Vrijdag, 28 Januari 2022

Tottenham identificeert opvolger voor Hugo Lloris

Delano Burgzorg is hard op weg naar de Bundesliga. De buitenspeler van Heracles Almelo geniet serieuze interesse van 1. FSV Mainz 05, dat in hem de gewenste aanvallende versterking ziet. (RTV Oost)
De transfer van Diego Costa naar Salernitana is ver weg. De Braziliaan leek lange tijd op weg naar de hekkensluiter van de Serie A, maar van een akkoord is nog lang geen sprake. (Fabrizio Romano)
/
Alexander Nübel moet bij Tottenham Hotspur de opvolger worden van Hugo Lloris. De doelman van AS Monaco, die tot 2023 wordt gehuurd van Bayern München, zou komende zomer vroegtijdig de stap naar Noord-Londen moeten maken. (GOAL)
AS Monaco heeft op zijn beurt een oog laten vallen op Takumi Minamino. De Japanner, die ook wordt gevolgd door Leeds United, is bij Liverpool niet verzekerd van een basisplek. (Sky Sports)
Liverpool hoopt nog deze transferperiode een akkoord te sluiten met Fulham omtrent Fabio Carvalho. De middenvelder, die ook werd begeerd door Southampton, loopt komende zomer uit zijn contract. (90min)
Andy Carroll staat op het punt om de overstap te maken naar West Bromwich Albion. De spits ondergaat vrijdag zijn medische keuring nadat zijn contract bij Reading deze winter ten einde liep.  (Daily Telegraph)Poll

Is Alexander Nübel de aangewezen man om Hugo Lloris op te volgen?


26 reacties (laatste reactie door samcro)

Ik vraag mezelf wel eens af, de mensen die bij voetbalzone de stukken krijgen hebben volgens mij in veel gevallen 0,0 affiniteit met voetbal, want hoe kan je in godsnaam een WEST HAM United logo plaatsen bij een stuk dat gaat over reading en West Bromwich Albion, 1: het lijkt niet eens op elkaar en 2: als je een beetje voetbalverstand hebt zou je weten dat Carroll op dit punt nooit naar west ham zou gaan (kwa niveau).

28 januari 2022 om 11:23

VZ is sws aan het afglijden... We gaan de laatste paar dagen van de transferwindow in en het enige dat ze belangrijk schijnen te vinden is het omhoog plaatsen van artikelen waar je niet eens op mag reageren. Ik heb dat artikel over die vrouwelijke scheids bijvoorbeeld al tig keer zien staan.

Er zijn daarnaast enorm veel geruchten die een stuk interessanter zijn dan wat er nu allemaal geplaatst wordt. De redactie zorgt niet voor extra verkeer en dat is juist vz's brood. 1 blik op de tijdlijn van Twitter en je hebt zo al 10 artikelen waar mensen non-stop op zouden reageren.

28 januari 2022 om 11:31

Het blijft niet alleen daarbij, de Graafschap bijvoorbeeld heeft een nieuwe spits aangetrokken. Sam Hendriks komt terug op huurbasis met optie voor nog een jaar. Nou wil ik nog wel begrijpen dat een heel artikel over Hendriks die terugkeert bij de Graafschap niet interessant genoeg is voor de meeste mensen om een heel artikel aan te wijden, maar eerder had je nog wel een overzicht van alle transfer, die telkens geüpdatet werd, van de Keuken Kampioendivisie. Zelfs een beetje aandacht voor het 2e niveau is te veel moeite voor Voetbalzone. Lijkt mij sowieso relevanter dan die vrouwelijke scheidsrechter. Ik heb al meer leden zien klagen dat ze telkens dat bericht pushen. Naar mijn idee is het toch wijsheid een beetje te luisteren en oog te hebben voor de signalen van je leden. Zij zijn immers degene die Voetbalzone groot hebben gemaakt en zorgen voor de inkomsten.

28 januari 2022 om 11:44

@Samcro.

En ze missen ook gewoon transfers. Chambers is bijvoorbeeld door Arsenal verkocht aan Aston Villa, maar ik zie daar nergens een artikel van? Idem voor spelers van andere clubs zoals Lunny ook terecht aangeeft.

@VZ. Zeker in een transferperiode is dit toch gewoon belangrijk nieuws om te vermelden?

28 januari 2022 om 11:47

@Lunny Had dat nog niet eens mee gekregen, Sammetje weer terug op de Vijverberg, natuurlijk beter dan niks maar of hij ze er wel in gaat knallen betwijfel ik...

Verder wel met jullie eens. De KKD lijkt echt 0,0 aandacht te krijgen de afgelopen tijd wanneer het om transfers gaat, toch best jammer. Er zijn best veel leden wie geinteresseerd zijn in de KKD.

28 januari 2022 om 11:52

Samcro / Lunny

Door jullie ben ik de filmpjes gaan opzoeken. Its on you

28 januari 2022 om 12:17

@lunny van de kleine eredivisieclubskomen er ook nauwelijks artikelen. Zo had ik graag wel een artikel willen zien dat joosten van groningen naar cambuur is en dat terence kongolo bijna rond is om verhuurd te worden aan groningen.

28 januari 2022 om 12:31

@Kieftenbeld Het klinkt voor jou en ook veel anderen vooral alsof jullie gewoon erkenning willen voor jullie clubjes, want jullie kennen het nieuws over de clubs toch al.

28 januari 2022 om 12:34

@Samcro, dat artikel van die vrouwelijke scheids is bijna 300000 keer bekekenen dan vragen mensen zich af waarom er niet artikelen worden geplaatst over de Graafschap die een nieuwe roulatiespeler haalt. Het niveau op VZ daalt wel maar het is nooit echt goed geweest hoor. Wat me wel opvalt zijn inderdaad de slordigheidjes- flinke taalfouten of missers in de artikelen, verkeerde logo's, soms dan staat de halve pagina nog dikgedrukt omdat ze de haakjes niet hebben gesloten in de code...

28 januari 2022 om 13:08

Bongiorno, dat geeft imo aan dat er bijna 300k geile pubers op deze site zitten die een schermafdruk van die foto van die chick gemaakt hebben, in hebben gezoomd op haar kwarktassen en vervolgens even de wc ingedoken zijn.

Je maakt mij daarnaast niet wijs dat die 300k allemaal verschillende personen zijn geweest die ontzettend betrokken zijn geweest bij wat die dame allemaal heeft moeten doorstaan.

Maar goed, de essentie van de boodschap is dat artikelen zovaak gerecycled worden dat het begint te irriteren, helemaal als op dit Forum de reageeroptie uitgezet wordt. Er zijn veel meer artikelen te maken waar mensen wel over van mening kunnen wisselen en die ook daadwerkelijk interessanter zijn.

28 januari 2022 om 14:02

@bongiorno dit zijn natuurlijk voorbeelden van mijn club, maar ik denk dat fans van kleinere nederlandse clubs er net zo over denken. Daarnaast is de naam van dit platform voetbalzone en niet voetbalnieuwsvantopclubszone

28 januari 2022 om 14:07

@Bongiorno, als ik mij niet vergist is Aguerooo ook Graafschap fan, dus het is hem ontgaan vooralsnog. Ik zag het toevalig net voordat ik mijn 1e reactie plaatste. Maar zoals je ziet zijn er velen met mij eens. Ik vind het ook leuk om transfers van andere Nederlandse clubs te volgen. Ik was altijd gecharmeerd van Kongolo en vind het leuk dat hij op het punt staat weer terug naar Nederland te komen. Hoe dan ook, zijn dat relevante zaken voor een Nederlandse voetbalsite.

28 januari 2022 om 15:05

@bongiorno.

Dat werkt natuurlijk ook hand in hand he, als VZ dat artikel 2 dagen bovenaan de pagina houdt.. Daar hebben ze dus direct invloed op die hoeveelheid keren bekeken.

En als je een voetbalsite claimt te zijn, dan dien je dat soort transfers ook gewoon te vermelden. Maar buiten de ''kleine clubjes'', ze missen ook gewoon nieuws over de grotere clubs. Zoals ik al zei, transfers van Chambers van Arsenal naar Aston Villa. Kan voor jou wel oninteressant zijn, maar het betreffen 2 grote PL clubs waarbij van met name Arsenal een flinke fanbase hier op VZ is. Zulk nieuws missen ze dus ook.

28 januari 2022 om 15:39

@Samcro en anderen;

Ik vind dit ook niet leuk, en het is natuurlijk allemaal best banaal mbt artikelen over sociale media-activiteit en schaamteloze clickbait, bijvoorbeeld door die scheidsrechter in haar bikini te plaatsen bij een artikel over wraakporno die van haar is gemaakt (echt smakeloos van voetbalzone) maar dit is een gratis platform en ze leven van advertenties en hoe meer clicks, hoe meer advertentiegeld. Het is een kwestie van de boel in de lucht kunnen houden. Dat er dan een keer geen artikel komt over het aantrekken van een wisselspeler voor de Graafschap, met alle respect, is dan niet hun incentive.

28 januari 2022 om 15:42

Bongiorno, maar ze kunnen wel veel meer verkeer genereren door relevante artikelen te plaatsen. Al zijn het alleen maar geruchten die nooit uitkomen, het genereert veel meer verkeer als mensen daarop reageren en anderen daar weer op etc.

28 januari 2022 om 16:20

Ik snap wat je bedoelt, maar zoals ik al zei kun je de transfers van alle Keuken Kampioendivisie clubs bundelen zoals ze eerder deden. Is zelfs nog minder werk als je het een beetje bijhoudt. Anderzijds, hoe meer artikelen hoe meer clicks je kunt creëren.

Fabio Carvalho. Al voldoende goede verhalen over gehoord. Iemand die meer over hem weet? Hem vaker heeft zien spelen?

Nu vindt ik Lloris geen absolute wereldkeeper, maar om nu van Lloris naar Nübel te gaan, met alle respect. Dat lijkt mij wel een erge downgrade, niet? Verder werd Nübel toch als de ''natuurlijke opvolger'' van Neuer gezien?

Minamino & AS Monaco lijkt mij een goede match. Is meer zijn niveau, in mijn ogen. Deed het echt leuk bij Salzburg, maar komt bij Liverpool wel echt te kort voor de basis. Is een ideale 14e man, maar niet meer dan dat (voor Liverpool). Snap dus best dat hij dat niet zijn gehele carrière wilt zijn.

PS: @voetbalzone, waarom is er geen nieuws over een Calum Chambers, die na 7 jaar Arsenal verruild voor Aston Villa (helaas!)

28 januari 2022 om 12:11

Typisch Arsenal ook weer he. Hebben al dunne selectie en vervolgens doen ze Chambers weg die op 3 posities uit de voeten kan. Een spits en middenvelder wordt weer niks maar ze gaan wel weer een keeper halen. Echt weer slecht gehandeld na mijn mening.

28 januari 2022 om 12:15

Als het zo blijft is het echt een kansloze missie om top 4 te halen, zal je zien dat Leno ook nog weg gaat voor maandag nu Matt erbij gekomen is.

Ik snap oprecht niet dat je zoveel spelers (voor praktisch niets) laat gaan en niemand terug haalt. Er zal toch nog wel iets bij komen????

28 januari 2022 om 12:50

Het blijft inderdaad weer verdacht stil rond Arsenal... ik zou bijna willen schrijven 'zoals verwacht'. Het wijst op weinig goeds dat er nog niemand bijgekomen en het is ondertussen al 28 januari!

Ik verwacht geen grote aankoop meer, enkel een paniekaankoop zoals Raul De Tomas of dat soort niveau van spelers (die dan weer een 4 jarig contract krijgen aan 100k/week, zodat ze onmiddelijk onverkoopbaar worden)

Zucht, wat is het weer frustrerend bij Arsenal als je ziet hoe makkelijk andere ploegen handelen.

28 januari 2022 om 13:04

Er zijn nog wel wat geruchten, maar holy hell wat is het weer laat in de window zeg... Het was 1 grote clear out, waar ik best achter sta mits er betere spelers voor terug komen.

28 januari 2022 om 14:10

Nouja, typisch Arsenal wel. Ik heb gelezen dat Chambers transfervrij is vertrokken? Althans, dat las ik. Dat is het enige wat ik niet snap.

Je had nu nog aan hem kunnen verdienen, al zou het niet veel zijn, want hij was bijna transfervrij. Maar goed. Dan had ik hem liever nog ene half jaar gehouden. Bij hoge nood kan je hem dan gebruiken.

Nu heb je eigenlijk alleen nog maar Tomiyasu & Cedric als RB, RCV heb je White & Holding, LCV heb je alleen Gabriel (want Mari is ook verhuurd) en links heb je Tierney & Tavares.

Ik had Chambers het liefst verlengd, mara snap best dat hij op deze leeftijd meer minuten wilt gaan maken en neit alleen wilt banken. Al speelde hij onder Arteta, voor Tomiyasu, ook regelmatig als RB gewoon prima (alleen was hij daar iets te ''cv'' voor, gezien zijn motoriek).

Persoonlijk had ik het liefst Kolasinac, Mari, Cedric & Holding nu verkocht. Chambers verlengd en vervolgens volgend jaar Saliba, AMN & Mavropanos terug gehaald.

Dan had je met White - Gabriel een vast duo. Saliba - Mavropanos een jong duo erachter en dan met Chambers een goede RCV die ook CVM en RB kan spelen. En AMN ook een CVM die als RB / RWB kan spelen.

28 januari 2022 om 14:12

Snap overigens ook niet waarom Chambers naar Villa gaat.
Die hebben met Konsa - Mings al een vast centraal (engels) duo, die goed op elkaar ingespeeld zijn en gewoon oerdegelijk zjin voor het niveau van Villa. Waarbij ik Konsa, normaliter, ook nog eens de betere vind in mijn ogen.
Daarnaast hebben ze ook nog die Hause op de bank. Die kan ook prima als CV spelen.

Cash is een RB en is echt wel als RB beter dan Chambers. Als CVM heeft hij een Douglas Luiz, Mcginn & Sanson bijvoorbeeld nog voor zich... Benieuwd waar/hoeveel hij gaat spelen.

28 januari 2022 om 15:02

@glennn.

Ik heb nergens gezien dat hij transfervrij weg gaat? Arsenal zelf meldt een undisclosed fee. Dat zou toch suggereren dat er wel enige vergoeding tegenover staat. Al zal die niet hoog zijn natuurlijk.

Dat Chambers verkocht is vind ik persoonlijk geen probleem. Zit er al jaren en is nooit goed genoeg geweest. Echter, dit zou ik alleen snappen als er nog spelers binnen komen.. En persoonlijk had ik eerder Holding verkocht, maar dat is mijn persoonlijke voorkeur. Chambers vind ik beter als CV dan Holding en is daarbij dan ook nog multifunctioneel. Dus als ''nuttige'' back-up zou ik hem eerder houden dan Holding maar goed.

Deze hele transferperiode snap ik niet vanuit onze kant.. Dat we deadwood opruimen is prima. Daar ben ik absoluut voor. Maar wij laten links- en rechts spelers gaan zonder adequate vervanging te halen, op een al zeer dunne squad.. Jij noemt bijvoorbeeld Cedric nog in jouw lijstje van de verdediging, maar die is op dit moment nog steeds geblesseerd en ligt er volgens mij nog wel een paar weken uit. Ook Tomiyasu was ook al licht geblesseerd..

Dit is gewoon ontzettend risicovol wat we doen... Als iedereen fit is, dan hebben we een degelijk tot goede basis 11. Alleen er hoeft maar 1 speler uit te vallen en dan zijn we feitelijk ''shit''. Alleen voor Ramsdale hebben we een adequate vervanger met Leno (mits hij blijft...). De rest van de posities hebben we uitermate zwak bezet.

Mavropanos wil ik ook wel weer eens zien inderdaad en Saliba moet gewoon echt de kans krijgen! Als we hem laten gaan zijn we echt extreem dom bezig... In mijn optiek kan hij het op dit moment White gewoon al moeilijk maken, dus dat hij überhaupt niet bij ons speelt nu is al erg dom. AMN moet je in mijn optiek gewoon verkopen. Levert nog wel wat op omdat hij Engels is en daarmee kun je geld genereren voor nieuwe spelers.

28 januari 2022 om 15:09

Glenn, hopelijk hebben we Chambers gratis aan Villa gegeven voor een korting op Luiz...

Als Burgzorg vertrekt bij Heracles is de aanval wel heel armoedig. Dan ben je met het "vertrek" van Vloet en Burgzorg je 2 meest creatieve spelers kwijt terwijl ze er al slecht voor staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Donderdag 19 mei
Manchester City ziet in Kalvin Phillips een geschikte opvolger van Fernandinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren