Van der Gijp: ‘Slot kan met die twee niet de competitie in, dat weet hij ook’

Zaterdag, 24 juli 2021 om 08:44Rian Rosendaal • Laatste update: 08:49

René van der Gijp maakt zich zorgen over Feyenoord na de povere prestatie van donderdagavond in de tweede voorronde van de Conference League. De ploeg van Arne Slot kwam in Kosovo niet tot scoren tegen FC Drita (0-0) en volgens de analist ligt daar het grootste probleem van de Rotterdammers. Van der Gijp denkt dat Slot absoluut nog zaken moet gaan doen op de transfermarkt in aanvallend opzicht.

"Hoe je het ook wendt of keert, het is een hartstikke lieve jongen die Slot. Maar die kan natuurlijk niet met Robert Bozenik en Naoufal Bannis de competitie in, dat weet hij zelf ook wel", oordeelt Van der Gijp vrijdagavond in De Oranjezomer. "Die hoopt natuurlijk dat er nog wat gebeurt in die voorhoede en misschien nog wel wat in die achterhoede, weet je wel." Tafelgenoot Johan Derksen is het roerend eens met de analyse van Van der Gijp over Bozenik en Bannis. "Nee, die twee die scoren niet, dus dan win je nooit."

Slot verklaart pijnpunt door ‘het feit dat de selectie nog lang niet op orde is’

De coach van Feyenoord trok een duidelijke en harde conclusie na het teleurstellende gelijkspel in Europees verband.Lees artikel

"Je hebt in principe maar een speler die iets kan creëren en dat is Luis Sinisterra, dat is echt de enige", gaat Van der Gijp verder met zijn analyse over de huidige voorhoede van Feyenoord. "En Bryan Linssen die doet zijn best, maar dat is geen rechtsbuiten." Slot kwam na het teleurstellende gelijkspel tegen FC Drita tot de conclusie dat zijn selectie kort voor de start van het nieuwe seizoen 'nog lang niet op orde is'.

Slot zag in Kosovo dat Sinisterra als linksbuiten een centrale rol speelde in de aanvalsplannen van Feyenoord, al leverde dat geen doelpunten op. "Hem hebben we veel proberen te zoeken. Ook omdat vanuit de rechterkant Bryan (Linssen, red.) het op een hele andere manier invult. Het is natuurlijk geen rechtsbuiten, maar voor dit moment vind ik hem de beste optie. Nu zijn we dan erg afhankelijk van de linkerkant om ergens te komen", zo klonk het in gesprek met ESPN.


Poll

Ben jij het eens met René van der Gijp?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door wolkje)

Ja hoor alsof hij zich echt zorgen maakt om Feyenoord. Schei toch uit.

Optopic: eens met Gijpie!

Is Kadioglu niks voor Feyenoord?

23 juli 2021 om 22:44

Geen geld

23 juli 2021 om 23:02

daar zit AZ nadrukkelijk achter aan dus ik denk dat die nu alleen daar echt naar toe zal gaan.

24 juli 2021 om 00:05

Die gaat niet naar AZ hoor. Die geruchten zijn er nu al 2/3 transferwindows.

24 juli 2021 om 00:24

maar ff afwachten wat er deze periode nog gebeurt.

Ik denk dat dat het voordeel is van de wedstrijd van gisteren. Iedereen ziet dat het aan stoot- en daadkracht ontbreekt voorin. Bannis (te licht (nog?)) en Bozenick gaan je team niet het hele jaar dragen. Een goede spits is noodzaak, maar waar vind je een goede voor het geld dat Feyenoord te besteden heeft?

23 juli 2021 om 22:49

Zeg eens wat gek.. Batshuayi?

23 juli 2021 om 22:55

Lijkt me sterk dat Chelsea die gratis laat gaan (onbetaalbaar salaris voor Feyenoord bij een huur) en dat hij conference league wil spelen bij een team uit een ‘mindere’ competitie.

23 juli 2021 om 22:55

geen idee of dat financieel haalbaar zou zijn.

23 juli 2021 om 23:03

Dan gooi ik 'm er ook in. Cyriel Dessers? Zit op de bank bij Genk en heeft bewezen doelpunten te kunnen maken.

23 juli 2021 om 23:11

... gedurende 1 seizoen ....

23 juli 2021 om 23:14

@Fazter, Heeft vanavond nog een assist gegeven tegen standard en is toch een van de beoogde opvolgers van Onuachu. Die zal trouwens ook wel meer dan 5 kosten lijkt me door die omstandigheden.

23 juli 2021 om 23:39

Dat is 1 seizoen meer dan bannis en bozenik

24 juli 2021 om 00:02

dat is heel grappig, maar die hoef je niet meer te kopen... die twee heb je al.

24 juli 2021 om 14:04

Ik smeek u, kom m mhalen

24 juli 2021 om 15:11

Dessers wordt overschat. Zat in België ook al snel op de bank.

23 juli 2021 om 22:52

Misschien met wat creativiteit kun je een goede speler huren ofzo. Het nadeel is dat je dan wel voor iemand anders aan het opleiden bent, maar ja dat is dan maar zo. Uiteindelijk is Feyenoord er ook niet bij gebaat om spelers als Bannis en Bozenik op te stellen. Vanochtend las ik bijvoorbeeld Lammers lijkt mij een best goede suggestie of Zirkzee misschien. Er moet in ieder geval echt wel iemand te huren zijn die bij een andere club niet aan bod komt.

23 juli 2021 om 22:55

Bij voorkeur zou je niet iemand huren, maar om iemand van het vereiste niveau te kopen moet je wellicht aan bedragen denken die Ajax voor Haller neertelde. Dat kan Feyenoord niet dus blijft huren open als alternatief. Alleen niet huren, zou slechter zijn dan wel huren ...

Is het niets om Diemers in de spits te plaatsen? Volgens mij kan hij dat beter invullen dan de twee die hier genoemd worden. Slechter dan Bozenik kan sowieso niet, wat heeft die eigenlijk gekost? Ik vind overigens dat Arnesen een speler als Pavlidis had moeten halen.

23 juli 2021 om 22:56

Diemers in de Messi-rol? Als valse negen? Dat lijkt me helemaal niets, die gozer kan Feyenoord beter gewoon verkopen. Heeft het niveau gewoon niet. Feyenoord moet gewoon lekker Sam Lammers of Zirkzee huren, dat zijn prima spitsen voor ze nu.

24 juli 2021 om 09:56

Diemers en Messi in één zin genoemd, mijn dag is gemaakt 😊. Wat zeg ik? Mijn week is gemaakt!

23 juli 2021 om 23:04

Als iemand op zijn favoriete positie al niet uit de voeten kan, zal hij het op een voor hem vreemde positie wel goed doen? Vreemde gedachtegang.

24 juli 2021 om 02:38

Voor het middenveld niet goed genoeg maar heeft een betere techniek dan Bozenik en meer scorend vermogen dan beide. Heeft bij Fortuna ook veel dieper op het veld gestaan als schaduw spits.

24 juli 2021 om 00:38

Dan liever experimenteren met Linsen, links dan Sinestera en rechts Jahanbaksh (JA sorry, wellicht namen verkeerd ingetikt)

24 juli 2021 om 03:28

Ze zouden el moussaoui een kans moeten geven in de spits, scoort aan de lopende band

Als er clubs in de markt zijn voor Senesi en Kokcu dan zou ik hun eerst is verkopen nu ze nog een redelijke marktwaarde hebben. Met dat geld kun je het elftal flink versterken in elke linie en beide heren zijn ook niet zo bijzonder goed dat ze onvervangbaar zijn op dit moment.

23 juli 2021 om 22:55

Er komt veel salarisruimte vrij, Jorgensen, Vente, Fer misschien. Dan heb je het over ruim vier miljoen per jaar, daar kan je wel wat spitsen voor aantrekken. Zou je Kokcu of Senesi niet eens hoeven te verkopen. Ook omdat je bij dat soort gedwongen verkopen altijd veel te weinig krijgt.

23 juli 2021 om 22:59

Dat je een spits zijn salaris kan betalen betekent niet dat je zijn transfersom kan betalen natuurlijk. Of je moet het over een huur hebben?

23 juli 2021 om 23:27

Er is geld voor transfersommen, de laatste jaren was salaris juist het probleem, dat is nu opgelost.

24 juli 2021 om 00:45

@baardgrasmus. Dat was voor de coronacrisis. Ik denk niet dat Feyenoord nog geld heeft voor transfersommen...

24 juli 2021 om 00:52

@joddit; dat zou kunnen maar tegelijkertijd wordt die grap al 10 jaar op rij verteld en blijkt er plots weer een met geld gevulde schoenendoos ergens in een oude stoffige kast gevonden… en koopt feyenoord weer wat

Dat er voorin in bij moet lijkt me duidelijk, maar gisteren lag het niet aan de spitsen. Ook een bewezen doelpuntenmaker zou met de aanvoer weinig gekund hebben. Overigens vind ik de reacties wel overtrokken, het was een draak van een wedstrijd, maar dat komt ook door een thuisploeg die absoluut niet wilde voetballen. Volgende week winnen en we hebben het er nooit meer over. 0 - 0 uit is nooit een dramatisch resultaat Europees.

24 juli 2021 om 02:05

Wel tegen FC drita.

zou giakoumakis niks zijn voor feyenoord ? weet niet hoeveel die zou moeten kosten maar heeft zich afgelopen seizoen al bewezen in de eredivisie.

23 juli 2021 om 23:05

one season wonder ?

23 juli 2021 om 23:27

Dat denk ik dus ook, laatste 3 maanden raakte hij geen pepernoot. Des ter knapper is het dat hij bij een zeer matig elftal er zoveel heeft gescoord.

23 juli 2021 om 23:34

Geweldige prestatie van de beste man en als ik de garantie voor dit seizoen had dat hij zijn prestatie zou herhalen, zou ik hem direct halen ... De geschiedenis leert dat dergelijke one season wonders ook daadwerkelijk one season wonders zijn ...

Misschien die Griek van vvv proberen. Vvv is gedegradeerd.. hij zal toch geen 3 miljoen kosten ?
Voor de competitie een prima spits die met betere spelers om zich heen alleen maar beter zal worden.

Je kan blijven zeiken om de spits positie, maar daar ligt het probleem niet eens. Ze zijn nog steeds zoekende in dit systeem, de middenvelders zijn niet in hun element of staan niet goed gepositioneerd en de buitenspelers geven vooralsnog niet thuis. Volgende week scoort een spits wellicht wel en dan kan het ineens wel. Opportunistisch als de 'kenners' zijn, 1 officiële wedstrijd gespeeld en spelers worden weer afgeschreven. Welkom in het voetbalwereldje.

Ik maak me totaal geen zorgen om de spitspositie. Het is heel simpel Feyenoord zit in een overgang. Er hebben de laatste maanden meer veranderingen plaats gevonden dan in de 10 jaar daarvoor bij wijze van spreken. De wedstrijd tegen Drita was matig maar niet schokkend. Linssen moest op rechts omdat Alireza nog een weekje extra nodig heeft. En Fer speelde centraal achterin omdat de transfer van Trauner nog niet rond was en Geertruida nog moet terugkeren van een blessure. Pedersen en Til maakte allebei hun eerste minuten en op dit moment spelen Toornstra en Kokcu niet op hun positie omdat Feyenoord nog aan het zoeken is. Ja tegen Drita was slecht ook al had Bannis of Til moeten scoren dit gebeurde echter niet maar dit zijn dan ook beide spelers die nog wat tijd nodig hebben. Je speelt tegen 1 team wat non stop ging tijdrekken en met 10 spelers voor de goal ging hangen. Toch kregen we 5 grote kansen met een nieuw verkapt B elftal. Geen stres in het jaar dat we afgingen met 4-0 tegen Trencin wonnen we ook 6-2 van Ajax. Door beperkte financiã«le mogelijkheden hebben wij altijd veelte laat onze selectie op orde. Gelukkig maken we naast het verjongen ook financieel stappen. Reken er maar op dat dit Feyenoord nog een goede 6 a 10 weken nodig in dit proces. Daarnaast hebben we ook nog Linssen die na een matig begin toch wel steeds beter werd. Een aanval met Sinisterra-Linssen-Alireza is prima. Onze doelstelling is namelijk de top 4 en meer clubs kampen met de gevolgen van de Corona crisis. Achter Linssen heb je dan Bannis en Bozenik die mogen vechten voor de rol als 2de spits.

24 juli 2021 om 01:26

De overgang naar de verdoemenis. Word wakker, man. Deze grote club is aan het wegrotten.

24 juli 2021 om 02:08

Ja sorry hoor ik wil je best uitleggen waarom ik denk dat het de goede kant opgaat maar je reactie is nou niet echt lekker onderbouwd.

24 juli 2021 om 10:51

Dat weet ik, op de mobiel hou ik het graag kort haha. Maar je mag me zeker vertellen waarom jij denkt dat het de goede kant opgaat. Zou wel leuk zijn voor Feyenoord en de competitie, eindelijk weer eens echt meedoen met Ajax en PSV voor de titel.

24 juli 2021 om 16:56

Ik hoop dan niet dat je op je mobiel zit want me reacties hieronder waarom ik denk dat het goed zal komen zijn niet bepaald kort.

24 juli 2021 om 02:21

@wolkje. Ja je verloor met 4-0 van trencin en dat koste je geld en een onteikkelingsmogelijkheid voor spelers. Met die 6-2 tegen Ajax had je 0,0. Werden nog steeds kampioen, harkten nog steeds ontiegelijk veel geld binnen Europees en pakten nog steeds de hoge transfersommen voor spelers.
Als je doelstelling top 4 is, dan mag je, je ernstig zorgen gaan maken. Feyenoord speelde gisteren tegen een ploeg die op z'n best een degradatiekandidaat in de eredivisie zou zijn. Die gaan dus juist allemaal zo spelen tegen Feyenoord. Dan is 5 kansen in 90 minuten echt veel te weinig (en eigenlijk waren het 3 fatsoenlijke). Je selectie op orde is tot daar aan toe, maar we hebben het niet over een zwakke plek ofzo, we hebben het over een zwak geheel, met een chronisch gebrek aan creativiteit. Dat wordt niet opgelost met 1 speler en dat is ook niet een kwestie van wennen aan de speelstijl. Dit is trouwens ook een probleem dat zich al een tijdje voor doet bij Feyenoord. Zo slecht waren ze namelijk niet in de meeste topwedstrijden, waar ze het spel niet hoefden te maken. Zelfs dodelijk in de counter. Het ging vele malen minder als ze juist wel het spel moesten maken. En daar ging het wederom fout. Te laag tempo, te weinig beweging, geen snelle 1-2 tjes rondom 16 tegenstander. Dat is er echt niet opeens met 2 spelers. PSV had een soort gelijk probleem en die lossen dat op met een nieuw systeem, een nieuw spelers in de as (cv en middenvelders). Feyenoord zou dat ook kunnen doen, maar dan heb je Til voir niets gehuurd (dat is een loper en scoren vermogen, maar zeker niet de benodigde creativiteit). De betere optie zou ik mijn optiek zijn om toch weer voor een andere speelstijl te kiezen. Niet perse zo als onder advocaat, maar zeker wel iets meer opportunisme. Sterke balvaste spits, waar Alireza, Til en Sinisterra over heen knallen bij balbezit. Zo heb je minimaal 3 lopende mensen en wordt de tegenstander gedwongen om te kiezen. Bij totaal geen door komen aan kan Bozenik ook nog ingebracht worden als extra spits en balken pompen (beetje zoals de Haller, KJH variant van Ajax).

24 juli 2021 om 03:06

Sterk onderbouwd en kan me deels ook wel in je verhaal vinden. Top 4 is helaas de realiteit op dit moment. Als ik naar het werk kijk van Arnesen lijkt het erop dat hij eerst financieel schoon schip probeert te maken. Prato, Berghuis, Jorgensen en Narsingh die vertrokken verdienden naar geruchten bij elkaar zo'n 6,2 miljoen op jaarbasis en 5,6 miljoen afgelopen seizoen als je bedenkt dat Pratto maar 6 maanden gehuurd was. Het salarishuis van Feyenoord was gekkenwerk zeker als je bedenkt dat drie van die 4 vrijwel niks hebben toegevoegd. De volgende schoonmaak vind plaats op het middenveld. Fer schijnt al in gesprek te zijn met Kassisampa en is de volgend speler met een salaris die richting de miljoen kruipt maar dat met prestaties allang niet meer waar maakt. Wehrman had ik er graag bij gehad maar Advocaat zag het niet zitten in hem en hij wou zelf ook niet meer blijven daardoor dus is hij verhuurd met een optie tot koop die inmiddels gelicht is. De volgende die mag vertrekken is Liam Kelly maar die raak je aan de straatstenen niet kwijt dus dat word mogelijk een verhuur waar er hopelijk wat salaris word overgenomen. De grootste schoonmaak die heeft plaatsgevonden is de schoonmaak in de defensie. Botteghin, Nieuwkoop, van Beek, Johnston en Spajic zijn inmiddels ook weg. Alleen Botteghin had zijn waarde maar werd ook al ouder. Spajic was ook niet verkeerd alleen een beetje lood om oud ijzer verhaal met Botteghin. Over hun salarissen is minder bekend maar reken er maar op dat je er met 2 miljoen niet bent bij elkaar. De komende weken hebben we de opstelling die ik erbij hebt gevoegd. Dat is al 2 a 3 stappen vooruit t.o.v. de wedstrijd tegen Drita. Veel jonge spelers in de vorm van Bijlow, Malacia, Pedersen,bouchataoui, Antonucci, Sinisterra, Bannis en Bozenik die nog stappen kunnen maken. Er zijn veel talenten terug van verhuur of zijn doorgestroomd en mogen meetrainen met het eerste wat ook hopelijk zijn vruchten afwerpt in de toekomst. Hendriks, Skogen, Hall, Milambo, Burger, Hartjes en Azarkan bijvoorbeeld. Ook heeft Arnesen al wat Jeugdspelers uit het buitenland toegevoegd aan de jeugdopleiding plus dat er personeel wijzigingen hebben plaats gevonden en is het netwerk uitgebreid op het gebied van scouting. Haps, Texeira, Fer, Kokcu en Kelly worden nog genoemd als vertrekkende spelers en enkele jonge spelers worden ook nog verhuurd. Kitolano, Bjorkan en enkele anderen spelers worden nog gevolgd om ze later over te nemen. Dit is een project dat voor de lange termijn is. Je moet dit jaar als een tussenjaar zien dus als we 4de worden, financieel stappen gemaakt hebben en veel jonge spelers ontwikkeld hebben mogen we denk ik terug kijken op een geslaagd jaar. Ik weet dat 4de een beetje karig klinkt voor Feyenoord maar we zitten nu eenmaal met veel puin uit het verleden.

Bijlow
Pedersen
Trauner
Senesi
Malacia
Toornstra
Kokcu
Jahanbaksh
Til
Sinisterra
Linssen
24 juli 2021 om 07:20

Als ik je relaas zo bekijk moet Feyenoord in de handen knijpen met een 4de plaats. Moet toegeven dat ik Utrecht en Vitesse niet op de voet volg maar plaats 6 is ook denkbaar. Voordeel is dat (in de wandelgangen) de sterkhouders van de concurrentie op weg naar de uitgang lijken te gaan. Zit in dubio betreft Ricky Wolfswinkel, overgang naar Feyenoord had 20 doelpunten kunnen zijn of de volgende iets te oude aanvaller op zijn retour en ja ik snap dat het nu luchtfietserij is.

24 juli 2021 om 08:42

Ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt. Zeker als er ook nog versterkingen bij komen en Geertruida terugkeert. Top 4 moet te doen zijn tenzij we een waanzinnige blessure golf krijgen net als vorig maar dan moet je wel erg veel pech hebben als dat twee keer achter elkaar gebeurd.

Laat de jonge spelers maar stappen maken en hopen dat we met de week meer het spel kunnen spelen wat Slot voor ogen heeft.

24 juli 2021 om 09:06

@wolkje Fijn om een goede inhoudelijke reactie te lezen van iemand die van zijn clubje houdt.

24 juli 2021 om 17:01

Bedankt mabdallaoui.

24 juli 2021 om 09:43

Feyenoord zit sinds het kampioensjaar al in een overgang... Feyenoord is veranderd van een topclub naar een subtopper en lijkt nu steeds meer een middenmoter te worden. De jaren dat ze bij Feyenoord om het kampioenschap meededen liggen ver achter ons en de top 3 lijkt me zonder Berghuis ook een utopie. Het zou mij niets verbazen als Feyenoord 7e of 8e wordt achter clubs als AZ, Vitesse, Utrecht en zelfs Twente.

Had Feijenoord geen kans om Michael de leeuw te halen toen het nog kon? Gewoon een kerel die hard werkt en niet eens briljante ballen hoeft te ontvangen om van waarde te zijn. Nee, niet Feijenoord waardig, maar ineen overgangsjaar als deze zou hij denk ik een type zijn dat waarde kan toevoegen. Ook grappig in de tekst “ Tafelgenoot Johan Derksen is het roerend eens met de analyse van Van der Gijp over Bozenik en Bannis. "nee, die twee die scoren niet, dus dan win je nooit." is dat tegenwoordig al een analyse?! Vinden dat bozenik en Bannis niet goed genoeg zijn. Wat een gemakkelijke baan is dat toch, analist op tv. Als dat een analyse is, dan zou Michael de Leeuw een topaankoop zijn geweest.

Feyenoord heeft momenteel niemand in de selectie die een goal kan maken. Het is te hopen dat Alizera zijn oude niveau kan halen, dan zal het van hem moeten komen. De spitsenpositie is bij de meeste clubs uit het rechterrijtje nog beter bezet dan bij Feyenoord momenteel...

24 juli 2021 om 05:47

Linssen, Sinisterra en Jahanbaksch hebben scorend vermogen. Til en Toornstra ook. Vanuit de spits mis je inderdaad nog een hoop, maar dat is een keuze die je kan maken, als je dit jaar vooral op de ontwikkeling van jonge spelers inzet. Belarbi maar eens proberen?

Met nog een stuk of 7 anderen ook niet. Dus accepteren dat het plek 5/6 wordt

Hoorde t iemand op tv al zeggen, je moet als feyenoord zijnde een lange adem hebben. Deze transfer periode zullen er goeie spitsen pas aan t eind op de verhuur lijst komen te staan. Kunst is dan om een goeie te vinden (geen pratto dus). Maar ik heb wel vertrouwen, arnesen en co zijn tot nu toe goed bezig met een nagenoeg lege portemonnee. Wellicht komt er nog een konijn uit de hoge hoed

Dit komt w s nooit meer goed.
Wat ze missen zijn grote verkopen,ajax, PSV hebben dat.
Ajax verkoopt 2 spellers voor 180 miljoen, PSV verkoopt spelers voor 30 mijoen per stuk.
F Noord kan hier niet in mee,dat gaat nog jaren duren,en dan zijn PSV en Ajax al weer veel verder uitgelopen.
Ze hebben ergens de afgelopen jaren de boot gemist en is niet meer in te halen....halaas.

24 juli 2021 om 10:35

Die boot komt nog wel…door herstructurering en zorgen dan vanaf de jeugdopleiding al alles goed geregeld is. De scouting aanpakken en geen paniek aankopen meer. Met de eerste twee zijn ze al bezig. Jong Feyenoord door laten groeien. Gaat tijd kosten maar 18 jaar hebben we al kunnen wachten met veel
Ups en downs dus we zijn wat gewend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1321
2.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder41
J. ToornstraMiddenvelder42
J. BijlowKeeper40
B. LinssenAanvaller44
L. SinisterraAanvaller42
A. JahanbakhshAanvaller30
A. BaldéAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

14 fans
Coach, 43 jaar
SeizoenClub
2021- Feyenoord
2019-2020 AZ
2017-2019 AZ
2016-2017 SC Cambuur
2009-2013 PEC Zwolle
Laatste voetbalnieuws

Arne Slot komt met positief nieuws over Pedersen: ‘Hij is wel oké hoor’

Marcus Pedersen maakt het goed na zijn vroegtijdige wissel tegen PSV, zo verzekert trainer Arne Slot van Feyenoord. De verdediger kwam snoeihard in botsing met ploeggenoot Gernot Trauner en moest het...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren