Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Aan de jongere generatie om op te staan en Oranje verder te brengen'

Laatste update:

Het Nederlands elftal is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor het EK van 2016. Volgens Luuk de Jong is het nu tijd om door te selecteren. Robin van Persie lijkt uit beeld en De Jong moet het wat betreft de spitspositie nu uitvechten met Klaas-Jan Huntelaar en Bas Dost. Volgens De Jong is het aan ‘de jongere generatie om op te staan en het team verder te brengen’.

/

“Er is nog een aantal zeer goede spelers over van de groep die de WK-finale van 2010 haalde, maar het klopt dat het tijd is voor een nieuwe generatie om de ploeg verder te helpen”, laat de PSV’er optekenen op het digitale thuis van de wereldvoetbalbond FIFA. Volgens De Jong is het zaak om weer een echt team te worden. Hij wijst erop dat Nederland individueel uitstekende spelers voortbrengt. “Van die spelers moeten we een team maken om weer terug te keren op niveau.”

Op persoonlijk vlak wordt De Jong weer in verband gebracht met een transfer naar het buitenland. Eerder vielen avonturen bij Borussia Mönchengladbach en Newcastle United in het water. De Jong geeft aan dat hij nu nog niet bezig is met een transfer. “Als een club mij in de toekomst het juiste gevoel kan geven en wanneer die club op de juiste manier speelt en mij op de juiste manier wil gebruiken, dan zou het misschien kunnen. Maar ik voel me enorm lekker bij PSV en heb een goed gevoel bij de dingen die bij deze club gebeuren. Er is nog veel om naar uit te kijken.”

Is Luuk de Jong goed genoeg voor een basisplaats bij Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig heb je nu in elk geval weer jongens waarvan je het gevoel hebt dat zij heel ver kunnen komen in de voetballerij. Dat miste je toch de laatste jaren. Na de generatie Sneijder/robben/van Persie viel het toch een beetje stil met het huidige niveau als gevolg.

15 januari 2016 om 12:01

Wie dan?

15 januari 2016 om 12:09

Tete,bazoer,hendrix,riedewald,karsdorp,van beek,kongolo,el ghazi,willems,bruma,diks. Dit zijn spelers die in me opkomen en ik in de toekomst zeker de helft ervan bij een verdienstelijke club zie spelen. En dan hebben ook nog de zogenoemde magic talents a.k.a Bergwijn, van de Beek, Nouri en Schuurman.

15 januari 2016 om 12:16

Memphis vergeten?

15 januari 2016 om 13:20

@hangover96

Strootman is ook pas 25, die wil ik nog niet afschrijven; in potentie nog steeds een hele belangrijke schakel. En je bent de keepers vergeten! Hoe kijk je daar tegenaaan?

Ik vind Cillessen best oke, maar hij moet zich nog sterk verbeteren en staat in mijn ogen al een tijdje stil in zijn ontwikkeling. Zie hem ook niet snel een transfer maken, want de Europese (sub)top heeft allemaal een keeper van vergelijkbaar niveau of (veel) beter. Meer weerstand zou hem echter goed doen.

Krul vind ik imposanter, maar die kan niet voetballen. Vermeer maakt ketsers, Zoet moet nog enorm groeien, Hahn speelt nooit...

15 januari 2016 om 13:28

Daar waar het vroeger verdedigend een zorgenkindje was, wordt dat langzamerhand de aanval en de creativiteit. Zowel op het middenveld als in de aanval heb je nou niet iemand met een aanvallende actie, meer verdedigend ingestelde middenvelders. Voorin heb je ook niet echt een killer.

15 januari 2016 om 14:11

We zijn in Nederland echt goed in het ophemelen van middelmatige talenten. Dan kan je beter bouwen aan een Nederlands elftal met harde werkers met minder talent. Zo heeft Ijsland ons ook afgetroefd. Dankzij de media die alles en iedereen na een paar goede wedstrijden ophemelen, denken onze kleuters dat ze al goed genoeg zijn voor Real Madrid, Barcelona etc en er vervolgens maar de kantjes vanaf lopen tegen de mindere landen. Wat mij betreft wordt er op inzet en instelling geselecteerd en minder op de zogenaamde potentie die onze 'talenten' hebben.

15 januari 2016 om 14:20

Willems is ook 21

15 januari 2016 om 14:41

Ben ik het zeker mee eens, geen een van de spelers die ik hier lees zijn echte toppers en zullen dat ook niet worden. Kijk bijvoorbeeld naar neymar, hazard, de bruyne, lukaku, gotze, varane, stones, kane. dit zijn toppers in wording, niet de halfgebakken nederlanders die ik hier lees. En dan lees ik hier namen als ghazi?? Kom op hey

15 januari 2016 om 16:08

Willems, Bazoer en Depay zijn geen halfbakken voetballers. Ik heb geen glazen bol, maar als je naar het nu kijkt en hun huidige kwaliteit spiegelt aan hun leeftijd ( Bazoer, 19, Depay en Willems 21) dan is dit gewoon talent uit de hoogste categorie.

Deze drie zou ik zo tussen de door jou genoemde namen durven zetten. Op Neymar na dan, die is op deze leeftijd al bepalend bij de beste club van dit moment, dat is uitzonderlijk.

Als je jouw lijstje rangschikt op leeftijd, misstaan de Nederlanders echt niet hoor:

Hazard 25

De Bruyne 24

Neymar 23
Gotze 23
Verratti 23 *

Lukaku 22
Varane 22
Kane 22
Pogba 22 *

Stones 21
Depay 21
Willems 21

Bazoer 19

Onze drie grootste talenten komen echt net pas kijken. Daarbij, voetballers bereiken doorgaans op hun 28 pas hun piek, dus er valt nog een half voetballeven te groeien voor die gasten.

(* Heb voor de volledigheid ook even Verratti en Pogba toegevoegd, die schoten me nog te binnen.)

Waarom is Huntelaar nog wel in beeld en Rvp niet meer?

15 januari 2016 om 12:23

Ik neem aan omdat Huntelaar nog basisspeler is in een topcompetitie en RvP tussen bank en basis schommelt in een subtop/middelmaat competitie.

15 januari 2016 om 12:37

Dat verklaart dat hij niet speelt in oranje, maar niet dat hij er niet meer bij hoort. Sneijder heeft ook zo'n periode gehad en nu weer terug. En die middelmatige competitie waar ze spelen doet niet onder voor de competitie waar de meeste basis spelers van Oranje spelen.

15 januari 2016 om 16:02

Ik vind dat niet sterk genoeg. Rvp speelt tussen bank en basis maar scoort meer dan Huntelaar die altijd in de basis begint... Heb niets tegen Huntelaar, want dat blijft een goede spits. Maar Rvp doet, ook momenteel, niet onder een Huntelaar

Wie anders dan de jong moet in de spits op dit moment?

15 januari 2016 om 12:45

In mijn ogen is De Jong, mits hij op zijn kwaliteiten wordt gebruikt zoals bij PSV, ook de nummer een in de spits voor Oranje. Zijn inzet is altijd 100, hij is best sterk als aanspeelpunt en natuurlijk kan hij enorm goed koppen. Met Depay en Robben op de flanken, die of de combinatie zoeken met De Jong of een voorzet geven en met Willems op linksback komt De Jong genoeg in het spel voor op de juiste manier.

Cillessen, Tete, Van Beek, De Vrij, Willems, Wijnaldum, Strootman (hoop), Sneijder, Robben, De Jong, Depay. Ach, koffiedik kijken natuurlijk maar ik heb vertrouwen in Oranje.

15 januari 2016 om 13:23

Castaignos, Locadia, Te Vrede en Kramer vind ik beduidend minder momenteel dan De Jong. Van Persie schommelt naar mijn weten tussen basis en bank en bij Huntelaar heb ik het gevoel dat het beste er af is. Kuijt mag van mij best nog in Oranje maar ik verkies De Jong wel boven hem.

Ik heb het gevoel dat we nog weinig echte talenten hebben in Nederland. We liggen mijlenver achter op andere grote europese landen. Dat kunnen we wel zien aan de hand van de slecht verlopen kwalificatie van het EK 2016.

15 januari 2016 om 12:27

Ik denk dat het WK 2018 te vroeg komt, maar voor het EK 2020 hebben we dan toch wel een sterke generatie op hun best. Als spelers als St. Juste, Donny van de Beek, Bazoer, Hendrix, Sven van Beek, Depay, Nathan Ake, Jetro Willems, Kenny Tete, Rick Karsdorp etc hard blijven doorontwikkelen zie ik nog wel leuke dingen gebeuren voor het Nederlands Elftal. Ik zie alleen weinig aanvallend potentieel, maar dat kan nog komen.

15 januari 2016 om 12:40

Daar heb je gelijk in, alleen zie ik de laatste jaren te vaak dat de jonge talenten zich niet door ontwikkelen. Misschien is de stap naar het buitenland te groot. Kijk maar naar Depay, absoluut de beste in NL, maar komt nu nog te kort in Manchester. lees maar eens dit artikel: http://www.tussendelinies.nl/nederlandse-talenten-...

Leg je nou zelf geen onnodige druk op. Je hebt zelf al moeite om met 2 benen op de grond te staan en te presteren in Oranje.

Ik zie alsnog niemand die voor Oranje doelpunten gaat maken in de toekomst. Ook de keeperspositie is nogal magertjes. Het wordt tijd dat Hahn wat meer speeltijd gaat krijgen, anders hebben we na Cillessen helemaal niemand meer.

Verdediging en middenveld zit goed, zolang de huidige talenten zich maar goed blijven ontwikkelen. Qua aanvallende creativiteit is er overigens ook niet echt een die er echt uit springt. Een taktisch Van Gaal machine/ monster kun je er van maken. Mannen die vanuit een taak spelen, zonder creativiteit. Leuk om te kijken hoor

Het is wel een koppijn-dossier om met het huidige materiaal een opstelling te maken waarin ze hun sterkste kanten kunnen etaleren zeg. Als je kijkt naar onze beste spelers zullen ze haast allemaal het best renderen in een ander systeem. De kwaliteit is er wel, maar de balans is ver te zoeken.

Zoiets - Te veel zwakke zwakke plekken. Wijnaldum, Blind, van Dij, De vrij, Gillesen, Krul.. Het i het allemaal gewoon niet. Maar goed. Ik snp dat het niet altijd raak kan zijn. Deze namen voegen in mijn ogen wat toe en hebben talent waardoor ze in ieder geval niet afhankelijk zijn van medewspelers die in vorm moeten zijn of wat dan ook. Ik zal vast iemand vergeten zijn .. El Ghazi trouwens niet (dies echt slecht) - Misschien Sinki over een paar jaar, tot dat moment gewoon Sneijder/clasie

??? (zwak)
Tete
??? (zwak)
Riede
Willems
Propper??
Hendrix
Bazoer
Robben??
??(slecht)
Depay

Wordt voorlopig niks met Oranje.. Denk zelfs dat ze geen WK gaan spelen.. Stress zal in hun botten zitten, bang om te falen etc.. Typisch iets voor het NL elftal. Jammer voor Robben en de fans. Heerlijk voor KNVB en Hiddink

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren