Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aan PSV gelinkte Carcela tekent voor vier seizoenen in Spanje

Laatste update:

Mehdi Carcela-González vervolgt zijn loopbaan in LaLiga. De 27-jarige aanvallende middenvelder heeft zich woensdag voor vier seizoenen aan Granada verbonden, dat vorig seizoen op de zestiende plaats eindigde in de hoogste afdeling van Spanje.

/

De club uit Andalusië heeft naar verluidt vier miljoen euro betaald voor de tweevoudig international van België en zevenvoudig international van Marokko. Onder andere Club Brugge zat ook achter de handtekening van Carcela aan, maar vist dus achter het net.

Carcela, die in juni en juli nog in verband werd gebracht met een transfer naar PSV, kwam in dienst van Benfica tot 3 doelpunten en 7 assists in 29 wedstrijden. Daarvoor speelde hij voor Standard Luik en Anzhi Makhachkala.

Denk jij dat PSV serieuze interesse had in Mehdi Carcela?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brands zegt dat er niemand meer komt! Dat is jammer. Zag nog wel een linksbuiten komen! Ontopic: Carcela heeft het niet echt gemaakt in tegenstelling tot Witsel en Fellaini.

31 augustus 2016 om 23:07

Niet echt gemaakt? Valt mee toch? Deze man heeft de pech gehad dat ie vaak met blessures te maken had/heeft. Zijn ergste blessure was toen ie bij Standard speelde en een trap in het gezicht kreeg in de kampioenswedstrijd tegen RC Genk.

31 augustus 2016 om 23:27

Klopt, maar van die drie steunpilaren van Standard, komt hij er nog het meest bekaaid vanaf.

31 augustus 2016 om 23:49

Ik zei het je toch al, heeft met blessures te maken. En Witsel en Fellaini zijn zeker geen speciale spelers hoor, kom op. Zo overschat

1 september 2016 om 00:25

Lol daarom dat ze bij United en Zenit spel , volgend jaar Juventus. Zo overschat...

1 september 2016 om 00:30

Fellaini spelen bij United? Hij loopt er gewoon maar bij hoor, niets speciaals idem dito voor Witsel. Was nergens het voorbije EK en is o zo traag. Volgend jaar Juve? Denk het niet, want dan heeft Juve al iemand anders gehaald en veel beter dan Witsel.

Mooie stap voor Mehdi om zich in de kijker te spelen bij Renard om mee te mogen naar de Afrika Cup in Januari 2017. Spelers als Carcela; Ziyech; Boufal, Tannane voorin is niet verkeerd. En dan heb je nog spelers als El Kaddouri, Mmaee toptalent van Standard op de bank zitten.

Mohamedi
Benatia
Da Costa
Rherras
Dirar
Saiss
El Ahmadi
Lazaar
Ziyech
Mmaee
Boufal
31 augustus 2016 om 23:30

Is mmaee ook een Marokkaan? Leuke speler. Er is nog zeer veel werk aan maar je ziet dat hij een groot potentieel heeft.

31 augustus 2016 om 23:55

Zijn vader is een Kameroener en mama is Marokkaans. Is een toptalent en zie hem echt een wereldspits worden. Vraag het maar aan jullie verdediging haha.

31 augustus 2016 om 23:56

Mmaee heeft vandaag ook zijn debuut gemaakt voor Marokko door in de 77ste minuut in te vallen. Man wat een voorhoede gaan we krijgen als Ziyech en Boufal erbij komen en samen met Mmaee gaan spelen. Puuuffff

1 september 2016 om 08:59

Ik geloof dat het nu tijd is voor ons om nou eens eindelijk de Afrika Cup te winnen. 2004 toch verloren van Tunesie en sindsdien eigenlijk geen prestaties laten zien. Laten we hopen dat het dit jaar goed gaat. Wat ik gister zag was minder. Je zag duidelijk dat ze creativiteit voorin misten en dat ze Ziyech hard nodig hadden. Gister de betere ploeg, maar weinig kansen gecreëerd.

Zeer jammer, geweldige speler. Hij wou zowaar naar Brugge komen door de CL en omdat hij Preud'homme kent maar zijn vader zag hem liever naar la Liga gaan.

31 augustus 2016 om 23:18

Had het gelezen dat hij eerst naar Club Brugge zou gaan dus had er eigenlijk geen rekening mee gehouden, maar in de loop van deze middag, was het opeens Carcela die naar Granada ging.

31 augustus 2016 om 23:27

Ja zijn vader is Spaans en wou hem in la Liga zien, Carcela leek inderdaad eerst naar Brugge te gaan tot zijn vader er een stokje voor stak.

Gefeliciteerd met een mooie aanwinst.

Zat er al een tijdje aan te komen, ben er blij mee.
Granada heeft goeie zaken gedaan deze zomer met het aantrekken van o.a.: Ochoa,boga,ponce,samper,pereira en deze Carcela.
Met Paco als trainer moet een plek in de middenmoot haalbaar zijn.

31 augustus 2016 om 23:30

Mag ik vragen hoe je fan of supporter bent geworden van Granada?

31 augustus 2016 om 23:36

tuurlijk mag dat Ik ben spaans, en je kunt het al raden mijn familie komt uit Granada. Elk jaar gaan we daar ook 1 a 2 keer naartoe en dan pak ik altijd wel 1 of 2 wedstrijdjes mee. Probeer ook meestal elke wedstrijd te kijken. Is een leuk clubpie hoor altijd gezellig :P

31 augustus 2016 om 23:44

Grappig om te horen. Altijd leuk, fans van kleinere buitenlandse clubs.

1 september 2016 om 00:23

goed werk van jou td. alleen was de resultaat tegen las palmas verschrikkelijk. maar het is nog de begin.
helaas moet pereira concurreren met carcela en omdat hij een aankoop is, zal hij eerder voorrang krijgen tenzij pereira presteerd.

1 september 2016 om 07:43

Tegen Las Palmas was het inderdaad echt slecht. Ben ook blij dat er nu interlands zijn dan heb je even weer een week om te wennen. Carcela is toch meer een "10"? En Pereira op de buitenkant?

1 september 2016 om 08:46

Ik ken die carcela niet echt goed, maar in dit nieuws is geschreven dat hij aanvallend middenvelder is. Pereira is uiteraard ook een am.

1 september 2016 om 01:04

Granada is heel matig. Ze gaan weer vechten voor degradatie. Voor mij nummer 1 om laatste te eindigen. Zelf Gijon schat ik hoger in. Wel een mooie club, stadion shirts en fans. En een stad waar ik graag een keer heen wel zoals meerdere steden in Andalusië.

1 september 2016 om 02:06

Wat moet betis voorstellen.

1 september 2016 om 07:33

Denk het niet! We hebben een beter team dan vorig jaar. Maar we zullen zien.

1 september 2016 om 10:29

gepiekeerd dat Rafael vdV Betis een betere optie vond dan Ajax?

Betis is een prachtige club. niet zo goed meer als toen met Benat en Canas, Adrian etc. maar Ruben Castro speelt er nog wel. dat Ajax die man nooit heeft zien rondlopen. geweldige speler.

1 september 2016 om 10:31

ze overleven het vast wel weer zoals de laatste jaren knap deden op het einde. het spel is vaak niet om aan te zien, maar dat is die van Betis ook niet vaak Spaanse vechtpotjes met veel druk op de bal en kaarten. ik heb er wat mee. wordt een mooi seizoen. ben ook erg benieuwd naar Leganes en Alaves die goed begonnen zijn. en Las Palmas heeft gewoon een goed team. 11e geëindigd vorig jaar na een ongelofelijke eindsprint.

Hij kon beter naar Club Brugge gaan wat ga je nou bij Granada doen die spelen voor degredatie domme keuze van Carcela.

31 augustus 2016 om 23:20

Zijn vader wilde liever dat ie naar Granada ging en Mehdi zelf ook. Mehdi is en blijft een Standard man.

1 september 2016 om 00:14

Mehdi wilde zelf heel graag naar Club Brugge, onder andere voor Michel Preud'homme en de Champions League. Het is door de vuile spelletjes van makelaar Bayat dat hij naar Granada is gegaan.

31 augustus 2016 om 23:21

Dit jaar waarschijnlijk niet. Althans met de selectie die we dit jaar hebben moet er veel mee inzitten. Als hij het goed doet en hij blinkt uit is hij zo weer weg

Mehdi is echt een hele goede technische speler. Af en toe wilt hij teveel maar echt een genot om naar te kijken. Hoop dat hij gaat vlammen en nog een transfer kan maken binnen Laliga, denk aan Sevilla, Valencia, Bilbao

@ Fahd_moufi heb je vandaag Marokko gezien eerlijk is eerlijk maar ik denk dat je Marokko behoorlijk overschat. Wij zijn gewoon gaar klaar dat moet je gewoon accepteren tegen Albanie geen een uitgespeelde kans gecreerd.

31 augustus 2016 om 23:51

Broer ik heb de wedstrijd zeker gezien. Je vergeet er bij te vermelden dat we belangrijke spelers als Belhanda, Ziyech, Boufal miste! En we gaven veel talenten vandaag de kans en een 0-0 tegen en in Albanie is goed. Albanie is geen slecht land hoor. Jij bent altijd te negatief

@ Fahd_moufi je hebt over Ryan Mmae wat zeker een groot talent is maar als je vandaag Naciri zag spelen. pas 19 jaar die Naciri is dit seizoen doorgebroken bij Malaga maar wat een toptalent is dat zeg goede speler. Aziz Bouhadouz vond ik ook lekker spelen trouwens ondanks dat hij 30 is zag je wel dat hij 10 keer beter is dan die prutser van een El Arabi. Wat betreft Marokko er is nog veel werk aan de winkel tuurlijk misten we veel spelers. Maar ik vind dat geen reden om zo slecht te spelen tegen dit Albanie al hadden we wel moeten winnen. Ait Ben Nasser is trouwens ook een leuke talentje viel sterk in en maakte dit seizoen de overstap naar Monaco.

ik zou het zo doen als iedereen fit is.

Munir
Chafik Benatia Da Costa Lazaar
El Ahmadi Ziyech Ait Bennasser
Tannane Bouhaddouz Boufal

op de bank heb je dan nog spelers als El Kaddouri Amrabat Mmae Naciri Saiss Bounou Dirar die je nog kan inbrengen

1 september 2016 om 00:33

Haha hier laat je maar eens zien dat je niets van voetbal afweet. Hoe kun je spelers als Saiss, Dirar op de bank zetten? Spelers als Saiss, Dirar zijn vaste basispelers en horen er altijd bij. En over Naciri? Naciri ken ik al 3 jaar, toen ie nog in Marokko speelde. En die Bouhadouz is niets speciaals joh. 2de klasse duitsland en is al 30 jaar? Neen danku

Had dit ook wel een speler gevonden voor PSV , Ajax of Club. Hij ging ook bijna naar Club Brugge vandaar ook raar dat Ajax het bijv niet geprobeert heeft. Maar die zijn gewoon dramatisch met transfers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren