Jô gaat Rijkaard komende maanden helpen Turks kampioen te worden

Donderdag, 21 januari 2010 om

Galatasaray heeft tot aan het eind van het lopende seizoen de beschikking over João Alves de Assis Silva, beter bekend als Jô. De aanvaller wordt voor een half jaar gehuurd van Manchester City, dat de Braziliaan de voorbije twaalf maanden stalde bij Everton. Ook daar was hij echter uit de gratie geraakt, waardoor hij mocht vertrekken.

/

De 22-jarige spits stapte in de zomer van 2008 over van CSKA Moskou naar Engeland, maar kon totaal niet imponeren bij The Citizens. Al na een half jaar besloot toenmalig coach Mark Hughes om hem onder te brengen bij Everton. Daar ging het aanvankelijk aardig, maar dit seizoen behoorde hij niet meer tot de vaste elf van coach David Moyes.

Jô gaf dan ook te kennen dat hij weg wilde en zag Galatasaray gewillig toehappen. De club van coach Frank Rijkaard legde de Zuid-Amerikaan op huurbasis vast, maar heeft de optie om bij wederzijdse tevredenheid zijn tijdelijke contract om te zetten in een vaste verbintenis. Jô scoorde dit seizoen slechts twee keer voor Everton.Gerelateerd

Meer sportnieuws

153 reacties (laatste reactie door Dr. Sari)

Alle fans van Galatasaray gefeliciteerd met Jo. Hij kan zich nu in de kijker spelen. Dit betekent wel dat er andere buitenlander weg moet. Ben benieuwd.

21 januari 2010 om 19:35

fenerbahce moet is leren van gs
spelers kopennnnn!

21 januari 2010 om 19:42

Waarom??
Ik vind dit eerlijk gezegd niet de slimste aankoop van Gs.
Hij mag niet eens spelen in de europa league, wie gaat dan in de spits spelen?

21 januari 2010 om 19:57

We hebben geen spitsen op dit moment en ook niet voor in de superlig maar waarschijnlijk gaan ze nonda ook wegdoen en een andere spits voor in de plaats halen. Die komt waarschijnlijk wel in actie voor in de Uefa cup

21 januari 2010 om 20:18

Er zijn geruchten dat Galatasaray nog een speler gaat halen en dan Nonda gaat verkopen die wel in de uefa terrecht kan. Dit allemaal omdat binnenkort weer verkiezingen zijn. Polat de baas wilt sterk in de schoenen staan.. Zolang Ustunel, Polat combinatie er is garandeer ik dat GS nog veeel prijzen Kan pakken en vele transfers kan doen die nuttig zijn.

Zie trouwens liever Joao Alves De Assis Silva op het veld staan dan Gokhan Unal? of overschat ik gokhan unal nu? achja vast niet?

21 januari 2010 om 20:35

Of misschien onderschat je hem??
Als Jo zoo goed was had ten 1e city hem niet verhuurd aan everton en nu wordt die nog is verhuurd aan GS met optie tot koop nog wel volgens mij zegt dat al genoeg over Jo.
Ik ken hem alleen van zijn tijd in Moskou en daar vond ik hem heel sterk spelen.
Maar heb echt niks meer van gehoord de laatste tijd ,dus om hem nu te zien als topaankoop??
Risicoaankoop het wordt Top of Flop..

21 januari 2010 om 21:01

Vriend hij mag wel in de Uefa league spelen m. city speelde niet eens Europees dit seizoen.

21 januari 2010 om 22:55

Nee heeft met Everton in EL gespeelt .

Mooie transfer voor Gs en de Turkse competitie . Jo is in principe een speler met veel kwaliteit maar zal ook veel vertrouwen nodig hebben . Beetje Lincoln achtig denk ik . We zullen wel zien . In ieder geval gefeliciteerd met jullie transfer.

22 januari 2010 om 09:36

In vergelijking met Gokhan Unal is het zeer zeker een top aankoop. In het Internationale voetbal kent men deze man op z'n minst, wie kent Gokhan Unal?

22 januari 2010 om 13:32

Klopt hij heeft met everton al gespeeld maar als Gs atletico weet uit te schakelen dan mag hij de volgende ronde weer meedoen waarschijnlijk!

21 januari 2010 om 23:45

ja zeker iedereen gefeliciteerd
ik hoop dat hij het goed zal doen bij GS

Linderoth gaat weg. ik hoop dat hij goede dingen gaat doen by Galatasaray

Mooie speler voor ons! Snelle spits, kopsterk ook als ik me niet vergis!

De club van coach Frank Rijkaard legde de Zuid-amerikaan op huurbasis vast, maar heeft de optie om bij wederzijdse tevredenheid zijn tijdelijke contract om te zetten in een vaste verbintenis. Jô scoorde dit seizoen slechts twee keer voor Everton.

Is er nog een bedrag bekend? Zou mooi zijn als wij hem vast konden leggen voor een jaar of 3.

nog 1 vraag. Mist hij alle EL wedstrijden of alleen de volgende ronde?

21 januari 2010 om 19:34

Ik weet niet of Jo meegedaan heeft met Everton in de EL maar als hij meegedaan heeft mist hij alle EL wedstrijden.

21 januari 2010 om 19:37

Ja, Jo had met Everton meegedaan. Jo zal dus alleen voor het Turkse kampioenschap gehaald zijn.

21 januari 2010 om 19:38

Hij heeft wel meegedaan met Everton! balen dit, maar ja! Had stiekem op pav gehoopt.

21 januari 2010 om 19:37

Als het goed is was het bedrag rond de 8.000.000 euro

21 januari 2010 om 19:39

Meen je dat? Pff, dat is echt mooi! Hoop dat hij nu goed speelt zodat we hem halen! Zeker een versterking voor ons! + als hij zich verder ontwikkelt, verdienen we nog geld aan m ook!

21 januari 2010 om 21:51

Hoe Kom je daar nou weer bij... Het is nog altijd een huurling.

Hoop voor hem dat hij veel aan spelen toekomt onder Rijkaard. Die kan hem vast laten uitblinken zoals Gazzaev dat met hem deed. Hij hoeft zich echter niet eenzaam te voelen want hij zal waarschijnlijk wel goed kunnen opschieten met zijn ex-ploeggenoten Caner en Elano . Succes in Turkije Jo!

Hopen maar voor hem dat dit avontuur hem meer geluk brengt, want Engeland is op dit moment te hoog gegrepen voor hem.
Succes in Turkije!

Yesss!! Fantastische transfer .. wat het nog beter maakt is zn optie tot koop :D
Nu baros er niet is kunnen we hem goed gebruiken. Ik hoop dat hij goed presteerd want we zullen em hard nodig hebben nu we geen fatsoenlijke spits hebben, maar toch jammer dat hij niet mee kan doen in europa tegen atletico madrid :S weet iemand misschien of hij de wedstrijden erna wel mee kan doen in europa ?

Goeie aankoop hoor! goeie spits. Hij heeft het niet laten zien bij Man city maar hij is absoluut goed genoeg voor galatasaray. Ook nog maar 22 jaar dus hij kan zich nog ontwikkelen.

Hij zal geen Europees voetbal spelen..
Echt een aanwinst dit voor Galatasaray. Nu maar hopen dat Besiktas met hun nieuwe president binnenkort Murat Aksu, ook zulke droom transfers kan maken!
Galatasaray gefeliciteerd! Jo is een geweldige speler alleen een soort mindere vorm van Lincoln kwa gedrag etc. Maar kwa kwaliteiten is hij misschien wel beter! Kijken hoe hij het gaat doen.

Rijkaard maakt Galatasaray geen kampioen, hij kan niet met vedetten omgaan en aan het einde van het seizoen zullen we dat ook zien.
Met Rijkaard in huis vraag je om problemen en miskopen.

21 januari 2010 om 19:39

Wel raar dat ie het dan 5 jaar bij Barcelona heeft volgehouden. Die club heeft alleen maar vedettes! Aan het einde van het seizoen spreken we elkaar weer.

21 januari 2010 om 19:42

strateeg, waar heb je het over? de basis van fc barcelona heeft frank rijkaard gelegd en daarop heeft guardiola voortgeborduurd. frank rijkaard kan wel degelijk met vedettes omgaan, hoe heeft hij dan met spelers als ronaldinho eto'o deco etc. gestimuleerd om de champions league te winnen??

21 januari 2010 om 19:53

Ten Cate heeft de basis gelegd en Rijkaard mocht op de voorgrond acteren, Ten Cate kon met de vedetten omgaanen toen ten Cate wegging was er ook opeens romoer. Rijkaard kon dat niet managen.

21 januari 2010 om 20:14

ten cate is een fantastische veldtrainer, dat is 100% zeker zo. toen ten cate wegging waren de resultaten idd minder maar dat kwam ook mede door de vele blessures (ronaldinho eto'o deco iniesta messi tegelijk geblesseerd) rijkaard heeft het nog aardig volgehouden daar met al die blessures maar ja hij is uiteindelijk weggegaan en nu is hij bij galatasaray en doet het nu heel aardig

21 januari 2010 om 23:28

Aha, strateeg, daarmee is ook meteen duidelijk waarom Ten Cate het zo fantastisch gedaan heeft als hoofdtrainer. De kampioenschappen bij Ajax en Panathinaikos bewijzen ook jouw stelling!

On-topic en zonder ongefundeerde onzin: goede aankoop, want Jo is een bijzonder veelbelovende spits die vorige jaar prima speelde bij Everton. Hij is ook een risico gezien zijn ruzies met Moyes en ploeggenoten. En daarom is het mooi dat het een huur met optie betreft. Uitstekende deal. Cimbom is voor mij meteen favoriet voor het kampioenschap.

22 januari 2010 om 09:39

Wat is dat nou voor een slap verhaal, we hebben met z'n allen gezien wat Ten Cate bij Ajax en Pana heeft laten zien.

21 januari 2010 om 19:46

Vreemd dat juist Rijkaard degene is die wel met vedettes kan omgaan.

21 januari 2010 om 20:15

Oke laten we het daar aan het einde van de compitie over hebben. Waarom heeft hij al die tijd
Aydin een kans gegeven ipv de vedettes? Hij gunt iedereen maar je moet gewoon gebruik maken van de kansen die je krijgt zo niet is het Later

Heeft hij met Everton in de EL gespeeld dit seizoen? Weet iemand dat toevallig?

21 januari 2010 om 19:43

Ja helaas wel

Ik hoop dat hij aan de lopende band scoort voor Gs.
Goudenkoppel voorin Baros - Jo
Eindelijk.

21 januari 2010 om 19:41

Rijkaard met 2 spitsen dacht het niet, past niet in zijn gedachtenlijn.

21 januari 2010 om 19:45

@ Yakarim.

Denk niet dat ze beide tegelijk gaan spelen hoor.

Dan moeten we 2 aanvallende mids op de bank houden. Kewell & Elano wss. Net wnnr Kewelll in topvorm is en Elano begint te komen. Anders Arda en Keita, of combi van 1 vn hun! Dus dat wordt hem wss niet!

Is het gelijk raar gedacht van me als ik nu zeg dat Kewell best wel eens zou kunnen vertrekken in de winterstop of zo en gala wél met 2 spitsen gaat spelen?

21 januari 2010 om 19:49

Nee niet echt want volgens vele geruchten wilt 'fc Gazprom'(zenit) Kewell hebben.

21 januari 2010 om 19:51

Als Baros weer genezen is en 100% fit is waarom niet .

21 januari 2010 om 22:46

Maar lucas Neill is toch op voorspraak van Kewell gekomen?

Woohoo, mijn lievelingsspits naar GS. prachtig gewoon zit gewoon te shaken. Zelf wist ik eigenlijk wel dat hij vandaag zou komen. Een medewerker van de luchthaven van Istanbul had op de pasagierslijst gezien dat hij vandaag om 22:00 zoi komen, dat werd verneld op de site van ultraslan.

Maar echt superrr, lang, balvast, echt een goede spits. In engeland misschien geflopt, maar dat was Baros ook bij Villa en Keita bij Lyon. Zojuist nog gehoord dat de optie voor koop ook bij ons is, er word een bedrag van 8mil genoemd. Koopje, ALS je weet dat hij 23 miljoen heeft gekost.

Wel jammer dar hij niet tegen Atletico speelt maar met Kewell maak ik me niet druk

typische aankoop van Gs: zolang het maar een naam is, is het goed om de supporters te sussen. Jo is een overgewaardeerde speler die net als lincoln, kewell, guiza, baros, ... in turkije in de vergetelheid zal terechtkomen.

21 januari 2010 om 19:45

Ja, want Baros en Kewell zijn zo slecht bezig bij Galatasaray....

21 januari 2010 om 19:46

Galatasaray had een verdediger en een spits nodig. Die hebben ze nu allebei gehaald.

21 januari 2010 om 19:53

Wat een grote bullshit vertel jij hier zeg, van de vier spelers die jij noemt zijn is er maar één speler die zichzelf nog niet heeft bewezen.

Lincoln; Mentaliteit is misschien naar de klote, maar kom op iedereen zag dat hij een geweldige voetballer was.

Baros; Topscorer vorig jaar, voor zijn blessure scoorde hij ook op een goede gemiddelde, wat doet hij dan fout?

Kewell; Ik begrijp niet waar jij het lef vandaan haalt om zijn naam te noemen, samen met Keita speelt hij het meest constant en best van heel Galatasaray.

21 januari 2010 om 19:59

Ja want voetballers hebben hun naam al gemaakt als ze 22 zijn...

En op hun 22ste weet je natuurlijk ook precies hoe overgewaardeeerd zijn en wat ze de 13 jaar daarna gaan bereiken...

Iets zegt mij dat jij een Fenerbahce supporter bent en al ben je dat niet dan reageer je wel precies als zo eentje.

21 januari 2010 om 20:13

zullen we het aan het einde van de competitie hebben over Joao Alves De Assis Silva ??
ik denk dat je dan anders conclludeerd

Trouwens, kewell en Baros hebben hun beste kanten vaak genoeg laten zien volgens mij?

21 januari 2010 om 20:48

jij moet serieus met ingang van 9 uur een andere sport gaan volgen.

Wie oh Wie is er beter dan Kewell in het Turkse Turkcell super Lig?
Kwa kwaliteit en kwa persoonlijkheid

Ot:

Jô.. Geweldig gewoon, Turkse competitie stijgt gewoon door Éen man;
Haldun Ustunel (L)

22 januari 2010 om 09:42

Jij weet echt niet waar je het over hebt. Baros was vorig seizoen topscorer en Kewell is op dit moment topscorer van GS en doet mee in de race voor topscorers.

We hebben het trouwens over GS waarom betrek je spelers van adnere clubs d'r bij?

geweldige transfer!!!!
ik las gisteren reacties van Jo naar Gs haha laat me niet lacheen dit dat, zo ziee je maar..
Respest voor Haaldun Ustunel, en buyuk transfer Haldun abi!

Een hele goede transfer dit. Al helemaal nu we hem hebben gehuurd met optie tot koop. Kunnen we op basis van zijn prestaties van de volgende maanden beslissen of we hem kopen of niet. Zonder al te veel geld te spenderen potentiële top-transfers maken, geweldig!

Een aangename versterking op korte termijn.
Mocht Jo een langer verblijf willen in Istanbul, moet hij zich in de kijker spelen, dus Moet hij presteren met een hoofdletter M.

Galatasaray heeft een spits nodig die veel beweegt en de defensie kapot kan spelen, Baros gebleseerd dus is Jo uitermate geschikt voor deze rol, Nonda en Linderoth kunnen op zoek naar een nieuwe club, want Haldun Ustunel kennende tovert hij nog iemand uit de hoed.

Niet om te stoken, maar waarom missen Fenerbahce en Besiktas dit soort kansen, Galatasaray voert al jaren een formidabel transferbeleid, voor de buren uit Istanbul, beter goed gestolen dan slecht verzonnen.

21 januari 2010 om 19:51

Als ik het goed heb, dan dacht ik dat Kas van BJK voor 800 000 was gehuurd. Zelfde bedrag bijna vergeleken met JO.

Het ligt gewoon aan Haldun, door hem hebben we eindelijk een fantastische transferbeleid.

22 januari 2010 om 09:46

Om eerlijk te zijn vind ik Fenerbahce in tegenstelling tot Besiktas geen slechte transfers doen.

Cristian Baroni en Andre Santos waren een schot in de roos, Ozer en Bilica lijken zich goed te kunnen vormen naar het team en Gokhan Unal moet nog maar blijken.

Over de transfers van Fenerbahce kun je veel zeggen maar niet in het Daum tijdperk.
Alex 4m, Anelka 5.5m, Appiah, v. Hooijdonk, Aurelio en Lugano zijn toch niet de meest onnuttige spelers gebleken.

Integendeel van Besiktas met hun 8 mil voor een japanse braziliaan die niet weet wat een bal is....

21 januari 2010 om 20:21

Arda zeg geen Besiktas, maar Demirören.. Zo geef je Besiktas een slechte naam terwijl het allemaal de schuld van Demirören is!

Ontopic: Mooi voor Galatasaray, sinds het koppel Love - Jo vond ik hem al goed.
In Engeland niet uit de verf gekomen., kijken wat hij in Turkije ervan gaat bakken.
Minpunt: Geen Europese wedstrijden

Geweldige aankoop van galatasaray. Ik ben echt blij dat ze Jo hebben gehaald. Maar er moet nou wel 1 buitenlander weg. ( grootgeval Linderoth) Met een spits al Jo er bij hebben we een dodelijke aanval. Ben benieuwd met wat voor opstelling Rijkaard vanaf nu zal spelen.

PS: Hij kan alleen toch niet tegen Madrid spelen, de rest van de Uefa wedstrijden kan die wel mee spelen.

Mooie transfer voor GS hoop ik als het maar geen Lincoln figuur word ! Ik las op een turkse site dat GS en Lindroth uit elkaar gaan maar dat is wel duidelijk neem ik aan die man heeft in 3 jaar steren van de hemel gespeeld (((( ik heb hem maar 2 x zien voetballen .

Helal Be Haldun Ustunele

21 januari 2010 om 19:58

geen turks! anders krijg je een ban! ookal is het goed bedoeld!

ont:

Hmm, baros en jo hebben we 2 hele goede spitsen! Nu hopen dat ie lekker fit blijft en gala hem koopt!

ooh en issie niet 23 jaar?

baros en jo gaan never nooit samen spelen of je moet baros links of rechtsbuiten zetten anders kan het gewoon niet! want rijkaard wil 4-3-3 spelen

Prachtig nieuws dit.

Behalve jammer dat hij niet kan meespelen in Europe League. Maar in de competitie gaat hij ons echt veel helpen. Want met Nonda voorin... Hij kan geen enkel diepe bal vangen van Elano omdat hij te traag is..
Maargoed, nu we een snelle spits hebben gehaald, gaan al die problemen wel weg.

Heb eigenlijk niets meer over te zeggen.
We gaan zien, achteraf kunnen we oordelen

Gs-forever

PS: Haldun Üstünel !!!

Als Fener-fan zijnde ben ik gewoon eerlijk waar jaloers op het transferbeleid van GS. Zij kunnen met veel minder middelen veel betere buitenlanders halen dan dat wij doen. Wij hebben maar een paar goede buitenlanders binnengehaald, zoals: Alex en Lugano.

je ziet dat sommige mensen nu al stressen en bang zijn van Joao Alves De Assis Silva .
Hoop dat hij veel gaat laten zien. Ik verwacht veel van hem in de competitie. Zien we in de competitie in ieder geval Joao Alves De Assis Silva of Baros en in de uefa Baros als we atletico verslaan. Dus met andere worden adio amigos voor Nonda. Linderoth gaat hopelijk weg. Jammer dat hij erge blessure had bij GS.

Polat de Baas
Haldun de Man
Joao Alves De Assis Silva laat zien wat je kunt.

p.s. Gs-forever haters

Hoe gaat Rijkaard dat in Europa doen dan ?

Nonda tegen Atletico is geen slimme zet. Ik denk dat hij Keita als spits zal gebruiken, als Milan Baros het niet red. Arda op rechts en Kewell op links, of wellicht Caner, aangezien Rijkaard heel erg onder de indruk is van zijn kwaliteiten als linksmid/linksbuiten.

Geweldige aankoop van me clubie, alleen jammer dat die niet mag uit komen in de EL maar nu zitten we wel heel erg goed in onze aanval vooral aan de linker flank hebben we Kewell Arda en Caner die het de laatste tijd erg goed doet dus dit is wel een luxe probleem voor Rijkaard en Neeskens dus die moeten er goed mee omgaan en iedereen tevreden proberen te houden.

Galatasaray moet ook aan het eind van de seizoen afscheid nemen van Arda en Kewell, niet omdat ze slecht zijn in tegendeels zijn het de 2 spelers wie Galatasaray de eerste helft van de competitie op sleep touw hebben mee genomen maar Arda moet gewoon in een Europees competitie spelen hij is nog jong en moet nu echt de stap maken voordat het te laat wordt het zou ook heel erg goed zijn voor het Turkse voetbal. En Kewell is onder tussen al bijna 32 jaar ik vindt dat je liever de jongeren een kans kunt geven.

Ik weet dat veel mensen het met me oneens zijn maar als je bijde spelers behoud gaat Arda op 10 spelen en kewell aan de linkerflank en je hebt ook al in de spits Jo en Baros, en ik vindt dat Elano gewoon moet spelen want anders gaat z´n waarde heel erg omlaag en wordt het een geval Tabata geldverspilling en ik ben er van 100 % overtuigd dat elano nu gaat vlammen achte Jo en Baros en we hebben aan de rechterflank ook nog eens Keita dus elano ken daar ook niet terecht.

Hier onder de opstelling ja zonder Baros want die is er voorlopig nog niet bij, voordat de reacties komen van waar laat je Baros dan.

En op de bank heb je dan nog : Ufuk / E.asik / E.gungor / Ugur / Caner / Nonda / M.sarp / Baris / Ayhan / Aydin / S.kurtulus / en je hebt ook talenten wie bijna de overstapt gaan maken naar de eerste elftal E.colak . M.akca . S.kaya . C.gungor . S.eyilik ( gehuurd aan ordu ) B.arslan . C.sultan gaat het wel goed komen ik hoop dat Rijkaard ook overbodige spelers als Ayhan E.gungor Baris wegstuurd als er een goed bod komt en meer de jeugd de kans gaat geven

Leo Franco
Sabri
Servet
Neill
Balta
Elano
M.topal
Arda
Keita
Jo
Kewell
21 januari 2010 om 20:28

Ik denk dat Arda sowieso weggaat aan het eind van het seizoen en dat ze nu aan het onderhandelen zijn over Kewell met Zenit. Ik denk dat ze Kewell op z'n minst houden tot het eind van dit seizoen want het is echt een geweldige speler imo en als er iemand komt met een mooi bod word hij denk ik wel verkocht want hij is inmiddels alweer 32/33.

Hopen dat hij zijn vorm van Cska terug vindt, want daarna heeft hij de belofte nog niet ingelost. Galatasaray wordt kampioen met Frank Rijkaard

Met Caner, Elano en Neill in de ploeg zal Jô zich snel thuis moeten voelen bij Galatasaray. Ik ben wel benieuwd of er nog een (turkse) spits wordt aangetrokken. Baros hervat de trainingen pas over 3 weken, dat is de verwachting. Hij zal tegen Atletico niet van de partij zijn. Jô is Europees niet inzetbaar, dus hebben we Nonda als enige echte spits over voor de EL.

Ik hoop verder dat Rijkaard en co Jô in toom weten te houden, want Elano en hij stonden bekend als onrustmakers. Een tweede Lincoln-affaire zit niemand op te wachten.

De tijd zal moeten uitwijzen of deze transfer een voltreffer is, daarom is huren niet onverstandig.

21 januari 2010 om 20:38

Daarom hebben ze hem ook eerst gehuurd volgens mij, als het weer een lincoln-drama word beeindig je gewoon per direct zijn huur periode en mag die weer terug naar Engeland.

zekker een goeie aan koop hij zal het wel redden daar

Hij is een type Adriano toch?? met nadruk op type.
qua Snelheid en techniek voor iemand die 1 90 is.
en zn snoeiharde schot.

Maar in de uefa cup wordt het waarschijnlijk met Kewell in de spits.

hmmm, goeie transfer wel

goed zo Gs....

Galatasaray wordt sowieso kampioen + Europa League winnaar, ben misschien iets te optimistisch maar heb de volste vertrouwen in GS. Op dit moment heeft GS geen concurrentie meer in de Super lig, ze zijn net een geolide machine. Nu met Neill en Jo erbij is het plaatje helemaal compleet. Ik zie ze onder hoede van Rijkaard héél ver komen.

22 januari 2010 om 13:55

We moeten wel reeel blijven en niet blind worden door al die namen. Aragones zou Fener ook verlossen, volgens Aziz Yildirim dé ideale trainer, maar hij heeft helemaal geen potten kunnen breken.

Wat ik probeer te redeneren is, ook al hebben we een geweldige selectie met spelers van individuele top klasse zo lang al die spelers geen team kunnen vormen sta je met lege handen.

kortweg de bal is rond..

Dus als Gala atletico uitschakelt en sporting lizbon Everton dan mag Jó op de lijst gezet worden en mag hij spelen in de Europa League?
Goede transfer Haldun is een baas

Leo Franco
Sabri
Neill
Servet
Hbalta
MSarp
Keita
Arda
Elano
JO
Kewell/Baros
22 januari 2010 om 00:29

Waar heb je dat vandaan man? Volgens my mag 'ie helemaal niet meer voor ons uitkomen in de EL omdat hij dit seizoen al voor Everton heeft gespeeld in de EL.

22 januari 2010 om 13:56

Als het Gs lukt om Atletico uit te schakelen kunnen ze de volgende ronde beroep doen op Jo Alves.

yessss eindelijk een gewenste aanvaller!! hier voor de mensen die allemaal zeiden is palla dit dat, wat is dit dan? Wij hebben Jo vriend! Haldun Klasigi adam! geen woorden maar daden! De echte supporters gelooft in deze bestuur en de spelers, dit is zeker een versterking voor Galatasaray. Ik hoop dat Jo zijn kunsten kan herhalen net als bij Cska. Ik was altijd zeer gecharmeerd van deze speler, mijn dag kan niet meer stuk. ik weet niet eens hoe ik ga slapen vanavond, moet zo werken. denk dat ik alle filmpjes van Jo eens opniieuw ga bekijken haha! valla dit is echt mooi bericht.

Dit is zeker een goede speler voor Gs... Jammer dat in Nederland niet zulke spelers kunnen komen....

Denk dat dit wel een goede aankoop is voor Galatasaray. Hij aard maar niet in Engeland en denk dat Turkije het ideale land is voor hem om te voetballen.

Is het niet zo dat elk team in de volgende ronde 1 speler die al in europa heeft gespeeld mag toevoegen aan de selectie? of is dit alleen in champions league??

Nou ben benieuwd, die jongen heeft de afgelopen jaren niet veel laten zien terwijl die in zijn Cska tijd erg goed was. Hoop voor GS en Rijkaard dat die zijn vorm terugvind want anders hebben ze niet veel aan deze jongen.

Gefeliciteerd galatasaray weer een klasse aankoop erbij
ben echt blij dat zulke spelers in turkije gaan spelen
dat krikt de niveau van onze competitie tenminste omhoog

De volgende word Giovani dos Santos , oud leerling van Rijkaard , een jonge eventuele opvolger van kewell , het is zo goed als rond .. het enige waar ze op wachten is het ontbinden van Nonda's contract , 2 vliegen in 1 klap want die had al heel lang niets te zoeken bij galatasaray ... het is wachten op Gioooooooooooo

21 januari 2010 om 21:55

wat moet je met giovani dos santos als je caner erkin al op links hebt, die laatste wedstrijd goed presteert? zonde om nonda weg te doen voor dos santos, kost je weer hoop gedoe etc. Caner heeft bewezen goed de positie van Kewell te kunnen vervullen en Gs wil daarom de optie in zijn contract ook lichten. Beter een turkse speler dan een buitenlander, wij moeten niet net als andere ploegen worden. wij moeten onze status behouden. turkse spelers gwn die kans geven. caner kan steeds beter worden als hij vaker speelt, hij heeft bewezen dat ie potentie heeft en goed kan voetballen! Dus Giovani out, Caner in vriend!

21 januari 2010 om 22:43

Ik denk en hoop niet dat Caner weggaat bij ons. Zou het bijzonder betreuren want voetballen kan hij echt wel. Had ook alleen te veel last van de moordende concurrentie die hij vast ook bij jullie heeft.

Jammer dat hij niet in de EL kan spelen,

Goede aankoop hoor. Zo word de Turkse competitie ook weer wat aantrekkelijker

Volgende Transfer van Galatasaray Giovanni Dos Santos

God wat een fantastische aankoop! Haldun Ustunel, jij verdient een standbeeld!! Hij is één van ons, is lid van uA en doet werkelijk de onmogelijkste dingen met een beetje geld. Hij krijgt een peperdure LED TV met een PS3 nog voor 20 euro, ongelooflijk.

Jo staat bekend als een moeilijk mannetje maar Rijkaard en Neeskens kunnen hem wel aan, vooral als je nagaat dat ze Deco/eto'o/ronaldinho tegelijk in toom hebben gehouden.

Leo Franco

Sabri Lucas Neis Servet Cetin Hakan Balta


Mustafa Sarp

Keita Kewell

Arda

Baros Jo

Heeft iemand een betere iedee wat een elftal

Over paar minuten komt hij aan op Istanbul Ataturk Airport ( Zonder Haldun Ustunel!!!! ). Dit betekent volgens mij, dat er nog een andere speler wordt aangetrokken.
Indien Galatasaray volgende ronde haalt, mag Jo meedoen in Europa League...

ik ben fenerli als eerst dit vermelde.
Fener fans die zeggen dat dit geen goede aankoop is zijn zwaar jaloers.
hoe graag wouden we hem tijdens zijn voetbalcarriere bij cska
jullie denken nu van binnen gaat hij scoren tegen fener?
hoeveel legt hij erin in de competitie?

en hoeveel miljoen gaan wij weer betalen voor een mis transfer.
hij is in ieder geval baas van guiza, meester en noem maar op.

en wij maar genoegen nemen met wereld spits cristiano gokhan ronaldo unal.

Goede aankoop van Galatasaray als hij in vorm is zal hij het wel maken...
laatste periode heeft hij niet gepresteerd maar iedereen weet wat voor kwaliteiten Jo heeft..

Hoeveel moet Gala betalen wanneer zei hem aan het einde van dit seizoen willen overnemen?

Gefeliciteerd met jullie aankoop...
Hopelijk halen wij Dentinho

Je kunt niet zeggen dat hij de baas is van Guiza zonder hem bij Galatasaray te zien spelen. Natuurlijk is hij beter dan Guiza als ze allebei in vorm zijn, maar je kunt niet weten hoe het gaat uitpakken. Misschien krijgt hij het niet naar zijn zin en kan hij niet bij Galatasaray spelen. Je kunt dit nooit voorspellen.
Alleen heb je wel gelijk dat er veel Fb supporters zijn die Jo in hun team zouden willen zien spelen, maar nu ineens een miskoop vinden.
Net zoals bij Elano, Keita en Gokhan Unal. Kijk eens op de officiele fansite van Fb ( www.antu.com ) en je lacht je kapot. Terwijl er Keita en Elano in topics van nog half jaar geleden als sterren werden beschouwd en hun bij fb zouden willen zien spelen, zijn hun nu ineens spelers geworden die het bij hun vorige teams niks hebben kunnen presteren

We moeten hier wel een beetje objectief zijn vind ik. Het zou toch lachwekkend zijn als ik Carlos een miskoop zou vinden en Inamoto een superaankoop, net zoals Jo als miskoop wordt beschouwd en Gokhan Unal nu al de koning van Turkije is)

La president Polat, dankzij hem gaat het laatste paar jaar goed met Galatasaray....
Jo Welkom!!

Weer een pinpoint transfer van Gala. Jo is nog maar 22 en met een optie tot koop is dit een hele mooie deal. Wel jammer dat die niet in de El mee kan strijden. Galatasaray blijft maar verassen en zal dat ook een tijdje blijven doen met Adnan Polat aan het roer. Beste transfer van Gala aller tijden is uiteraard Haldun Ustunel.

Ps ; Man city betaalde Cska 17 miljoen pond.

22 januari 2010 om 02:08

haldun ustunel kan je geen transfer noemen
Hij is altijd lid van GS geweest. Hij is van de altyapi(jeugdopleding)

Wens GS veel plezier met Jo vind het wel een goede aankoop voor in de Tsl. @ua ik had hem ook wel hier willen zien hoor daar niet van.

maar wat ik dus niet begrijp is hoezo willen velen Nonda niet in de team hebben? die gast scoord toch elk jaar?

word tijd dat fener nog wat transfers maakt liefst een rechtshalf

Leuke aankoop van Galatasary. Is toch een goede voetballer. Hoop dat hij het daar gaat maken. Succes jongen!

De Eredivisie mag toch wel eens op gaan passen dat Turkije niet er boven heen gaat hoor. Het is echt in opkomst geraakt wat ik aanvankelijk ook eerst niet geloofde. Als een Turkse club een Jo kan huren en bijvoorbeeld PSV een slechte speler als Isaksson haalt mogen ze toch nog wel eens achter hun oren gaan krabben in Nederland. Als Jo zijn koppie erbij houdt zoals hij dat deed bij Cska zal hij zeker bij Galatasaray gaan slagen.

21 januari 2010 om 23:07

als het puur aan geld ligt, is de turkse competitie met komende jaargang de 6e van europa als het gaat om gelden die betaald worden voor TV rechten. totaal een grove 400 miljoen dollar (hele gebeuren is in 3 pakketen verkocht 321 mijloen dollar nog een pakket voor zo'n 75 miljoen en een pakket voor zo'n 30 miljoen)

nu is het enkel nog een kwestie van de in aanbouw zijnde stadions afmaken, het EK binnenhalen en de investeringen goed laten uitpakken.

over Jo, nou ik ben een beetje terughoudend om dat ie al een tijd niet meer echt heeft gespeeld maar z'n periode bij Cska was zeker benoemenswaardig, dus ik hoop dat hij het weer oppakt, vooral omdat z'n maatje Elano er ook is.

Ik ken Jo niet goed genoeg om te oordelen maar hij heeft een goede gemiddelde bij Moscow gehaald, ik vraag me af waarom hij niet goed was in Engeland was hij te slecht of kon hij het niet aan, mischien problemen met de trainer weet iemand hier iets van????

21 januari 2010 om 23:02

Mark Hughes zag het eigenlijk nooit in hem zitten vreemd genoeg. Robinho was zijn oogappel natuurlijk maar spelers zoals Caicedo en Sturridge mochten het vaker proberen dan hij. Uiteindelijk haalde hij Bellamy en toen was het over voor Jo. En kijk wie City nu gehaald heeft: Tevez, Adebayor, Santa Cruz en dan heb je nog Robinho en Bellamy. Dan lijkt Jo bij voorbaat al kansloos.

dit is masterlijk van galatasaray hoop dat ze dit jaar alle prijzen zulle pakken

boys keap you head up and take back because Galatasaray is coming mennn

Echt een goede versterking! Bestuurslid Haldun Ustunel zou zijn achtergebleven in Engeland. Het gerucht gaat rond dat hij de transfer van Giovani Dos Santos zal proberen af te ronden. Met Dos Santos erbij die als spits, winger op beide flanken en als aanvallende middenvelder uit de voeten kan zal Gs een zeer ambitieuse elftal hebben.

Haldun Üstünel kwam niet mee met Jo.
Ligtv vermeldde zojuist dat Galatasaray, net zoals bij Linderoth, Nonda gaat wegsturen. Waarschijnlijk gaat Haldun Ustunel dan nog met een laatste transfer terugkomen naar Instanbul.

Hopelijk is dit ook zo. Ligtv is wel vertrouwelijk.

Gs-forever!

Respect voor die Haldun Ustunel.
kijk is nou wat voor namen hij haalt naar Gs.
Kewell,baros,jo,elano,keita,neill de volgende is Giovanni Dos Santos.
Nonda en Linderoth gaan ze wegsturen.
De turkse competitie wordt steeds sterker en leuker met al die transfers.

Man, ik weet nog dat ik FM 2008 speelde. Jo-vagner Love waren mijn natte droom. Nu komt Jo naar ons toe. Toen Inamoto kwam sprong ik een gat in de lucht van blijdschap, kijk eens wie we nu allemaal hebben.. Haldun, kom niet terug voordat je Iniesta naar Istanbul brengt !

De beste transfers worden allemaal door ustunel gedaan daar kan voorlopig geen een ander Turkse club tippen. Niet voor de prijzen die wij betalen. DOS Santos is ook al sinds gisteren rond ze zijn alleen met nonda in onderhandeling om zijn contract te ontbinden. Hem willen ze er bij omdat hij wel al speelgerechtigd is in Europa. Ze zijn ook nog steeds met ali turan van kayseri bezig.

Ntvspor : Transfer gericht op Dos Santos...

hoeveel buitenlanders heeft gala nu eigelijk al..?

Er word gezegt dat haldun Ustunel al is begonnen met de transfer-gesprekken.
en dat galatasaray ook met de managers van Linderoth spreken om nog een buitenlandse speler te kunnen halen. De 2de naam die kan vertekken is Nonda. (bron Ntvspor)

Ik begrijp steeds minder van de voetbalwereld. Begrijp me niet verkeerd hoor maar waarvoor kiezen speler van dit kaliber voor de Turkse competitie? Draait het echt alleen maar om geld, en is daarnaast een mooi vakantieland en een niet al te zware competitie reden genoeg voor Gala te kiezen. Nee Jo had een betere club moeten zoeken want in Tukrije speel je niet bepaald in beeld. Behalve Fenerbache, Galatasaray, Besiktas, Trabzonspor is het niveau er gewoon erg laag. Jammer da Jo niet een mooie Premier League club heeft weten te vinden, was altijd erg onder de indruk van hem. Wens hem veel succes in Turkije.

Voor de Turkse competitie is dit een mooie transfer maar dit gaat wel erg ten kostte van de jeugdspelers die moeilijker bij de clubs doorbreken wat ervoor zorgt dat het niveau in Turkije niet vooruit gaat. Dat is mijn mening athans.

22 januari 2010 om 00:48

Ik ga geeneens in op die 1e gedeelte, ik roep mijn mede-turken op om dit ook te doen want we worden er langzamerhand ziek van.

Je 2e gedeelte: Rijkaard en Neeskens zullen uitstekend zelf wel wetne hoe ze de jeugd begeleiden, daan hebben ze geen forumlid op een voetbalsite voor nodig

22 januari 2010 om 19:06

Ik begrijp niet wat er verkeerd aan is. Ik uit gewoon mijn mening en ik probeer zeker geen Turken een oog uit te steken. Ik mag toch vinden dat Jo een betere club had moeten uitkiezen in een grotere competitie ( Ita, Eng, Spa ).

Ik begrijp alle commotie niet. Het is zo dat Turkije geen al te hoog aangeschreven competitie is en dat deze spelers komen heeft veel te maken met het salaris. Wat gangstarr zegt kan best zo zijn maar het is ook omgekeerd, in Turkije is voetbal oorlog en zie je als geen ander rellen en een enorme rivalteit. Als je als speler komt en die verdient veel of was erg duur was en niet goed presteerd ( Guiza bijv. ) dat de supporters zich massaal tegen hem keren. Zoiets zie je niet bij Sulejmani. Turkse voetbalfans zijn enorm fanatiek en dat heeft ook zo zijn charmes.

@ gerpro: Jammer dat je zo op me moet reageren, het is alleen maar mijn mening en ik begrijp simpelweg niet dat ''grote''` vooral oudere ) spelers in een mindere competitie willen spelen waar ze goed betaald krijgen. Bijv. Ernst die van een Duitse topclub naar Turkije vertrok.

22 januari 2010 om 03:03

Elke club heeft jeugdspelers, dus je laatste opmerking mocht je wel achterlaten. Of zullen we gewoon aan Jo vragen of hij wilt stoppen met voetballen zodat jeugdspelers de kans kunnen krijgen?

22 januari 2010 om 18:54

Ik heb het in mijn 2e gedeelte toch niet erover dat Jo iets fout doet. Ik zeg alleen dat ze met goede maar oudere voetballers de Turkse jeugdspelers in de weg staan. Die worden minder snel uit de basis gespeelt en dat merk je bij de grootste 4.

22 januari 2010 om 11:40

Spelers van grote kwaliteit die liefde voor voetbal dreigen kwijt te raken door paar slechte seizoenen, worden weer helemaal de oude door de warme familie omgeving in Turkije/galatasaray. Kewell die bij Liverpool alleen maar aan de kant stond door blessures, mist nu bijna geen enkele wedstrijd. Keita die verdween in de nachtleven van Lyon, is nu een keurige moslim die voor zijn kinderen zorgt. Baros die een zwerver leek te worden, is topscoorder geworden van Turkije en krijgt nu diverse aanbiedingen. Ik kan nog zat voorbeelden noemen, maar ik denk dat ik mijn punt wel heb duidelijk gemaakt waarom ze voor Turkije kiezen als het minder gaat. De Turkse competitie is niet top, maar Turkije heeft een U.s.a mentaliteit : een nobody kan de grootste en bekendste held worden. Een man die vroeger woonde in een grot, is nu de grootste zanger van Turkije. Het is de land van de mogelijkheden.

22 januari 2010 om 14:04

Is het nou daadwerkelijk echt zó moeilijk om het te begrijpen..(zucht)

Ik wil wel weer alles gaan redeneren, maar ik schiet er weinig van op, ben er onderhand dood ziek van geworden..

Ik zou zeggen hou een lange letterlijke winterslaap en wanneer je wakker word zal je van zelf zien hoe potentieel de Turkse competitie wel niet was toen je figuurlijk lag te slapen..

Ik ga er ook niet op in. Ieder keer het zelfde, altijd wanneer een Turkse team een goede speler brengt "wat moet hij in Turkije" Ik begin gewoon te geloven dat het jaloezie is. Mensen die niet eens de competitie volgen doen alsof ze alles weten. Ik hoop ook dat Ankaragucu Appiah binnen haalt, zal toch geweldig zijn voor de competitie.

Jo vindt ik zeker een aanvulling op onze selectie. als hij zijn kunsten kan herhalen in zijn tijd bij cska, dan mogen de tegenstanders wel gaan vrezen. Niet alleen Jo is een welkome versterking, maar ook Lucas Neill mag dr ook wezen. Iedereen vergeet deze man, maar hij is echt een bikkelaar en een type die achterin de situatie kan sussen, vooral zijn ervaring is de achterhoede sterker op geworden. Met Jo in de spits gaan we vlammen, als de achterhoede niks weggeeft zijn we de beest op veld. tegenstanders vegen we weg. Aanvallend zijn we toch sterk, met op de flanken snelle buitenspelers, zijn we bijna niet te stoppen.. voorin genoeg snelheid en creativiteit echt heerlijk.

Gruwelijke aankoop!
Komt op dit moment niet tot z'n recht bij Everton, maar dat is de situatie nou eenmaal.

Gala gaat hier zeker plezier aan beleven. Jo is naar mijn mening een speler met karakter die het op kan brengen om z'n flow en shine weer te pakken. Een speler die ze nodig hebben op de positie waar Nonda naar alle waarschijnlijkheid zal vertrekken.

Als je door de fans tot ware Gala speler wilt bekroond worden in de HEL van Istanbul,moet je scoren tegen Fenerbahce. Ook João Alves de Assis Silva, beter bekend als Jô is evenals Lincoln een echte Gala speler zonder de teneu aan te hebben gehad.
Gala gaat niets meer laten liggen dit seizoen qua punte, enkele gelijkspelletjes.

Ideale opstelling.( Omdat we geen opbouwend verdediging hadde gebruikde we meestal 2 verdediginde middevelders. maar met Neill is dat opgelost dus geen verdedigende middenvelders meer-punt 2 als baros komt moet het elftal wel weer gewijzigd worden )

Leo Franco
Sabri
Neill
Servet
Hakan
Arda
Elano
Caner
Keita
JO
Kewell

Dit is een prima transfer, alleen jammer dat hij niet in Uefa kan gaan spelen.
De Turkcell Super Lig die kan Galatasaray makkelijk winnen en in europa als we Atletico uitschakelen hebben wij ook nog grote kans voor de Uefa cup. Na de wedstrijd Atletico Madrid is Baros terug dus kan hij ons tot de beker in Europa en Jo in Turkije een handje helpen.

Ontoppic: Ik vind die Leo Franco een kluts keeper, heb liever Ufuk of Aykut in de doel. Elano moet zorgen voor de opbouw.

Dit is mijn ideale opstelling.

Reacties graag wat jij anders zou doen.

Ufuk.C
Sabri.S
Lucas.N
Servet.C
Hakan.B
Elano
Keita
Arda.T
Harry.K
Milan.B
Jo
22 januari 2010 om 14:40

Komop zeg geloof je het zelf. Dan heb je gewoon een gat van 80 meter tussen de verdediging en de aanval.

Mooie transfer voor in de super lig maar we moeten niet vergeten dat hij er voor 6 maanden is en niet binnen 2 wedstrijden de held gaat spelen. Verder is het niet eens zeker of Galatasaray aan het einde van het seizoen Jo kan kopen omdat dit nog niet duidelijk is vermeld of het in de contract staat dus dat blijft nog even een vraagteken.

En Buyuk Cimbom Ulen :P

Yıllık ücreti 3.5 milyon Euro olan golcü oyuncuya sezon sonuna kadar 1 milyon Euro ödenecek, geri kalan miktarı Manchester City karşılayacak. Cska Moskova’nın da son anda devreye girdiği ancak Frank Rijkaard ve Elano faktörleri nedeniyle Galatasaray’ın transferi bitirdiği ortaya çıktı.

Er staat dat Gs tot het eind van het seizoen 1miljoen gaat betalen en de rest van het bedrag(2.5 miljoen) Man. City gaat betalen. Dus er is niet met zo veel geld gemoeid, ik vind het daarom ook een hele goede aankoop, en dit weet ik nog niet zeker maar als goed is kan hij ook mee kan doen in de Uefa als Gs de volgende ronde haalt...

Het stukje komt van Fanatik..

22 januari 2010 om 12:48

Het is zeker geworden door bronnen binnen de club dat City 3/4e van zijn loon gaat betalen en wij 1/4e.

Wat die Haldun wel niet flikt :D

22 januari 2010 om 14:27

Wil niet al te slim doen maar 'yillik ucreti' is toch wat ie in 1 jaar verdiend?

Aangezien we nog een halfjaartje hebben: 3.5/2 = 1.75. 1.75-1.00 = 0,75 mln voor Man city en 1 miljoen voor ons te betalen. Toch?

Fanatik moet je niet serieus nemen,dat is echt een prutskrant. Maar zover ik het weet hebben mij hem voor 6 maanden gehuurd met koopoptie.

mooi voor hem, hij zat in dezelfde soort situatie als sulejmani bij ajax.
hoop dat hij nu wat beter in zijn spel komt, want voetballen kan hij zeker!

voor mensen die het nog niet weten jo alves is in istanbul
ik wens hem heel veel succes ik hoop dat hij het gaat doen en zn voetbal kan laten zien

gs fan

Jô^-kerrr ( 0_o ) Wat eeN Beautyyyy ... k durf te wedden dat hij er minimaal 15 gaat scoren

Galatasaray heeft dit jaar echt een super selectie. Als wij nou 2 elftallen in de Turkcell super lig laten spelen dan durf ik te wedden dat er een eerste en de andere tweede word. Super Gewoon !!

ik vind het weer een raar verhaal dat GS een speler haalt die uit de gratie is geraakt (net zoals Elano)? Wie zegt dat Jo gaat presteren in Turkije? Toen elano kwam, waren de berichten ook overspoeld door GS supporters hiero van, let op elano gaat vlammen etc etc. Welkom tot de realiteit, Elano's vlam is gedoofd binnen 3 weken. Ik vind het wel erg slim van GS om Jo eerst te verhuren met optie op koop, want hij wilt echt weg! Ik zeg, eerst zien dan geloven!

Als ik Wiki moet geloven is Jo bij Manchester en Everton uit gratie geraakt. Ook schijnt hij van nachtelijke activiteiten te houden. Een type Kazim?

22 januari 2010 om 12:50

Elano is niet slecht, dat weet jij zelf ook. Hij doet het weer uitstekend. Hij is geen type lincoln die hakkies, poppetjes omspeelt en no-look passes geeft. Hij doet gewoon zijn functie en heeft een fantastische trap/pass. Hij had tijd nodig maar je zult hem zien.

Maken jullie je maar eens zorgen dat Guiza zich thuisvoelt na 30 jaar..

22 januari 2010 om 14:16

Denk ook omdat hij vaak met Nonda in de spits moest spelen zn briljante paasjes niet heeft kunnen geven. MEt een snelle en kopsterke spits kan hij zijn paasjes ook weer laten zien.

Hoop nu ook dat Galatasaray nou eindelijk 10x gaat passen voordat ze een doelpunt maken, gewoon bal voorzetten en gebruik maken van Jo. Nu hebben we wel eens dat we de bal als het ware in het doel willen passen. Maar goed, verheug me op Antep-thuis! Hopen dat Jo gelijk zijn debuut gaat maken!

Er is niets dat raar is. Deze speler heeft zichzelf al bewezen in Cska moskou en deze man kan zeker voetballen. Elano kan ook voetballen maar hij heeft ook tijd nodig om goed te kunnen presteren. Je hebt wel gelijk dat het slim is dat Jo eerst gehuurd word met optie tot koop. Maar ik heb toch liever Jo in de spits dan Gokhan Unal die zelfs bij Trabzonspor niet heeft kunnen presteren? Jij niet dan???

22 januari 2010 om 11:58

Hij heeft zichzelf zeker bewezen samen met Wagner Love, maar presteert al 2 seizoenen niet meer he. Ik zeg alleen maar, eerst zien dan geloven. Het kan al veel factoren liggen waarom een voetbal niet presteert, zijn het zijn kwaliteiten of omstandigheden? Misschien trekt de turkse cultuur Jo veel beter. Het weer, het eten, normen en waarden etc. Wacht het maar rustig af.
En betreft Elano, na een half jaar heeft hij toch geen tijd meer nodig? We weten nu inmiddels wel of hij presteert of niet.

En gokhan unal is idd ook zo'n verhaal. Vormloos bij Trabzon, ook dat is eerst zien dan geloven. Waarschijnlijk is hij gehaald voor in de breedte.

Volgens de geruchten staat Haldun Ustunel ook op het punt om een deal af te sluiten met Spurs voor Giovani dos Santos, en word er afscheid genomen van Nonda.

Zou prachtig zijn. Respect voor Haldun Ustunel.

22 januari 2010 om 12:51

Wat moeten wij met Dos Santos, ik vind dat een vreselijk ventje. Doe mij maar een sterke middenvleder ide met de bal om kan gaan, ik heb al jaren een natte droom van Emana.

22 januari 2010 om 14:13

Als, ja als dos santos goed uitpakt gaan we ook nog eens flink cashen voor hem. Als hij komt is het voor 99,99 procent zeker dat Arda en Kewell aan het eind vh seizoen weg gaan en we wss caner gaan kopen. Maar ja, turkse kranten he. 9 van de 10 keer hebben ze het fout. Dit keer goed, dus ik ga er niet van uit dat Dos santos nog gaat komen.

Haldun ustunel zit echter nog wel in Engeland, dus ik verwacht wel een transfer. Wie deze zal zijn, geen idee. Hoop stiekem op dos santos, maar de geruchten gaan weer dat we Senderos willen, denk het, eerlijk gezegd, niet. Maar ja, we shall see.

In haldun we trust.

Mjaa, dat bericht van Dos Santos kwam tegelijk met Jo in de Engelse media, dat Ustunel voor beide spelers was gekomen. Haldun Ustunel is nog niet teruggekeerd, hij zal iemand brengen.

Dos Santos zou niet mis staan, hij is nog 20, komt uit de jeugd van Barca, krijgt weinig speeltijd en was een leerling van Rijkaard. Galatasaray kan flink cashen als hij zijn ware aard laat zien. Maar idd, zijn komst zou betekenen dat Arda verkast in de zomer.

ik vind het een goeie aankoop hoop dat gs ver komt met hm en neill erbij.
linderoth nonda verkopen hun zijn gwn overbodig gokhan zan ook
met deze opstelling is gs op zn sterkst en zie ik ze insallah kampioen worden

leo franco
sabri
neil
servet
hakan balta
aankoop/topa
keita
kewell
arda
baros
jo

En nu Giovannie Dos santos :D


Fantastische transfer!!!!
Ik denk dat Galatasray op dit moment de grootste favoriet is voor het kampioenschap.

Nu nog Franco, Nonda en Linderoth wegdoen en nog 1 goede verdediger halen.

Ik kies voor het volgende opstelling:

Aykut
Neill
Servet
Hakan Balta
Caner
Mehmet Topal
Elano
Kewell
Arda
Keita
Jo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Vrijdag 18 oktober
Na het wegvallen van Alexis Sánchez, zoekt Internazionale naar aanvallende alternatieven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren