Alsmaar meer media wakkeren vuurtje aan: Cristiano Ronaldo wil weg

Vrijdag, 24 juni 2022 om 07:33Tom Rofekamp

Er verschijnen steeds meer berichten in de buitenlandse media over de vertrekwens van Cristiano Ronaldo. De steraanvaller van Manchester United zou onvoldoende vertrouwen hebben in het daadwerkelijk kunnen meespelen om de prijzen en bovendien geen fiducie in de beoogde speelstijl van Erik ten Hag hebben. Naar verluidt heeft Ronaldo zijn club een duidelijke boodschap meegegeven: 'Up your game, of ik vertrek.'

Afgelopen week schreef het Italiaanse La Reppublica al over de kopzorgen van Ronaldo. De topscorer van Uniteds afgelopen seizoen zou bang zijn dat de collectieve speelstijl van Ten Hag - geworteld in balbezit, rennen en nederigheid - te weinig focus op hem zou leggen. Record voegt daar donderdag aan toe dat bij Ronaldo allesbehalve het vertrouwen heeft dat de huidige selectie om de prijzen kan gaan spelen. Volgens de Portugese spotrkrant heeft de 37-jarige aanvaller de eis neergelegd dat deze van een flinke kwaliteitsimpuls wordt voorzien. Onder meer Frenkie de Jong en Antony moeten de renovatie van Manchester United vorm gaan geven, maar er werd nog geen enkele speler vastgelegd voor de komende jaargang.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

AS en Mundo Deportivo bevestigen de twijfels van Ronaldo. Beide kranten reppen van een mogelijke overstap naar Bayern München, dat het gat dat Robert Lewandowski achterlaat wil invullen met de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar. La Reppublica wierp eerder de optie AS Roma al op. Mundo Deportivo schrijft 'dat bronnen uit Engeland hebben gesproken over Bayern', maar dat Ten Hag alles in het werk wil stellen om Ronaldo in Manchester te laten blijven. De Tukker zou aan het puzzelen zijn met zijn gewenste speelstijl, zo dat de Portugees zich wél comfortabel gaat voelen in het elftal.

Ronaldo keerde vorig jaar zomer met veel bombarie terug bij de club waar hij tussen 2003 en 2009 gigantische successen beleefde. Ondanks zijn 24 goals in 38 wedstrijden over alle competities beleefde hij met United een seizoen om snel te vergeten. The Red Devils eindigden als zesde in de Premier League, waardoor Ronaldo voor het eerst in zijn actieve spelerscarrière níét in de Champions League uitkomt. Half mei sprak de goalgetter nog zijn wens uit om prijzen te willen winnen onder Ten Hag, waar hij nu echter een stuk minder zeker over lijkt.


Poll

Zou Cristiano Ronaldo er verstandig aan doen om te vertrekken bij Manchester United?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door lierposof)

Team boven individu. Doei!

24 juni 2022 om 10:26

Kun je nagaan waar dit ‘team’ afgelopen seizoen zou zijn geëindigd zonder dit individu.

24 juni 2022 om 12:34

Klopt, waarschijnlijk een ticket voor de CL en misschien zelfs strijden om de landstitel.

24 juni 2022 om 14:21

Ja als je de overige 19 premier league deelnemers zou diskwalificeren dan wellicht wel ja. Maar dat idee kan dan ook alleen komen van iemand die zo erg Messi fan is dat ie daarom dus maar een hekel aan Ronaldo moet hebben.

24 juni 2022 om 14:34

Als een speler niet meer voor je club wilt spelen, de groeten!

Zou een zegen zijn voor Ten Hag, als Ronaldo weg gaat. Dan hoeft hij de onvermijdelijke beslissing iig niet te maken.

24 juni 2022 om 09:56

En wie gaat er dan in de spits staan? Met het tranfserbudget van ETH gaat hij echt niet 1/2/3 met een goed alternatief komen, er van uit gaande dat hij sowieso het middenveld en verdediging al moet versterken.

24 juni 2022 om 09:56

Ik snap niet waarom mensen zo snel afscheid van Ronaldo willen nemen. Ik zag juist de laatste jaren dat spelers niet de echte wil hadden om te winnen. Mourinho zag dat ook en gaf bijv ook aan dat Pogba weg moest, Martial etc. Van Ronaldo weet je iig dat er een dosis winnaarsmentaliteit bijkomt. Volgens mij heb je dat dit seizoen nog nodig om iig CL voetbal te behalen. Daardoor ben je volgend seizoen interessanter voor spelers om naar Man United te gaan.

24 juni 2022 om 10:08

Jaman echt een zege, dan beschikt hij al helemaal over geen doelpunten.

24 juni 2022 om 11:47

Zegen voor rivaliserende clubs.. Ronaldo was de enige reden dat United nog een beetje meedraaide rond de top 4 vorig seizoen.. kijk bijvoorbeeld die wedstrijd tegen Arsenal waar hij scoort, 2 goals werden afgekeurd, paar keer een geweldige assist gaf die z’n teamgenoten niet af maken en Bruno die een penalty mist. Ronaldo schiet er bij Bayern sowieso 40 in.

Het was natuurlijk eigenlijk ook al geen huwelijk wat gelukkig had kunnen eindigen. Ronaldo speelt eigenlijk maar vanwege 1 reden nu bij United en dat is omdat als United zich er niet tussen geworpen had hij nu bij Manchester City gespeeld zou hebben.

We kunnen denk ik wel zeggen dat Ronaldo zich vorig seizoen van zijn beste kant heeft laten zien, maar de offers die United heeft moeten brengen om Ronaldo te laten schitteren zijn idioot groot geweest. Het hele team heeft in dienst van de beste man gespeeld en daar plukken ze nu de vruchten van: Europa League. Ik zou niet weten waar hij heen moet gaan als hij echt wil vertrekken. De clubs die hem kunnen betalen zullen huiverig zijn en hij zal met oog op het WK niet naar Amerika of Qatar willen lijkt me. Italiã« is geen optie, ik zie in Duitsland ook niemand happen en in Spanje zullen de clubs die hem kunnen betalen geen interesse hebben. United en Ronaldo zullen denk ik tot elkaar veroordeeld zijn en blijven, hoe ongelukkig ze ook zijn met elkaar.

Eigenlijk heeft Manchester City dit perfect gedaan. Vorig jaar in de zomer leek United een redelijk succesvolle transferperiode gehad te hebben, dat vonden in ieder geval de clowns in de media (die toevallig allemaal voor United gespeeld hebben en voor de tv werken omdat ze stuk voor stuk als manager falen op elk denkbaar niveau) en de fans. Dat gebral dat ze wel weer even kampioen zouden worden was in ieder geval het luidst wat het in 5 jaar tijd geweest is. Manchester City doet of het geã¯nteresseerd is in Ronaldo, wetende dat United dit niet over hun kant kan laten gaan en stapt uiteindelijk galant aan de kant zodat 'mister Champions League' het team van de buren kan ontregelen.. Zo is het natuurlijk niet gegaan, maar ik ben nu op de helft van alle James Bond films op Prime en dan denk je al snel dat in elke schaduw een kale man kwaadaardig lachend in zijn handen zit te wrijven terwijl zijn meesterplan zich ontvouwt.

24 juni 2022 om 07:54

United gaat gewoon europa league spelen maat

24 juni 2022 om 07:57

Klopt, heb het al aangepast. Het ging mij om het punt dat het geen Champions League is waar ze bij United vinden dat ze thuis horen.

24 juni 2022 om 08:41

In dienst van Ronaldo spelen? Die man kreeg gewoon 5 wedstrijden achter elkaar geen enkele goeie bal. Bij ManU speelt iedereen voor zichzelf enkel Sancho en Elanga hebben het zo beetje geprobeerd en als je het van dat soort spelers moet krijgen dan weetje dat het slecht gaat. Sancho is nog een goede speler normaal gezien maar dat heb ik amper gezien dit seizoen, zal wel de Bundesliga tax zijn. Spelers als Greenwood, Rashford, Bruno en Pogba in minder mate zijn shoot-first players ipv passen. Als je backs dan ook nog eens geen voorzetten kunnen geven dan lukt het niet. Er werd amper gecreëerd voor de beste man, dus moest hij maar van afstand schieten (wat opvallend genoeg nog paar keer lukte) en het hebben van afdankertjes/intikkers. Vind het grappig hoe mensen altijd naar Ronaldo wijzen maar Manchester United heeft dit seizoen geen 1 PL wedstrijd gewonnen ZONDER CR7, als hij er niet was zouden ze zeker weten geen Europees voetbal hebben behaald maar misschien een plek in het rechterrijtje.

24 juni 2022 om 09:01

Uhm... misschien komt dat omdat meneer ook altijd naar zichzelf wijst.

Als een medespeler 6 man voorbij gaat en hem een intikken geeft, rent hij hard de andere kant op en staat naar zichzelf te wijzen.
Dan weet je dat je ook de eerste bent die kritiek krijgt

24 juni 2022 om 09:07

Als je in dienst van een ander speelt kun je natuurlijk ook nog wel eens zelf voor een kans gaan. Ook kan het gebeuren als je in een heel elftal in dienst van 1 speler laat spelen dat er geen bruikbare ballen komen. Ronaldo kwam een elftal binnen lopen wat relatief lekker liep, zijn wedstrijdjes won en een goede manager en een flinke transferperiode verwijderd was van eventueel weer richting een titel denken.

Natuurlijk heeft het verval van United dit seizoen ook te maken met de incompetentie van Solksjaer, van de trainingen tot de 'jippie jee, wij zijn United dus wij hoeven niet aan tactiek te doen. De tegenstander zijn zo star struck door onze verschijning dat ze ons wel laten scoren' waanideeën die er bij die club ingeslopen zijn. Het heeft ook te maken met de complete desinteresse die Rangnick leek te hebben om United beter te laten spelen, zijn blik was alleen maar gericht op het einde van het seizoen. Maar een niet onbelangrijk deel was dat Bruno Fernandes niet meer aan voetballen toe kwam omdat die andere Portugees er liep, voor een niet onbelangrijk deel kwam het omdat er wel degelijk spelers waren die liever een bal de 16 in joegen in de hoop dat Ronaldo er tegenaan liep dan dat ze voor hun eigen kans gingen. Uiteindelijk is het ook een stukje kwaliteit en ook mentaliteit natuurlijk. Ik blijf het lachwekkend vinden dat Luke Shaw nog steeds bij Manchester United in de basis staat en daar compleet onomstreden is. Ze denken daar nog steeds dat Wan-Bissaka een goede speler is..

24 juni 2022 om 13:34

Ik heb echt niemand ook maar horen vermoeden of zelfs hopen dat united weer even kampioen zou worden.

Met pijn in mijn hart moet ik.zeggen dat Man. United nooit meer wat zal worden. Het uitblijven van top aankopen, en de coach die ze hebben aa gesteld zegt genoeg.

24 juni 2022 om 07:44

Altijd fijn, dit soort supporters! Kop op man.

24 juni 2022 om 07:53

Stel je niet zo aan er zullen altijd wat mindere jaren tussen zitten. Kijk naar Liverpool die is ook in ene een weg in geslagen richting succes. Er kan soms best wat jaren overheen gaan en het is alles behalve leuk maar om te concluderen dat het nooit meer wat zal worden, helemaal met de waarde van de club en het budget dat ze toch weer elk seizoen hebben vind ik toch wat ver gaan.

24 juni 2022 om 07:58

Dat slaat nergens op wat je zegt.geef ten hag eens een kans heeft het gewoon prima gedaan bij Ajax al moet ik zeggen dat jij en ik ook kampioen worden als we daar de coach waren.maar wat meer respect mag wel en dat komt uit de mond van een Feyenoord supporter.dat er geld uitgeven moet worden is duidelijk en die 140m die rond gaat is zeker niet genoeg.en ik denk ook dat United zonder Ronaldo beter af is maar welke spits dan?mijn club uit Liverpool heeft snel gehandeld en die Portugees gepakt die hadden hun moeten halen.

24 juni 2022 om 08:25

De transfermarkt is nog niet geopend, dus je doet een beetje dramatisch. Daarnaast zijn ze dus bezig met aantrekken van De Jong en Anthony, en Frenkie mag je zeker zien als top transfer. Daarnaast ga ik er vanuit dat Ten Hag zelf eerst zijn spelers wilt beoordelen voordat er nog meer wordt aangekocht, iets waar United zich wel vaker aan brand.

24 juni 2022 om 08:55

De transfermarkt is allang open?

24 juni 2022 om 09:46

Je hebt gelijk! Ik heb het even opgezocht en in Engeland gaat de transfermarkt open op 10 juni, maar de rest van het continent gaat pas op 1 juli van start. Dus technisch gezien, als United zicht focust op spelers buiten Engeland (zoals De Jong en Antony), dan gaat de markt pas over een week open.

24 juni 2022 om 09:53

Transfermarkt in onder andere Frankrijk en Nederland zijn ook al vanaf 9 juni open. Spanje is inderdaad wel vanaf Juli pas open maar volgens mij kunnen er dan wel al aankopen gedaan worden alleen niet verkopen aan Spaanse clubs toch?

24 juni 2022 om 09:57

"the 2022 summer window opened for Premier League clubs on June 10 and closes at 11pm on September 1. It opens on the continent on July 1, so several deals — including Haaland’s switch — will be ratified by FIFA on that date."

Dit is wat ik lees. Dus internationale transfers kunnen schijnbaar pas afgerond worden op 1 juli.

24 juni 2022 om 08:51

Ik denk dat ze met drie / vier gerichte aankopen weer zullen aanhaken. Of ze direct kampioen gaan worden weet ik ook niet maar top vier moet lukken. Je ziet het toch vaak bij top clubs dat het een paar jaar minder is. United heeft buitengewoon gepresteerd onder Ferguson. Liverpool is toch ook echt een paar jaar niks geweest in de PL. Arsenal idem. Beetje wisselen daar in de top maar uiteindelijk komt United weer boven drijven.

24 juni 2022 om 08:58

Er is nog voldoende tijd, maar ergens heb ik ook wel het idee dat dit ook echt mis kan gaan. City haalt Haaland en Liverpool Nunez. City maakte 99 goals afgelopen seizoen en Liverpool 94. United wil dan gaan voor Antony, op deze manier haak je natuurlijk nooit aan.

24 juni 2022 om 09:16

Je bedoelt die coach die met een relatief onbekend gezelschap 2 jaar kampioen is geworden en in die jaren een fantastisch CL gespeeld heeft. Die coach?

Ach ja, waar wilt hij heen? Na Juve en Man Utd zijn de clubs wel een beetje op die hem belachelijk veel geld willen betalen voor prestaties die ze ook van een Lukaku kunnen krijgen. Als je je goals afgelopen seizoen met name hebt moeten maken tegen de Burnleys en Aston Villa's van de wereld en in de toppers amper hebt bijgedragen waardoor je nog nét EL voetbal binnensleept op het einde. Heb je mijn inziens weinig recht van klagen. Schiet er zelf eens wat ballen in tegen een Liverpool of City, misschien win je dan wat...

24 juni 2022 om 07:52

Misschien kan Bayern een balletje opgooien. Ronaldo naast Lewandowski. Moet Ronaldo wel genoegen nemen met minder salaris, maar geeft hem wel de mogelijkheid om zijn record in de CL nog wat verder aan te scherpen.

24 juni 2022 om 08:01

Of als vervanger van Lewandowski, kan hij naar Barcelona

Wat er van het verhaal waar is weet alleen Ronaldo natuurlijk.
Maar het is een feit dat United tot nu toe weinig daadkracht heeft laten zien op de transfermarkt.
Liverpool en City zijn al klaar met zaken doen.

Ik geloof er niks van en als het wel waar is moet je hem gewoon laten gaan, niemand is groter dan de club.

En bij Bayern denk hij wel dat het team om hem draait? Haha.

Wie was nog meer aan het wachten op dit bericht? Vind het altijd zo voorspelbaar dat dit gezegd zou worden door de media

24 juni 2022 om 08:06

Haha ieder zomer wordt Ronaldo als de boeman weggezet inderdaad.

Ik zou het wel tof vinden als hij daadwerkelijk naar Bayern gaat. Kan hij het Duitse kampioenschap ook bijschrijven.

Als Lewandowski daadwerkelijk vertrekt zou ik als Bayern Ronaldo ophalen.

Hij wil champions league spelen, dit Manutd krijgt het nog lastig genoeg om komend seizoen in de top 4 te eindigen. Dan rest de vraag, waar kan hij heen?

24 juni 2022 om 08:13

Als wisselgeld voor Antony mag hij prima naar Ajax hoor😆 Gezien ze niet meer dan 50 miljoen willen betalen zou een Ronaldo erbij vast wel volstaan. Moeten we alleen een fondsje beginnen voor z'n exorbitante salaris.

24 juni 2022 om 10:43

@myvision; hahaha goed plan! Huntelaar zal hem nog wel kennen uit tijd in Madrid. Ik zeg doen, Huntelaar!

24 juni 2022 om 12:03

@myvision
Allemaal leuk lief en aardig hoor. Maar wel eerst een jaartje wennen in Jong-Ajax.

Hij moet blijven en laten zien waarom die een hele grote meneer is. Blijkbaar niet meer dus, als het hem niet aanstaat gaat die zeuren, je verwacht een betere instelling van iemand met zijn status. Aan de andere kant zijn er genoeg spelers die zowat het zelfde rendement als Ronaldo kunnen hebben, dus het is voor eth een kopzorg minder. United heeft nog helemaal niks op de transfermarkt laten zien terwijl ze daar genoeg tijd voor hadden. Het was dan wel leuk geweest als lewandowski en Ronaldo geruild hadden van werkgevers, maarja lewandowski wilt niet naar rainy Engeland.

Ronaldo + 40 miljoen en ze mogen Antony hebben. Zou legendarisch zijn😅

Mocht het waar zijn dag Ronaldo wilt vertrekken omdat er top aankopen uitblijven EN omdat Ten Hag meer vanuit het collectief wilt voetballen dan het spel op hem te focussen, dan is het beter als hij vertrekt voor United.

Het lijkt mij een enorm anker aan Ten Hag’s been als hij heel zijn speelstijl moet aanpassen aan Ronaldo omdat hij geen werk wilt verrichten. Daarnaast vind ik het ook wat voorbarig om nu al te beginnen over het uitblijven van top transfers. Officieel is de transfermarkt nog niet eens geopend. Daarnaast zal er aardig wat onderhandeld moeten worden om Ajax en Barcelona te overtuigen van het verkopen van een paar van hun betere spelers.

Dus mocht Ronaldo echt geen werk willen verrichten en moet Ten Hag heel zijn tactiek op hem aanpassen, dan zou ik lekker afscheid nemen. Ik zie hem dan bij Bayern nog wel genoeg scoren.

Cr7 hoort in de champions league te spelen. Als hij naar bayern München zou gaan zou dat een gouden combinatie kunnen worden.

Ronaldo moet ook gewoon in de Champions League spelen. Waarom gaat hij niet afbouwen in Portugal, voor het geld hoeft hij het toch al lang niet meer te doen. Overigens zou een vertrek van Ronaldo de best mogelijke oplossing zijn voor Ten Hag dus een win-win als Ronaldo graag weg wil.

Ik begrijp Ronaldo enigzins wel, ik zie United ook niet zomaar weer meedoen om de titel. Plek 3/4 is het hoogst haalbare, maar dan moeten er echt wel wat goede aankopen bij komen. Verder is Ronaldo in het veld niet iemand die in het belang van het team denkt, dus hij past vermoedelijk niet bij de nieuwe speelstijl van United. Ben dan wel benieuwd of er echt een vervanger voor Ronaldo komt voorin.

Zou prima zijn voor Man Utd, schoonmaken die ploeg! Pogba is al weg, ik denk dat er wel meer "ratten" in dat team zitten/zaten. Helse klus voor 10 Hag, maar heb er vertrouwen in. Genoeg goeie spelers lopen er nog steeds rond. Kijk er naar uit!

Normaal gesproken zeggen we dat niemand groter is dan de club, maar in het geval van Ronaldo gaat dat niet op. Ronaldo IS groter dan welke club dan ook op deze wereld. Het is de allergrootste, allerbeste voetballer die ooit op deze aardbol heeft rondgelopen. Topscorer in de CL, zijn interland en clubdoelpunten… de absolute GOAT!

United moet proberen om Ronaldo tenminste voor 1 seizoen bij de club te houden, anders ben ik bang dat het een dramatisch seizoen wordt. Vindt nu maar eens een spits die er 15 tot 20 inschiet in de PL, de spitsen die dit kunnen zijn niet haalbaar (nunez, Haaland, Mbappe, Lewandowski, Benzema, Vlahovic, Nlkunku). Daarnaast zal een goede spits zeker tegen de 100 miljoen kosten en met 140 miljoen transferbudget en geen fatsoenlijke linksback en middenvelders moet de focus daarop.

Als je kijkt naar de spelers waar United mee bezig is begrijp ik dit helemaal. De concurrentie haalt toppers en dan komt United met Antony aan. Zo ga je niet meedoen om de titel.

Tja, ik kan me geen transferperiode herinneren waarin media niet riepen dat Ronaldo een transfer zou gaan maken. Ik snap overigens wel dat ie om prijzen wil spelen, maar welke klop die favoriet is voor de CL gaat hem halen op deze leeftijd en voor zijn salaris? Ik denk niemand. Of die kerel in Parijs moet denken, ik wil graag Messi en Ronaldo samen laten spelen omdat het er op papier tof uitziet oid.

24 juni 2022 om 10:02

Dat laatste zou wel geniaal zijn toch? Zou er eindelijk een reden zijn waarom PSG van toegevoegde waarde is op de voetbalwereld.

24 juni 2022 om 10:03

Haha ja en dan ook nog Mbappe en Neymar erbij.

Sorry hoor, maar de mensen die zeggen dat United zo gepresteerd heeft vanwege Ronaldo snappen er maar vrij weinig van imo. Zonder Ronaldo geen wedstrijd gewonnen in de premier league. Vorig seizoen een stuk beter gepresteerd, maar ook veel minder weerstand (zie bijv, Chelsea, Liverpool Arsenal hadden problemen zoals blessures etc). Het leek dit seizoen wel alsof het hele team uit vorm was. Maguire heeft ze ontzettend veel punten gekost, de backs presteerden niet, er werd niet voor elkaar gelopen, en wat eigenlijk vooral opviel: Geen tactiek, speelwijze of visie waarop ze voortborduurde en zichzelf in konden ontwikkelen. Ik vind dat Ronaldo met de minimale toevoer die hij kreeg een erg goed seizoen gedraaid heeft. Ik denk dan ook dat hij bij een Bayern de 40 a 50 goals kan aantikken. Dominant voetbal waar veel kansen gecreëerd worden.

24 juni 2022 om 10:24

Haha wat een nutteloos feitje dat er zonder Ronaldo geen wedstrijd is gewonnen in de Pl.
Hij heeft 5 wedstrijden gemist en die zijn inderdaad niet gewonnen, maar 2 wedstrijden daarvan waren tegen Liverpool en City en die zouden ze ook met Ronaldo verloren hebben, een andere de uitwedstrijd tegen Aston Villa (waar ze de thuiswedstrijd MET Ronaldo ook gewoon verloren), een thuiswedstrijd tegen Leicester (waar ze de uitwedstrijd MET Ronaldo ook gewoon verloren). Dan blijft alleen de wedstrijd tegen Aston Villa over.
Ronaldo had het dit jaar ook gewoon niet, 30 wedstrijden en in 18 wedstrijden niet gescoord. Zou die in al die 18 wedstrijden geen goede aanvoer hebben gehad, of was hij misschien zelf ook gewoon niet sterk dit seizoen? Alle respect voor zijn carrière, maar hij gaat nergens meer de 40 goals aantikken.

Doen! Cristiano Ronaldo is een klasbak, maar het afgelopen seizoen heeft wel bewezen dat het gewoon niet optimaal meer werkt om het team om hem te laten draaien.

Het vertrek van CR7 brengt meer balans en verrassing terug in het spel, waardoor Bruno Fernandes en Rashford weer kunnen schitteren zoals zij dat in het seizoen voor afgelopen seizoen gedaan hebben.

Haha wat hebben hollanders toch een haat naar Ronaldo altijd, bijna triest. Is nogsteeds gewoon met afstand de beste spits van de pl, heeft alleen een belabberd slecht team om hem heen staan.

24 juni 2022 om 12:09

Een belabberd slecht team dat het seizoen ervoor in grote lijnen hetzelfde was, maar die toen nog tweede werd met 16 punten meer en een doelsaldo van +29.

Het heeft niks met haat te maken, maar met de realiteit dat Cristiano Ronaldo en dit Manchester United gewoon geen optimale match zijn. Cristiano Ronaldo kan beter verkassen naar een club waar het team wel/meer in dienst van de spits speelt, en waarbij het getolereerd wordt dat hij weinig tot geen verdedigend werk hoeft te verrichten.

24 juni 2022 om 12:40

Toen club als liverpool het ook enorm lieten liggen, united wist zelf ook niet wat het op die 2e plaats deed. Ronaldo heeft united dit jaar behoed voor degradatie en er nog iets van gemaakt. Ronaldo is een spits, geen centrale middenvelder. Het zal wel meevallen met die negatieve invloed.

Ronaldo op 9. Ziyech of Antony ernaast en hij scoort er 30. Hij is topfit, hij is cr7. Zijn we vergeten hoe goed hij is?

Ronaldo is een geweldenaar. Kop houden en luisteren naar hem

Manchester United doet er goed aan om hem nog een jaartje te houden. Hij brengt een grote dosis winnaarsmentaliteit mee en hij heeft zijn waarde bewezen. Erik Ten Hag kan wel enkele van dat soort mannetjes gebruiken. Alhoewel dat ik hem graag een transfer naar Bayern Munchen zie maken indien Lewandowski vertrekt. De Bundesliga zal er beter van worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

3911 fans
Aanvaller, 37 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 30 18 8 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
Laatste voetbalnieuws

Sensatie in de maak? Zaakwaarnemer Ronaldo dineert met Laporta

Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo, en Barcelona-voorzitter Joan Laporta hebben maandagavond met elkaar gedineerd. De Portugese spelersmakelaar beschikt over een indrukwekkende klantenportefeuille en AS weet dat spelers als Rúben...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Vitesse wil Kjell Scherpen tijdelijk overnemen van Brighton & Hove Albion. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren