‘Real Madrid wil ‘trouwen na vijf jaar flirten’ en werkt aan voorstel’

Zaterdag, 16 oktober 2021 om 10:43Yanick Vos

Real Madrid blaast de interesse in Paul Pogba nieuw leven in. Volgens ABC wil de Spaanse grootmacht na een periode van ‘vijf jaar flirten nu eindelijk trouwen’ met de Franse middenvelder van Manchester United. Het contract van Pogba op Old Trafford loopt na dit seizoen af en daar wil de Koninklijke optimaal van profiteren.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door rm1334)

Top speler is zeker een versterking.

16 oktober 2021 om 11:26

Ik verwacht dat hij gewoon verlengt in manchester.

16 oktober 2021 om 11:32

Ik verwacht dat hij opzoek is naar een nieuwe uitdaging, hoe dan ook heeft hij nooit zijn vorm van bij Juventus of Frankrijk niet vaak getoond bij United. Heeft topmatchen gespeeld maar draagt United niet zoals bij Juve of Frankrijk vaak doet.

De tijd van Kroos en Modric bij Real Madrid loopt ten einde. Er moet dus vervanging komen.

16 oktober 2021 om 13:01

Kroos is 31 hè. Die kan nog wel een jaar of 3 mee. Zeker met zijn manier van spelen waar weinig slijtage in zit.

16 oktober 2021 om 13:13

Kroos zit toch al lang niet meer op zijn topniveau? Als Real weer wil mee doen, moeten ze flink gaan renoveren. Ook Kroos mag vertrekken.

16 oktober 2021 om 13:14

Kroos niet meer op zijn topniveau? Een elftal met of zonder Kroos is een wereld van verschil. Met Kroos is er balans en balbezit, zonder mis je dat. Geweldenaar en in mijn ogen de beste middenvelder ter wereld.

16 oktober 2021 om 13:25

Juist. Scoort altijd minimaal een 7 maar omdat dat niet altijd even zichtbaar is, denken mensen dat hij minder speelt.
Zo een enorm spelinzicht, de juiste passing en tempo, altijd goede keuzes, goede mentaliteit. Echt een topspeler.

Vergelijk dat eens met de domme keuzes die Pogba altijd in het veld maakt en hoe het spel daarmee vertraagd. En dan die sjokmentaliteit erbij.
Dan kun je beter Modric laten staan de komende jaren. Die is met 40 jaar nog beter voor een team dan Pogba ooit zal worden!

16 oktober 2021 om 14:27

Nah Kroos gaat vroeg stoppen heb ik het gevoel. Hij oogt ook steeds langzamer. Het is een wereldklasse speler maar ben benieuwd. Het is wel goed om nu gewoon aan Pogba te denken. Is ook 3 jaar jonger. Anders zit je straks met een te jonge onervaren middenveld met Fede, Cama en een Blanco.

16 oktober 2021 om 14:32

Er zijn er bitter weinig in de primera division die een betere pass in de voeten hebben dan Toni Kroos. Sterker nog, er is er geen 1!

16 oktober 2021 om 14:41

Maak daar maar wereldwijd van, RM1334!

16 oktober 2021 om 15:43

oles jij kijkt weinig Madrid gok ik? Kroos was vorig seizoen ontzettend goed en belangrijk. Werd enorm gemist begin van het seizoen

Real Madrid gaat echt weer een heerlijke ploeg worden. Zal me niks verbazen als ze Pogba en Mbappe “gratis” binnen halen en Haaland voor €75 Mil. Dan nog een goede CV erbij en ze kunnen op jacht voor CL nummer 14. Gat met Barcelona gaat erg groot worden vrees ik

16 oktober 2021 om 11:02

Het gat met Barcelona ís financieel al heel groot. Ik vraag me alleen af of Mbappe-Haaland een goed duo is voorin. Denk toch dat dat in de weg gaat zitten en Mbappe beter is met snelle vleugelflitsers als Rodrygo/Vini zodat ze in de omschakeling iedereen kunnen pakken.

16 oktober 2021 om 11:06

Ik zou persoonlijk eerder voor haaland gaan dan voor mbappe. Vind mbappe toch echt vaker tegenvallen dan uitblinken voor hoe groot hij gemaakt word.

16 oktober 2021 om 11:10

Ja precies. Haaland is een betere speler vooral in de kleine ruimtes alleen hebben we momenteel benzema die de komende jaren domineert en is haaland niet nodig.

16 oktober 2021 om 11:28

Haaland beter in de kleine ruimtes? Haaland is niets anders dan een type Ronaldo dat sterk is in de counter en vooral aanwezig is in de box. Met zijn snelheid maakt hij ook veel goed. Mbappé daarin tegen heeft skills, versnelling aan de bal, snelheid op lange en korte afstand, kan zowel op de flank als in de punt. Beide geweldenaren, maar totaal niet vergelijkbaar.

16 oktober 2021 om 13:45

Welke Ronaldo bedoel je precies met goed in de counter en vooral aanwezig in de box?

16 oktober 2021 om 15:08

Cristiano Ronaldo. Ronaldo En fenomeno was werelds in kleine ruimtes. Cristiano Ronaldo speelt op een ander manier, die heeft de ruimte nodig. Doet mij denken aan Haaland.

16 oktober 2021 om 15:44

falcao-mbappe was een heerlijk duo. Ik zie het wel werken hoor

16 oktober 2021 om 15:46

ja inderdaad, waarom zoe je mbappe halen als ie gratis is... het een sluit het ander niet uit nu isco, marcelo en bale uit hun contract lopen

16 oktober 2021 om 11:08

Ik acht de kans vrij klein dat men Haaland wilt. Vini ontwikkelt zich stormachting Real gaat niet onnodige aankopen doen.
Mbappe kan vanaf de vleugels maar zal op termijn Benzema vervangen.

16 oktober 2021 om 11:19

Mbappé kan toch gewoon op de rechtsbuiten?

16 oktober 2021 om 11:39

Ja maar ze hebben nog bezema he.
Ze hebben dan 4 spelers voor de basis die verzekerd van een basisplaats moeten zijn.
Vini laten bank voor 1 van die 3 zie ik niet gebeuren.
Daarachter heeft men nog Hazard en Asensio

16 oktober 2021 om 11:54

Je gaat Mbappe of Haaland toch niet laten lopen omdat je voor 1 jaar heel stevige concurrentie zal hebben?

16 oktober 2021 om 11:59

"Vini laten bank voor 1 van die 3 zie ik niet gebeuren". Lees ik dit goed, na welgeteld een paar goals dit seizoen (na 3 waardeloze seizoenen), zou Vinicius niet gaan banken voor Haaland, Mbappe en zelfs Benzema??? What the f*ck? Geen coach op aarde zou überhaupt discussiëren over wie moet banken van Benzema, Haaland, Mbappe of Vinicius. Haaland heeft vorig seizoen in 1 maand meer goals gescoord als Vinicius in 1 volledig seizoen. Komt niet eens in de buurt van het niveau van bovengenoemde 3 wereldklasse spelers.

16 oktober 2021 om 12:35

Vini is gekocht voor een klap geld, is het lievelingetje van ome Flo. Tevens ondertussen publiekslieveling en een echte madridista. Die gaat niet zomaar op de bank plaatsnemen. Die gaat gewoon nog 12 jaar in het maagdelijk wit spelen.

Tuurlijk is hij nog niet van het niveau Cristiano, maar hij heeft zeker de potentie om een van de beste aanvallers ter wereld te zijn. Net als Rodrygo. Vini is wel al een van de meest dreigende spelers ter wereld in ieder geval.

Dat terzijde zou ik ook, mits mogelijk, Haaland en Mbappe halen. Gezonde concurrentie. Benz heeft ook nog maximaal 3 jaar te gaan ben ik bang.

16 oktober 2021 om 12:46

"maar hij heeft zeker de potentie om een van de beste aanvallers ter wereld te zijn. Net als Rodrygo. Vini is wel al een van de meest dreigende spelers ter wereld in ieder geval." Dat is jouw mening, feit is dat daadwerkelijk wereldklasse aanvallers op Vini z'n leeftijd al veel verder waren. Raul had al betere cijfers op Vini z'n leeftijd. En zo kan ik tig voorbeelden opnoemen van leeftijdgenoten die al wél wereldklasse waren op die leeftijd. (Hakimi, Sancho, Mbappe, Haaland, De Ligt, Bellingham, Ronaldo9, etc).

"Tevens ondertussen publiekslieveling en een echte madridista. Die gaat niet zomaar op de bank plaatsnemen. Die gaat gewoon nog 12 jaar in het maagdelijk wit spelen." Ook dat is niet helemaal waar aangezien hij voor Corona nog werd uitgefloten in een vol Bernabeu, 5 goals veranderen daar niks aan. In Brazilië niks noemenswaardig gepresteerd om een toptransfer te verdienen naar de grootste club op aarde. Simpelweg z'n Braziliaanse nationaliteit. Zelfs United fans lachten zich kapot toen hij aan hun club werd gelinkt. Je hebt het of je hebt het niet. Vinicius heeft het niet. Nooit gehad. Sterkte toegewenst als hij nog 12 jaar in jullie basis mag aanmodderen. En dat meen ik oprecht.

16 oktober 2021 om 12:59

Wel erg negatief over Vinicius. Natuurlijk heeft die jongen het in Brazilië nog niet laten zien als er op z'n 16e al vijftig miljoen wordt neergeteld.

16 oktober 2021 om 13:09

Omdat ik niet meega in de hype na 5 goals, ondanks 3 in statistisch opzicht verbijsterend slechte seizoenen, ben ik gelijk erg negatief? Door fanboys die hem obbsesief verdedigen ben ik genoodzaakt de ongemakkelijke feiten te benoemen, komt inderdaad vrij hard over. En je haalt gewoon 2 jaar van z'n leeftijd af en doet alsof hij op 16 jarige kwam ipv 18 jarige? Je weet wat Neymar, Ronaldo9, etc al op diezelfde leeftijd hadden laten zien in Brazilië? Man man man, zelfs Marca had een keer een heel artikel over hoe Vinicius na elke wedstrijd letterlijk negatief trending was op sociale media. Speelt daar puur vanwege z'n Braziliaanse nationaliteit. Heus wel talent, Everton talent welteverstaan. Sorry, maar de afgelopen 3 seizoenen heb ik de slechtste speler in RM recente geschiedenis gezien. Ongelooflijk. Ik snap, jong dus gunfactor, maar hij heeft het simpelweg echt totaal niet, vergeleken met andere talenten van 21 die wél al top presteren. Lees het artikel met strekking "Perez' obbsesion with Brazilians" eens. En je zult zien wat voor spel Perez wéér speelt (gewoon het Robinho drama all over again). Sinds 2018: vier Braziliaanse spelers gekocht. Toeval?? Marketing technisch. Commerciële. Belangen.

16 oktober 2021 om 13:39

Prima als je (opbouwende) kritiek hebt op een speler van 21 die op zijn 18e de overstap maakte naar de grootste club ooit. Maar bij jou lijkt het eerder op een persoonlijke afkeer jegens Vini.

Een voetballiefhebber ziet in alles wat die jongen doet potentie. Tuurlijk heeft hij de afgelopen 3 jaar ook wedstrijden gespeeld waar hij niet uit de verf kwam, maar om zo over hem te praten?

Die jongen heeft een versnelling waar vrijwel niemand aan kan tippen, een arsenaal aan trucs, geweldige balbehandeling en is niet te beroerd om hard te werken. Voeg daar het rendement van dit seizoen aan toe en je hebt gewoon een geweldige winger (de positie waar het verschil tussen een goede en slechte wedstrijd het kleinste is). Iemand die anders beweert zal stiekem fan zijn van de voetballer Dirk Kuyt en 11 dravertjes willen zien. Of fan zijn van de scheidsrechters in Frankrijk die Neymar en Paqueta geel gaven voor een rainbow flick.

16 oktober 2021 om 13:52

Leuk al je zelfverzonnen aannames aan het einde, maar dat leeftijd excuus kan de prullenbak in aangezien Hakimi, Davies, Haaland, Mbappe, De Ligt, Fati, Pedri, Bellingham etc wél al veel beter presteerde op Vinicius z'n leeftijd en niet onacceptabel slecht waren. Je moet eens uit je RM bubbel stappen en kijken hoe fans online van grote club zich kapot lachen om Vinicius, dus volgens jou hebben zij ook allemaal "wat persoonlijks tegen Vinicius". Oké. Feit blijft dat hij simpelweg geen RM waardig talent heeft, nooit ook laten zien en dat na 5 goals jullie met een stijve zitten en elkaar napapegaaien over hoe wereldklasse hij wel niet is. Vrij gênant. De afgelopen 3 seizoenen "Tuurlijk heeft hij de afgelopen 3 jaar ook wedstrijden gespeeld waar hij niet uit de verf kwam" hahaha, I see what you did here, draai het om, slechts enkele fatsoenlijke wedstrijden gespeeld. Of moet ik nu echt z'n schokkende gebrek aan goals hier gaan tonen? Vorig seizoen niet eens 5 goals.... voor een aanvaller van de grootste club op aarde, zie je niet hoe fout dat is? Goed teruglezen en je zult zien dat ik nergens Vinicius bekritiseerde TOTDAT z'n doorgeslagen fans hier kwamen zuigen en praten alsof hij een potentiële Ronaldo9/Benzema/Raul etc is. Mijn gefundeerde kritiek was simpelweg een reactie op de onzin van z'n fanboys...na welgeteld 5 goals. Gaat er moeilijk in bij sommige, dat op Perez na, geen enkele topclub interesse in hem toonde, na die paar goals in Brazilië. Ook jij bewijst wat ze tegenwoordig zeggen online "Real Madrid fans went from the most critical fanbase on earth, to now the least critical fanbase looking at how nowadays they idolize bang average players". Is wel zo

16 oktober 2021 om 14:10

Zo goed issie helemaal niet hoor. Snel wel maar daarmee ga je het niet redden.

16 oktober 2021 om 14:20

Heb verder niet erg veel zin meer in deze eindeloze discussie met je. Je gelooft aardig in je eigen verhalen dus laat ik je lekker in je waan. Uiteindelijk komt de waarheid boven tafel.

Dat je trouwens Hakimi, Davies, Fati, Pedri en Bellingham noem vind ik wel geinig. Naast dat ze qua positie allen niet met Vini te vergelijken zijn, is het natuurlijk ook de reinste onzin om daar dus bijvoorbeeld Fati en Pedri neer te zetten. Fati heeft 10? Goede wedstrijden gespeeld en een zware blessure van een jaar gehad. Pedri heeft afgelopen jaar zijn eerste volledige seizoen gespeeld en was ook zeker verre van iedere wedstrijd geweldig hoor.

16 oktober 2021 om 14:58

De bovengenoemde namen waren evident beter op dezelfde leeftijd als Vinicius en z'n gepruts. Ik onderbouw "mijn verhalen" met feiten. Niks noemenswaardig laten zien in Brazilië en niks wereldklasse de afgelopen 3 seizoenen. En je smoesje over verschillende posities is hilarisch gezien het feit dat ondanks andere posities, kwaliteit of gebrek daaraan gewoon zichtbaar is. Alsof je niet kan zeggen "Messi is beter als Jorginho" want 'andere posities'. Ironisch dat iemand die helemaal hotel de botel is na welgeteld 5 goals het woordje "waan" überhaupt in z'n mond neemt. Aangezien jezelf in de waan van de dag leeft.

16 oktober 2021 om 19:53Doe geen moeite BR-7, je hebt altijd van die mensen die alleen maar slecht praten over Real Madrid. Geen zin daartegenin te gaan.

16 oktober 2021 om 20:37

Als Madritista in hart en nieren moet ik hem wel gelijk geven.. Vini komt gewoon te kort, de eerste paar wedstrijden leek het eruit te komen maar ik heb er weinig vertrouwen in. Ik erger me de laatste seizoenen flink aan zijn gepruts m hij had er al veel meer gescoord moeten hebben.

Creëert mooie dreiging maar thats it.

16 oktober 2021 om 11:19

Dat zou echt bizar zijn. Dan heb je gewoon de beste transfer zomer die je kan wensen. Haaland, Mbappe, Pogba en De Ligt bijvoorbeeld? voor 160 miljoen aan transfersommen ongeveer.

16 oktober 2021 om 11:43

De ligt? Geen versterking voor Real.

16 oktober 2021 om 11:52

Zeker wel een versterking

16 oktober 2021 om 11:57

Hij is niet veel slechter dan wat er nu rondloopt. En heeft gewoon heel erg veel potentie. Bijzonder hoe snel mensen dat over het hoofd zien omdat er nu in het Nederlands elftal iemand speelt, die nog wat beter is.

16 oktober 2021 om 12:06

Kun je beter voor Pau Torres gaan. Of zelfs Kounde. Kosten minder dan de helft en spelen al in La Liga. Torres is daarnaast ook nog Spaans..

16 oktober 2021 om 12:08

De ligt hoeft voor mij zeker niet te komen, te duur en opgehyped. Maar precies hetzelfde geldt voor kounde.

16 oktober 2021 om 12:16

Kounde bij Frankrijk is inderdaad de onbetwiste dissonant. Meerdere malen hands, goal weggeven tegen België etc. Allesbehalve wereldklasse, op dit moment.

16 oktober 2021 om 14:31

Pau of Rudiger ipv de Ligt. Heb je voor 80 mil 4 toppers of 125 mil als je voor Pau gaat. Kan niet wachten! Oh en een rechtsback, ook broodnodig en je kan er tegen aan!

16 oktober 2021 om 13:48

Dan nog kun je je afvragen of ze al die spelers kunnen betalen. Zo'n transfervrije deal kost nog steeds vreselijk veel geld. Dat betaal je er wel bij aan tekengeld, commissies, salarissen en bonussen. Zeker bij dat kaliber spelers ben je nog steeds een flink kapitaal kwijt.

16 oktober 2021 om 14:15

Ik zou dat graag willen zien Haaland en Mbappe in hetzelfde team. Mbappe is de meest egoïstisch speler die ik ooit heb gezien en denk dat Haaland dat niet echt leuk zou vinden.

Hoe hij bij Frankrijk speelt is hij welkom, hoe hij bij man utd speelt is hij zeker niet welkom. Het is een gok met hem. Daarnaast is het moeilijk inschatten of hij op een driemans middenveld met de punt naar achter kan spelen.

16 oktober 2021 om 11:10

Volgens mij is het juist het grote probleem dat hij bij United niet met de punt naar voren kan spelen, komt ook doordat er daar geen echt goede defensieve middenvelder rondloopt om naast hem te spelen. Denk met Casemiro achter hem en Camavinga naast hem dat het gewoon genieten gaat worden.

16 oktober 2021 om 11:13

Real speelt ook niet met de punt naar voren en dat is echt een zwaktebod als een heel middenveld aan hem aangepast moet worden. Daarnaast hebben we kroos die 3x zo goed als hem is en elke wedstrijd levert, denk niet dat we hem moeten laten banken voor pogba.

16 oktober 2021 om 11:16

Gelukkig loopt daar OGS rondt die het voetbal gewoon niet aan de praat krijgt. Zit nauwelijks een visie in z'n spel. Pogba is gewoon een wereld speler dat in een ander team veel beter rendeert.

16 oktober 2021 om 11:20

De punt naar voren? Kroos zou ik echt niet als cvm betitelen eerlijk gezegd. Een middenveld Casemiro-Kroos-Pogba zou zeker en vast kunnen werken.

16 oktober 2021 om 11:34

Valverde eruit halen? Kroos zijn tijd is denk ik na dit seizoen misschien al voorbij. Gaf vaker aan dat hij niet heel lang nog meer wilt voetballen. Valverde zou ik echt niet meer uit de basis halen, zijn loopvermogen, dynamiek is werelds.

16 oktober 2021 om 11:38

Rouleren met die andere namen. Want kroos zijn passing en inzicht is ook werelds.

16 oktober 2021 om 11:55

Kroos kan je niet eruit halen. Je ziet ook dat het zonder hem gewoon niet loopt voetballend gezien. Het is dat we nog modric hebben maar in de wedstrijden zonder modric en kroos was het voetballend echt niet te doen. Pogba is ook geen middenvelder die het voetballend aan de praat krijgt. Nee kroos eruit is wel het domste wat je kan doen. Pogba, valverde etc. mogen met elkaar rouleren. Case wordt wat mij betreft geen basisspeler meer.

Mag eerst wel een grote schoonmaak gedaan worden in de selectie. Spelers als Bale, Isco, Asensio, Ceballos, Marcelo en noem ze allemaal maar op. Hebben niks meer te zoeken hier, of hebben het niveau niet, of zijn alleen maar geblesseerd. Modric, hoveel ik van hem hou, is al 36 en ik weet niet of het ik nog een jaar aan kan met hem. Kan niet alles meer spelen en wordt tegenwoordig ook vaak gewisseld. Pogba zou een heerlijke binnenkomer zijn. Blijft echt een topper en tegen Belgie en Spanje, was die fenomenaal. Er komt een tijd dat het middenveld echt veranderingen in moet komen en dus hopelijk volgend jaar. 2022: Mbappe en Pogba gratis en de verdediging moet ook met spoed gefixt worden. Laat het gebeuren Florentino.

16 oktober 2021 om 11:40

Ook een nieuwe rechtsbuiten en rechtsback zijn hard nodig. Zal wel niet gebeuren Perez kennende, maar is toch ook een aardige prioriteit. Dit transfer window had hij met die 250 miljoen 3 a 4 posities kunnen versterken ipv een middenvelder op een overvol middenveld. Je speelt dit hele seizoen zonder wereldklasse wingers, gat in de verdediging én geen wereldklasse rechtsback. De eerste rekening voor dit wanbeleid is al gepresenteerd door Sheriff en recentelijk ook in La Liga.

16 oktober 2021 om 12:06

Rechtsback is inderdaad een probleem. Odriozola moet je komende zomer lozen om nog wat te verdienen, Ceballos, Isco, Bale, Hazard, Mariano, Jovic, Vallejo allemaal verkopen.

16 oktober 2021 om 12:19

Als Mbappe komt heb je in ieder geval 1 wereldklasse winger, maar dan heb je alsnog een gigantisch gat op rechts. Salah is natuurlijk de de droom kandidaat en de enige rechter- winger van Galactico niveau, maar waarschijnlijk onhaalbaar. Dus dan moet je kijken naar bijv een Gnabry, Son, Mahrez, Silva etc. Ook de CV positie is een gigantisch probleem aan het worden. Momenteel gatenkaas achterin

16 oktober 2021 om 14:36

Gaat ook gebeuren. Bedoel Isco, Bale, Marcelo zijn straks transfervrij en zullen dus gaan. Wellicht ook Modric. Dan is het Asensio, Ceba, Mariano en Jovic verkopen. Als je dan Mbappe, Pogba, Haaland, Pau of Rudi en een rechtsback haalt dan doe je ongekende zaken. En je bent niet eens die 180 mil (aan transfergelden) kwijt die je afgelopen zoner over had voor Mbappe. Toch bizar.

16 oktober 2021 om 16:04

Bale, Isco en Marcelo hebben een aflopen contract dat niet verlengd gaat worden. Ceballos zullen ze gewoon gaan verkopen deze zomer gok ik. Asensio zie ik ook graag vertrekken maar die houden ze gewoon denk ik

Als Mbappe (wat zo goed als vast staat) richting Real gaat zie ik geen reden voor Pogba om nee te zeggen om ook die overstap te maken. Real heeft groot geschiedenis en zal aantrekkingspower hebben. Vooral nu ze de stadium nieuwe leven in hebben geblazen zal het voor veel spelers een droom zijn om daar te spelen week in week uit. Op de gefluit van sommige fans na natuurlijk haha.

Het lijkt het laatste seizoen van Modric te gaan worden, en ook zou ik stilaan afscheid nemen van Toni Kroos. Hij heeft vaker gezegd niet nog heel lang te gaan willen voetballen, is nu ook blessure gevoeliger beginnen worden, nog trager dan eerst. Tijd voor een nieuwe middenveld. Casemiro daarin tegen kan wel nog jaren, maar moet zijn vorm herpakken.

16 oktober 2021 om 14:18

Ja denk 't ook. En betreft Kroos, dat heb ik ook, hij is wel echt langzaam maar het is ook dat er een wereldaanval mist dan heb je veel aan hem natuurlijk. Maar hij zal idd niet lang meer meegaan. Dan is Pogba toch wel welkom, ook om ervaring en alles. Want anders heb je weer een te jonge middenveld met Cama en Fede. Maar naast hen een Pogba zou werelds zijn. En Case tsja moet het nog zien, als er straks een topaanval staat gaat hij weer zijn plek vast innemen als vanouds als breker. Dan kan hij meer op positie blijven omdat je aanval wel makkelijk kan scoren e.d. Afgelopen seizoenen moesten onze middenvelders veel meer doen en aanvallen omdat de aanval gewoon zwak was.

Hopelijk krijgt Pogba daar nieuwe motivatie van want als hij d’r zin in heeft kan hij geweldig voetballen

Als Pogba en Mbappe gratis gehaald worden en Haaland gehaald kan worden dan moet je absoluut Bale en Hazard lozen. Wat dat betreft kan Real aardig wat ophalen als ze M. Diaz, Bale, Hazard, Vallejo, Ceballos verkopen en Marcelo met Modric na dit seizoen uitzwaaien.

Met Rodrygo, Vinicius, Mbappe, Haaland, Vazquez en Asensio heb je genoeg spelers voor de aanval. Benzema zal nog 2 seizoenen max 3 doorgaan. Jovic zie ik het niet halen en kunnen ze liever verhuren aan Dortmund als Haaland haalbaar is.

De verdediging versterken zie ik niet snel gebeuren omdat dat onrealistisch wordt tenzij genoemde spelers verkocht worden. Isco moet ook weg.

Het is geen schande om dan Arribas, Marvin, Miguel en Blanco definitief naar de A selectie door te schuiven. Bij de Galacticos van 2002 en 2003 waren er ook jeugdspelers voor de selectieopvulling. Waarvan alleen Guti terecht waardig was. Dan noem ik Casillas en Raul niet die zich ruimschoots al bewezen hadden.

16 oktober 2021 om 12:08

Als je Mbappe én Haaland hebt, zou ik Hazard en Rodrygo (qua niveau Bale, maar chronisch geblesseerd) als back up wingers houden en Vasquez, Vinicius en Asensio per direct verkopen. Jovic ook trouwens. En een vervanger voor Carvahal gezien z'n blessures en belabberde 'niveau' sinds 2018. CV erbij en het feest is compleet.

16 oktober 2021 om 12:15

Vinicius verkopen? Toen was ik gestopt met lezen..

16 oktober 2021 om 12:23

Leuk voor je. Maar je grote idool heeft 3 verbijsterend slechte seizoenen achter de rug. Daar gaan welgeteld 5 goals dit seizoen niks aan veranderen. 1 zwaluw. Tevens toonde Opta laatst: "Vinicius last 14 shots on target: 0 goals". Oftewel hij is gewoon weer vintage Vinicius de afgelopen wedstrijden. En dan over zo'n relatief matige speler "toen was ik gestopt met lezen" zeggen. Zelfs een 12 jarige ziet dat hij daar puur speelt vanwege z'n Braziliaanse nationaliteit en de daaruit voortvloeiende commerciële inkomsten/voordelen. Bij geen enkele topclub zou hij in de basis staan. Scoort eindelijk welgeteld 5 goals en je krijgt alweer dit soort gezwets. Sympathieke knul, hoge gunfactor, dolgelukkig wanneer hij scoort, geeft alles, maar punt was heeft hij überhaupt wel wereldklasse talent? Evident niet. Leuke sprint is niet genoeg. Door fanboys die dit ontkennen moet ik als reactie hierop al z'n tekortkomingen dus noemen, wat ik eigenlijk helemaal niet wil en dat laat me als een Vinicius hater lijken.

16 oktober 2021 om 12:37

Denk je echt dat vinicius in Brazilië geidoliseerd wordt a la neymar ofzo

16 oktober 2021 om 12:38

Leuk dat je hem meteen als mijn idool aanstipt, waarop baseer je dat?
Real Madrid heeft hem niet voor niets aangetrokken als jong talent. Dat jij meteen van een 18 jarige een wereld niveau verwacht ligt denk ik meer aan jou dan aan hun. Het is meer dan logisch dat hij vanuit Brazilië zich enorm moet aanpassen bij wellicht de aller grootste club ter wereld, dan kun jij makkelijk vanuit je computertje lekker vrijuit reageren. Iedereen dit niet ziet dat Vinicius talent heeft kijkt of niet genoeg Real of hebben geen verstand. Het gaat erom dat hij ruimte krijgt om aan zijn mindere punten gaat werken (afwerken en inzicht) verder heeft deze jongen alles wat je verwacht van een flankspeler, snelheid, skills en enorm veel dreiging. Gelukkig denkt Real niet zo kortzichtig als jij doet, ze geven hem alle tijd en ruimte die hij nodig heeft en ik ben ervan overtuigd dat hij dat ook gaat uitbetalen. Dit jaar onder ancelotti zie ik hem al enorme stappen maken t.o.v. de afgelopen jaren.

16 oktober 2021 om 12:54

"Real Madrid heeft hem niet voor niets aangetrokken als jong talent." Klopt, omdat meer dan 50% van hun commerciële inkomsten uit het buitenland komen kun je wel uitrekenen hoeveel geld RM kan verdienen met een speler afkomstig uit de grootste voetbalmarkt ter wereld met 250 miljoen inwoners. (Shirtjes, merchandise, media aandacht, TV contracten etc etc). Braziliaanse spelers leveren het meeste inkomsten op. @lukajovic. Lesje "commerciële belangen in voetbal voor Dummies" nodig? Geen enkele topclub heeft ooit achter Vinicius aangezeten, behalve Barca. Zelfs United fans werden gek toen Vinicius aan hun club werd gelinkt, waren not amused. Je kan wel allemaal smoesjes gaan verzinnen over aanpassing bla bla bla, maar iemand die welgeteld 10 goals has in Brazilië en het seizoen daarna letterlijk op de plek van Ronaldo speelt, moet je haast blind zijn om niet te zien wat voor spel Perez speelt. Die jongen is allesbehalve RM niveau talent. Het feit dat RM "niet zo kortzichtig doet en hem alle ruimte en tijd geeft", is inderdaad 1 van de redenen dat RM sinds 2018 tig keer is vernederd, niet meer topfavoriet CL en al 3 seizoenen met maar 1 aanvaller op prijzen jaagt. Vinicius prijkte afgelopen 3 seizoenen hoog op de lijstjes meeste balverlies, mislukte dribbels, gemiste kansen, nauwelijks gecreëerde kansen etc. Dat jij hem zo obbsesief verdedigd en braaf Perez z'n plannetjes slikt. Tja, hoe oud ben je als ik vragen mag? Generatie FIFA/Instagram?

16 oktober 2021 om 15:57

Kan je perfect zien op mijn profiel
En hoeveelste account is het wel niet ondertussen dat je hebt gemaakt. Je kan het precies niet lang uithouden op 1 acc

16 oktober 2021 om 12:57

Bale zijn contract loopt af. Ik denk dat de kans groter is dat ze mij een contract geven, dan dat ze gaan verlengen met Bale.

16 oktober 2021 om 16:08

bale zijn contract loopt af

In Barcelona kijken ze met argusogen toe hoe ze in Madrid weer een Galactico team aan het samenstellen zijn. Is er echt geen sponsor a la Newcastle die Barcelona over wil nemen?

Wat een elftal heeft Real staan zeg als Mbappe en Pogba komen. Dan nog een extra centrale verdediger en rechtsback en ze kunnen er jaren tegenaan.

Ik zie het niet gebeuren met raiola als zaakwaarnemer, hij zal dan toch terug gaan naar juve. Ik denk niet dat Perez zaken wilt doen met raiola ,ongeacht of pogba goed kan zijn samen met kroos en casimero . Maar ja misschien een verrassing onderweg volgend jaar

16 oktober 2021 om 15:41

Nou Perez zit toch vol achter Haaland aan...

Heb de pogba van Juventus nog steeds niet gezien bij united. Bij vlagen helaas!

14 miljoen per jaar lijkt me een prima voorstel. Kan natuurlijk gemakkelijk meer verdienen bij PSG of door te verlengen bij United maar dan hangt er maar van af waar hij zelf heen wilt en hoezeer geld een rol speelt. Ik ben jarenlang tegenstander geweest van zijn komst maar na zijn prestaties op het ek (en ook nu weer op de NL) ben ik er weer aan herinnerd wat een fantastische speler Pogba is als hij zich goed voelt. Ik zie hem zich ook gewoon beter voelen en beter presteren in Madrid onder Ancelotti dan ie bij United heeft gedaan waar hij toch nooit echt consistent zijn vorm vond. Gokje zeker waard. Als je dan ook Mbappe transfervrij strikt en een goeie verdediger zoals Rudiger of Christensen dan doe je walgelijk goede zaken. Kleine kans dat je alledrie kan overtuigen maar zeker het proberen waard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4274 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Sevilla2814
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Vinícius JúniorAanvaller138
T. CourtoisKeeper130
CasemiroMiddenvelder120
K. BenzemaAanvaller1210
RodrygoAanvaller120
AsensioAanvaller114
Lucas VázquezMiddenvelder101
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

457 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 9 0 4 1
2020/2021 Manchester United 26 3 3 0
2019/2020 Manchester United 16 1 1 0
2018/2019 Manchester United 35 13 6 0
2017/2018 Manchester United 27 6 5 1
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren