club zelf niet om het geld van de rijke clubbazen

31 mei 2015 om 11:29

@asroma8 dus als jij een pakje sigaretten wil halen maar je krijgt het niet mee omdat je geen ID bij je hebt kan je het niet betalen?

31 mei 2015 om 16:34

Ze konden hem niet betalen, de feiten spreken voorzich.

30 mei 2015 om 20:37

Staat een fout in de titel, het moet 'af-' zijn ipv 'aan-' denk ik...

30 mei 2015 om 20:56

Hoe oud ben je? Een spongebob profielfoto en zulke grapjes maken...

30 mei 2015 om 22:32

Spongebob? Het is Patrick hoor.. als je hem op zijn plek wilt zetten doe het dan goed kind.

31 mei 2015 om 12:31

Ouder dan jij, maar hoewel het gekscherend bedoeld was zit er wel een kern van waarheid in. PSG kan ivm FFP een Messi of een Ronaldo nooit aantrekken. Ze hadden al problemen met Di Maria wat al niet lukte.

30 mei 2015 om 23:01

ze kunnen wel de zweedse god thor Zlatan

Zlatan met Ronaldo, allebei wel mannetjes natuurlijk zie dat niet echt slagen eigenlijk.
Evenals deze tranfers uberhaupt maarja.

30 mei 2015 om 19:18

Dat dachten we ook van 'MSN' en kijk wat er gebeurde...

30 mei 2015 om 20:01

Ik zie die samenwerking juist wel zitten.. Ronaldo met zijn individuele acties en zlaten om het af te maken.. Aangezien zlatan een neusje voor goals heeft zal Ronaldo echt wel af en toe de bal afleggen voor een assist.

30 mei 2015 om 20:02

Of een hoge assistpremie voor Ronaldo, dat helpt denk ik ook wel :-)

30 mei 2015 om 21:13

Gewoon beiden halen, Messi vanaf rechts en Ronaldo vanaf links. En dan nog Lloris voor 50 miljoen euro halen en zo spelen:

Lloris
Van der Wiel
T. Silva
D. Luiz
Maxwell
Pastore
Verratti
Matuidi
Messi
Zlatan
Ronaldo

Verlos ons van Ronaldo, ik zou het goed vinden, meneer zet zich toch boven het team. Bouw een team rond Isco, James. Bale en misschien nog een topaankoop. Ronaldo is niet de toekomst van Real en dat zal Perez ook een keer inzien.

30 mei 2015 om 18:57

@hourceima; je zult niet veel positieve reacties krijgen op je post, maar ik ben het volledig met je eens. Er spelen zoveel wereldklasse spelers bij real, maar een team lijkt het niet te kunnen worden zolang Ronaldo daar speelt. Hij eist bijzonder veel aandacht op en verheft zichzelf ogenschijnlijk boven het team (neem de hat-trick-viering toen Barcelona kampioen aan het spelen was).
Er zijn ook mensen die zeggen dat Bale minder presteert omdat hij een ondergeschikte rol heeft ten opzichte van Ronaldo. Dat is alleen maar te zien als Ronaldo er niet meer is.

Toch denk ik dat qua financiën real een klap gaat krijgen als Ronaldo weg gaat, mensen zijn gek op shirtjes met zijn naam. Alleen om die reden al zie ik Perez hem niet zo snel verkopen en dus ook de clausule eisen. Tenzij Ronaldo zelf om de transfer vraagt, dan kan hij toch niet zo koppig zijn om hem ontevreden in het team te houden.

30 mei 2015 om 19:14

Dus omdat barca kampioen werd mocht ronaldo niet juichen omdat hij een hattrick scoorde? Als een speler van Dordrecht een hattrick zou scoren zou die ook gewoon uitbundig juichen ook al waren ze gedegradeerd.

Daarnaast reageerde ronaldo gewoon normaal toen hij gewisseld werd tegen getafe. Als hij zichzelf echt volledig boven het team zou hebben geplaatst, zou hij boos geworden zijn dat hij niet mocht blijven staan om de 50 te behalen

30 mei 2015 om 19:56

welke wereldklasse spelers? ik acht benzema en het hele middenveld op modric na te licht voor een club als Real.... alleen de verdediging is op papier acceptabel. Spelers als ozil en di maria weg doen terwijl ronaldo gewoon afhankelijk was van die aanvoer van ozil en de druk die een speler als di maria afhaalde van de linkerkant..

30 mei 2015 om 20:19

Ronaldo afhankelijk van hun aanvoer?? Volgens knalt hij ze er net zo makkelijk in dit seizoen...

30 mei 2015 om 21:15

Stanleyovo,

Normaal gesproken zijn Bale en Benzema wel wereldklasse. Verder zijn James en Kroos ook wereldklasse.

En ga je echt nog kritiek leveren op de verkoop van Di Maria en Özil??

31 mei 2015 om 08:31

Hele middenveld te licht voor madrid? Heb je geen televisie thuis? Modric james kroos isco (deze spelen de meeste wedstrijden) vind jij te licht. Dan zul je voetbal kijken nooit leuk vinden. Misschien tennis?

31 mei 2015 om 09:35

ik ben van mening dat ze de halve finale tegen juve wel hadden gewonnen met di maria in de gelederen die maria op links half is simpelweg te veel vuurkracht voor elke ploeg de verkoop is onbegrijpelijk.

30 mei 2015 om 18:58

Hahahahaha. Je laat me lachen. Wat mij betreft poept hij in de auto van elke medespeler. Ronaldo is zó belangrijk voor Real. Hij scoort zoveel, je kan niet een heel seizoen zonder hem.

30 mei 2015 om 19:07

@lukaronaldo7; schijnbaar kan real ook niet een heel seizoen met hem. Naarmate het seizoen vorderde zag je Ronaldo meer egoïstisch spelen en het team steeds minder een team worden. Ronaldo was te veel bezig met de 50 doelpunten te behalen. Dat record wilde hij erg graag hebben en dat is ten koste gegaan van de teamprestaties in mijn ogen.

En je zin wat betreft de auto's, doe even normaal man, je zit niet in de kleuterklas.

30 mei 2015 om 19:26

Dat record heeft hij niet eens gehaald man dus praat geen onzin, hij kon dat record makkelijk halen in die wedstrijd maar hij werd gewisseld en dat vond hij niet erg.

30 mei 2015 om 19:35

@macereal, makkelijk ook nog. Het is maar 1 keer eerder vertoond, maar hij zou het makkelijk hebben gedaan als...
Zo ken ik er nog een paar.

Ronaldo was duidelijk bezig met dat record en het is hem niet gelukt. Zijn poging heeft het team geen goed gedaan. Het verlies van vorm is niet volledig te wijten aan 1 geblesseerde speler.

30 mei 2015 om 19:53

Het verlies van 3 prijzen is niet volledig te wijten aan 1 speler.

30 mei 2015 om 20:22

Mee eens, dat is ook niet wat ik verkondig. Hoop dus dat je dat ook niet bedoelde.

30 mei 2015 om 21:08

Nee maar uit de zin "dat record wilde hij erg graag hebben en dat is ten koste gegaan van de teamprestaties in mijn ogen." lijkt het daar wel op.

Messi blijft sowieso bij Barcelona. Ronaldo zie ik wel gebeuren omdat hij niet helemaal gelukkig lijkt met hoe Real met sommige van zijn medespelers (denk aan Di Maria) is om gegaan en ook dat Ancelotti weg moet. Ibra naar Milan en Ronaldo de nieuwe ster in Parijs? Ik zie het gebeuren maar de kans is klein.

Messi is absoluut geen optie, die zie ik namelijk nooit naar een andere club in Europa gaan. Barcelona heeft het geld niet nodig, dus de volledige clausule zou op tafel moeten komen, 250 miljoen.
Misschien een schijntje voor deze olie-sjeik, maar dan komt de echte uitdaging.
Messi weghalen bij de club die zowel hem als zijn familie hebben onderhouden toen Messi nog maar een kleine jongen was. Voor de club was de 1000 euro per maand voor de groeihormonen niet veel, voor Messi waarschijnlijk onbetaalbaar.
En dan zwijg ik nog maar over de 'god'-status die hij heeft verworven in Catalonië. Het publiek is zo gek van hem, dat gaat hij nergens anders meer krijgen en volgens mij weet hij dat echt wel.

Messi zal niet naar een andere club willen, tenzij Barcelona hem vraagt te gaan. Dat laatste gaat 100% zeker niet gebeuren.

30 mei 2015 om 19:00

Zou mooi zijn Messi bij een andere club! Benieuwd of hij dan ook zo uitblinkt als bij Barca.. denk het namelijk niet en daarom blijft hij bij barca.. een veilige en saaie keuze.. daarom vind ik hem niet de allerbeste

30 mei 2015 om 19:05

Vreemde bewoording of een vreemde constatering; jij denkt dat hij ergens anders niet uit zal blinken dus blijft hij bij Barcelona.
Ik ben het overigens ook niet met je eens dat het mooi zou zijn om Messi bij een andere club te zien. Hij past bij het Barça spel en het Barça spel past bij Messi. Juist die combinatie maakt hem de allerbeste in de wereld.

30 mei 2015 om 19:26

haha balobale7 goeie man omdat messi zo goed is brak hij door bij barca dat doen alleen de beste en niet zoals cr7 bij een matige sporting en dan pas bij man u doorbreken

Ik vind het nog steeds jammer voor Lyon Marseille Saint-ettiene Bordeaux. Dat psg er nu is is niet knap maar gewoon heel irritant. Want nu kunnen OM OL en ASSE geen kampioen meer worden zowat.

Maar kom op hoe kan fan zijn van zo lelijke koopclub?? Ik wil niet lullig doen maar ik snap het gewoon niet. Want Als je het Stade veledrome ziet dan ben je toch gewoon betoverd? Marseille is gewoon veel mooier.het is misschien omdat ik groot fan ben van L'OM.

30 mei 2015 om 19:32

En je begint weer. "marseille is veel mooier", nee jij vindt Marseille mooier, het is een mening.

30 mei 2015 om 20:09

Nee nee jij bent zo echte fan he met zlatan in je naam.. nee en jij bent zeker van geworden door dat fly emirates gedoe en de sjeik etc zlatan toch?? Nee ik ben fan geworden door Drogba Heinze Lucho etc ik ben al 10 jaar fan L'OM. Ik ben tenminste fan van een club die nooit zijn ziel zal verkopen aan die sjeiks. Omdat wij een echte club zijn met echte supporters en zonder neppers. Wat psg nooit kan evenaren. Psg is gewoon een hele show in negatieve zin natuurlijk. En trouwens de echte voetbal kenners vinden Marseille ook beter en mooier. Dus jou beredenering klopt voor geen meter. Want jij bent gewoon een Gloryhunter.

30 mei 2015 om 20:13

technisch gezien spreek je jezelf nu tegen "ik ben fan geworden door Drogba Heinze lucho" hiermee zeg je dat je juist wel een "gloryhunter" bent

30 mei 2015 om 20:24

Nee maar sowieso ik was door Drogba echt nog een tikeltje meer fan geworden van L'OM. Daarvoor was ik ook al enkele jaren fan maar toen Drogba kwam was ik gewoon nog een tikeltje meer fan van OM geworden. Daar is niks gloryhunterings aan hoor.

30 mei 2015 om 20:30

doe niet zo hypocriet, je bent fan geworden van Marseille omdat het toen de best presterende club van Frankrijk was, dat maakt niet uit maar je moet niet doen alsof jij fan bent geworden van Marseille omdat je het gewoon een mooie club vond. Je zegt altijd dat ze de grooteste etc zijn, daarom ben jij fan geworden.

30 mei 2015 om 20:41

De best presterende club van 10 jaar geleden was toch echt het Lyon van Juninhi hoor

30 mei 2015 om 20:58

Ja inderdaad Lyon was echt geweldig toen. Ook de halve finale gehaald van de Champions league destijds door OL dat vond ik het knaps.

30 mei 2015 om 21:02

mijn excuus, maar je kan niet ontkennen dat Marseille toen ook gewoon bij de top van Frankrijk hoorde dus dat neemt mijn punt niet weg.

ik denk dat Ronaldo nog te halen is voor Psg maar Messi denk ik niet. Hij is gewoon te duur. Ronaldo kan nog paar jaar mee maar niet zo lang als Messi. en messi kan je overal kwijt in het veld Ronaldo alleen als aanvaller.

Maar ik snap dat ook niet bij Zenit Anzji Chelsea Man city As Monaco etc. Waarschijnlijk is voetbal tegenwoordig gewoon een sport van ja die club heeft veel gewonnen daar word ik maar voor. Zo
is het volgens mij bij velen wel .maar je hoort toch gewoon altijd je club te steunen in moeilijk en goeie tijden?

30 mei 2015 om 19:33

Nee jij bent zeker fan van Marseille geworden omdat de kleur blauw zo mooi was.

30 mei 2015 om 19:50

Vaak is het gwn met welke club je bent opgegroeid, welke je al op 5 jarige leeftijd zag spelen. Ik ben opgegroeid met barca kijken en olympique lyon. Dus vind jou redenering beetje vaag anders zou iedereen fan zijn van real madrid omdat die denk meeste prijzen heeft gewonnen

31 mei 2015 om 14:24

Ik ben voor real omdat ik met Ronaldo opgegroeid ben in 2006 met man u was hij gewoon dope maar ik zeg eerlijk toen hij naar real kwam werd hij een ego.maar ik wordt later denk ik voor hazard of voor kroos want kroos vindt ik ook gwn goed..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren