Valentijn Driessen: ‘Marc Overmars voert gesprek met Newcastle United’

Maandag, 25 oktober 2021 om 22:57Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:00

Marc Overmars voert binnenkort een oriënterend gesprek met Newcastle United, zo verzekert Valentijn Driessen. Zijn collega Mike Verweij van De Telegraaf meldde woensdag al dat de directeur voetbalzaken van Ajax in beeld is bij de Premier League-club om de leiding te krijgen over het aankoopbeleid.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou je Marc Overmars aanraden om van Ajax naar Newcastle United te gaan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

43 reacties (laatste reactie door rayvg)

Ja en Marc belde jou op om het te vertellen als eerste. Tjonge jonge kan iemand deze clown even muten ofzo. Voetbalzone is laatste tijd ook echt fan van Valentijn.

25 oktober 2021 om 23:04

Nou pas op hoor, krijg je de Driessen fanboys op je dak. Agh, roep dit al een tijdje. Het gaat nergens over maar ja helaas blijven 'we' er aandacht aan geven. En tsja Vz ziet de clicks en reacties erop die altijd hoog zijn, dan blijven ze nieuws van deze 🤡 brengen. Tsja.

25 oktober 2021 om 23:12

Heeft die man fanboys??

26 oktober 2021 om 00:01

Sinds hij bij vi zit wel

26 oktober 2021 om 00:07

Het beste klikken we geen een artikel meer aan waar ‘Valentijn Driessen’ in staat aangegeven, of plaatste we reacties dan kappen ze vanzelf wel.

26 oktober 2021 om 10:14

Driessen fanboys? In wat voor soort parallel universum leef jij met Driessen fanboys? We kunnen in Nederland onenigheden met elkaar hebben maar als we het ergens over eens zijn met z'n allen is het dat Valentijn de grootste lul van de hele wereld is.

26 oktober 2021 om 12:21
niemand behalve Johan Derksen en de telegraaf zelf zijn Driessen fanboys

Mochten marc en ten Hag gaan zou ik wel van de gelegenheid gebruik maken dat New Castle niet direct all in kan en de ''gratis'' kleine ruwe diamantjes bij ajax op halen als opvulling naast een paar goede aankopen, die weten ook wat ten Hag wil en zal helpen met het begin proces. Als we dan toch voetbalmanager aan het spelen zijn zou ik zo iets proberen te halen. Donny eventueel huren de rest moet niet heel duur zijn op bellingham en sterling na natuurlijk. Frenkie zou alleen nooit komen als je nog geen Cl speelt gok ik. Geen idee of er aan minimum aantal engelse spelers basis moet staan. op rechts eventueel dembele of Ziyech. Dan moet je toch wel europees halen?

Onana
Mazraoui
Koulibally
Martinez
nico
Bellingham
Donny
Frenkie
Maxi/Neres
Ben Yedder
Sterling
25 oktober 2021 om 23:14

Tja je hoeft geen fan te zijn, maar hij heeft ook wel eens gelijk. In dit geval lopen ze bij de Telegraaf gewoon achter de Engelse pers aan, de eerste kranten - sites hier geven al een paar dagen aan dat er gesprekken zijn tussen Newcastle en Overmars.
Zo lang het maar om nieuwtjes zoals dit gaat weet de Telegraaf vaak veel, het probleem is dat Driessen naast journalist ook analist gaat spelen en dat is hij natuurlijk niet.

25 oktober 2021 om 23:24

Zover ik weet was dat The Sun die zeiden dat ze Dutch sources hadden een dag na dat vorige vage onzin bericht van Valentijn en Verweij. Ze lullen elkaar maar een eind na en het zou me niets verbazen als de werkelijke bron van dit bericht gewoon weer Valentijn zijn duim is. Gelukkig is hij niet van hout want dan zou zijn neus ondertussen wel 100km lang zijn.

25 oktober 2021 om 23:27

@london Calling
Nou in 1 van die artikelen in de Engelse pers werd de Telegraaf als bron gebruikt, kortom dat zegt niet alles.

25 oktober 2021 om 23:41

@origineel en @eazy-e de kranten zullen elkaar ongetwijfeld napraten.
Ik weet niet wanneer de telegraaf dit is gaan roepen.
The Times (toch een iets ander niveau dan de Sun of de telegraaf) kwam er in iedergeval afgelopen donderdag al mee.
Zelfs als de Sun of de Telegraaf eerder waren lijkt het me dat ze dit zelf ook eerst nog een keer checken voordat ze het opschrijven.

25 oktober 2021 om 23:20

Overigens, zou Newcastle met nog 2 of 3 mensen in gesprek zijn volgens de meeste Englse media, en afhankelijk van de site is Overmars 2e of 3e keus. Wilcox, nu bij City, zou de top kandidaat zijn.

25 oktober 2021 om 23:51

Wat hij niet zegt is dat je, als een bedrijf interesse in jou heeft, maar jij niet perse interesse hebt, je nog altijd “in gesprek gaat”: even beleefd aanhoren en vriendelijk uitleggen waarom je, ondanks dat je heel vereerd bent, toch afslaat…
Doe je dat niet verbrand je een schip en je reputatie
Ik verwacht niet dat Overmars daadwerkelijk interesse heeft trouwens

26 oktober 2021 om 02:10

Je denkt toch niet echt dat hij een heel gesprek gaat inplannen puur om te gaan zeggen dat hij niet geïnteresseerd is. Dan verdoe je pas tijd. Overmars heeft ook gewoon een zaak waarnemer en die stuurt dan een hele nette mail. Of in een telefoon gesprek word dat duidelijk gemaakt. Als hij met hun in gesprek gaat is hij echt wel enigszins geïnteresseerd en wil hij graag hun plannen horen. Het zou natuurlijk een geweldige uitdaging voor hem kunnen zijn en zo'n kans krijg je niet zomaar elke 5 jaar.

26 oktober 2021 om 14:05

Wie heeft een factcheck van Driessen? Zou wel interessante informatie zijn om hem op aan te spreken, wanneer feitelijk blijkt dat hij voor 90% onzin uitkraamt

Op basis van welke feiten?

Valentijn en Mike drukken weer eens hun eigen mening door, terwijl de feiten weer achterwege gelaten worden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook bang dat Overmars weg gaat, maar niet op deze manier.

25 oktober 2021 om 23:32

Er zijn geen feiten. Op basis van zijn linkerduim.

"je hoort natuurlijk wel eens wat"

Dat verklaart een hoop. Valentijn hoort stemmetjes. Het valt me overigens tegen dat VZ die troep blijft plaatsen, wanneer een lid hier zijn mening zo slecht onderbouwt als Valentijn krijg je gewoon een punt in mindering..

25 oktober 2021 om 23:33

Zoals hij het ook zegt: ‘het gaat concreet worden dat er gesproken gaat worden’. Lees die zin 5x. Daar staat dus gewoon dat er nog helemaal niks gaande is.

26 oktober 2021 om 02:31

Het gaat concreet worden dat ik die zin 5 keer ga lezen, op korte termijn..

Gelukkig, begon al die geruchten bijna te geloven..

Geloof Driessen niet zo gauw maar zou het best wel een drama vinden als Overmars zou toe happen want heeft toch Ajax met zijn aankopen en oke ook mindere aankopen Ajax op de kaart gezet met vd Sar.
Hoop echt dat hij nog even blijft.

25 oktober 2021 om 23:25

Helemaal mee eens. Menno Geelen onze commercieel directeur mag ook wel genoemd worden. Heeft gigantische deals binnen gehaald voor de lange termijn, waardoor Ajax het geld uit commerciële inkomsten kon herinvesteren in de selectie en of verhogen van het salarisplafond. Zei Overmars laatst zelf ook dat dat een enorme positieve invloed had op het budget van de club. Momenteel hebben we echt een gouden 3-hoek. Hopelijk dat Van der Sar, Overmars en Geelen nog wat jaartjes aanblijven.

Er word wel heel negatief gedacht over Valentijn Driessen hier zie ik haha

25 oktober 2021 om 23:29

Er wordt misschien wel negatief gedacht over Driessen, maar dat is niet erg. Het grootste probleem van Driessen als journalist is dat niemand hem meer geloofd, of serieus neemt als hij iets verkondigd.

26 oktober 2021 om 09:11

Doet me denken aan het verhaaltje "the boy who cried Wolf"

Alleen al uit beleefdheid zou ik op gesprek gaan als Overmars zijnde. Dit zegt natuurlijk niks over zijn toekomst. Het is ook een vorm van netwerken, niks mis mee. En voor hetzelfde geld ziet hij het na zo'n gesprek ineens wel zitten, al hoop ik zelf van niet. Volgens mij heeft hij het prima naar z'n zin bij Ajax, doet geen gekke dingen (kan ook niet ivm de structuur) en heeft een prima salaris, wat door bonussen alsnog in de miljoenen loopt. Het lijkt me ook lastig voor iemand die juist best wel op de "centen" let, om ineens wel te gaan strooien met miljoenen.

25 oktober 2021 om 23:33

We hoeven ons financieel gezien denk ik geen zorgen te maken om Overmars, maar hij kan natuurlijk makkelijk wel een veelvoud gaan verdienen van de 1,5 of 1,7 miljoen die hij nu, inclusief bonussen, krijgt (volgens de engelse kranten ongeveer het 4 voudige).
Hij stopte toch inmiddels al meer dan 15 jaar geleden moet voetballen, voor dat de salarissen in het voetbal echt ontploften (zijn laatste geschatte vermogen door Quote stamt uit 2012, voor wat het waard is, en dat was 12 miljoen). Als je er dan in een jaar 3 of 4 (netto) bij kan krijgen maakt dat natuurlijk best een verschil.

25 oktober 2021 om 23:43

@london calling
Uit de panorama 25 feb 2017:
"In 2002 was Overmars (29) de jongste miljonair in de Quote-lijst van 500 rijkste Nederlanders, met een geschat ver- mogen van 38 miljoen euro. Oldtimers, winkels, horecagelegenheden, vakantiebungalows en bedrijfsloodsen; het Overmars-imperium breidde zich uit als een olievlek, van Deventer tot Apeldoorn, Meppel en Delfzijl. Drie jaar later bedroeg zijn persoonlijk vermogen al 44 miljoen. Tegenwoordig wordt Overmars op ruim 50 miljoen euro geschat. Dat hij ooit in de positie terecht zou komen die hij nu bekleedt, sloot Overmars als actief voetballer uit."

Marc en Ten Hag zullen best wel op verschillende lijstjes staan , maar om dat nu elke keer te benoemen wordt een beetje vermoeiend.
Iedereen die het voetbal volgt kan dit soort dingen zeggen , ik vraag me daadwerkelijk af wat de meerwaarde is van Driessen en de Telegraaf.

Nou moet hij echt eens ophouden met die onzin. Het is een sensatie krantje die dat heeft verzonnen en Valentijn doet net alsof het echt is.

Oooh Valentijn, nee dan weten we 100% zeker dat het niet klopt.

Die massale aanval op Driessen is vooral ingegeven door angst.
Jullie weten allemaal dat Overmars niet te behouden is voor de club maar niemand durf er aan toe te geven.

Dat Newcastle op Overmars geilt is een feit, evenals dat o.a. Arsenal en Barcelona achter hem aan zitten.
Het is allemaal gebaseerd op keiharde feiten.

Angst is een keuze.
Accepteer dat Overmars niet te behouden is voor Ajax en het Nederlands voetbal.
Des te zachter de klap mocht die daadwerkelijk vertrekken en des te mooier mocht Overmars Ajax trouw blijven.

Ik hoop met jullie mee dat Overmars blijft, het is immers een absolute aanwinst voor het Nederlands voetbal, hij heb Nederland weer op de kaart gezet.
Maar laten we ook realistisch blijven alsjeblieft….

26 oktober 2021 om 00:40

Er is geen massale aanval op Driessen en het enige feit is dat hij geen journalistiek meer bedrijft, maar Trumpiaans dingen uit zijn duim zuigt. Vanavond ook weer: "Haller heeft nu 4 doelpunten in de CL gemaakt, waarvan 3 tegen Sporting." Haller heeft er 6 gemaakt in de CL, en 4 tegen Sporting. Driessen liegt voor clicks, zet zichzelf voor paal voor clicks en is verworden tot een parodie op een journalist. Hij heeft geen bronnen, zuigt alles uit zijn duim, en als hij een paar keer op tv is geweest, komt hij weer met het volgende onzinverhaal. Never to be heard from again.

"het gaat sowieso concreet worden dat er gesproken gaat worden, op korte termijn", huh dan zeg je toch eigenlijk niks.

Diessen doet er alles aan om Ten Hag en Overmars weg te schrijven van Ajax.

Deze man kan het zo moeilijk verkroppen dat het goed gaat met Ajax op dit moment.

Met pijn en moeite toe durven te geven dat Ten Hag een goede coach is, maar aan de andere kant te prestaties van Ajax wel proberen te bagatelliseren.

Valentijn Driessen:

* De Ligt gaat 100% zeker naar Barcelona (ging naar Juventus)

* Frenkie de Jong heeft getekend bij PSG (ging naar Barcelona)

* Donny van de Beek is 100% rond met Real Madrid (ging naar Man United)

* Dest tekent volgende maand bij Bayern Munchen (ging naar Barcelona)

En nu gaat Overmars van Ajax naar Newcastle. Want Valentijn hoort wel eens wat...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Newcastle United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
17.Watford13-6
18.Norwich City10-20
19.Burnley 9-6
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. Saint-MaximinMiddenvelder143
JoelintonAanvaller131
C. WilsonAanvaller105
E. HoweUnknown
G. JonesUnknown
K. DarlowKeeper80
D. GayleAanvaller30
Voor de complete selectie: Clubpagina Newcastle United.

48 jaar
135 fans

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren