tomvitesse
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 12 december 2007
  • tomvitesse
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.824
  • Onbekend
Persoonlijke berichten
16 januari 2010 om 16:44
#1

was cynisch bedoeld de opmerking rkcccc mag wel normaal reageren en ja een derby missen zou jammer zijn

veel plezier nog

groeten uit Arnhem

3 april 2010 om 22:26
#2

Gefeliciteerd met de overwinning:)

14 mei 2010 om 09:54
#3

Nog bedankt voor je reactie op mijn deelname aan lid in de schijnwerper. Een beetje laat maar toch leuk dat je zulke dingen leest!

3 juni 2010 om 10:37
#4

Wederom sorry voor de wat late reactie, maar ik denk dat ik door het examen goed heen ben gekomen. Alleen ben ik woest op de examinatoren van het vak Aardrijkskunde. Er werden namelijk welgeteld 5 vragen gevraagd die over de geleerde stof gingen. De rest was allemaal algemene kennis, en als je dat niet beschikt, dan ben je dus gewoon de pineut. Maar ja, ik kan lekker cijfers compenseren, dus het komt wel goed.

O ja, leuk dat je in de schijnwerper sta, ik ga het zeker lezen.

12 augustus 2010 om 12:29
#5

Grappenmaker

16 augustus 2010 om 08:34
#6

Dankjewel voor je compliment!

16 augustus 2010 om 23:54
#7

Even onze verhitte discussies van vandaag achter ons latend, wat vond jij nou van die Schouten vandaag tijdens de persconferentie? Eerlijk, het was best triest en lachwekkend tegelijk.
Succes iig nog verder dit seizoen.

21 augustus 2010 om 12:47
#8

Naar mannetje ben je meer niet. Zelde zie je zulkde trieste figuren. Ik wil met jouw wel een keer een gesprekje face to face hebben maat. Ben benieuwd of je dan ook zo negatief blijft praten over een andere club. Je hebt altijd wel een grote mond achter je Pc''tje maar laten we dan een keer face to face ontmoeten? Kijken of je dan nog zo''n onzin praat.

Mee eens?

21 augustus 2010 om 21:23
#9

Ik denk, gezien je aangeeft dat je nog een studentje bent, dat je een jaar of 17 bent.
Je gezichtsveld gaat niet verder dan het mooie Zwart geel met die fraaie adelaar.
Reageer toch niet op iedereen die iets tegen Vite$$e heeft.
Zet je, ondanks je 200 punten, neer als een irritant ventje.

21 augustus 2010 om 23:44
#10

eindelijk iemand die er verstand van heeft

22 augustus 2010 om 02:04
#11

Heey man trek je niks aan van de mensen die vitesse afkraken de meeste zijn jaloers dat twente die kwaliteitsinjectie gaat krijgen en niet hun club en dat vitesse nu geld heeft en neit hun club.
Blijf rustig en blijf kalm bekijk het ook objectief je hoeft niet gelijk fel te reageren op mensen die wat zeggen want zo lok je alleen maar meer confrontaties uit.

27 augustus 2010 om 00:39
#12

Heey, tja het was niet echt heel handig inderdaad van Schouten, krijg je hetzelfde als bij Ajax als die weer eens geen kampioen worden, iedereen is tegen je. Stadions vol die juichen als Twente heeft gescoord en kampioen wordt. Had hij iets beter over na kunnen denken.

Over de toekomst van deze 2 clubs, verwacht ik dat Vitesse met het juist beleid langzaam omhoog gaat krabbelen. Ik denk dat 3 jaar veel te kort is om een kampioenswaardig elftal neer te gaan zetten, maar op 5-6 jaar, als Jordania dan niet uitgekeken is, moet er toch wel iets mogelijk zijn. Maar Vitesse moet wel echt het hoofd erbij houden net als bij Twente bijvoorbeeld, slim scouten, geen roekeloze aankopen doen, en gewoon in de underdog positie proberen te blijven, al wordt dat nu wel een beetje moeilijk. Tegen wie spelen jullie dit weekend?

Wat NEC betreft vindt ik dat ze dit jaar qua spelers goed hebben ingekocht. Vleminckx krijgt eindelijk een beetje goede ballen vanaf de flanken en laat daarbij zien een redelijke spits te zijn. Binnenkort zal er weer gesproken gaan worden over een stadionvergroting en dat is ook hard nodig, zelfs voor een toch relatief kleine club als NEC is het stadion te klein. Dan hoop ik eigenlijk een beetje dat het niveau omhoog getilt gaat worden. Zoals dat nu bij Utrecht ook het geval is, nou gaat dat een beetje ver, maar dat NEC elk seizoen kan gaan voor plek 10 t/m 7. Dit seizoen zijn we (redelijk) goed begonnen, hopen dat we zaterdag tegen Heerenveen nog een resultaat kunnen neerzetten, hoewel dat zonder Zimling, Chatelle en Davids zal moeten en dus erg lastig gaat worden.

Aangepast op 28 augustus 2010 om 00:40 door FCBA14.

18 september 2010 om 12:15
#13

Ach weet je Tomvitesse, het volle aantal punten zegt niet zo bar veel. Ik heb gemerkt dat vitesse supporters met volle balkjes elkaar een groen randje geven als de reactie al goed gespeld is. En ik ben niet de eenigste die er zo over denkt. Nu overdrijf ik natuurlijk een beetje met groene randjes voor de spelling, maar ze worden te makkelijk gegeven als je het mij vraagt.

Kijk, je hebt vaak goed beargumenteerde reacties, maar als het over NEC gaat merk ik dat je niet altijd even redelijk bent. Je zegt vaak, ja maar hun zeggen dit of hun zeggen dat. En dan ga je erop reageren met een bepaalde minachting voor Nec, en dat stoort mij. Rivaliteit is goed en mooi, maar wel respect blijven hebben voor elkaar.

22 september 2010 om 18:34
#14

Okee, jij ook veel succes in je verdere leven.

26 september 2010 om 20:54
#15

pff wat een verschrikkelijk ventje ben jij!

2 oktober 2010 om 00:54
#16

Haha, wordt je even netjes onder de tafel geluld in het Vitesse-willem 2 topic door een Willem 2 fan.

7 december 2010 om 19:28
#17

Beste Tom,

Ik ben verbolgen over het feit dat jij geen enkel puntje van kritiek op jouw club Vitesse Arnhem tolereert. Hier komt ik later op terug. Tevens valt ook aan jouw reacties wanneer het over NEC Nijmegen gaat jij niet altijd even redelijk reageert en dit gaat vaak gepaard met de nodige bombardie. Jij jaagt alle mensen die NEC Nijmegen een warm hart toedragen de kast op. Dit is wat mij betreft geen gezonde rivaliteit meer, sterker nog , aan jouw reacties valt geen touw vast te knopen en ik denk dat mensen die NEC Nijmegen een warm hart toedragen hieraan psychise stoornissen over houden.
Zodra het over Vitesse gaat en haar beleid of haar sportieve prestaties ter sprake komen en ik reageer daar op dan zit jij er altijd boven op om mij een verbale sneer uit te delen. Dit ervaar ik als zeer vervelend en ik zou graag bij deze mededeling vragen om mij eens minder af te kraken.
Mijn naam werkt inderdaad argwaan op, maar nogmaals jouw reactie´s gaan niet zozeer over het recente onderwerp. Volgensmij stel jij jezelf meer als doel om NEC Nijmegen met de grond gelijk te maken en Vitesse Arnhem op te hemelen.
Ik heb al een eigen vinger in de pap gestoken door nauwelijks meer op onderwerpen van Vitesse Arnhem en haar beleid of sportieve prestaties te reageren.
Ik stel hier tegenover dat jij je er voortaan ook buiten houdt wanneer het over het beleid of sportieve prestaties van NEC Nijmegen gaat.
Graag reactie!

Hoogachtend,

Thijs.

Aangepast op 7 december 2010 om 19:30 door ThijsNEC.

10 december 2010 om 19:27
#18

Gefeliciteerd met jouw 3de jaar op VZ.

23 december 2010 om 19:54
#19

Hoi Tom,
Even reaktie op jouw post in het onderwerp over Jong a pin.
Degene op wie ik reageerde zei het volgende: ''overigens ben ik ervan overtuigd dat het salaris van alle mensen die tot nu toe gereageert hebben op dit artikel bij elkaar, zal volstaan om het salaris van meneer Jong-a-pin te betalen....''
Ik zeg niet dat alle mensen op vz weinig verdienen. Op het moment dat bovenstaande post geplaatst werd hadden er 24 mensen gereageerd. Er werd beweerd dat die mensen met z''n allen wel goed waren voor Jong a pin z''n salaris. Waarop ik reageerde dat ikzelf al meer dan een derde van dat salaris verdien. Dus als je een beetje kunt rekenen, dan zou je vast kunnen stellen dat de rest van die 24 dan niet bijster veel verdient. Snap je het rekensommetje nog wat? Begrijpend lezen is helemaal niet zo moeilijk hoor. Misschien dat je niet alle posts én het reageren in volgorde hebt gelezen ofzo? Mijn bewering heeft niets te maken met hypotheken van 5 ton of Mercedessen op de oprit. En nee ik heb niet met bestuur of Jong a pin zelf gesproken, maar ik vertoef ook nogal eens op fansites. Jong a pin had een jeugdcontract van 60 duizend en zou nu 80-90 duizend geboden zijn. En nee, of dat klopt weet ik niet. Ik ga er altijd maar vanuit dat sommige mensen meer weten als ik. Ik hoop dat nu duidelijk is dat ik niet uit de hoogte wil doen of wil beweren dat ik alles weet ofzo.
Goede kerstdagen en succes met jouw Vitesse!!

29 december 2010 om 15:19
#20

Hai tomvitsesse
ik zie dat jij hele goede reacties zet wat betreft, vitesse en alles erom heen.
ik zelf kom uit Georgië, en volg het voetbal en de daar nauwgezet, dus als je vragen hebt over bepaalde dingen of spelers, kan je het me altijd vragen

mvg, Gnst

5 januari 2011 om 17:27
#21

Beste Tom,
Bedankt voor het compliment ! Laat de rest maar lullen over Vitesse, maar in Arnhem zijn aan iets moois bouwen !!

24 januari 2011 om 22:03
#22

haa beetje laat maar ik reageer toch

Georgische voetballers zijn over het algemeen heel technisch en talentvol. Georgië heeft natuurlijk geen geweldige competitie dus worden de talenten al vrij snel ontdekt. Die talenten die bij Vitesse in Belek stage liepen waren geen echt grote talenten, de meeste kwamen uit de teams in de 2de divisie of nog lager. En eentje kwam uit de opleiding van Chelsea, maar daar ben ik zelf niet echt kapot van.
Maar goed, het grote probleem is de begeleiding in Georgië. Die hebben ze daar totaal niet, de talenten kiezen vaak voor het grote geld. Aan de ene kant logisch want de meeste talenten trekken richting Rusland en Oekraïne, waar het grote geld zit. Maar het is ook fijner voor ze omdat ze de taal wel kennen en elk Russiche/oekrainse team heeft veel Georgiërs, dus ze voelen zich al gauw op hun gemak. Vond het altijd jammer dat er zo weinig werd gescout in Georgië door Nederlandse clubs. Maar aan de andere kant, word er ook veel gevraagd voor spelers omdat ze de bedragen van de Russen gewend zijn. Maar Vitesse heeft met Jordania wel een as achter de hand, ik kon het bijvoorbeeld niet geloven dat Chanturia zou overstappen naar Arnhem, vind het echt leuk om hem nu eens live aan het werk te zien, echt een geweldig talent!

Momenteel heb je in Georgië zelf een paar hele goede spelers, je kan ze eventueel opzoeken op youtube(waar ze natuurlijk alleen de mooie acties laten zien, geniet overigens niet mij voorkeur, maar je krijgt wel een beeld)

Waardoor de Georgische competitie btw wel sterker word is: de talenten die mislukken komen gelijk terug, je kan het negatief zien maar ook positief.

Spitsen: Gelashvili(fc Zestafoni)
Donald Djering Djousse( Fc Dinamo Tbilisi) Kameroens jeugd international
Djaba Dvali( Fc Zestafoni)

Middenvelders: Daushvili( FC Zestafoni):
Klimashvili( FC WIT Georgia) liep al stage in Oekraine
Ednilson( Fc Dinamo Tbilisi) ex-portugees jeugdinternational, type Enoh

verdediging: Tomashvili( FC Dniamo Tbilis), Oniani(fc Zestafoni), Koshkadze ( Fc Dinamo Tbilisi)

keeper: Lomia( Fc Dinamo Tbilisi), hele goede keeper! heeft wat weg van Steek.

in het buitenland heb je ook een paar hele grote talenten buiten Kenia en Chanturia.
Ananidze(fc Spartak Moskou) ken je denk ik! 18 jaar
Lucas Hufnagel( FC Bayern München) half Duits half Georgisch, maar speelt jeugd interlands voor Georgië, geboren in Duitsland. 16 jaar
Bakar Mirtskhulava( SL Benfica) 18 jaar
Tornike Okarishvili( Shakhtar Donetsk)

dat zijn de grootste denk ik zo, je hebt in elke Russische en Oekraïense topclubs wel Georgische spelers rondlopen, ze worden ook wel de Brazilianen van de Kaukasus genoemd

Btw: ik hoop nou eens dat Ferrer, Kashia als centrale verdediger gebruikt, daar is ie veel en veel beter dan op de rechtsback positie

hoop dat je iets aan de info gehad hebt.

25 januari 2011 om 13:38
#23

Tomvitesse,
mijn exuses van mijn inhoudsloze, en flauw reactie op jouw bericht bij het artikel: Willem II rondt komst van Jelic af en denkt ook aan Ajacied Suk.
Ik heb te vroeg en te snel op jou gereageerd, terwijl ik je bericht nog niet eens helemaal had gelezen!
Volgende keer zal ik 10 tellen langer nadenken voor dat ik reageer!
Mijn bericht is dan ook terecht verwijdert, door de moderators van VZ. Want ik vind het zelf ook altijd vervelend, als mensen zo reageren.
Ik hoop dat het hiermee goed is!

Groeten Bartju

25 april 2011 om 09:56
#24

ik wil jou hierbij even een compliment geven, jij bent een van de weinige vitesse supporters hier die tenminste normaal reageren over een topic bij Nec(ik irriteer mij hier ook mateloos aan de meeste NEC supporters hoor) al dat gezeur hier over NEC en Vitesse is gewoon onzin, je mag best een discussie hebben maar het moet wel netjes blijven.
nogmaals mijn complimenten.

mvg

Een NEC supporter

19 juli 2011 om 23:08
#25

Haha keer op keer probeer je iets maar keer op keer zit het weer tegen.. Moet vervelend zijn, niet?

21 juli 2011 om 23:12
#26

Bedankt voor het compliment!

7 september 2011 om 18:58
#27

mo barca jannetje tist laatste jaar van guardiola en daarna is hij weg van barca de beste club van de wereld pff 21 landstitels tegenover 31 van real barca fuck me kloten lionel messi zou beter achter zijn kaboutervrienden lopen fuck jou barca puta

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 25 juli
Noni Madueke heeft zich in de kijker gespeeld bij Crystal Palace en Leicester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren