Luuk de Jong kan gevoel nauwelijks omschrijven: ‘Camp Nou is mooi, maar dit...’

Dinsdag, 9 augustus 2022 om 23:34Mart van Mourik • Laatste update: 07:51

Luuk de Jong komt na afloop van het gewonnen duel met AS Monaco (3-2) superlatieven tekort om zijn gevoel te beschrijven. Na het 1-1 gelijkspel in het heenduel van de derde voorronde van de Champions League volstond de 3-2 zege in het Philips Stadion om door te gaan naar play-offs om een groepsticket. De Jong maakte de winnende treffer en prijst het strijdplan van trainer Ruud van Nistelrooij.

In de laatste twintig minuten voor het einde van de reguliere speeltijd kreeg PSV bij een 1-2 tussenstand bijna geen kansen, maar vlak voor het ingaan van de blessuretijd veranderde dat. Eerst stopte Armando Obispo de bijna doorgebroken Breel Embolo met een weergaloze tackle af, waarna PSV de bal via Johan Bakayoko voor het doel bracht bij Monaco. De Jong kopte richting tweede paal, waar Gutiérrez met het hoofd afrondde: 2-2.Van Nistelrooij leek met het inbrengen van Jarrad Branthwaite voor Veerman te gaan voor strafschoppen in de verlenging, maar het was PSV dat in de 109e minuut opnieuw toesloeg. Teze legde de bal panklaar bij de tweede paal, waar De Jong via de grond binnenkopte: 3-2.

De Jong verschijnt na afloop van de zege met een lach van oor tot oor voor de camera van ESPN. “Dit zijn de mooie avonden inderdaad. Ik ben onder meer hiervoor teruggekomen. Ik ben teruggekomen omdat het fantastisch is. Of het klopt dat Ruud aanstuurde op vroege voorzetten? Ja, dat klopt. Je zag dat iedereen een beetje op was, maar gelukkig viel de bal goed. We probeerden zijkanten te zoeken en vanaf daar ballen in te brengen. Wij zeiden al: we moeten meer de tweede paal zoeken. Eerst maakten we de gelijkmaker daardoor, en in de verlenging maakten we de winnende.”

“Er kwam misschien een beetje geluk bij kijken, maar het was gewoon een goede ploeg”, vervolgt De Jong. “Technisch, snel, fysiek sterk: noem maar op. We bleven er gewoon in geloven en gelukkig sloten we het op deze manier af.” De spits geeft aan er fysiek volledig doorheen te zitten. “Ik stond aan het eind met kramp in mijn hamstring in de muur. Het was een enorme strijd, maar echt complimenten aan iedereen.” Tot slot vergelijkt De Jong de ervaring van dinsdagavond met het spelen in Barcelona. “Camp Nou is echt fantastisch, maar dit is mijn thuis. Als je zo terugkomt in een belangrijke wedstrijd en de winnende binnenkopt, waarna het hele stadion voor je gaat springen... dat went echt nooit.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

81 reacties (laatste reactie door futureboss)

Luuk was niet best, slecht zelfs maar wanneer je een assist geeft en de winnende maakt mag niemand daarover zeuren haha. De man doet wat ie moet doen.

9 augustus 2022 om 23:41

Nou zeur dan niet haha

Niet voor niks Luuk de Goat, dit was een de Jong special. In de laatste minuten van de wedstrijd belangrijk zijn en een assist en goal afleveren in een wedstrijd waar je 0,0 recht hebt op een overwinning. Dan ben je een hele grote hoor.

9 augustus 2022 om 23:42

Zo een avond als dit heb ik zoooo gemist. Dit gevoel is echt tig keer beter dan die wedstrijd voor de JC. Luuk die door zovelen weed afgezeken hier doet het dan toch maar ook Bakayoko bracht zoveel drive om er nog wat van te maken. Die jongen verdient hier ook echt de credits!

9 augustus 2022 om 23:46

Huh ik vond Bakayoko echt waardeloos om eerlijk te zijn.

9 augustus 2022 om 23:54

Die jongen is betrokken bij de 2-2 en de 3-2 en zorgde elke keer voor de aanvallende druk die PSV nodig had. Kan niet begrijpen waarom je hem waardeloos vond

9 augustus 2022 om 23:56

Hoe hij bij de 3-2 die tweede speler bij Teze weglokte deed hij echt heel netjes, maar voor de rest ben ik het met je eens dat hij tegenviel.

10 augustus 2022 om 00:12

Hij hield het breed. Voor z'n invalbeurt ging niks vanaf rechts.

10 augustus 2022 om 00:45

Bakayoko waardeloos vind ik wat ver gaan, maar hij oogt nog wel een beetje jeugdig en ongeconcentreerd. Heb gek genoeg nog niemand over Brantwaith gehoord, op zo'n moment koud in het veld zo'n strakke inspeelpass in de loop bij Gutiérrez die onder druk stond.. ik had vanaf die pass al het idee dat er iets ging gebeuren. Knap gedaan PSV

Heeft iemand uitleg waarom die 2-2 niet werd afgekeurd vanwege buitenspel? Vond het overigens niet erg hoor! Maar het leek mij vrij duidelijk toch…?

9 augustus 2022 om 23:41

Hij was verre van duidelijk. In het midden stond ook 1 wat verder naar achter. Het spande er echter wel flink om inderdaad

9 augustus 2022 om 23:41

Mee eens. Ik vond het zelfs als PSVer wel buitenspel lijken en was verbaasd. Maargoed. Zo krijg je ze mee en tegen. Het zal een creatief lijntje geweest zijn

10 augustus 2022 om 11:50

De invalshoek van de camera doet veel op zo'n moment.

9 augustus 2022 om 23:43

Op TV zag je een schuin beeld waarbij Gutierrez vooraan staat. Hier lijkt het dus alsof hij het meest diep staat en de verdedigers achter hem wat meer naar voren. Om het echt zeker te weten moet je van de zijkant kijken of een streep trekken. Het was wel echt randje inderdaad.

9 augustus 2022 om 23:48

Ik kreeg een beetje hetzelfde gevoel als bij de 1-3 van Brobbey van afgelopen zaterdag. Toen wist ik het zeker, nu ook maar nu zit het mee dus je hoort me niet klagen haha.

10 augustus 2022 om 05:53

En wat zei je van het weekend dan? Eerlijk zeggen haha.
Dit is het dus je hebt hem soms mee en soms tegen. Als je het niet goed kan zien mag je hem niet afkeuren en dat schijnen mensen nogal eens te vergeten

9 augustus 2022 om 23:50

Denk persoonlijk dat de VAR geen definitief oordeel kon vellen omdat de ene voet van de centrale verdediger niet te zien was, maar zijn been leek te suggereren dat ze op 1 lijn zetten. Met andere woorden: ze konden niet met 100% zekerheid stellen dat er sprake was van buitenspel, en dus werd de beslissing die op het veld gemaakt was, gevolgd. Dat is alleszins hoe ik het zag, want een twijfelachtige situatie was het sowieso.

9 augustus 2022 om 23:51

Is door de var gewoon naar gekeken, zal dus niet.

10 augustus 2022 om 00:11

Wat ik bijzonder vind, is dat die goal niet afgekeurd werd omdat de vrije trap tien meter naar voren genomen werd. Embolo werd afgevlagd voor buitenspel en een kleine vijf meter op de helft van Monaco werd snel de vrije trap genomen. Dus niet even een metertje smokkelen ofzo. Monaco had er ook echt nadeel van. Correct me if Im wrong. Ik vind het niet erg hoor. Mooi voor het Nederlandse voetbal.

10 augustus 2022 om 00:56

Echt blij kom je niet over na je relaas. Correct me if Im wrong.

10 augustus 2022 om 08:29

Ik ben ook niet blij en ga niet juichen. Maar ik vind het wel goed voor de Nederlandse coefficientenlijst en heb geduimd voor PSV.

10 augustus 2022 om 08:56

Het is gister uitgelegd na de wedstrijd. Omdat Embolo de bal aanvalt op zijn eigen helft, wordt de overtreding daar gemaakt. Blijkbaar mag je dan ook op die positie de vrije trap nemen, op de helft van Monaco in dit geval.

10 augustus 2022 om 09:06

Dan heb ik niks gezegd. Nogmaals, gefeliciteerd!

10 augustus 2022 om 00:46

Begin nou niet over "lijntjes" dan branden de lampen door daar.

10 augustus 2022 om 00:55

Hahaha idd. Gelukkig hadden we geen Nederlandse VAR ,want dan waren we minder vrolijk geweest.

10 augustus 2022 om 01:07

Beter dan een zuid amerikaanse kortsluiting ala alvares en consorten.

10 augustus 2022 om 05:52

Je kon geen lijntje trekken omdat die voet niet in beeld gebracht kon worden. Leek buitenspel maar als je het niet kan zien dan moet je hem goedkeuren.

10 augustus 2022 om 07:32

En andersom, als de grensrechter gevlagd had, kon de VAR hem ook niet goedkeuren. VAR kon niet anders dan de grensrechter volgen.

Wat een waanzinnige wedstrijd. Ik heb PSV tegen weinig teams zo kansloos gezien en dan toch winnen. Monaco had ons eigenlijk de hele wedstrijd onder druk en we kwamen er nauwelijks uit. Luuk is toch echt een fenomeen. Assist en goal, zo belangrijk met zijn hoofd. Maar toch wel geschrokken van ons niveau aan de bal vandaag. Tegen Rangers moet het echt veel beter.

9 augustus 2022 om 23:43

Snap ik helemaal! Zou beginnen met Simons IPV Til in de basis. Als brug vh middenveld naar de aanval. Til kun je dan altijd inbrengen om iets te forceren met zijn specifieke kwaliteiten.

10 augustus 2022 om 00:14

Guti hoort in de basis met veerman en sangare.

10 augustus 2022 om 00:22

Vind dat een moeilijke. Guti is goed als je met 2 man controlerend wilt spelen maar Simons kan wel net dat extra beetje voetbal brengen wat je hier prima kon gebruiken

10 augustus 2022 om 07:07

Klopt. Ik bedoelde eigenlijk op cl niveau. In de ed prima met Xavi.

10 augustus 2022 om 07:55

Zeker! Guti was de beste van het veld gisteren. Die moet inderdaad basis in dit soort wedstrijden, naast Sangaré en Veerman op 10. Hopelijk staat het positioneel dan beter, want dat leek gisteren nergens op.

10 augustus 2022 om 00:07

Tja, zo kunnen ze beter veldspel hebben maar hun spitsen bakten er niks van. Die hadden veel meer moeten scoren met dit overwicht.

Je wint omdat je zo speelt dat je meer scoort dan tegengoals krijgt. Als monaco goed speelt maar niet kan aanvallen spelen ze dus eigenlijk niet zo goed.

Psv speelde slordig maar maken wel gewoon de kansen die ze krijgen beter af.

Geweldig gedaan psv. Matig gespeeld en dan toch winnen. De sfeer in het philips stadion wordt ook echt steeds beter. Dat valt me echt heel erg op. En luuk wat een topper. Zo slecht spelen en dan toch een assist leveren en de winnende binnenknakken. Die ga ik echt bog heel vaak vervloeken in de eredivisie als amsterdammer. Maar gefeliciteerd lampies!

Beetje overdreven toen PSV achter stond hoorde je het publiek niet. Makkelijk scoren dit.

9 augustus 2022 om 23:42

Neem nog een glaasje azijn, dan neem ik nog een glaasje bier. Proost 🍻

9 augustus 2022 om 23:42

Ah, jouw TV is er even mee gestopt? Ik heb ze continu gehoord. Het ene moment wel harder dan het andere moment. Overigens is het qua sfeer geen Go Ahead, Feyenoord, NAC of Cambuur. Dat is geen andere club in Nederland. Maar daarna komt echt wel een PSV. Vaak een prima sfeer bij PSV volgens mij. Al ben ik er nog nooit geweest

10 augustus 2022 om 00:02

Nog nooit in Enschede voetbal gekeken, Mangalista?

9 augustus 2022 om 23:44

In elk stadion is het geluid minder bij een achterstand. Is bij ons ajax ook gewoon zo.

9 augustus 2022 om 23:44

Keek jij naar een speciale zender waar geluid uit Eindhoven wordt gemute? Elke keer weer verbaasd over hoe iets objectiefs kan worden gesubjectiveerd vanuit een gekleurde bril. We zullen de volgende keer in elk stadion een decibelmeter plaatsen voor je

9 augustus 2022 om 23:44

Zou toch ff naar de audicien en neuroloog dan, want of je gehoor of hersenen werken niet. Ik werd helemaal gestoord van die trommel en het bijbehorende gezang en geschreeuw. Niet echt mijn ding, maar jij hebt een dokter nodig.

10 augustus 2022 om 00:15

Ja dat was bij de voorsprong, bi jde achterstand was het meteen stil. Niet gek natuurlijk, maar Luuk de Jong doet alsof het heel bijzonder is de sfeer in het PSV stadion. Dat is het naar mijn mening niet.

10 augustus 2022 om 00:29

Maat, jij kijkt hier vanaf je bank, waar praat je over?

10 augustus 2022 om 00:50

Duiv, als Luuk vind dat de sfeer bijzonder was, dan kun jij daar toch niks aan veranderen? Jij vind het niet bijzonder, maar jou werd het niet gevraagd

10 augustus 2022 om 00:58

Hemel ga ergens anders uithuilen. We zijn geen maatschappelijk werkers hier

9 augustus 2022 om 23:44

Ziggo rekening weer niet betaald? Heb ze heel veel horen juichen, ook als het minder ging en bij achterstand.

9 augustus 2022 om 23:45

Misschien geluid van je televisie aanzetten. Publiek heeft 120 minuten lang gezongen, zelfs commentator maakte nog de opmerking dat het publiek zich snel over de tegenslag zette.

9 augustus 2022 om 23:48

Het publiek werd enthousiaster na een belangrijke goal in de slotfase, dit meen je niet Duivendrecht?! Dat heb ik nou werkelijk nog nooit ergens gezien zeg, ongekend werkelijk! Sfeer zat er gedurende de hele partij prima in overigens hoor (en ja, natuurlijk zwelt het na de 2-2 vlak voor tijd extra aan, duh...). Dat was ook duidelijk hoorbaar op jouw tv hoor, maar jij wilt gewoon weer de zure pikkebaas uithangen zoals altijd.

10 augustus 2022 om 00:14

Ja maar dat supporters juichen voor een goal is toch niet heel bijzonder? Jij vergelijkt het met Camp Nou, kan me nog wel een 6-1 tegen PSG herinneren. Dat was veel mooier dan wat ik vandaag heb gezien. Ik vond het niet bijzonder.

10 augustus 2022 om 00:51

Nogmaals Duiv, super fijn wat jij allemaal mooier vind, maar jou werd het niet gevraagd.

10 augustus 2022 om 06:31

Slechtste voorbeeld aller tijden. Camp Nou is het schoolvoorbeeld van bioscoop publiek. Tuurlijk, als het uitverkocht is en de thuisploeg wint tegen alle verwachtingen in met 6-1 (!) zal er aardig wat geluid uit komen, maar daar wordt juist absoluut niet gezongen en sfeer gemaakt los van de goals, op een heel klein groepje na. De echte ultras van FC Barcelona zitten zelfs niet eens meer in Camp Nou. Had dan Eintracht Frankfurt, Glasgow Rangers of Boca Juniors ofzo genoemd. Dat zijn ploegen waar het echt 90 minuten oorverdovend tekeer kan gaan, ook als ze achter staan. Maar Camp Nou hahahah, daar kun je een speld horen vallen als ze verliezen man. Bij PSV was de sfeer, zoals eigenlijk vrijwel altijd bij Europese duels, gewoon prima gisteren. Jij vind niks bijzonder buiten Ajax in Nederland maar dat komt puur door je subjectiviteit.

9 augustus 2022 om 23:59

Toen lucas tegen ajax scoorde .... ow wacht.

9 augustus 2022 om 23:59

Treurig. Afgunst druipt er vanaf. Waarschijnlijk om te trollen.
Psv fans, ik heb mij als Feyenoorder vermaakt, het was niet best, maar on-nederlands over de streep gesleept. Top

10 augustus 2022 om 00:07

Misschien je oren eens laten uitspuiten..

10 augustus 2022 om 02:47

Is goed met je Duivendrecht.

Speelde zo'n ontzettend slecht tweeluik. Mist een aantal kansen die de meeste spitsen gewoon maken en dan heb je die verlenging helemaal niet nodig. Maar uiteindelijk doet hij het wel voor PSV en daar gaat het om. Wel lijkt het me noodzakelijk om een extra spits te halen. Je moet een alternatief hebben want als de Jong niet scoort heb je ook echt helemaal niks aan hem.

9 augustus 2022 om 23:46

Als je echt van mening bent dat je niks aan Luuk hebt als hij niet scoort dan zou ik je even aanraden om de analyse van de JC schaal terug te kijken. Til kreeg daar drie 100 procent kopkansen puur en alleen omdat de jong altijd 2 verdedigers bezighoudt. Hij is ook ongelooflijk sterk als rust punt om de bal op te houden en af te spelen. De Jong is zo ongelooflijk belangrijk voor PSV.

9 augustus 2022 om 23:53

Niks is overdreven maar de Jong is niet best in combinatiespel en mist veel kansen. Te veel aanvallen stranden bij hem. Dat gaat PSV opbreken. Vandaag verloor hij overigens ook bijna al zijn duels.

9 augustus 2022 om 23:59

De Jong heeft vandaag zegge en schrijven 1 fatsoenlijke voorzet gehad. Raad eens wat daarmee gebeurde.....dat is zijn sterkste punt, bijna zijn enige overigens haha.

10 augustus 2022 om 00:19

En dus staat mijn punt dat je verder niet veel aan hem hebt.

10 augustus 2022 om 01:10

Lees de reactie van rombomcu mbt de goals van til en je hele punt gaat mank.

9 augustus 2022 om 23:50

De Jong heeft in vier duels (ajax, Monaco, Emmen, Monaco) naast deze goal ook al vier assists gegeven, dus het is best absurd om te zeggen dat je niets aan hem hebt als hij niet scoort. Daarnaast is een van zijn beste kwaliteit dat de Jong altijd blijft geloven en zorgt dat het team dat ook doet. Ben het eens dat een extra spits naast De Jong en Vinicius (en eventueel Fofana) geen overbodige luxe is, maar je argument over De Jong vind ik niet terecht eerlijk gezegd.

9 augustus 2022 om 23:58

Niks is overdreven, maar hij heeft te veel beperkingen. Ik zie liever een spits die lekker mee kan voetballen, niet super traag is en goed kan afwerken. En de Jong als stormram.

10 augustus 2022 om 00:01

Nou, voor PSV goud waard, deze jongen. Die laat je er nooit buiten in belangrijke wedstrijden. En waar was de veelgeprezen Gakpo? Weer eens onzichtbaar in een wedstrijd waar het om de knikkers gaat.

10 augustus 2022 om 00:05

Benzema je noemde hem in live meepraten letterlijk, ik citeer, "een teringslechte spits". En ik zie jou sowieso echt louter negatieve reacties plaatsen over Luuk de Jong. Hij loodst je het tweeluik door tegen een hele sterke ploeg en zelfs nu ben je nog negatief. Kom op man, Luuk heeft PSV al zoveel gegeven

10 augustus 2022 om 00:06

Makkelijk scoren Pinko. Dit tweeluik was hij waardeloos, maar ondertussen heeft hij gescoord tegen Ajax, Feyenoord, As Monaco, Benfica, Sociedad... Eigenlijk alle sterke teams waar PSV de afgelopen twee jaar tegen speelde, behalve Leicester City.

10 augustus 2022 om 00:23

Het is ook een slechte spits imo. Ik ben blij met zijn goal maar ik denk dat je deze wedstrijd eenvoudiger had kunnen winnen met een goede spits. De Jong is gewoon niet het niveau wat je moet nastreven als je bij de top 32 van Europa wilt horen.

10 augustus 2022 om 00:32

Luuk is van meerwaarde geweest voor Barca, heeft Sevilla letterlijk de EL Bezorgd, heeft tegen alle toepploegen in Spanje gescoord en is voor PSV ook belangrijk geweest in de Cl.

Daarmee is Luuk de enige selectiespeler van PSV die al lang en breed bewezen heeft het verschil te kunnen maken tegen de top32 van Europa. Alle andere selectiespelers, Gakpo incluis, kunnen daar alleen maar van dromen.

Het slaat dus echt helemaal nergens op wat je zegt. Als we een selectie willen nastreven die kan concurreren met de top32 van Europa is Luuk een van de weinigen die mag blijven

Achja dit is toch zinloos. Al schiet Luuk er straks vijf in tegen de Rangers, dan heb jij kritiek dat het er zes hadden moeten zijn

Toch echt een speciale kwaliteit. Luuk zelf was ook bere slecht, als je dan toch zo belangrijk bent is dat wel heel speciaal. Moet je mee nemen naar het WK, en alleen voor dit, maar dan heb je ook een speler met specifieke kwaliteiten die je heel goed kan gebruiken als het er op aan komt. Gefeliciteerd Psvers, mooie avond voor jullie!

Het zat PSV opnieuw niet tegen, maar wat is dit toch heerlijk voor het Nederlandse voetbal. Rangers moet je helemaal kut hebben, want wat Perez ook zei, het geluk houdt een keer op.

Luuk de Jong die aan het einde nog even een bal erin knikt, wat een absolute eindbaas is het toch ook.

Heerlijk super luuk. Geen beste wedstrijd van deze man maar toch oh zo belangrijk weer.

Waar andere aanvallers van PSV nog geregeld tegen hun plafond aanlopen, is het echt heerlijk om met Luuk de Jong een spits in huis te hebben die met zijn hoofd altijd en op ieder niveau het verschil kan maken. Dat is echt gewoon goud waard.

Vorig jaar tegen Benfica bekroop mij al gauw het idee dat er nog drie uur doorgevoebald kon worden zonder dat er een doelpunt zou vallen, maar nu Luuk weer in huis is houd je als supporter altijd de hoop dat de bal wel een keer goed gaat vallen op zijn hoofd. En waarschijnlijk geldt dit voor zijn medespelers precies zo, die putten uit die gedachte ook vertrouwen. Dat is zo waardevol voor een elftal

Tja, als je zo veel mazzel hebt, snap ik de opluchting wel. Maar PSV blijft toch wel pover op Europees niveau. Maar Luuk de Jong is voor PSV goud waard, want met het veldspel was het nooit gelukt.

Je mag het mazzel noemen. Monaco blafte wel maar beet niet door. Als je zelf niet scoort doet de ander het wel. Is ook een kwaliteit

Dat Moment heeft alles goed gemaakt was niet best maar hij staat er wel big gamer echt waar. Jaaaaaaamooi dit..

Ja Luuk heeft ook nog niet zo veel meegemaakt natuurlijk in de CL.
Wel leuk voor hem dat hij dat ook eens meemaakt.

Alsof hij met zijn goal PSV aan de ChampionsLeague heeft geholpen.
Natuurlijk begrijp ik zijn blijdschap maar als Luuk de Jong een minder beperkte voetballer was en hij was onbetwist nummer 1 in Camp Nou dan denk ik dat in Camp Nou voetballen mooier is dan een Play Off ronde spelen in de hoop zich te plaatsen voor Champions League..
Volgens mij weet Luuk nog niet dat ze nog een horde moeten nemen in de naam van Rangers en die zal niet makkelijker zijn dan dit Monaco.
Wij denken als we Monaco horen alsof het een wereldploeg is maar die hebben toen Mbappe daar speelde even 2 leuke seizoenen gekent maar verder is het gewoon een middelmatige club.waar je als je gewoon je spel speelt wat er van je word verwacht vrij makkelijk van gewonnen kan worden.
Rangers daarintegen is veel lastiger denk ik vooral uit in Glasgow.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV1818
2.Ajax1817
3.AZ178
4.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller30
F. RuttenUnknown
W. BenítezKeeper70
J. DrommelKeeper00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
O. BoscagliVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

197 fans
Aanvaller, 32 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 PSV 2 1 0 0
2021/2022 Barcelona 21 6 1 0
2021/2022 Sevilla 0 0 0 0
2020/2021 Sevilla 34 4 3 0
2019/2020 Sevilla 35 6 2 0
Laatste voetbalnieuws

Fikse tegenvaller voor Van Nistelrooij en PSV: De Jong voorlopig nog niet terug

Ruud van Nistelrooij kan voorlopig nog niet beschikken over Luuk de Jong. De aanvaller is herstellende van een spierblessure en heeft zeker nog 'een aantal weken' nodig om wedstrijdfit te raken,...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren