NAC en Steijn toch samen door: ‘De tijd van ruzie moet voorbij zijn’

Dinsdag, 15 juni 2021 om 16:56 • Laatste update: 17:00

Maurice Steijn blijft toch trainer van NAC Breda. De afgelopen dagen leek het erop dat de coach op weg naar de uitgang was bij het Rat Verlegh Stadion, maar uit een statement van de club uit de Keuken Kampioen Divisie blijkt dat Steijn aanblijft. De Raad van Commissarissen wil een oplossing voor de onrust en heft algemeen directeur Mattijs Manders een duidelijke opdracht gegeven: “Houd vast aan de doelstellingen van de club, met behoud van zowel de technisch directeur als de hoofdtrainer. Zorg voor een omgeving waarin dat mogelijk is”, zo klinkt het.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door edforce2)

Zou hij dan niet meer gaan analyseren? Dan mogen ze deze man namelijk gelijk de functie geven van mij. Gekkigheid, ik denk dat NAC best een mooi opstapje kan zijn voor zijn trainerscarriere.

14 juni 2021 om 09:33

Ik denk juist dat NAC helemaal geen fijne club is om je start te maken, gigantische druk, weinig budgetten en een rommelig bestuur. Dit moet Kuyt absoluut niet willen. Het handigst is te beginnen bij een stabiele club, met realistische verwachtingen, maar waar je wel jezelf op de kaart kan zetten. Een Almere, Rkc, Heracles of een Groningen lijkt mij de ideale beginclub voor een coach.

14 juni 2021 om 09:59

Precies. Ik zou als Kuyt zijnde dan eerder wachten totdat één van deze clubs het minder doen en wachten op een aanbieding. Meest realistische lijkt mij Almere dan, heb echt geen vertrouwen dat zij de top 5 überhaupt halen met Verbeek, maar ze hebben wel een groot budget en de schoonvader van Berghuis blijft er geld inpompen met Kroonenberg.

Zou wel echt walgelijk zijn als Steijn dit doet om een ontslag te forceren en met dat geld in zijn zak naar ADO te gaan (zoals in de tekst geïnsinueerd wordt)

Karel Vrolijk heeft hier werkelijk niets over te vertellen, dus dit is wel ver gezocht.

NAC kan een geweldige club zijn om trainer van te worden, maar het kan ook een ramp zijn. Heb je succes, dan kun je nooit meer stuk en zijn er veel mogelijkheden. De kans is echter groter dat je binnen een jaar weer bij het UWV staat.

Die Steijn gooit wel zijn reputatie te grabbel op deze manier. Die stond er prima op toen hij bij VVV weg ging. Maar na zijn terugkomst uit de VAE lijkt hij het toch niet op de rit te krijgen bij NAC en zijn er best veel incidentjes rond zijn persoon.

Van Hooijdonk vertrekt transfervrij omdat Steijn de trainer is en daarna stuurt Lokhof Steijn waarschijnlijk de laan uit. Misschien had Lokhof iets eerder kunnen handelen, dan had NAC Van Hooijdonk kunnen behouden.

Kuyt, waarom niet een seizoen als assistent bij een Bvo,om nog meer ervaring op te doen?
Erg jammer dat er van deze vervelende problemen zijn bij Nac,dit verdienen de hondstrouwe fans van deze club niet.
De kunst is om dit via een zorgvuldige diplomatieke manier op te lossen.
Misschien kan het zijn dat Lokhoff en Steijn zich allebei als kapitein op hetzelfde schip voelen,gezien hun jarenlange ervaring op dit gebied?
In dat geval kan het een lastige kwestie worden.

Laten we hopen dat dit volstrekt onzin is. Absoluut geen goed idee.

Kuyt heeft wel heel veel vertouwen in zichzelf...!!!

Gelul die moeten we niet bij nac

Negatieve reactie van Pierre van Hooijdonk in 3..2..1..

Maar alle gekheid op een stokje.. geld is toch de enige reden hier? Anders hadden ze toch nooit met elkaar verder gegaan? Het rommelt aan alle kanten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
18.TOP Oss00
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
H. VisserUnknown
N. OlijKeeper
M. AdilehouVerdediger
J. MashartVerdediger
G. SiereveldVerdediger
W. NeelenVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

Nederland
304 fans
Coach, 41 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 27 juli
Arsenal heeft bij Internazionale navraag gedaan naar Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren