Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Aankoop van Ten Hag vertrekt na vier maanden zonder speelminuut

Laatste update:

Jack Butland staat op het punt om transfervrij de overstap te maken van Crystal Palace naar Rangers FC, zo meldt The Scottish Sun. De doelman werd in januari door Erik ten Hag op huurbasis naar Manchester United gehaald als vervanger van de plotseling vertrokken Martin Dúbravka. Butland kwam echter geen minuut in actie en ziet zijn huurperiode nu eindigen met een transfervrije overgang naar Rangers.

Ten Hag kwam afgelopen winter plots met een gat in zijn keepersbestand te zitten toen Newcastle United besloot om Dúbravka vroegtijdig terug te halen, wat maakt dat hij een interessante optie is. De in Haaksbergen geboren manager schakelde daarop door en haalde Butland op huurbasis naar Old Trafford. De Engelsman beschikte bij Palace over een contract tot deze zomer, maar keert dus niet terug. Bij Rangers zien ze in hem de beoogde nieuwe eerste doelman.

Rangers-manager Michael Beale twijfelt aan de toekomst van veteraan Allan McGregor (41) en hoeft voor Butland geen transfersom te betalen. De negenvoudig Engels international moet de eerste zomeraanwinst worden van de Schotse topclub. Butland werd in zijn carrière al zeven keer verhuurd. Het is niet bekend hoe lang hij bij Rangers gaat tekenen.

Butland zal niet met heel veel genoegen terugkijken op zijn vier maanden bij United. Hij veroverde wel de EFL Cup ten koste van Newcastle, maar kwam geen minuut in actie. Elf keer zat hij bij de wedstrijdselectie. Butland zou alleen kans maken op speelminuten als onbetwiste nummer één David de Gea tegen een schorsing of blessure aan zou lopen. Dat gebeurde niet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinds wanneer noemen we iemand die gehuurd wordt een 'aankoop'?

29 april 2023 om 12:55

Alles voor de clicks!!

Butland wist toen hij naar united kwam dat hij alleen bij het niet beschikbaar zijn van de Gea niet zou spelen en dat is niet gebeurt. Desondanks denkt de schrijver te weten dat Butland met weinig plezier zou terugkijken op zijn tijd bij United. Waarom dan? Omdat hij hoopte dat de Gea geblesseerd zou raken?

Zowel Dubravka als Butland waren eigenlijk 3e keus, want zelfs Heaton kreeg eerder de kans. Wel raar om nu te vertrekken nu Heaton juist geblesseerd is. Al is de kans op speeltijd bij Rangers nog steeds tig keer groter, en heeft United ook nog de beschikking over Nathan Bishop en Radek Vitek.

Hoop wat betreft het keepersbestand zelf dat United aankomende zomer een echte concurrent voor De Gea haalt, en profiteert van het feit dat ze Dean Henderson kunnen betrekken in de onderhandelingen/biedingen. Dat is een prima keeper voor een middenmoot Premier League team, of eventueel een buitenlandse (sub)topper, maar hij is na z'n uitlatingen voorafgaand aan dit seizoen wel klaar bij United. Een ruil (+ geld) met bijvoorbeeld een Brentford (raya), Porto (costa) of Valencia (mamardashvili) zou daarnaast Ten Hag geld kunnen besparen voor andere prioriteiten.

29 april 2023 om 14:39

hoe goed is die vitek? was/is een groot talent, maar als ik af ga op de statistieken ( zo ver dat mogelijk is) is hij niet heel best bij man utd jeugd team (1 cleansheet in 15wedstrijden en 30 tegengoals oid). zegt natuurlijk niet alles, verdediging kan een gatenkaas zijn etc.

29 april 2023 om 15:14

@oreely: Wel een talent, maar überhaupt moeilijk een inschatting te maken van het U21 team dit seizoen. Het U18 team dat vorig seizoen de FA Youth Cup won had nu de stap moeten zetten, maar die zijn nog zo jong plus dat team is aardig uit elkaar getrokken met alle verhuur van bepalende spelers zoals Fernandez, Mcneil en Savage, waarvan een aantal het team nog tot de winter droegen. Daarnaast heb er spelers bij die een heel andere verwachting leken te hebben van dit seizoen zoals een Iqbal, Mengi en Williams. En dan loopt er nog ene Tom Huddlestone bij als speler/coach. Vond qua keepers persoonlijk Kovar ook altijd een groot talent, maar lijkt ook een beetje tussen wal en schip te belanden. Wel heel erg gecharmeerd van Hansen-Aaröen, heeft een beetje dat zelfde pit als Garnacho. Maar het is dus een beetje een tussenjaar voor die generatie, waar je nog heel weinig uit kan concluderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren