Ajax meldt zich voor De Zeeuw

Donderdag, 9 juli 2009 om

De vermeende interesse van Ajax in Demy de Zeeuw blijkt meer te zijn dan slechts een gerucht. AZ-directeur Marcel Brands bevestigt tegenover het ANP dat de Amsterdammers zich hebben gemeld om te praten over een transfer van de middenvelder. “Maar wij...

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

245 reacties (laatste reactie door AapiePSV)

ik denk dus echt niet dat ie gaat, De Zeeuw kan veel hoger! Waarom zou hij tevens naar een concurrent gaan !

9 juli 2009 om 13:14

Omdat er toch nog toe weinig concrete interesse is van leuke buitenlandse clubs?

9 juli 2009 om 13:15

die interesse komt heus wel, als deze jongen geduldig is dan kan ie zo naar een betere club, hij is redelijk jong en kan hoger.

9 juli 2009 om 13:19

De Zeeuw zou naar Ajax gaan voor het salaris, dat is de enige reden...

9 juli 2009 om 13:38

Dat het Ajax is lijkt mij de gootste reden. Kan me niet voorstellen dat die jongen opgroide met een Az poster boven zijn bed. Spelen voor Ajax in een droom voor heel veel mensen, waar Demy er één van is.

9 juli 2009 om 13:56

Kan ik me niet voorstellen. Ajax is geen verbetering t.o.v. Az.... het zal dan alleen om de financien gaan.

9 juli 2009 om 14:00

@martinus69: Misschien heeft de Zeeuw gewoon geen vertrouwen in deheer Koeman en wil hij vertrekken voordat het schip zinkt.

9 juli 2009 om 14:40

@joostfan
Denk jij dat alle jongens van Nederland een poster van Ajax boven hun bed hebben?
Zou het niet kunnen zijn dat er ook jongens dromen om bij bv Az te spelen?
En ken jij Demy zo goed dat je zelfs zijn dromen kent?
Heb jij soms het vorige seizoen gemist?
Demy speelt wel bij de kampioen van Nederland, dus wat zijn dromen?

9 juli 2009 om 14:51

qua resultaten op dit moment niet nee...maar als springplank naar de top zeer zeker wel!

9 juli 2009 om 14:55

@rijverstuurlijk niet alle, maar wel veel, en helemaal de generatie van Demy hebben als jonge voetballertjes het Ajax van 95 heel goed meegemaakt. Az is sinds een paar jaar weer goed bezig met vorig jaar het kampioenschap! Maar nee voor weinig mensen een droom om te spelen als je dat niet wilt zien..

9 juli 2009 om 15:00

Ajax is zeer zeker een verbetering;

Hoeveel spelers van Az hebben de afgelopen jaren de stap naar een europese topclub gemaakt? en hoeveel van Ajax?

- Europese topclubs zien spelers die er bij Ajax bovenuit steken als een garantie voor succes. Dit valt voor Az (in ieder geval voorlopig) absoluut niet te zeggen. De stap van Ajax naar Real Madrid is logischer dan die van Az naar Real Madrid.

- salaris weegt natuurlijk ook mee

- de vader van Demy de Zeeuw heeft vorig jaar al aangegeven dat het een droom is voor Demy om ooit voor Ajax te spelen, en dat hij wel degelijk een Ajax-poster boven zijn bed had hangen. Ik denk dat er meer mensen dromen van spelen voor Ajax, dan voor Az, en al helemaal mensen van de generatie De Zeeuw. Toen hij jong was (en droomde van spelen voor een Nederlandse club) stelde Az immers weinig voor, Ajax daarentegen was een Europese topclub.

- De geschiedenis, het aanzien van de club (met name internationaal), het stadion, de locatie (hij is woonachtig in Amsterdam), en ook de uitdaging om met grote druk om te gaan speelt allemaal mee. Bovendien zat hij vorig seizoen op een bepaald moment op de bank bij Az.

Ajax is in bijna alle opzichten een vooruitgang. Een jaar hoger genoteerd staan op de ranglijst zal daar weinig aan veranderen

9 juli 2009 om 15:29

De reden dat die spelers naar topclubs gaan is omdat ajax nog steeds profiteert van hun vroegere resultaten. En daar profiteren de spelers direct weer van omdat de buitenlandse clubs nog steeds denken dat ajax topspelers haalt. Wat dus eigenlijk zwaar tegenvalt.

9 juli 2009 om 15:38

toen hij en zijn leeftijdsgenoten zo oud waren speelde az 1ste divisie. 80% van de az supporters hadden vroeger ook een ajax poster boven hun bed. ik ken er genoeg. voor dat soort supporters zou ik niet willen spelen. om die reden misschien ***

9 juli 2009 om 15:49

rijvers je vergeet dan wel dat de zeeuw meerdere keren aan heeft gegeven dat ie al van jongs af aan helemaal ajax gek is en dat ie ook nog eens vaker heeft aangegeven dat ie graag in amsterdam zou spelen? is het nu zo moeilijk te aanvaarden dat die jongen ajax als zijn club draagt ?
dirk kuyt kon al meerdere keren vertrekken bij feyenoord maar heeft gewacht tot zijn andere droomclub kwam ? waarom zou de zeeuw dit niet mogen willen of dromen ?

9 juli 2009 om 16:33

Helemaal met je eens.

9 juli 2009 om 16:51

Geert27 ja 1,5jaar terug lag hij overhoop met van gaal toen wou hij weg maar dat is nu niet meer.

9 juli 2009 om 17:06

@godenzoon.
Ja en, hij heeft 1995 meegemaakt, so what. Wat heeft hij daaraan als hij naar ajax zou gaan? Jippie, ik speel nu bij een club dat 14 jaar geleden Europees top was.
We leven in het nu hoor, al tijden geen kampioen meer, Europees stelt ajax ook niks meer voor. Totaal geen stap omhoog als hij van Az naar ajax zou gaan..eerder achteruit.
Ja, historie heeft ajax, maar nogmaals, wat heb je daar als speler aan. Verbaas me altijd over de ajaxcieden die denken dat heel Nederland droom van ajax ofzo..dat is typisch de arrogantie waar velen het over hebben..er is meer dan ajax hoor, veel en veel meer, ajax is allang niet meer De topclub van Nederland.
Mooi bij Az blijven, alleen voor buitenland weggaan bij Az. Ach, ajax kan hem toch niet betalen. Meer dan 8 miljoen gaat ajax toch niet geven.

9 juli 2009 om 17:26

Ik vermoed dat Az hem ook wel goed betaald hoor

9 juli 2009 om 17:48

Ik ben het met je eens. Het maakt het wel moeilijker omdat dit jaar Az wel zeker 6cl wedstrijden heeft. Als ze in de Uefa cup zouden voetballen zou het misschien makkelijker zijn om hem te halen.

9 juli 2009 om 17:49

@ Paddepoel.. Ik reageerde op Rijvers, voor de rest heb ik het helemaal niet over de historie alleen ik weerleg Rijvers zijn argumenten met de mijne. Demy is van de generatie dat hij opgroeide dat Ajax nog een Europese topclub was en daarom al van kleins af aan van Ajax droomt en als vele Nederlanders een poster z'n bed had hangen. En dat gevoel speelt ook 15 jaar later nog wel. Daarnaast zei ik al vele Nederlanders en niet alle!!! Voor de rest heb ik niks gezegd wat jou belachelijke reactie verklaart. Heb ik gezegd dat ik Ajax een stap omhoog vind? Nee, en toen laatst iemand dit melde vanuit zijn persoonlijke bron, zei ik dat het mij sterk leek dat Demy van Az met Cl naar Ajax zou gaan.. dus. En nee niet alles draait om Ajax, dat begrijpen wij zelf wel, maar jij ook? Alles maar dan ook alles wat met voetbal te maken heeft in Nederland wordt bijna direct aan Ajax gekoppeld of met Ajax vergeleken. Daarom ondanks de 5 mindere jaren is Ajax nog steeds De topclub van Nederland, Psv en Feyenoord zijn verder de topclubs en dan houd het op.. Nogmaals als je dat niet wilt inzien zegt dat meer over de manier waarop jij naar Ajax kijkt dan over de Ajacieden.

9 juli 2009 om 17:49

Niet allemaal....maar clubs als Ajax en Feyenoord hebben nog altijd een grotere aantrekkingskracht op spelers dan Az en Twente. Zowel binnenlandse als buitenlandse spelers....laat Az zich nu eerst maar eens 10 jaar boven in de top meedraaien voordat ze zich durven te meten aan Ajax, Psv en Feyenoord want Willemii, Vitesse en Roda hebben deze periode in het verleden ook allemaal gehad dat ze enkele jaren bovenin meedraaiden en meededen om het kampioenschap of dat bijna werden en we weten allemaal waar deze clubs nu staan.....

9 juli 2009 om 18:39

In die droom speelde Ajax grandioos voetbal en werd vrijwel jaarlijks kampioen, gooide europees hoge ogen en had veel (in)nationale topspelers onder contract.

Tegenwoordig is dat wel anders. Hij zal toch zeker wel de Champions League in willen. Tuurlijk, een 'offer that you can't refuse' bestaat, maar die kan Ajax denk ik niet opbrengen.

Wel vreemd. Eerst interesse in Elia, nu ineens in een verdedigende middenvelder. Ze hebben toch Lindgren, Enoh, Gabri, mogelijk Sno, Verthongen en evt. Emanuelson op die positie..

9 juli 2009 om 18:43

@ Dirtymind.

Misschien heeft de Zeeuw geen vertrouwen in Koeman en wil hij weg voordat het schip zinkt?

Ehm, volgens mij gaat het er hier om dat Ajax zich Meld voor De Zeeuw, niet dat De Zeeuw zichzelf heeft aanbevolen bij Ajax. Misschien wil hij wel niet eens weg.

9 juli 2009 om 13:20

Ajax is gewoon De Club! leer dat eens begrijpen Ajax is en blijft de grootste club van Nederland. Als ze eerst eens weer kampioen worden dan komt alles weer goed.nee de Cl zullen ze niet meer winnen maar dat zal geen 1 nederlandse club meer doen.

9 juli 2009 om 13:46

Omdat hij via Ajax hogerop kan.

9 juli 2009 om 14:02

Ik snap niet dat je er nog op reageert. Dit is altijd zo een eindeloze discussie zonder winnaars.

On: lijkt me inderdaad niet echt een logische keuze voor de zeeuw, maar voor ajax zou het prima zijn.

9 juli 2009 om 14:10

@jasvom: Heel vreemd inderdaad dat de provincieclubs ajax en zijn aanhangers van arrogantie betichten. Ik snap dat echt niet. Als ik jouw posting zie dan druipt daar ook totaal geen arrogantie van af.....hoe durven ze..die stoute provincieclubs. Foei!!

9 juli 2009 om 14:21

@edvin. hier onder mij( op de een of andere manier is mijn reactie hier gekomen...)
ik ben het helemaal met je eens. daar ben ik bijvoorbeeld me ook goed van bewust. als ik een voetballer was heeft een ''naam'' als club nog steeds een grotere aantrekkingskracht dan clubs die misschien wel net zo goed zijn maar geen historie hebben.

maar om terug te komen op het topic, en jouw laatste zin:
waarom zou de Zeeuw naar ajax willen omdat Ajax meer spelers aan topclubs heeft verkocht dan andere clubs?
de Zeeuw is 26. dit is het moment voor een club uit het buitenland.
met nog een paar jaar ajax wordt de periode waarin je voor goede buitenlandse clubs op topniveau speelt wel heel klein.

daarnaast speelt Az volgend seizoen in de champions league. een betere etalage om je kwaliteiten te tonen is er niet. de Zeeuw heeft ajax op het moment niet meer nodig om aan een goede buitenlandse club te komen.

9 juli 2009 om 14:21

dan inderdaad maar liever naar iets anders jaa dan, al zeg ik het als feyenoorder, toch wel de grootste club van nederland. in plaats van een club die 1 keer kampioen word in de afgelopen 20 jaar...

9 juli 2009 om 14:22

Ik denk dat die verdere toekomst voor De Zeeuw niet in Nederland ligt, maar in het buitenland.

In dat geval is het logisch dat hij zijn contract niet verlengd bij Az. Dat heeft niets met de wens om naar Ajax te verkassen te maken. Dat besluit had De Zeeuw al veel eerder genomen.

Daarbij, het is gewoon een feit dat De Zeeuw op dit moment niet veel te winnen heeft met een overstap naar Ajax. Alleen financieel. Want Az speelt komend jaar Cl en Ajax moet eerst nog maar kampioen worden om nationaal weer mee te doen. Zo ligt het er op dit moment nu eenmaal voor. Dat kan over een paar jaar weer anders zijn, maar dan speelt De Zeeuw allang in het buitenland.

9 juli 2009 om 15:43

precies waneer een speler bij heerenveen, twente,groningen goed speelt staat hij open voor een vertrek naar ajax feyenoord of psv daar zijn de afgelopen jaren genoeg voorbeelden van.

waneer een speler bij traditionele top 3 goed speelt zal die speler er never nooit aan denke om naar heerenveen of twente te gaan. Accept dat jullie speler gewoon open staan voor de top 3 omdat zij dit als stap hoger zien en dat is logisch.

9 juli 2009 om 15:47

@edvin

Niet dat ik het niet eens ben met het feit dat Ajax een grotere club is, want dat is gewoon zo (doelend op supporters schare, prijzen, etc), maar de laatste spelers die naar echt grote clubs zijn gegaan waren over het algemeen spelers uit eigen opleiding.

Een de Zeeuw (waar we het hier uiteindelijk over hebben) zal niet naar een top club gaan na zijn eventuele Ajax periode. Hij zal bij Ajax niet ineens zoveel meer bij leren dat hij met sprongen vooruit gaat.

Ben het daarom ook niet eens met je stelling dat per definitie Ajax een stap vooruit is, sportief gezien in het geval van de Zeeuw. Je stelling zou wel opgaan wat betreft jonge spelers, aankomende talenten. Maar in dat geval zal Ajax haar eigen jeudg ook meer een kans moeten geven (dus zet een talent naast Gabri, i.p.v. de zeeuw voor te veel te kopen).

9 juli 2009 om 15:50

"ik snap dat supporters van proviciale clubs graag tegen de traditionele top drie aanschoppen, maar de realiteit ligt anders."

Valt wel mee hoor, durf als Az fan te beweren dat Ajax en Feyenoord een grotere club zijn wat betreft supporters schare en gewonnen prijzen. Kijkend naar de prestaties van de afgelopen 5 seizoenen denk ik dat Feyenoord daar een behoorlijk steek laat vallen. Ajax en Az lijken me in dat opzicht bijna in evenwicht

9 juli 2009 om 16:30

precies.. Braafheid naar Vizemeister Bayern, Arnoutovic naar kampioen Inter en Elia naar de nummer 5 van Duitsland van de club die ajax de laatste 2 jaar al te slim af met halve budget van de amsterdammers.

9 juli 2009 om 17:09

Oh Clay? Er zijn nu toch al tig spelers die niet meer voor ajax kiezen, paar spelers die voor Az hebben gekozen die ook makkelijk naar ajax of Psv konden, maar goed, discussie heeft geen zin, ajaxcieden voelen zich verheven boven de rest en leven op hun wolkje, rest van Nederland weet wel beter.

9 juli 2009 om 18:12

Ja hoor nanoe, Bayern en Inter zijn middelmatige clubs in Europa.

9 juli 2009 om 13:31

Als die 6+5 regeling komt, maken we echt wel weer kans hoor...

En hoezo zal dat niet meer gebeuren? Psv haalde toch de halve finale? Als Ajax en Psv beide hun oude niveau terugkrijgen hebben ze echt wel potentie om ver te komen europees hoor..

9 juli 2009 om 13:32

Feyenoord is ook nog altijd een grotere club dan Az. En hoelang zijn die al geen kampioen meer geweest?? Feyenoord is zelfs nog groter dan Psv.... De grootte van een club wordt niet alleen bepaald door recente prestaties, maar ook door bijv. achterban, uitstraling en historie. Wat dat betreft staat Ajax nog altijd ruim boven Az. Ik snap dat supporters van proviciale clubs graag tegen de traditionele top drie aanschoppen, maar de realiteit ligt anders. Bovendien ligt er met de druk die er op Ajax ligt om eindelijk weer eens kampioen te worden een prachtige uitdaging in Amsterdam.

9 juli 2009 om 13:32

Feankenner, historie kun je niet kopen. Ajax, Psv en Feyenoord zijn nog steeds de 3 grootste clubs in Nederland. In het buitenland zijn ook deze namen het meest aansprekend. Aangezien jullie geen grote historie hebben zal ik even uitleggen wat ik ermee bedoel. Veel kampioenschappen, bekers en Europacups. Tevens veel supporters.

Dit is geen sneer naar Heerenveen of Az maar deze drie clubs zijn gewoon groter. Spelen voor deze clubs betekent automatisch meer druk, salaris en bekendheid. Dus een vreemde tussenstap zou dit echt niet wezen. Eerder logisch. Az en Heerenveen denken dat ze groot zijn, maar kunnen lang niet tippen aan deze 3 clubs

9 juli 2009 om 13:46

@jasvom, (reactie hieronder!)

Nou, nou, een beetje hoog van de toren hoor! Ik geef toe dat Ajax een grote naam heeft in Nederland. Maar om nu zo denigrerend te doen naar de andere, zoals jij ze noemt "provincieclubjes" clubs, is echt niet nodig.
Hoe hoger je staat, des te harder je kan vallen!
10 tot 15 jaar geleden was Chelsea ook een kleinere club in Londen, en kijk waar ze nu staan. Dus zeg niet dat het niet kan!
Als de Zeeuw naar Ajax wil, moet hij dat zeker doen. Dat is zijn goed recht. Maar om nu bij elke transfer die genoemd wordt, of over gespeculeerd wordt, te roepen dat hij dat doet omdat het een grotere club is. Vind ik nu wel een beetje vermoeiend worden.

9 juli 2009 om 13:49

Voor mensen die het niet snappen waarom Ajax, Psv en Feyenoord nog steeds groter zijn dan Az, Twente, Groningen en Heerenveen.
Doelstellingen van Ajax en Psv (vroeger ook Feyenoord) is kampioen worden. Doelstellingen van subtop is Europees voetbal halen en meedoen om de titel en niet perse de titel. Als Ajax of Psv geen titel halen is het seizoen mislukt, al Twente of Az 2e worden hebben ze het gewoon goed gedaan en is seizoen geslaagd. Als ze kampioen worden is het seizoen fantastisch.
Daarnaast hebben die clubs nooit historie, aanhang en uitstraling die de traditionele top 3 wel heeft. Voorbeeld is alleen als je bij Az aankomt dan staat op het stadion 2x schaal en 2x beker. als je Arena binnenloopt heb veelvoud daarvan. Az, twente hebben misschien een museum maar moet je voor de gein een keer naar Feyenoord of Ajax museum gaan en dan voorstellen wat er met een speler gebeurt als hij al die bekers ziet. Tuurlijk kun je met historie geen toekomst bepalen en koop je er weinig voor maar geloof me als ik Steaua hoor denk ik wel altijd aan hun succes periodes.
Aansluitend ook het volgende. Mensen moeten een keertje kijken naar de afgelopen 5 jaar. Ajax is dan wel geen kampioen geworden maar was er altijd "dichtbij" en kijk maar hoeveel spelers van Ajax naar de grote clubs zijn vertrokken in die 5 jaar en vergelijk dat maar met andere clubs. Grote clubs uit buitenland komen meestal eerst kijken bij Ajax en af en toe bij Twente, Az etc. Ik weet niet of ooit een speler van Twente direct naar Real Madrid is gegaan maar weet zeker dat het minder vaak is gebeurd dan dat een speler van Ajax direct naar Real, Barca, Ac Milan is gegaan.
Als je op basis van bovenste nog steeds niet begrijpt waarom Ajax een stap hoger is dan Az dan ben je echt kortzichtig. En tuurlijk heeft Az het sportief afgelopen jaar beter gedaan dan Ajax maar wie zegtd at ze dat weer gaan doen en niet weer wegzakken metd ezelfde spelers zoals ze jaar daarvoor hebben gedaan? Voro twente dezelfde, vorig jaar net voor Ajax 2e geworden. Dikke pluim daarvoor, maar het jaar daarvoor waren ze gewoon onder Ajax geeindigd en alleen dankzij playoffs voorronde Cl gehaald.
Dit is dus ook de reden dat De Zeeuw overstap naar Ajax zou willen. Ajax is gewoon een grotere club dan Az vanwege alle factoren die ik net heb genoemd.

9 juli 2009 om 16:26

Was ooit De club...moeilijk te vertere daar in amsterdam maar ze hebben ze hebben de laatste 5 jaar nix laten zien.
Tegenwoordig hebben we een top 4 die onderling gaan uitmaken wie er kampioen, V Cl of El speelt

9 juli 2009 om 13:15

Oh ja, dan is het natuurlijk geen optie om bij Az te blijven want als je naar het almachtig grote al 5-jaar geen kampioen zijnde Ajax kun, dan doet iedereen dat natuurlijk... Zeker vanaf Az....

9 juli 2009 om 13:19

haha, elke keer beginnen jullie er weer over en elke keer zie je dat spelers nog steeds graag naar ajax, psv en feyenoord vertrekken. leg je daar voorlopig nou maar bij neer

9 juli 2009 om 13:20

Nou klaarblijkelijk is dat voor de wat verdere toekomst geen optie om bij A Z te blijven. Want los van de interesse nu van Ajax heeft De Zeeuw toch zelf gekozen om niet bij te tekenen.....
Dan kan je er wel weer negatieve ajax-sentimenten tegenaan gooien, maar daar kom je dus ook niet verder mee, al helemaal niet als je je bedenkt, dat spelers heel anders denken dan supporters.....

9 juli 2009 om 13:24

of blijkbaar niet. Hoe je het ook went of keert, Ajax is een topclub en blijft die uitstraling hebben voor spelers. Geldt ook voor Feyenoord, ook zij hebben nauwelijks gepresteerd de afgelopen vijf jaar.
Daarnaast ziet de Zeeuw ook dat spelers van Ajax makkelijker naar Europese top gaan als spelers van Az.

Ik zie het niet van een transfer komen, al zou ik het wel een mooie stunt van Ajax vinden. Maar dat wil niet zeggen, dat we allen verrast moesten staan kijken als de transfer er toch van komt.

9 juli 2009 om 13:31

@ Feankenner, jarenlang betichten de provincieclubs dat Ajax en Ajacieden arrogantie uitstralen. Maar dat is dus overgewaaid naar de provincies. Maar laat ik maar ook meedoen.

Het almachtige Ajax ja, dat heeft nog altijd ( en voor eeuwig) meer uitstraling dan alle provincieclubjes bij elkaar. En ook Az, dat nu duidelijk een jasje heeft uitgedaan met het vertrek van v Gaal. Dus waarom zou hij niet vereerd zijn met de belangstelling Neerlands echte trots!

9 juli 2009 om 14:20

Er is bijna geen topclub in de wereld die spelers haalt bij subtoppers. Ze kopen altijd de spelers van Ajax, psv en feijenoord. De rest gaat allemaal naar middelmatige clubs in europa.

9 juli 2009 om 16:09

Ja maar dat hebben ze vorig jaar en van de winter waarschijnlijk ook al gezegd, hij heeft het seizoen van zijn leven gehad, waar ie vorig jaar een dramatisch seizoen had. Vorig jaar was er interesse van Hsv, nu is er geen. Kennelijk is het om het even.

totaal onnodig vind ik, met al die verdedigend ingestelde middenvelders bij ajax

Zal waarschijnlijk ook nog een hoop moeten kosten.. Denk dat ajax de prioriteit op een wat meer aanvallend ingestelde flankmiddenvelder leggen.

9 juli 2009 om 13:22

Die flankmiddenvelder is er in de vorm van Emanuelson. Ik vind de Zeeuw een uitstekende aanwinst en mischien zelfs de gewenste aanvoerder. Maar als de speler zelf al zou willen ben ik bang dat dit ook weer een verhaal gelijk aan Elia gaat worden.
En onnodig is hij niet want dat beetje gif in z'n spel is wat er ontbreekt op het huidige middenveld.
In mijn ogen is Jol bezig met mensen die er gelijk kunnen staan zodat jongeren als Anita en mischien zelfs Enoh wat rustiger gebracht kunnen worden.

9 juli 2009 om 13:38

al die verdedigend ingestelde middenvelders waarvan de helft voortdurend in de lappenmand ligt bedoel je? hij is best welkom al zie ik hem niet komen en zie ik liever een ander komen op die positie.

Demy zegt dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. maar dan lijkt me een mooie club uit het buitenland toch een grotere uitdaging dan van de kampioen naar de nummer 3 van vorig seizoen in dezelfde competitie te gaan. hij is 26. een mooie leeftijd om naar het buitenland te gaan. daarnaast weet ik nog niet of ajax wel de hoofdprijs van 10+ miljoen wil betalen voor de zeeuw...

misschien ziet ajax in de Zeeuw een verbindingsspeler tussen de linies,
maar ik dacht dat ajax stootkracht op het middenveld tekort kwam? waarom zouden ze de zeeuw in dat opzicht dan willen? de Zeeuw is 1,74 en geen speler die het middenveld fysiek sterker maakt. ze kunnen beter een fysiek sterke middenvelder halen die wat kracht en lengte in de ploeg brengt.
want rondtikken en combineren kunnen ze wel. in balbezit is ajax een van de beste ploegen van Nederland. maar bij balverlies schieten ze gewoon tekort. en dat nekt ze keer op keer.

9 juli 2009 om 13:18

ajax zal die 10+ miljoen niet gaan betalen volgens Martin Jol is er geen speler in de eredivisie die meer waard is dan 8 miljoen, stond afgelopen zaterdag in het a.d.

9 juli 2009 om 13:28

nou als Jol dat heeft gezegd dan vind ik dat wel een lachertje.
en een stoot onder de gordel naar spelers zoals Dembele en Suarez, die aantoonbaar meer waard zijn dan 8 miljoen.
en wanneer ajax geen 10 miljoen wil betalen, dan word het nog knap lastig om de Zeeuw te halen. want Az wil de kampioensploeg bij elkaar houden en vast niet met minder genoegen nemen.

9 juli 2009 om 13:30

Als dat zo is geldt dat dan ook voor Suarez? Gewoon flauwekul dus van de heer Jol, het is maar net hoe het hem past..

9 juli 2009 om 13:37

Wil wel zien of hij dit nog steeds zegt als er een club naar de vraagprijs van Suarez komt vragen

9 juli 2009 om 13:43

Het is maar net hoe je het intepreteerd. Waarschijnlijk bedoelde Jol namelijk dat Ajax niet van plan is om een voor een speler uit de eredivisie meer dan 8 mln te betalen.

On: Weet niet of ik echt blij moet zijn met de zeeuw, goede voetballer maar zou hij nou zoveel meer toevoegen dan Gabri, Enoh, Lindgren en Verthongen? Az zal vast wel een miljoen of 10 voor hem vragen, lijkt mij iets teveel van het goede.

9 juli 2009 om 13:45

Natuurlijk is Suarez meer waard, maar Ajax heeft toch geen interesse maar heeft hem al.

Daarnaast is alleen Hamdiaou, Schaars, Romero, Berg en Affelay meer waard dan de 8mln die Jol bedoelde. Maar in deze spelers heeft Jol geen interesse of zijn onhaalbaar. Daarintegen is de Zeeuw al eens in de belangstelling geweest van Ajax en was het ze toen al geluk.

@ Twente
hoe weet jij nou hoe de Zeeuw aankijkt tov Ajax. Misschien heeft hij er altijd van gedroomd om in een Ajax shirt te spelen?

9 juli 2009 om 13:57

@jasvom.
ik weet niet hoe de zeeuw tegen ajax aan kijkt nee.
maar zeg gewoon dat De Zeeuw volgens hem toe is aan een nieuwe uitdaging. en waarom zou hij dan naar een club in dezelfde competitie gaan die qua niveau vrij gelijk zijn. ja ajax is qua club groter, maar de Nederlandse competitie is toch niets nieuws meer voor de Zeeuw. daarnaast kent hij ajax. ik denk dat de Zeeuw ajax niet als een echte uitdaging ziet omdat hij in de nederlandse competitie niet veel meer te winnen en te bewijzen heeft.

zeg nou zelf. de Zeeuw is goed genoeg voor de engelse, spaanse of duitse competitie. hij heeft altijd al in nederland gespeeld en is 26 jaar oud. dat is een geschikte tijd om naar een subtopclub in het buitenland te gaan. in plaats van met ajax kampioen te willen worden en te ''bewijzen'' wat we hier allemaal al wisten: de Zeeuw is rijp voor een stap hogerop. al zou ik hem het liefst ook volgend seizoen bij Az zien.

9 juli 2009 om 14:49

Ik zie in de gehele tekst van jou, '' ik denk dat de Zeeuw.....''

Hoe weet jij nou hoe de Zeeuw denkt. En als de Zeeuw goed genoeg is voor de engelse, spaanse of duiste clubs waarom zien die clubs dat niet. Omdat hij de top niet aankan van deze landen. En dus ziet hij misschien wel in Ajax de ideale uitdaging om deze club kampioen te maken. Want dan ben je namelijk een held in Amsterdam. Dus kom niet met teksten als, '' ik denk dat de Zeeuw ajax niet als een echte uitdaging ziet omdat hij in de nederlandse competitie niet veel meer te winnen en te bewijzen heeft'' Want dat weet jij niet.

9 juli 2009 om 15:01

je hebt een bord voor je hoofd jasvom. ik zeg niet dat ik weet wat de Zeeuw denkt voor de tweede keer. ik zeg dat ik denk dat de Zeeuw ajax niet als uitdaging ziet. daarnaast is er de kwestie vraag en aandbod bij de butenlandse clubs. de zeeuw is rijp voor het buitenland, maar zijn vraagprijs kan een obstakel vormen. Hsv had zich al gemeld trouwens. maar dat was eerder dit jaar. maargoed de transferperiode duurt nog bijna 2 maanden. we zullen zien wat er komt. en als er niemand komt betekent dat ook helemaal niet dat de Zeeuw niet goed genoeg is voor het buitenland. en ten derde moet je niet do denigrerend toen tegenover tukkers. de complimenten die ik voor mijn eerdere reacties kreeg zijn gewoon omdat ik volgens hun een goed(e) onderbouwde mening heb gegeven. ze zijn niet eens fan van Fc Twente! probeer jij nou maar eens een goede mening te geven over een onderwerp, in plaats van me woorden in de mond te leggen en onzin te beweren. misschien verdien jij dan ook wel een groen randje om je reactie.

9 juli 2009 om 15:49

welke? die minimale 30 miljoen. tuurlijk gaat dit niet om spelers van ajax en psv. maar om de subtoppers

9 juli 2009 om 16:00

nee hoor twente is de enige uitdaging in nederland ?

ontopic nogmaals , de zeeuw is een jongen die van kind af aan ajax fan was . sinds de dag dat ie met voetbal begon was zijn droom ooit in het ajaxshirt te spelen . is dat nu echt zo moeilijk te aanvaarden of wat ? en tenzij er geen echte europese (sub)topper komt waarom zou ie dan zijn droom /hart verloochenen ? ik snap dat het voor de anti-ajax minded hier moeilijk te bevatten is maar als die jongen dit zou willen wat heeft een doorsnee supporter of juist anti supporter daar nou mee te maken dat interresseert hem geen bal !

9 juli 2009 om 16:08

Nou met de belangstelling van koopjes jager Hsv noem je ook echt wat. En dat geeft ook echt aan dat hij rijp is voor het buitenland. En je zegt wat je denkt dat de Zeeuw weer denkt. Lekker duidelijk en wat voor nut heeft dat. Ten eerste slaat het nergens op, ten tweede kan iedereen er anders over denken.

Mijn standpunt is, zoals ik dat al eerder heb aangegeven. Alleen als de prijs max 10mln is zou ik hem halen, want het is zeker een aanwinst voor Ajax maar voor meer dan dit bedrag niet. En dat Az en Twente als provincieclubjes ( en waarom zou dit denigrerend zijn want het is namelijk een feit) een vermogen vragen voor spelers is hun recht. Maar ik vind dat Ajax dit nooit meer moet accepteren.

9 juli 2009 om 16:22

Het is ook een feit dat Ajax (amsterdam) ook in een provincie ligt! Ik vind dat je de andere clubs er namelijk wel mee deklasseerd. Hou daar eens een keer mee op!
Niemand weet wat de Zeeuw denkt, dus iedereen die dat zegt is aan het speculeren. Maar ik denk niet dat Az hem laat gaan onder de 10 miljoen. De Zeeuw zou inderdaad een versterking zijn, en Ajax zou er goed aan doen om hem te halen. Persoonlijk vind ik dat De Zeeuw beter nog een jaar bij Az moet blijven om daarna de stap naar het buitenland te maken. Maar dit is mijn persoonlijke mening.

9 juli 2009 om 16:45

''het is ook een feit dat Ajax (amsterdam) ook in een provincie ligt! Ik vind dat je de andere clubs er namelijk wel mee deklasseerd. Hou daar eens een keer mee op!''

Beste Biggles, ik heb het niet over de geografische ligging van de clubs, maar de nationale uitstraling van deze clubs. Ik durf er bijna op te wedden dat er bijv heel weinig supporters buiten de regio van Twente supporter zijn van deze club. Daarintegen is Ajax nationaal gezien gewoon de topclub en heeft het overal fans. Vandaar provincieclubs, niet denigrerend bedoelt maar het is een feit. En ik zo ervaren de meeste spelers dat ook, en de Zeeuw misschien ook wel.

9 juli 2009 om 17:01

ik zelf woon in den haag en ben voor groningen en ja ik ken hier meer dan genoeg mensen die niet voor ajax of ado zijn maar voor groningen, twente, heerenveen enz zijn.

9 juli 2009 om 17:58

Dat ging over spelers die ook haalbaar zouden zijn. Dembele is al lang niet meer reeel. Mensen denk eens na voor je domme dingen roept.

9 juli 2009 om 18:16

Klopt helemaal. Na de bekerfinale Heerenveen - Twente waren er behoorlijk wat fans van Heerenveen en Twente die gezellig samen met de trein terug naar huis (in Den Haag) reisden.

9 juli 2009 om 13:19

het enige probleem is dat er geen buitenlandse interesse voor de zeeuw is

9 juli 2009 om 13:32

ajax hoeft ook helemaal geen 10 miljoen te betalen, het contract van de zeeuw loopt nog een jaar door dus az moet kiezen. Of ze maken hun grootste concurrent sterker maar vangen wel veel geld(rond de 5 miljoen denk ik) of ze laten de zeeuw volgende jaar gratis vertrekken. Persoonlijk denk ik dat az hem wel verkoopt en dan weer een speler uit de jupiler leaugue oppikken die ineens heel goed blijkt te kunnen voetballen.

9 juli 2009 om 13:36

nog 2 jaar dus helaas 5x2 en anders gauw terug naar Amsterdam.

Overigens heeft Demy aangegeven alleen naar het buitenland te willen verkassen en als er geen interesse komt gewoon met Az de Cl in.

9 juli 2009 om 13:43

Maar dan zeg je het zelf al.....jou lijkt het een mooie club uit het buitenland toch een grotere uitdaging...... maar dan is het en wordt het dus jouw uitdaging. Het gaat hier om wat Demy vindt en lijkt.....en hem lijkt bijv. Ajax al een grotere uitdaging..... hoe kan dat verkeerd zijn?. Dat is zijn mening, zijn mening als voetballer. En hij denkt dus niet als een supporter. Maar dat mag na alle transfers die hier al besproken zijn wel eens duidelijk zijn. Spelers denken veelal anders dan supporters........

9 juli 2009 om 14:41

Je doet nu net alsof De Zeeuw overal heeft verkondigd dat hij Ajax een grotere uitdaging vindt dan Az. Puur speculatief, want ik heb De Zeeuw nog niet horen reageren op dit laatste bericht, jij wel?

Het enige dat wij vanaf de zijlijn kunnen doen, is reageren vanuit ons gezonde verstand en wat ons het meest logisch lijkt. En dan kan ik me gewoonweg niet voorstellen dat Ajax op dit moment voor De Zeeuw een stap hogerop is. Sterker nog, ik denk dat Az een betere selectie heeft dan Ajax, maar goed, dat is een kwestie van persoonlijk inzicht en voorkeuren, daar kun je over twisten.

9 juli 2009 om 18:23

het kan ook zijn misschien dat het Ad het een beetje verbogen heeft.

wat heeft ajax aan de zeeuw?
haal liever een paar jeugdspelers of tarnsfervrije spelers.
de zeeuw voegt volgens mij niks toe aan het middenveld van ajax.

9 juli 2009 om 13:26

ajax heeft heel veel aan de zeeuw.

gabri is te vaak geblesseerd, lindgren heeft zn ups en downs.
anita is veeeeels te licht voor de stofzuigertaak en vertonghen moet gewoon naast oleguer in de verdediging staan als opkomende man: hij heeft bewezen dat uitstekend te kunnen + hij verdient als belgisch international gewoon een basisplek (en nogmaals, in de verdediging).

de zeeuw is een aanjager, een nederlander, jonger en fitter dan gabri, en is zelfs een leiderstype.

de zeeuw voegt dus in 'verdedigend' opzicht wel degelijk iets toe aan de selectie van ajax, juist waar het aan schort.
ik ben dolblij dat Blind en Jol zich richten op verdedigers of verdedigende middenvelders (obradovic, onyewu jammer genoeg niet, prediger, vogel gelukkig niet, de zeeuw nu ... prima!)

we hebben al genoeg jonkies rondlopen met vd Wiel, Aisatti en Sulejmani in de basis, de rest eromheen moeten gewoon ervaren stabiele voetballers zijn, liefst (ex)internationals!

9 juli 2009 om 14:12

Amen...

Je slaat de spijker op zijn kop! Ik denk dat hij qua leeftijd, voetballend vermogen, instelling en leiderscapaciteit van grote waarde zou kunnen zijn bij Ajax

9 juli 2009 om 15:51

begint al met vertongen in de verdediging. jij kijkt te weinig wedstrijden denk ik. en lindgren moet ook weg. 1 goei cross pass in de wedstrijd en de rest pruts ballen.

9 juli 2009 om 18:47

Ken je Enoh? Die is ook fit en jaagt als een gek.

Wat is er mis met Gabri dan hij is toch een zelfde type speler.

on: Ik denk niet dat Demy Az verlaat voor Ajax. Bij Az speelt hij voor het eerst Cl denk dta hij dat wel wilt meemaken.

9 juli 2009 om 13:31

''europees voetbal is voor mij wel een voorwaarde. Maar dat hoeft niet per se de Champions League te zijn.''

dat heeft de zeeuw zelf gezegt dus dat over Cl kan je weg gooien als argument dat hij wil blijven. hij geeft aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en hij heeft te kennen te geven dat ajax indd een intresante optie zou zijn.

ik zelf vind de zeeuw niet all that en van mij hoeft hij niet te komen.

Ik zeg niet doen Ajax, ik denk dat Ajax genoeg spelers heeft in de selectie die dezelfde rol kan vervullen als De Zeeuw. (gabri, anita, vertonghen) Daarbij denk ik dat Ajax misschien beter iemand uit de jeugd af en toe kan laten spelen als invaller, anders zou denk ik 1 van bovengenoemde op de bank komen en dat is zonde..

9 juli 2009 om 13:21

Verschil met Gabri, Anita en Vertonghen is dat de Zeeuw echt en leider is. Hij is, zoals ik zie een betere versie van Gabri: Nederlands, jonger, minder geblesseerd, leider en hij heeft scorend vermogen.

Ik vind het echt de ideale aankoop en ik hoopte dat hij al door Mvb zou worden gehaald na het rampseizoen van Az. Daar zag ik de mogelijkheden liggen om Az spelers te halen. Nu niet meer.

Hoe zeer ik ook hoop dat De Zeeuw naar Ajax gaat, deze transfer houdt me compleet nuchter in tegenstelling tot geruchten van Onyewu, Elia, Berg en Obradovic deden. Maar inderdaad, niet geschoten is altijd mis maar daar is denk ik dan ook alles mee gezecht.

Een puntje kan wel zijn dat Jol persé een speler wil halen die hij zo graag wil. Zijn 'wunschspieler' zoals ze dat zo mooi in Duitsland zeggen. Ik had verwacht dat dat Elia zou zijn en Ajax alsnog overstag zou gaan en 11 mln. zou neerleggen.
Misschien dat daardoor enige speling voor een groot bedrag voor De Zeeuw overblijft.

Niet geschoten is altijd mis, ag je kan beter een poging doen, en da maar kijken hoe Az reageert. Ik hoop dat die komt, maar het wordt wel moeilijk om hem binnen te halen.

9 juli 2009 om 13:18

heeft ajax niet genoeg middenvelders, en waarom zou de zeeuw naar ajax gaan als ze uefa cup spelen terwijl az cl gaat spelen?
en ajax is ook nog eens een rivaal van ajax.
ik vind dat ajax al goenoeg middenvelders heeft, niet doen dus.

9 juli 2009 om 13:56

Ajax is de rivaal van elke club, dus dat telt niet. En waarom denkt iedereen te weten hoe de Zeeuw denkt over Ajax. En alsof de Zeeuw alleen kijkt naar het aankomend seizoen. Want het kan net zo weer zijn dat Az weer in elkaar zakt en twaalfde wordt.

Waarom niet? Zo kun je bezig blijven Ajax is gewoon grotere club als Az en voor sommigen een droom om daar te spelen en dat geld ook voor De Zeeuw heeft dat ooit aangegeven in interview hij zal zelf wel willen maar of Az en ajax eruitkomen lijkt me sterk

Ik denk niet dat ik hier blij mee moet zijn, heb hem nooit echt goed gevonden, wel altijd degelijk. Ik zie liever dat Ajax Prediguer koopt anders spek je de kas van Az ook alleen maar. Wel goed om te zien dat ajax veel opties open houd. Niet alle pijlen op één iemand richten, ik heb wel vertrouwen in dit bestuur!

9 juli 2009 om 13:30

Naar mijn idee zouden ze juist veel beter even de pijlen op 1 iemand kunnen richten en er werk van maken ipv geinteresseerd zijn in iedereen en niemand halen.

denk zelfs dat hij zelf wel oren heeft naar een transfer naar ajax,maar denk dat Az absoluut hem niet wil verkopen aan ajax,dus denk dat ook dit transfer verhaal op niks uitloopt

Het hoorde ik nog op de N O S dat A Z hem niet wou verkopen aan Ajax en nu lees ik dat Brandts heeft gesproken met Ajax over een transfer van de Zeeuw.

Desnietaltemin, zou hij perfect bij Ajax passen, hij heeft een goede mentaliteit, erg kleine voetballer, snel op de korte meters en heeft veel techniek.
Het enige waar aan hij zou kunnen werken is dat hij de luchtduels beter en anders aan moet gaan om zich te beschermen. Verder zou het voor de Zeeuw leuk zijn als hij de stap van A Z naar Ajax maakt. Ajax blijft toch altijd wel de club waar spelers graag naar toe willen gaan en een stapje hogerop willen, ookal zit Ajax nu in een mindere periode. Voor A Z komt er dan denk ik weer een aardig bedrag binnen om een opvolger voor Demy te vinden, ben benieuwd of het rond komt!

Misschien wil die zaakwaarnemer wel wat verdienen aangezien tot nu toe geen enkele goede basisspeler van afgelopen seizoen is vertrokken ?

hij is al 26 ,beste jaren van je carierre zijn nu.
en bij ajax speel je jezelf meer in de pictures dan bij az ,zie de laatste vijf jaar bij ajax hoeveel spelers er naar top clubs zijn gegaan

9 juli 2009 om 13:20

oh ja, daarom wilde Barcelona El Hamdaoui hebben, natuurlijk speel je je wel in de picture bij een kampioenenclub. Vooral als je in de champions league speelt met Az.

9 juli 2009 om 13:33

Ik ben het met je eens dat je je bij az prima in the picture kan spelen. Alleen waarom je dan als argument gebruikt dat barca el hamdaoui wilde hebben snap ik niet. Als barca el hamdaoui wilde hebben hadden ze hem al wel gehad az kan never nooit niet op tegen een club als barca lijkt me.

9 juli 2009 om 13:43

Volgens mij is Barcelona geen moment serieus geweest. De beste speler van Az staat in belangstelling van 'topper' Genoa...

9 juli 2009 om 13:56

Helemaal mee eens. Mensen moeten gewoon begrijpen dat de echte topclubs gewoon niet geintresseerd zijn in spelers van de provincieclubs. Ik bedoel het zegt genoeg dat de enige buitenlandse ''topclub'' die spelers bij de subtoppers koopt Hsv is. Koopjesjagers eerste klas (en dat komt puur door het feit dat zij de bedragen van de echte topspelers gewoon niet kunnen betalen).

9 juli 2009 om 14:14

@ lom4life ;
dat is altijd een gerucht gebleven, Barca heeft zich nooit gemeld dus jij verkondigt hier gebakken lucht!

9 juli 2009 om 14:21

@justser, de meeste begrijpen dat inderdaad niet.

9 juli 2009 om 16:08

kom op zeg barca wilde el hamdaoui ? dat was nu echt niks meer dan een compleet verzonnen onzin verhaal ! niks meer niks minder .
als je dat als argument gaat gebruiken hou dan maar op. barca heeft toen zelfs gemeld dat ze in spanje geen enkele behoefte hadden aan zo'n speler . dat was niks meer dan een trucje van de zaakwaarnemer om zijn prijs wat op te vijzelen.

9 juli 2009 om 16:13

@justser,

Dat beeld is ook al aan het verdwijnen dat Topclubs alleen bij Ajax, Psv of Feyenoord koopt. In deze prille transferperiode zijn Arnautovic (twente) en Pranjic (heerenveen) ook al naar europese topclubs getransfereerd. En wie weet waar Berg (groningen) heen gaat. Ajax, Psv en Feyenoord doen inderdaad meer, maar men moet niet zeggen dat andere clubs totaal niets doen.

Zo lang de zeeuw niet meer kost dan 5 miljoen mag die komen maar betekent dit dat prediger niet komt?

9 juli 2009 om 13:20

Denk dat Az meer vraagt dan 5 mil. Ik denk zelf dat ze de prijs op 15+ mil zetten. Niet omdat hij dat nu waard is, maar om aan te geven dat hij niet naar Ajax verkast (althans, Az wil dat niet).

9 juli 2009 om 15:21

Zeggen dat je een speler niet wilt verkopen helpt ook de prijs omhoog, maar elke speler heeft zijn prijs. Maar de vraag is voor hoeveel heeft Ajax voor hem over.

Az zal veel te veel vragen, en terecht eigenlijk. Ook al zou ik het prima vinden dat De Zeeuw komt, ik geloof er niet in. Ook al wil Demy zelf wel, zoals ik al vaker begrepen heb, Az en met name Scheringa zal niet mee willen werken.

Met Aissati, Enoh en Gabri hebben ze toch genoeg creatieve en "controlerende" middenvelders, dus eigenlijk een beetje kapitaalvernietiging, voor hetzelfde kunnen ze een goede spits halen, niemand heeft zich nog gemeld bij Janko (een type Huntelaar) dus concentreer je daarop zou ik zeggen i.p.v. naar de concurrent te kijken!

Naar mijn idee een prima middenvelder die ook bij Ajax goed zou kunnen presteren. Ben alleen benieuwd hoeveel Az voor hem gaat vragen. Denk toch dat het bedrag aardig naar de 10 miljoen zal gaan. Voor de Zeeuw zou het een mooie stap zijn in zijn carriere, Ajax staat internationaal beter bekent dan Az, die het nu 1 jaartje goed hebben gedaan. Vanuit Ajax kan hij dan nog eens de stap maken richting een Europese topclub als hij dat zou willen.

Mocht de Zeeuw komen dan zal er toch echt een speler van het trio Gabri, Enoh en Lindgren verkocht moeten worden.

Anders heb je vier verdedigende middenvelders in huis.
Ik zou graag zien dat Ajax volgend seizoen 4-4-2 gaat spelen, dan hebben ze alleen nog een sterke centrale verdediger nodig. Dan heb je Robbie Wielaert als back-up

Maar het is nog maar de vraag of Az het bod op De Zeeuw gaat accepteren aangezien ze van plan waren om de selectie intact te houden.

Stekelenburg
V/d Wiel
Oleguer
Aankoop
Atouba
Gabri
De Zeeuw
Aissati
Vertonghen
Suarez
Cvitanich
9 juli 2009 om 13:27

Ik zie het anders......
Wanneer Jol egt de intentie heeft om 4-4-2 te gaan spelen, dan heb je juist iemand als De Zeeuw nodig. Dan heb je zeker 6 tot 7 goede middenvelders nodig, ook omdat je met schorsingen en blessures te maken krijgt.
En in dat opzicht en tevens kwa ervaring en kracht-aggressie is een De Zeeuw wel degelijk een enorme aanwinst.
Ervaring is toch al zo-wie-zo een probleem de laatste jaren bij het veelal zeer jeugdige Ajax, dat gelijk wanneer het spelers heeft met wat ervaring (vdvaart, Sneijder, Stam, Heitinga en ook recentelijk weer Huntelaar), die weer kwijt zijn.
Bovendien kan De Zeeuw de door Jol beoogde leider zijn......

9 juli 2009 om 13:29

Tenzij Ajax 15 mil of meer op tafel legt, wat ik niet verwacht (terecht), zie ik de Zeeuw niet naar Ajax verkassen. Ik zeg niet dat hij 15 of meer waard is, maar meer voor Az om aan te geven dat ze hem niet kwijt willen. Zeker niet aan Ajax...

Wat ik niet begrijp is waarom is Ajax zo stellig op zoek naar gevestigde spelers in Nl? Je kan mij toch niet vertellen dat het voor Ajax onmogelijk is om voor 8 Mil (die ze aan Elija wilde besteden) geen goede (bank) speler bij (sub) topper kunnen halen. Nog beter, is er niet een speler in de jeugd opleiding die je naast Gabri zou kunnen zetten om hem zo ervaring op te laten doen. Ben wat dat betreft niet echt op de hoogte van de talentjes bij Ajax... Maar goed, ze zouden zich een hoop geld kunnen besparen...

9 juli 2009 om 13:34

Siem de Jong en Jan-arie van der Heijden doen het fantastisch in de voorbereiding!
En je hebt Enoh en Lindgren die je (in verdedigend opzicht) naast Gabri kan zetten.

De Zeeuw is niet perse nodig, maar het zorgt er wel voor dat je een bredere selectie hebt.
Ik denk dat het halen van een sterke centrale verdediger prioriteit nummer 1 is.

9 juli 2009 om 15:24

Dat een verdediger meer prio heeft ben ik ook met je eens. Daarom snap ik de intresse in de Zeeuw ook niet. Zeker als je weet dat het een bepalende speler is voor Az en ze hem niet zomaar zullen laten gaan. Geef dat geld uit aan een verdediger...

Hoop dat de Jong en van der Heijden wat kunnen betekenen. Zou goed zijn voor Ajax om wat eigen jeugd in het eerste te hebben.

on: ik vindt best goede speler.
alleen niet nodig met gabri enoh lindgren en vertonghen.
kijk gewoon naar een centrale verdediger.

off:@4j4x1992:
als partizan geen megabod op obradovic krijgt deze zomer dan heeft ajax 1e optie op obradovic in de winter.
en 4 miljoen is geen megabod als je het mij vraagt.

zou niet begrijpen waarom hij naar ajax zou gaan en denk ook niet dat az dat toe laat naar de concurent zou een beetje dom zijn vind je niet tevens kan hij bij az champions league spelen dus snap niet helemaal waarom hij dan naar ajax zou vertrekken maar kan aan mij liggen.

Blijf gwoon lekker bij Az en ga Champions league spelen. En dan volgend jaar naar een Echte topclub. :bal

9 juli 2009 om 13:45

denk je nou egt dat de zeeuw ooit naar real madrid of manchester united gaat? ajax / hsv is het hoogshaalbare voor hem. Dus ik kan begrijpen dat ie wel oren heeft voor een overgang.

Ik zou het een goede aankoop vinden, maar wat is de vraagprijs (waarschijnlijk)?

dit zie ik niet gebeuren.
Ken me niet voorstellen dat az dit gaat toestaan .
Dan zullen ze dus al hun principes over boord gooien .
Kiezen ze dus wel voor het geld en dan zweer ik, dan gaan er heel snel meer spelers vertrekken bij az.
daar naast zou het voor ajax natuurlijk een goede aankoop zijn .
Maar zal wel heeeeel duur zijn en dus gaat het uiteraard weer niet door.
Jammer dat ajax zich nou niet eens op spelers richt die wel haalbaar zijn

Als ik heel eerlijk ben denk ik dat dit een onhaalbare target is. Allereerst omdat de zeeuw al 26 is en denk ik liever naar het buitenland gaat. ten 2e omdat az Cl speelt en ajax niet. ten 3e de stroeve houding van az ten opzichte van ajax. Hij heeft nog 2 jaar contract en zal nu zon beetje rond de 8 miljoen opleveren denk ik (met de nadruk op denk ik ) (maar 8 miljoen want het is een middenvelder) volgend jaar denk ik nog maar 6 gezien zijn 1 jarige contract dan.dus zelfs als er geen andere clubs gaan bieden denk ik dat az daar genoegen mee zal nemen omdat ze dan nopg een jaar gebruik kunnen maken van de zeeuw en dat is meer waardevol dan 2 miljoen extra.

Als de zeeuw komt, wat ik hoop eigenlijk gaan ze zo spelen denk ik.
En dan Vertongen eigenlijk een beetje als doorschuivende laatste man naast Oleguer

Vermeer
V D Wiel
Oleguer
Atouba
De Zeeuw
Vertongen
Enoh
Emanuelson
Suarez
Aisatti
Suljemani

De Zeeuw lijkt me een prima speler, maar zou het ook niet erg vinden als hij niet komt. Vindt Lindgren, Gabri en Enoh ook prima verdedigende middenvelders. Maar ik heb veel en veel liever de Zeeuw als aankoop dan Vogel. Ik hoop echt dat, dat een gerucht was, want die Vogel is echt waardeloos. Heb liever dat Ajax zich bezig houdt met het aantrekken van een centrale verdediger.

Ik denk, dat wanneer Demy aangeeft aan A Z dit egt te willen, dat uiteindelijk A Z wel zal meewerken aan een overgang. Al zou het misschien met tegenzin zijn.
En dat men mee zou werken heeft te maken met het respect dat men heeft voor De Zeeuw en ook uit dankbaarheid voor bewezen diensten (zoals vorig seizoen de titel).

Natuurlijk gaat A Z er alles aan doen om er zoveel mogelijk geld uit te peuren en gelijk hebben ze!. Maar à la Twente en het op de spits drijven verwacht ik niet. Daarvoor heeft Demy ene te goed track-record en verdiensten voor A Z. Dus als hij egt naar Ajax wil, dan gunnen ze het hem wel verwacht ik..... maar zal wel veel geld kosten.

Ik snap eigenlijk de transfer van 3 kanten niet.

1. De Zeeuw, de man waarom het draait kan komend seizoen Cl spelen met kampioen Az.
daarnaast kan hij of dit seizoen en anders wel volgend seizoen naar een mooie club in het buitenland, dus waarom een zijstap maken
2. Ajax wil nu een dure middenvelder halen, met een groot salaris terwijl ze zelf nog Blind in de selectie hebben.
daarnaast zijn Gabri, Lindgren en Vertonghen ook verdedigende middenvelder, de aankoop van de Zeeuw zou dus kapitaalvernietiging zijn, waarom dus de Zeeuw kopen
3. Az komt er waarschijnlijk nog het slechtste van af. Als ze de Zeeuw verkopen versterken ze de concurent en raken ze 1 van de belangerijkste spelers kwijt.
Bvendien heeft de Zeeuw veel ervaring en een waardige vervanger aantrekken is moeilijk en Az heeft genoeg geld dus waarom de Zeeuw aan Ajax verkopen

Het lijkt me duidelijk.
De Zeeuw heeft Ajax niet nodig.
Ajax heeft de Zeeuw niet nodig.
En Az heeft de zak geld van Ajax niet nodig.

laat de Zeeuw dus maar lekker bij Az blijven, dat lijkt me voor alle partijen het beste.

9 juli 2009 om 13:38

Toch veelal gedacht en geredeneerd vanuit de positie van een supporter. En daarom ben ik het niet eens met je. Zou ik als supporter denken, dan weer wel. Maar ik probeer het vanuit de positie van de speler te bezien en ja dan denk ik dat De Zeeuw voor zichzelf bedacht heeft (al voor de interesse van Ajax) om niet meer bij te tekenen en dus toe is aan een nieuwe uitdaging, een nieuwe omgeving.

word de zeeuw dan eindelijk de eerste serieuze aankoop? atouba niet meegerekent want die was gratis.

de zeeuw heeft een beetje een sneijder mentaliteit en dat hebben we zeker nodig.
die argentijn zijn we dus misgelopen. hopen dat ajax ook nog even snel 10 miljoen neerteld voor marcus berg. kan een hele grote worden. 6 miljoen voor de zeeuw en 10 voor berg,

16,0 miljoen voor atouba, de zeeuw en berg. damm ik zou het wel weten!, hadden we vorige seizoen alleen mickey voor

uhh ga je nu de zeeuw vergelijken met de meest fijnzinnige voetballer die nederland de laatste 10 jaar heeft gehad? sorry maar sneijder aanvallende intenties en een fenomenale trap vergelijk je niet met een rauwdauwer

26 jaar is een prima leeftijd voor de Zeeuw om naar het buitenland te gaan, nu is hij al goed maar geloof mij zijn beste jaren moeten nog komen. En dat kan hij beter beleven in een grote competitie dan met alle respect in de eredivisie.

Daarnaast lopen Ajax en Az elkaar niet zo, misschien alleen qua salaris en historie. Maar historie is geweest....

De Zeeuw komt heus niet naar Ajax, ik zie hem dolgraag komen maar let maar op: Marcel Brands wil hem niet verkopen en daarom maakt Ajax geen schijn van kans.
Helaas maar Ajax moet zich richten op die Argentijn Prediguer.

9 juli 2009 om 13:46

Oh ja Prediguer òf Prediger.
Maar ze zullen mag ik aannemen wel meerder ijzers in het vuur hebben en niet slechts op "1 paard" wedden.
We zullen het allemaal wel zien wat er gaat gebeuren.

Ik zou nog 1 jaar blijven bij Az en daarna naar buitenlandse topclub dat is het beste. Maar niet naar ajax zou niet goed zijn voor zijn carriere want bij az speel je Cl.

9 juli 2009 om 13:50

Ajax zou niet goed zijn voor de carriere, want A Z speelt C L?. Tuurlijk de C L is een grote etalage. Daarin heb je gelijk.
Maar hoeveel jaar heeft bijv. P S V wel niet in die grote etalage gespeeld?. En hoeveel toptransfers heeft dat die club opgeleverd en is dat dus ook bepalend geweest voor de carriere van diverse spelers de afgelopen, laten we zeggen, 5 jaar?.
Hoeveel financiele klappers kan jij je herinneren?. Zowel voor speler als voor de club P S V?.
Zet dat eens af tegen Ajax, zonder zelfs al dat C L voetbal?.

9 juli 2009 om 14:26

@ Laakbeest;

Wie ben jij om te vertellen wat het beste is?
Degene die dat kan is namelijk Demy zelf, wilt hij naar Ajax dan wilt hij dat wilt hij niet naar Ajax dan wilt hij dat niet en als hij vind dat hij toe is aan het buitenland dan moet hij dat lekker gaan doen, it's that simple

@hetro

ik zou ook wel willen dat die prediger komt maar op de 1 of andere manier denk ik dat ajax niet veel anderen meer contracteert.. ben bang dat ze prediger mislopen zelfde voor obradovic en de zeeuw komt idd niet.. ik weet et niet maar ajax heeft de laatste tijd heel veel pech

9 juli 2009 om 14:16

Ja denk dat ze wel met meer dan 1 speler bezig zijn, misschien dat de onderhandelingen stroef gaan en ze verder kijken. Mocht het niet doorgaan moet je natuurlijk wel een plan B hebben. Daarnaast op Obradovic hebben ze een 1e optie is al een aantal keer vermeld..

Waarom zou je van Az naar Ajax verkassen als het in niveau niet veschilt. Ik zou als ik demy was wachten op een buitenlands avontuur. Ajax is de afgelopen 5 jaar geen kampioen geworden en elk seizoen rommelt er wel iets. Juist nu Az zo lekker draait en de selectie is gebleven zoals die was moet je blijven bij die club. Ik denk dat ook volgend seizoen daarom Az weer best lekker meedraait ondanks dat Koeman aan het roer staat. Die buitenlandse club komt vanzelf D. gewoon rustig afwachten.

Bovendien zie ik Az nooit akkoord gaan met een transfer naar Ajax of er moet weer belachelijk veel geld op tafel gelegd worden.

hoe zit het nu trouwens met johann vogel? komt die nog?( hoop het niet)

Kijk, dit zou een aankoop zijn die Ajax verder helpt. Geen buitenlander niet een jaar nodig heeft om te acclimatiseren. En iemand die de Nederlandse competitie al kent. Voor De Zeeuw bestaat weinig buitenlandse interesse omdat Az afgelopen seizoen niet actief is geweest in Europa. En ook in het Nederlands Elftal was hij geen basisspeler.

goh wat is het toch apart dat spelers als Cristiano Ronaldo en Kaka naar een club als Real Madrid gaan. Real Madrid is geen eens kampioen geworden van Spanje! Presteren al jaren niet meer in de Champions League terwijl Cristiano Ronaldo 2x op rij de Champions League... Waarom gaat hij dan Real Madrid? Om een nieuwe uitdaging aan te gaan in zijn carriere, om meer geld te verdienen.
Zo is het ook het geval met Ajax en Az. Zal mij dus ook niks verbazen als de Zeeuw dus wel komt naar Ajax.

9 juli 2009 om 14:06

Goede redenatie. Al bedoel je natuurlijk dat C. Ronaldo 2 keer op rij de finale speelt van C L waarvan hij de eerste won met Man U.

En nu gaat ajax daar even onrust stoken.

Dat is appels met peren vergelijken!ajax is 3e geworden,speelt geen Cl en heeft geen wereldtoppers daar lopen!hoe kun je uberhaupt de situatie in madrid vergelijken met die van ajax en az!!az is op dit moment in potentie een team die verder is dan Ajax en kwa team veel beter is ingespeeld!!en toch blijft Cl spelen het belangrijkste

Het blijkt maar weer dat Jol een 4-4-2 systeem wil hanteren, met Gabri/de Zeeuw en Vertonghen/lindgren heb je veel te veel defensieve middenvelders, mits je met 4 middenvelders gaat spelen, ik denk dat als Jol zijn aankopen rond krijgt hij 4-4-2 speelt, krijgt hij niet de gewenste spelers, dan hanteert hij 4-3-3.

9 juli 2009 om 14:23

Jol staat voor attractief voetbal. Of dat nu in een 4-4-2 is of in een 4-3-3, dat maakt niet zoveel uit. Lijkt me dat Jol nog wel een aantal spelers van de hand zal willen doen. Anders is zijn selectie veel te groot.

Ik denk dat als hij gaat, dat dit echt te danken is door Martin Jol. Het zou echt een goede aankoop zijn. Alleen wel een stapje achteruit omdat hij geen champions league speelt. Laten we het eerst maar met zijn allen afwachten, want het zal waarschijlijk net als Elia stroef verlopen en uiteindelijk gaat hij ook naar Hsv.

Kijk dit is een speler die wat zou gaan toevoegen aan de huidige selectie. Alleen als we Jol mogen geloven loopt er in de eredivisie niemand rond die meer waard is als 8 miljoen. (na aanleiding transfer Elia) Zie het niet gebeuren dat Az hem voor minder laat gaan. Ik zeg dat Ajax voor een goeie middenvelder, en dat is de Zeeuw , als dat nodig zou moeten zijn net ff wat dieper hun zakken in moet!

ik weet niet of het handig is om demy de zeeuw te kopen persoonljik vindt ik hem niet de best in de eredivisie en ajax heeft al aardige middevelders neem bijv. gabri,lindgren,aistti en enoh die vind ik beter voor ajax
ik denk dat hij gewoon bij Az blijft.

Ik zou het geweldig vinden als Ajax hem zou halen, maar ik schat de kans dat het lukt op minder dan 5%. Ajax en az zijn de laatste tijd toch wel een beetje rivalen en zeker concurrenten. Ik denk dat de Zeeuw een te redelijke jongen is om naar een rivaal te vertrekken. Bovendien kan hij ook makkelijk het niveau van pakweg de premier league of de bundesliga aan.
Dus zelfs als az bij nader inzien toch wel wil gaan praten, is er een kleine kans dat hij komt...... jammer genoeg....

Er roepen hier weer een hoop mensen dingen, die gewoon niet waar zijn. Voor een speler is Ajax de top in Nederland, of jullie het nu leuk vinden of niet. Samen met Psv en nog steeds Feyenoord.
Waarom zie je nooit een bepalende speler (zoals De Zeeuw dat bij Az is) van Ajax naar een club als Twente, Heerenveen of Az gaan. Terwijl de resultaten van zeker Twente en Az de laatste jaren gelijk of beter zijn? Ook bij deze clubs kan je tegenwoordig een meer dan goed salaris verdienen? Dus geld is zeker niet de enige reden.
Ajax (en dus ook Psv en feyenoord) hebben nu eenmaal nog steeds de naam, de supporters en de druk waar spelers voor vallen.

Tegenstrijdige berichten.


Eerst geeft Martin Jol aan dat we na de aankopen Atouba en Verhoeven voorlopig geen nieuwe spelers meer krijgen en dan komt het bericht dat Ajax Demy de Zeeuw wil hebben. Zo zie je maar weer dat je in de voetbalwereld elk bericht met een korreltje zout moet nemen.

Ikzelf denk niet dat De Zeeuw is wat Ajax zoekt. We hebben met Gabri precies dezelfde speler. Het is trouwens ook een look-a-like van Gabri. Ik denk dat we op dit moment veel meer hebben aan een stevige middenvelder die leiding kan geven, zoals Martin Jol al aangaf. Hij zei letterlijk: 'we zijn op zoek naar een stevige middenvelder'. Nog geen dag later verschijnt het bericht van De Zeeuw. Dan weet je ook niet meer wat je moet geloven. De Zeeuw is namelijk niet de stevige leider die we zoeken.

Ik vind De Zeeuw wel een goede voetballer, die zeker wat kan toevoegen aan Ajax maar we zoeken toch een leider? Of kopen we maar wat? In ieder geval ben ik blij dat Johann Vogel niet komt, want dat zou een aankoop zijn in het rijtje Urzaiz, Rommedahl, Luque. Met andere woorden goedkoop is vaak duurkoop.

Ik hoop nog steeds dat Ajax Sebastian Prediger gaat halen. Ikzelf ken de speler niet zo goed, maar ik heb vernomen dat het wel de spijkerharde middenvelder is die we zoeken. Hij is 23 en aanvoerder bij zijn club Santa Fe. Hij kost maar 4 miljoen euro, dus begrijp ik niet zo goed waarom Ajax niet achter hem aangaat. Prediger zelf gaf aan eind deze week knopen door te willen hakken, maar Jol gaf juist aan voorlopig geen nieuwe spelers te verwachten. Het begint een beetje op het Obradovic-verhaal te lijken.

Ajax is nog lang niet klaar voor het nieuwe seizoen. We missen nog een leidinggevende, fysieke middenvelder. Ook een extra centrale verdediger en een sterke spits zouden zeker niet overbodig zijn.

Wel moet ik zeggen dat het rondom Ajax rustiger is dan voorgaande jaren. Ze houden tot nu toe bijna alles binnenskamers. Dat zie je ook aan de vaak tegenstrijdige berichten in de media. Ze zwetsen maar wat. Geen 1 keer is de naam Atouba gevallen, evenmin de naam Verhoeven. Wat dat betreft is er toch nog 1 positief puntje.

Ikzelf vind Atouba een redelijke aankoop. Toch blijft het een gokje. Atouba is namelijk bijna een heel seizoen geblesseerd geweest. Daarnaast is Atouba een pure back, terwijl Vermaelen meer centrale verdediger was. Verhoeven is als 3de keeper een redelijke aankoop. Hij kan echt wel keepen, maar toch had ik liever een jeugdkeeper deze vacature in zien vullen. Die zijn namelijk gratis en dat is toch ideaal in deze tijd waarin Ajax op de centjes let. Of houdt Ajax stiekem al rekening met een eventueel vertrek van Vermeer of Stekelenburg?

Ik wacht de komende transferperiode dus maar even af. Ajax is wel laat en daar baal ik van, maar tot nu toe nog geen Rommedahl-aankopen gezien. Hopelijk kan ik de komende tijd hier lezen dat Ajax zich versterkt heeft met Sebastian Prediger, een sterke centrale verdediger en een extra spits.

9 juli 2009 om 14:26

Ben ook echt een Gabri fan alleen hij is zo vaak gebleseerd, en het is een spanjaard. Zie toch liever de Zeeuw die communicatief en voetballend natuurlijk veel meer brengt dan Gabri.

Persoonlijk niet mijn favoriete voetballer puur gevoel, heb dat trouwens ook bij Wielaert, maar dat doet niets af aan zijn voetbalkwaliteiten. Het is een goede mentaal sterke middenvelder die kunnen we wel gebruiken, dat gemene a la van Bommel & Davids, heeft hij ook een beetje. Desondanks zie hem niet snel komen naar Ajax wat ik voor mijn eigen redenen niet zo erg vind, zie dan toch liever die voor mij onbekende Argentijn Prediger komen!

Wat is Ajax toch allemaal aan het doen? Misschien kunnen ze zich beter concentreren op "haalbare" versterkingen, ipv onrust stoken bij de nieuwe top van Nl. Als ze nou iets sneller waren geweest bij Onyewu, dan hadden we die binnen gehad. Net als Obradovic (de man met de assist), die jongen spreekt uit dat hij speciaal nog een week op Ajax wil wachten, wat doet Ajax?, die haalt Atouba! Op deze manier vissen we overal achter het net.

Van mij hoeft de Zeeuw niet bij Ajax te komen.. Wat moeten we met hem? We hebben genoeg middenvelders en het is al een grote concurrentiestrijd op het middenveld! Haal de Zeeuw erbij, dan kan je of Gabri of Enoh of Lindgren vergeten. Aangezien ik het liefst Lindgren en Gabri samen met Aissati op het middenveld zie staan, zou de Zeeuw bij mij niet in de basis staan. Dus waarom zou Ajax hem halen? Wij hebben genoeg 'de Zeeuw's' rondlopen alleen dan met een andere naam..

Laat hem maar lekker bij Az blijven! Of inderdaad naar het buitenland.. Ik vind de Zeeuw een kleine speler met een te grote mond, heeft vaak erg smerige acties en pakt zo nu en dan een onndogie rode kaart.

Ik vind De Zeeuw beter dan Gabri, dus hij is absoluut een versterking. De vraagprijs zal wel te hoog zijn, dus ik verwacht geen transfer.

Niet mijn favo, ondanks het een zeer verdienstelijke speler is. Misschien is het wel de perfecte vervanger voor Gabri...hoop dat ajax ook andere opties ophoudt want verdedigende middenvelders genoeg. Lindgren, Enoh, Gabri, Vertonghen, Blind, Anita, vd Heijden en Emmanuelson. Ajax zou meer gebaad zijn bij een rechtshalf die de hele flank kan bezetten wat Urby op links kan. In deze opstelling is Vertonghen de verdedigende middenvelder (waar Lindgren of Enoh ook kan staan) en Aissati de aanvallende.

Stekel
vd Wiel
Oleguer
Wiellaart
Atouba
Aankoop
Aisatti
Vertonghen
Emmanuelson
Suarez
Sullemjani

Spijker op z'n kop -rutgerrr- Iemand met een grote mond, smerige overtredingen en smerige acties....zo'n speler wil ik bij Ajax zien!! Is niet voor niks dat ik de Zeeuw bij Az en bijv van Bommel in zn Psv tijd zulke verschrikkelijke irritante voetballers vind/vond, omdat ze vaak de beste mensen van de tegenstander zijn..........

Zal voor de carriere niet echt een stap voorwaarts zijn voor Demy.
Wel qua naam iig, maar niet qua prestatie.
In de Cl kan je je in de kijker spelen voor een eventuele Europese Sub/top-ploeg.
De fase van een Nl-club naar een Nl"topclub" heeft hij niet nodig meer.
met alle respect, hij zit nu al bij een Nl"topclub".

Dit gaat absoluut Niet gebeuren. Ajax heeft Niet genoeg geld om een topspeler als Demy de Zeeuw binnen te halen. Ajax legt Nooit 15 miljoen voor deze speler. Dat is hij wel waard en dat weet Ome Dirk en vriend Brands ook.

9 juli 2009 om 14:55

Ajax heeft wel genoeg geld alleen gaat het er om of de speler 15 miljoen waard is...na mijn mening is op dit moment geen speler in de Nl-competitie 15 miljoen waard en dus ook Demy niet. En ik denk dat Ajax nog steeds een betere springplank is naar de absolute top dan Az dus om die reden alleen al is het te begrijpen als Demy de overstap zou maken....immers hoeveel Az spelers zijn dit jaar naar de absolute top van de werld gegaan??
Qua nationale prestaties en sportieve uitdagingen (az in Cl) kan het verwonderlijk overkomen als Demy de overstap zou maken...maar uitkijkend naar de toekomst is het een begrijpelijke stap....een stap naar de echte top!

Ik denk eerlijk gezegd ook nit dat het gaat lukken voor Ajax, maar ben wel blij voor ze dat zie versterkingen zoeken voor het middenveld. Ik ben benieuwd wie ze uiteindelijk nog halen voor de middenrif, want dat er nog iemand daarvoor komt daar kunnen we wel vanuit gaan.

jongens, dit is voor louis van gaal het perfecte excuus om de zeeuw naar bayern te halen, er ligt nu immers een officieel bod van ajax!
misschien doet ajax het wel om az zo te verzwakken.

Hallo.........
Ik weet niet of jullie wel de wedstrijden hebben gezien tijdens Ajax -az........? of andersom maar ik hoop dus echt niet dat ze de Zeeuw kopen want die heeft alleen maar een hekel aan Ajax en altyd na afloop commentaar op Ajax dus hij moet maar mooi wegblijven met zijn augurkenlook hij kan beter gaan krassen dan wint ie nog eens wat
Heb gewoon een hekel aan die ego tripper rs

Grtjes Mupke

9 juli 2009 om 15:02

geeft enkel aan dat hij met de juiste instelling de wedstrijd beleeft...als hij op dat moment bij Ajax had gespeeld zou hij dat ook over Az zeggen...is gewoon een spel en ik denk dan ook niet dat dat voor Demy een rol zal gaan spelen of hij wel of niet de overstap maakt

9 juli 2009 om 15:06

Hahahah sorry mag ik even lachen om je opmerking....!
Met je dan wint ie nog eens wat... ben je vergeten dat Az vorig jaar kampioen is geworden? Beetje triest! Prima dat jij hem niks vind maar je hoeft hem nou ook weer niet belachelijk te maken.

de Zeeuw naar Ajax, zal een goede keus zijn voor bijde. maar Ajax gaat nu 2 verschillende kanten op. ze willen een ervaren Middenvelder. De Zeeuw is goed maar heeft niet die ervaring die Ajax wil. Soms maakt Ajax rare keuzes.

Az laat demy echt niet naar ajax vertreken want ajax is volgend seizon de grootste concurrent van Az

In de voetballerij kan alles. En Wanneer de Zeeuw zelf de stap wil maken, zal het ook gebeuren. Want Az kan niet alles tegen houden en kan elk zakcentje goed gebruiken. Ze zijn van plan om het stadion te gaan vergroten en Dirk betaald niet veel uit eigenzak. Hij betaald door middel van leningen van zijn bank, maar dat verdient hij allemaal terug..

En ben eerlijk, bij Ajax en Feyenoord is nog steeds alles het grootste in Nederland. Az staat nog ver achter op deze twee clubs. En binnen nu en een jaar of 2 moet Ajax toch weer hogerop komen. En Misschien wil de Zeeuw daar wel deel van uit maken.

Hopelijk gaat dit item allemaal niet te lang duren op Vz.

A Z moet eigenlijk direct laten weten, wat de gewenste transfersom is (die wel marktconform is), mits ze mee willen werken aan een transfer. Verder dient De Zeeuw te latenw eten of hij uberhaupt geinteresseerd is. Vervolgens kan Ajax nadenken of ze een bod kunnen plaatsen dat heel dicht tegen de vraagprijs is.

Pas dan voorkom je die onzinninge soaps !

9 juli 2009 om 15:28

Az is toch niet verplicht een markt conforme prijs te vragen ? Als ze hem niet kwijt willen kunnen ze 15 mil vragen (ik zeg niet dat hij dat waard is). Zolang Az hem wil behouden kunnen ze vragen wat ze willen, markt conform of niet doet er dan niet toe.

Als ie wilt, moet ie gaan. Maar dan moet Ajax wel met een miljoen of 10 over de brug komen.

Als Demy de Zeeuw daadwerkelijk zin heeft om te ballen in de Europa League, wil spelen in een team onder leiding van een trainer die nog geen prijs heeft gepakt, en zich weer voor een jaar of 3/4 wil binden aan een Nederlandse club moet hij het vooral doen.

Als A Z-er kan ik het alleem maar toejuichen als we er nu nog dik voor kunnen vangen, hij is immers gehaal voor 100.000 euro. Daarnaast is zijn vervanger al in huis; Pontus Wernbloom.

dat is ook zo hij heeft niets voor az gekost je slep er wel 10 miljoen ongeveer uit maar ik denk dat az hem liever niet aan ajax wil verkoopen

ik snap het niet meer zo wie wil ajax nou op het middenveld hebben?
eerst prediger dan vogel en dan de zeeuw:s

weet iemand waar ajax echt intresse heeft (namen spelers)

Jaja ....
Kan wel zijn dat Az afgelopen jaar kampioen is geworden dat weet ik zelf ook wel maar dat mag ook wel na zo lange tijd denk ik ????
Endaarbij ik maak hem niet belachelijk maar als hij een beetje prof is moet ie redelijk blijven in zijn commentaar enja mag ik ook even om jou lachen want Ajax heeft als ik het goed heb want ik ga al 19 jaar kijken de meeste prijzen gehaald die er te winnen valt toch......
En dat moet Az nog maar eens zien te halen ondanks vind ik dat Az terecht kampioen van Nederland is 100%

maar haalt ajax niet gewoon weer een dwerg binnen als het ze lukt

de zeeuw komt nooit az is concurent

Zelfde verhaal als toen met Ten Hag. Ajax is wel positieverbetering alhoewel ik de kans klein zie dat hij naar Ajax gaat. Az speelt Cl en wil liever naar buitenland denk ik. Dus zou raar zijn als hij naar Ajax gaat. En voor 15 miljoen? Jol zei toch dat niemand meer dan 8 miljoen waard is in de Eredivisie. Alleen Afellay en Suarez zijn dat ja.

9 juli 2009 om 15:43

Daar heeft Jol ook gelijk in. Op korte termijn is ajax geen verbetering...echter is ajax wel een betere springplank naar de top...zie verkoop spelers van ajax en zet dat af tegen de transfers van Az.

Ajax is al rond met de Zeeuw & en zo goed als rond met Az.

Ik heb afgelopen weekend in topics al aangegeven dat de zeeuw rond was met ajax voordat er maar iemand sprak hierover in het nieuws maar toen werd ik niet geloofd en zelfs een bericht weggehaald door voetbalzone.
Grappig als je met nieuws komt. Nu zie ik de clowns die me aan het uitlachen waren niet meer.
Via persoonlijke contacten weet ik meer.
Deze transfer gaat door,mark my words.

9 juli 2009 om 15:51

Tjah, eerst zien dan geloven.....

@ succer:
Je maakt me erg nieuwsgierig, zou je iets meer kunnen uitwijden over bovenstaande reactie???

@topic: zou een fantastische zet zijn van Ajax. Lees hierboven dat Berg ook nog een optie zou zijn voor Ajax. Niet dus. Ajax gaat geen spits meer aantrekken. Met het geld van Vermaelen zijn ze volgens mij bezig om De Zeeuw aan te trekken. Obradovic en Prediger zijn denk ik uit beeld. De Zeeuw zou het cement van het middenveld kunnen worden. Daarnaast een ideale schakel tussen middenveld en aanval....
Ben benieuwd...

Richt ajax zich dan echt alleen maar op de spelers van concurrenten???
Hoort dat bij het transferbeleid? De concurrentie verzwakken en jezelf versterken. Dit is in principe een soort van competitievervalsing

Ps. Bij ajax zal de Zeeuw geen champions league spelen, alleen voor de centen zal hij er naartoe gaan!

9 juli 2009 om 16:20

@rs,

Ten 1e: Komt Atouba ook van een concurrent? De Zeeuw zou de eerste aankoop zijn van een concurrent en hij heeft zelf aangegeven dat hij zijn contract niet wil verlengen, ondanks het feit dat hij Cl kan gaan spelen. Spelers willen nu eenmaal graag bij Ajax spelen. Face it, is gewoon de grootste club van Nederland en nog steeds een grote naam in Europa.

Ten 2e: Az kocht zijn spelers bij 1e divisieclubs vandaan. Erg lullig voor Go Ahead dat Az hem toen kocht.

Of te wel, doe toch niet zo sneu. Ajax heeft interesse gehad in een aantal spelers. Paar zijn niet gelukt, 1e echte aankoop is Atouba. Keeper van Volendam kan ik niet echt een concurrent noemen. Aan spelers van Ajax wordt ook continu getrokken. Dan die weer weg, dan die weer weg. Competitievervalsing, want zo kan Ajax nooit de Cl winnen!! Alle Europese topclubs die meer salaris kunnen betalen dan Ajax, kopen spelers weg bij Ajax. En wel precies op het moment dat ze echt goed zijn.

Als je bovenstaande leest, gaat er dan niet een lampje branden, waardoor je eindelijk inziet dat posts als competitievervalsing totaal Nergens over gaan? De transferperiodes staan gewoon in het teken van vraag en aanbod. Wil een club een speler, wil een speler naar een club. Dat hoort erbij. Als Az nee zegt, is het klaar hoor. Maar Az is ook niet gek. Hij wil zijn contract niet verlengen, dus als hij niet wordt verkocht loopt hij gratis de deur uit. Nu kunnen ze nog vangen en of dat nou Ajax, Feyenoord, Psv of Hsv is maakt ze geen donder uit.

9 juli 2009 om 16:26

Ik denk eigenlijk dat dit allemaal 1 groot complot is. Ajax doet alsof het interessen heeft en vervolgens denken meerdere clubs; hey, als Ajax intressen heeft zal het vast wel een geode speler zijn (waar Ajax op bied volgen er immers altijd meerdere). Dus gaan zij ook op hem bieden.

En uit eindelijk wordt die weggekocht, waardoor de concurentie weer verzwakt is. Daar is Ajax immers altijd op uit :clown

Ok, even zonder gekheid, dit is natuurlijk een ervaren jongen maar hebben we daar met Gabri niet ook al zo'n soort gelijke speler mee? En ja, hij is het afgelopen jaar vaak geblesseerd geweest. Maar ik denk toch dat je met Enoh daarbij een mooie vervanger hebt. Die op die manier dan ook zijn minuten erbij kan pakken.

@ gerard1983,ik weet niet precies meer welke topics maar bijvoorbeeld in deze,op zondag dus al:

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?u.

Het is gewoon een feit dat als je bij Ajax speelt je veel meer kans maakt op een grote club.
Als je je bij Az in de kijker speelt komen er weleens clubs om de hoeken kijken,maar niet zelden de echte grote clubs en zelden met een echte topaanbieding,meer interesse die vaak verdwijnt.
Grote clubs maken hun supporters ook blijer met een speler van ajax dan van az.
Danny weet dat de Cl leuk is maar je kan ook flink afgaan,en de volgende ronde halen word gewoon erg lastig.
via via sta ik in contact met de vriendin van de zeeuw,vandaar dat ik het al wist.

Vanochtend meldde de Telegraaf al dat Ajax in onderhandeling is met Az over Demy de Zeeuw. Volgens de berichtgeving van het Anp blijkt dit meer te zijn dan slechts een gerucht. Marcel Brands van Az bevestigt namelijk tegenover het anp dat de Amsterdammers zich in Alkmaar hebben gemeld om te praten over een transfer. "maar wij willen Demy niet verkopen", zei de directeur stellig.

dus waarschijnlijk weer een broodje aap verhaal!

Als die geruchten, ik word er een beetje moe van! Als ik alle verhalen moet geloven kun je inmiddels een opstelling gaan maken van spelers die Ajax niet heeft kunnen halen...

-berg
-obradovic
-onywu
-seedorf
-vd vaart
-elia
-engelaar
-pranjic
-boulahrouz
-mathijsen
-prediger
-vogel

@succer,

Ik begrijp heel goed dat je wilt aangeven dat je hier eerder over bent begonnen en ik ben het roerend met je eens dat De Zeeuw een hele goede aankoop zou zijn, maar ik ben benieuwd naar je persoonlijke contacten.... kun je iets meer vertellen over de mening van De Zeeuw, zou hij naar Ajax willen komen? Zou hij met alle geweld bij Az weg willen?

Ik vind Ajax trouwens nog niet perfect doen met het winkelen van spelers.
Atouba zou kunnen. Maar bij Hsv zat hij toch redelijk vaak op de bank.
Verhoeven lijkt mij ook geen goede 3e keeper.
Demy de Zeeuw lijkt mij wel een goede aankoop!

9 juli 2009 om 16:14

atouba heeft tot aan zijn blessure elke wedstrijd in de basis gestaan ? wilde zijn contract niet verlengen omdat jol naar hem lonkte ! verhoeven had voor mij ook niet gehoeven maar redelijke keeper . dus ja ik ben het eigenlijk niet zo met je eens dhr been

Gerard1983,hij is al rond met ajax.
ajax moet nog rond komen met az,maar grote problemen zijn er niet.
Een van me beste vrienden heeft een zusje,die ik ook goed ken,en zij is een vriendin van de vriendin van demy de zeeuw...

9 juli 2009 om 16:23

Om wat voor bedrag mag hij az verlaten volgens jou bronnen dan??

9 juli 2009 om 16:26

Weet ik niet.
Ik weet dat Demy rond is met Az.
Az en Ajax zijn in gesprek over de prijs.
Verwacht geen 16 miljoen hoor,het gaat ongeveer rond de 9 miljoen worden.

9 juli 2009 om 17:03

"een van me beste vrienden heeft een zusje,die ik ook goed ken,en zij is een vriendin van de vriendin van demy de zeeuw..."

Een van me beste vrienden heeft een broertje,die ik ook niet zo goed ken,en hij is een vriend van de vriendin van Stijn Schaars.

Schaars gaat naar Psv...

Geloof je me dan ook ?

9 juli 2009 om 17:15

Echt waar? Schaars naar Psv??
:clown

9 juli 2009 om 17:33

@succer dus die via via via connectie van jou is de reden dat je hier zo gaat kletsen ? op elke site die ik lees staat alleen maar dat brands zegt de zeeuw niet te willen verkopen en staat vrij vaak de onderhandelingen verlpen moeizaam ? waarbij ik me dan weer afvraag als je niet wil verkopen waarom onderhandel je dan ? maar goed..

De Zeeuw zou een uitstekende aankoop zijn. Moeten ze de miljoenen die ze voor Elia wilden besteden maar voor gebruiken. Missing link op het middenveld.

Als hij zou komen lijkt me heel leuk, hoop dan dat hij het net zo goed doet als bij Az. maar dat weet niemand.

Zou mij verbazen als dit rond zou komen. Az wil vast de hoofdprijs en die wenst ajax niet te betalen. Ajax kan zich beter richten op spelers uit het buitenland. ik verwacht een gevalletje Elia waar je tijden mee bezig bent en uiteindelijk toch niet kan krijgen. Hij heeft veel gespeeld voor Az dua snap als ze hem niet laten gaan voor een appel en een ei. Bij de knvb hoef ook niet aan te komen met sportieve verbetering want die is er niet. Kansloos lijkt me

zonde als hij dat zou doen

bij ajax maken ze de zeeuw helemaal Kapot!!!!
bij ajax mogen spelers geen menng hebben tegen de training.

9 juli 2009 om 17:18

Wat klets jij nou allemaal voor onzin??

Waarschijnlijk gaat het volgende gebeuren: Az hoeft de Zeeuw niet te verkopen. Sterker nog willen hem niet verkopen. Ajax doet een veel te laag bod en blijft doorzuigen nadat Az dit heeft afgewezen. Ajax brengt het hoofd van De Zeeuw op hol. De Zeeuw wil dan weg, waarna Az hem verkoopt aan een buitenlandse club die wel de vraagprijs betaald.

Ajax heeft geen geld meer en betalen echt geen 15 miljoen voor de zeeuw.

Dit zou toch wel dom zijn . Az begint zich stilaan te nestelen tot topclub en dan ga je naar Ajax , een club die licht in vervalm is geraakt . Let op , ik wil niemand kwetsen en zeggen dat Ajax slecht is ofzo , maar bij Az heb je dit jaar alles . Alleen voor meer salaris zou ik gaan naar Ajax , maar de rest ligt toch beter in Alkmaar.

Dit zou zeker een versterking zijn voor ajax! ik denk alleen dat Demy onhaalbaar is. Az speelt komend jaar Cl en ajax El. Verder is Az vooralsnog goed bij elkaar gebleven. Nog niet echt beslissende spelers weg. En met ajax is het nog even afwachten hoe het gaat lopen. Al heb ik wel de vertrouwen in Jol. Maar het is even afwachten. Hopelijk gaat Jol wel snel af van het 4-3-3 systeem. Demy zou in mijn ogen goed passen in dit systeem....

Steek
Van der Wiel
Oleguer
Wielaert
Atoube(?*
Gabri
Demy
Vertonghen
Aisatti
Suarez
Cvita

Iedereen weer melden dat zijn vader vorig jaar zei dat het een jongensdroom was en ga zo maar door. Echter vergeten een hoop jongens dat sympathie niet het enige is wat geld. Je hebt ook een stuk gezond verstand en die verteld hem dat wil hij in het buitenland nog knap aan de bak hij niet meer ergens in Nederland moet tekenen. Nu komen er natuurlijk weer genoeg jongens aanzetten met het feit dat Ajax een perfecte opstap is, echter vergeten ze dat dit geld voor talenten, Demy is al 26. Tekent hij dus nu een dik contract in Amsterdam dan komt hij op zijn vroegst pas op 30-jarige leeftijd in het buitenland aan en dan kan je een mooie carriere daar wel vergeten. Als ze je uberhaupt nog moeten. Daarnaast ben je al kampioen, die uitdaging heb je al behaald. Als laatste zit je ook nog met het feit dat A Z hem niet wil verkopen. Als je dit zo mooi bij elkaar optelt dan weet je dat Demy of bij A Z blijft of naar het buitenland gaat.

Wat moeten we nou met de zeeuw, ik vind het een vervelend mannetje een beetje een van bommel. Vogel vind ik ook nix, te oud en die heeft alleen gepresteerd in een team waar iedereen presteerder (psv onder hiddink"

Geef mij die argentijn maar, kep gelezen dat dat een keiharde is. dát hebben we nodig. geen klein etterig schoppertje die 20 gele kaarten en 5 rode pakt in een seizoen.

egt zielig van az om hem niet te verkopen ze gunnen demy niks zo kan hij ook nergens naar de top want bij ajax heb je gewoon meer kans om naar de top te komen

nou mazzel00

ik zeg dat spelers bij ajax geen eigen mening mogen hebben

9 juli 2009 om 17:31

Misshien is dat wel juist nodig dendammer, als je ziet hoeveel topspelers er van Ajax komen en er niet alleen maar vannuit moet worden gegaan wat de spelers denken, want het is toch wel de trainer die de baas is en niet de spelers!

kom op Ajax kom eens met echte aankopen die nodig zijn!
De zeeuw heb je toch niet nodig, als je ziet hoeveel middenvelders er al zijn bovendien zijn Gabri en vertongen er al op het middenveld met Aissati als nummer 10

Verder heb je toch ook geen speler als Vogel nodig, kom eens met een echte Topaankoop.

Hopelijk is Atoube wel een goede speler, wat ik wel verwacht aangezien Jol hem al zowel bij Hsv had als bij Tottenham.

Stekelenburg
v/d wiel
olequer
wielaert
Atoube
Gabri
vertongen
Suarez
Aisatti
Suljemani
Cvitanich

ik zeg...ka-ching, laat die centjes maar komen, waar hij ook heengaat, zal ajax wel niet worden denk ik omdat mr. jo; geen van de eredivisie spelers meer waard vind dan 8 mln en de zeeuw wordt zeker niet voor onder de 10 mln weggedaan.
denk ook dat hij liever cl speeld met az dan europa-leugue met ajax, ongeacht hoeveel wedstrijden het zullen worden en dat hij zegt dat dat hem niets uitmaakt.
kwam hij destijds niet voor een ton van go ahead?

De Zeeuw is een echte teamspeler. Binnen de geoliede machine van A Z kan hij dit seizoen excelleren in C L wedstrijden. Bij Ajax moeten ze nog een team bouwen, en dan kun je iemand als De Zeeuw goed gebruiken. Voor zijn carriere lijkt het me echter een onlogische stap om nu naar Amsterdam te gaan.

Az laat hem niet gaan naar Ajax. Staat zelfs al op de Ajax site.

Sorry, maar dit is een kansloze missie natuurlijk. Ajax zal waarschijnlijk niet verder willen gaan dan 2 tot 3 miljoen gezien mijn vermoeden dat ze niet al te veel geld ter beschikking hebben voor transfers. Uiteindelijk zullen ze weer onverrichter zake moeten afhaken en zullen ze waarschijnlijk met een transfervrij alternatief komen. Verwacht geen opzienbarende transfers van Ajax deze transferperiode.

Voor Az lijkt me een tranfer ook niet ongunstig. De Zeeuw heeft nog maar een contract voor 2 jaar en wil niet verlengen, dus volgend jaar is hij veel minder waard. Als ze hem nu verkopen kunnen ze er nog een mooie prijs voor krijgen. Daarnaast hebben ze Wernbloom al gehaald die daar uit de voeten kan en met de miljoenen die ze voor de Zeeuw zouden krijgen zouden ze bijv. die eerdere interesse in Strootman kunnen concretiseren en hem alvast aankopen.

De Zeeuw zou absoluut een welkome versterking zijn voor Ajax. Een medogenloze speler, stofzuiger en verbindingsofficier als de Zeeuw kunnen ze wel gebruiken op het middenveld. Of De Zeeuw Ajax aantrekkelijk genoeg vindt? Geen idee. Met A Z optreden op het Europese hoofdpodium (champions League) is natuurlijk ook wel erg aantrekkelijk. Zeker omdat hij zich dan in de kijker van buitenlandse topclubs kan spelen.

En A Z zal er alles aan doen om het team bij elkaar te houden, dus Ajax zal dan wel diep in de buidel moeten tasten. En dan schat ik in dat het bedrag wel boven de 8 mln. ligt die volgens Jol het maximum is. Kan en wil Ajax dat?

9 juli 2009 om 18:26

Patrick070 jij hebt totaal ongelijk demi de zeeuw is geen aanwist voor ajax .
ajax is een slechte club voor demi vind ik hij moet eigenlijk gewoon bij az blijven en hij is zoizo wel 10 miljoen waard !

9 juli 2009 om 19:01

Als Ajax een slechte club voor Demi de Zeeuw is (zoals jij zegt) wil dat toch nog niet zeggen dat Demi de Zeeuw geen aanwinst voor Ajax zou zijn? Jij bedoelt dat Demi er niet beter van wordt als hij naar Ajax gaat, ik bedoel dat Ajax er beter van zou worden als ze met Demi zouden kunnen spelen.

De zeeuw heeft al meerdere malen aangegeven dat hij naar het buitenland wilt.
Dus denk dat Ajax weinig kans maakt om hem aantetrekken.
De Zeeuw moet gewoon even geduldig zijn er komt heus wel een mooie buitelandse club op zijn pad.

9 juli 2009 om 18:41

deevon het seizoen begint bjina weer als hij weg wilt dan moet hij snel een keuze maken ja.
en niet wanneer de competitie begint !!

De Zeeuws heeft zelf gezegd tegen Tv Noordholland and At5 dat hij Ajax wel ziet zitten,
Jol: De Zeeuw is een goede ervaren speler die graag naar Ajax wilt.

hoeveel moet az voor hem hebben dan?

Ik heb geen idee, maar vind 8/10 miljoen goed genoeg voor zo een speler

hallo allemaal, ik ben nieuw hier en ajax gaat mij aan het hart.
Ik denk dat De Zeeuw net als Elia een soap gaat worden die typerend is voor het ajax van de laatste jaren. Ajax denk nog steeds de meest geweldige club van nederland te zijn maar moet zich ook realiseren dat ze zich de laatste jaren beschamend hebben gedragen, bestuurlijk, in de scouting, op het veld en ook op de transfermarkt. Ajax moet nu gaan leunen op de eigen jeugd en daar veel energie in stoppen. Als aanvulling op de eigen jeugd moeten ze af en toe een topper scouten en niet proberen altijd in het net van de buren te vissen of paniek aankopen doen voor in de breedte..?? Dat is dan de term voor een speler die helemaal niets toevoegd aan de selectie. Waarom kan ajax zelf geen speler als berg of alves scouten?? Ajax laat een ander het werk doen en probeert dan lekker goedkoop mee te liften, of ze betalen gruwelijk teveel als voor suljemani.

Ik wil niet flauw doen, maar volgens mij gaat Ajax gewoon stangen bij Az...

Az vraagt de hoofdprijs voor demy kortom ajax vist naast het net er is niemand meer haast die naar ajax wil ajax leer het af om binnenlands in te kopen en scout beter en kijk naar buitenlandse spelers zijn 2x zo goedkoop aangezien de prijzen in Nl belachelijk hoog liggen..

Haha, van dit soort berichten wordt Scheringa vast niet vrolijk. Ik kan me niet voorstellen dat de bankdirecteur een van zijn belangrijkste pionnen naar de concurrent zal laten vertrekken.

En waarom zou de Zeeuw naar Ajax gaan? Ajax heeft sportief niet meer te bieden dan Az. Az speelt Cl, dus in principe is een transfer naar Ajax sportief gewoon een stapje terug. En de Zeeuw heeft de Nederlandse competitie nu toch wel gezien?

Als ik Demy was zou ik gewoon lekker afwachten tot er zich een leuke buitenlandse club meldt. Met Ajax moet hij weer naar Sparta, Nec en Willem 2.. Dat is toch geen uitdaging meer? Ga toch lekker naar het buitenland.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV3638
2.Ajax3132
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Zondag 18 november
Tottenham Hotspur gaat een bod van veertig miljoen euro uitbrengen op Nicolò Barella. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren