FC Groningen schrikt van vraagprijs Sparta en ziet ander Hrustic-alternatief

Woensdag, 23 september 2020 om 13:11Rian Rosendaal • Laatste update: 13:18

FC Groningen rekent niet langer op de komst van Abdou Harroui. Voetbal International meldt woensdagmiddag dat men vindt dat Sparta Rotterdam met drie miljoen euro een te hoge vraagprijs hanteert voor de aanvallend ingestelde middenvelder. De Trots van het Noorden verlegt de aandacht nu naar Nikolai Laursen van FC Emmen, zo klinkt het.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wat is de beste optie voor FC Groningen als vervanger van Ajdin Hrustic?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

60 reacties (laatste reactie door droppie)

Ik vind 3 miljoen voor de beste speler van Sparta helemaal niet schokkend hoog. Als Ejuke voor 12 gaat dan kan Harroui zeker voor minimaal 5 miljoen verkocht worden. Als Sparta zijnde zou ik nog hoger in de boom gaan zitten want Harroui kan echt de doorslag geven tussen degradatie of niet

23 september 2020 om 13:26

Was inderdaad te verwachten. Ache en Dervisoglu zijn voor vergelijkbare bedragen vertrokken bij Sparta. Sparta kan inderdaad hoog inzetten, maar als je uiteindelijk degradeert met Harroui zal zijn waarde toch wel zakken ben ik bang.

23 september 2020 om 13:29

Ja dat is inderdaad het risico, maar zonder Harroui zou Sparta weleens kansloos laatste kunnen worden.

23 september 2020 om 14:11

Nou, jullie hebben de mazzel dat ADO en RKC toch nog een stuk slechter zijn. Sparta zie ik wel overleven, ook zonder Harroui, ondanks dat hij erg gemist zal worden.

23 september 2020 om 13:27

Nope, vind ik ook niet. Ik vind hem bijv. belangrijker dan Ache of Dervisoglu, waarbij Ache voor 2 miljoen is vertrokken en Dervisoglu voor 3 miljoen naar respectievelijk Eintracht en Brentford. Groningen heeft ook geen geld meer, mede door de aankoop van Larsen voor iets meer dan een miljoen. Dus ze zijn afhankelijk van een verkoop van Matusiwa en/of Hrustic. Alles wat boven de miljoen uitkomt, kan Groningen nu al niet meer betalen, dus Harroui lijkt me onhaalbaar, mits ze interesse hebben in een van de spelers van Groningen of de verkoop van Hrustic is boven de 5 miljoen (wat me sterk lijkt). Wel jammer, want hij kon de missing link zijn, maar is te verwachten. Mede omdat Sparta ook niet per se hoeft te verkopen na de verkoop van Ragnar en Halil.

23 september 2020 om 15:41

Fc groningen heeft ong nog 1,5miljoen te besteden na verkoop van vd looi an absalem plus de verkoop van hrustic die ongeveer een miljoen gaat opleveren maakt 2,5 miljoen. Het gat is wel groot maar niet onoverbrugbaag en omdat sparta eigenlijk nog 2 vleugelspelers wil halen en daarvoor eerst moet verkopen zie ik de transfer nog wel goedkomen. Wat er nu gebeurt is allemaal spel tussen de 2 partijen.

23 september 2020 om 16:58

@martijnovic - Absalem is niet verkocht, maar transfervrij vertrokken/contract ontbonden, en Van de Looi is, om te quoten van het Dvhn, voor "een zacht prijsje vertrokken", dus ik ga niet vanuit dat dat 1,5 miljoen is. En zulke hoge salarissen hadden ze ook weer niet. Larsen is voor 1,1 miljoen gekomen, en dan moet je zijn salaris plus het salaris van Leal nog overnemen voor het huren. Ik denk echt niet dat Groningen zoveel geld heeft.

Sontje Hansen of Lang huren

23 september 2020 om 13:33

Lang kan ik begrijpen, maar die laat ajax niet gaan denk ik. Maar wat moet je met Hansen? Die heeft een handjevol wedstrijden in de KKD gespeeld.

23 september 2020 om 13:35

@frank, Noa Lang zie ik na zijn succesvolle maar relatief korte verhuurperiode aan FC Twente, niet nog een keer op verhuurbasis naar een andere club vertrekken. Bij het tijdelijk aantrekken van talent Sontje Hansen kan ik me best wat voorstellen.

23 september 2020 om 13:41

Niet echt spelers die Groningen nu nodig heeft. Ze hebben echt een verbindingsspeler nodig, iemand die in de omschakeling een aanvaller kan wegsteken of de keeper goed onder vuur kan nemen. Hansen is toch meer een spits/vleugelspeler (persoonlijk denk ik dat hij beter is dan Larsen die Groningen nu heeft in de spits, want hij kan vanuit niets iets forceren) en Lang is ook meer een vleugelspeler dan een spelmaker. Groningen heeft meer aan een speler zoals Taabouni of een Pherai, waarvan de eerste misschien wel gehuurd kan worden. En als Groningen echt risico wilt nemen, speelde Maulun volgens mij niet heel verkeerd bij Cambuur en hij heeft maar een eenjarig contract daar. Laursen is best een prima speler, maar ik weet niet als hij echt veel meer kan brengen dan de huidige spelers die Groningen nu heeft.

23 september 2020 om 13:57

Als je kan kiezen uit Taabouni en Lang, dan heb je toch maar één keuze lijkt me. Lang kan ook uitstekend als 10 uit de voeten. Taabouni heeft uberhaupt nog nooit in de eredivisie gespeeld. Ajax gaat Lang trouwens ook niet meer verhuren dit seizoen, dus sowieso kansloos.

23 september 2020 om 14:03

Hij kan ook op 10 spelen, maar de laatste paar jaren wordt hij toch op de flanken neergezet, want ondanks dat hij nu wel meer meeverdedigt, zijn toch spelers niet heel groot fan meer van een klassieke 10 die niet meeverdedigen bij een tegenaanval. En Lang had dat in het verleden wel. Taabouni heeft toch vaker als middenvelder gespeeld, ook al heeft hij amper wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld. Maar inderdaad, Lang wordt volgens mij inderdaad niet meer verhuurd.

23 september 2020 om 14:04

@Magistra, ergens wel zonde. Want ik heb niet het idee dat Lang komend seizoen een basisplaats gaat veroveren, wel?

23 september 2020 om 14:51

Fcgrun050 In verdedigend opzicht is Lang wel een stuk sterker geworden. Schakelt steeds beter om en weet dat te combineren met een hoop kwaliteit. Denk zelf dat die Taabouni nog iets te licht is om als directe versterking gezien te worden,

23 september 2020 om 14:54

Diegelbereds basisplaats denk ik ook zeker niet, maar zal wel als rotatiespeler gebruikt gaan worden. Met het drukke programma en de onvermijdelijke blessures zal hij genoeg minuten maken, mits hij het zo goed blijft doen. Vorig jaar kon je bij Ajax zien hoe belangrijk de bank is. Als hij het dit seizoen goed doet kan hij volgend jaar wellicht voor een basisplaats gaan.

23 september 2020 om 16:41

@magistra - Nee absoluut, bij die Jong Oranje wedstrijden zag je hem heel veel meeverdedigen. Ik zeg ook niet dat het een versterking is, maar wat ik wil zeggen is dat Taabouni meer een middenvelder is dan in vergelijking met Lang is wat ik wil zeggen. Hoeft ook niet per se Taabouni te zijn, kan ook een andere middenvelder zijn met aanvallende impulsen.

Dat is wel een downgrade t.o.v. Harroui.. Natuurlijk wel logisch dat Fleddie verder kijkt wanneer Sparta te veel vraagt, aan de andere kant mag kwaliteit ook wat kosten en dat is wel wat we op dit moment nodig hebben. Afgelopen weekend hadden we geluk dat we tegen ADO speelden maar tegen bijna iedere andere club waren we er gewoon met 3-0 afgegaan..

3 miljoen is een belachelijk bedrag voor een dergelijke speler. Geloof niet dat er één club is die dat gaat betalen.
Echter, ik hoorde vanuit het Rotterdamse dat men Groningen geen stap vooruit vond.
Wel, sportief en financieel toch echt wel. Bovendien gaan veel spelers vanuit Groningen de laatste jaren toch vaak wel naar een betere club ( Sierhuis, Zeefuik, Te Wierik, Doan, Chabot etc).
Harroui doet er verstandig aan om eerst een tussenstap te maken, voordat hij eventueel naar een topclub gaat.

23 september 2020 om 13:32

Even je Groningen bril afzetten. Harroui doet niet onder voor Dervisoglu en Ache. Misschien nog wel beter dan die twee. Als je ziet voor wat voor bedragen die zijn vertrokken dan heeft Sparta zijn waarde prima ingeschat. Daarnaast hoeft Sparta hem niet kwijt, dus dan moet er gewoon gelapt worden.

23 september 2020 om 13:40

Harroui speelde zich afgelopen seizoen pas echt in de basis. Prima voetballer, die ongetwijfeld nog stappen gaat maken, maar op basis van statistieken is het nog geen topspeler. Dervisoglu was heel belangrijk in het systeem van Sparta en is een totaal andere speler. Die kun je niet met Harraoui vergelijken.Henk van Stee heeft bij de eerste interesse van Groningen al de publiciteit opgezocht, met als doel andere clubs wakker te maken en er zoveel mogelijk geld uit te slepen voor Sparta.Tijdens de transfer van Chabot van Sparta naar Groningen ging het precies zo. Sparta wilde aanvankelijk meer geld en uiteindelijk vond men elkaar in een lager aankoopbedrag en kreeg Sparta een flink percentage van de opbrengst toen Chabot naar Sampdoria getransfereerd werd.

23 september 2020 om 13:48

In een internationale markt wel, maar voor de Nederlandse markt is dat echt veel teveel.bij mijn weten tikt geen enkele club als Utrecht, Vitesse, Heerenveen, Willem II of Groningen dus dat af. Zelfs AZ legt dat soort bedragen niet zomaar neer.als je dan als TD van Sparta je afvraagt waarom je jongens naar het buitenland laat vertrekken, met de vraag of dat wel goed is voor hun ontwikkeling, vind ik dat wel vreemd.als je het hebt over een zichzelf bedruipende piramide is daar in NL natuurlijk steeds minder sprake van. Als je daar wel naar toe wilt, zou je naar een meer solidair systeem moeten volgens mij. Dat betekent dat je vraagprijs lager ligt, maar je vaker met een doorverkoop percentage over de winst werkt. Datzelfde vind ik trouwens voor de topclubs in NL hoor. Het is voor Feyenoord en PSV heel moeilijk geworden om sterkhouders bij de subtop weg te halen.ik vraag me echt af of dat gezond is.

23 september 2020 om 14:27

Dat werkt natuurlijk twee kanten op, in het beste geval maken de talenten binnen Nederland een overstap om zo door te kunnen groeien naar een nog beter niveau. Alleen als de top clubs in Nederland het niet kunnen betalen, betekent dat niet dat clubs hun spelers voor minder zouden moeten verkopen. Ik zie ook positieve punten in de stijgende prijzen voor Nederlandse talenten van zowel subtop clubs als clubs daaronder zoals Sparta etc. In jaren, mijn persoonlijke mening, is dat de Eredivisie niet zo competitief is geweest als nu. Met subtop clubs die meer en meer slagkracht hebben en krijgen, naast de top 3 en als dat doorstraalt naar de middenmoot etc. Krijg je een competitieve competitie waarin iedereen sterker is en wordt. En waaraan we uiteindelijk meer hebben dan dat lager geklasseerde clubs voor een appel en een ei leeggeroofd worden door de top en subtop clubs en zo de competitie alleen maar meer afneemt.

23 september 2020 om 14:15

Zelf miljoenen vragen voor zeefuik, eeb matige Hrustic en een simpele speler als Matisuwa en dan klagen dat een andere club dat ook doet voor een jeugdinternational .....

23 september 2020 om 14:42

Ik vind het bedrag dat Sparta vraagt prima, maar als je een Matisuwa simpel noemt, heb je niet veel van het spelletje begrepen he! En Zeefuik is bij ons voor een vergelijkbaar bedrag weggegaan en die heeft wel wat meer laten zien tot nu toe.

23 september 2020 om 15:13

Matisuwa is een simpele waterdrager zonder goals, assist en enige inbreng.

23 september 2020 om 15:27

Als je dat oprecht vindt, heb je er niet veel kaas van gegeven. Gelukkig kijken scouts van andere clubs en de bondscoach van jong oranje er anders tegenaan.

23 september 2020 om 16:36

Heeft hij al een assist gegeven of een doelpunt gemaakt dan?

Teller staat nog steeds op nul, jet als vorig seizoen.

23 september 2020 om 16:53

Dan ben je wel heel raar aan het beoordelen als je hem gaat beoordelen op goals en assists... Het is toch niet een speler die daarvoor moet zorgen? Hij haalt ongelofelijk veel aanvallen eruit en zet gewoon weer de aanvallen op door middel van naar de spelmakers en spelverdelers te passen. "teller staat nog steeds op nul, net als vorig seizoen", lol, seizoen is net pas begonnen of denk je dat we al tegen het einde aanlopen?

23 september 2020 om 17:35

Stevenleentevaar heeft duidelijk geen verstand van voetbal. Matusiwa is op dit moment de beste speler van Groningen en volgens mij 1 van de beste balafpakkers van de eredivisie. Als je aangeeft dat hij nul inbreng heeft, dan heb je er weinig van begrepen. Om topic: Sparta mag natuurlijk 3 miljoen vragen, maar dat lijkt mij niet echt marktconform. Zeefuik ging voor 3 miljoen naar Hertha, en heeft natuurlijk 10 keer meer laten zien. Deze jongen heeft nog niet aangetoond het überhaupt op een hoger niveau ook aan te kunnen.

23 september 2020 om 18:13

Dat is jullie mening. Voetbal gaat om het maken van goals en een speler die geen enkele bijdrage levert tot het maken van een doelpunt is niet meer dan een simpele waterdrager waar er zat van rondlopen.

23 september 2020 om 19:43

Wat een onzin, voetbal draait helemaal niet alleen om het maken van goals. Als je alleen dat ziet, dan moet je maar geen profvoetbal kijken, maar amateurvoetbal. Weet je waarom Groningen achterin zo stabiel was? Omdat ze vorig seizoen echt een enorm sterk defensief blok hadden met Padt, Te Wierik, Zeefuik, Itakura en Matusiwa. Noem betere verdedigende middenvelders op dan in de Eredivisie? Ik durf te stellen dat hij sowieso bij de beste 5 zit van de Eredivisie. Haha simpele waterdrager, wat een man. En dan ook geen argumenten noemen ook buiten het scoren van goals en assists geven om. Dan zijn er heel veel middenvelders afgeschreven. Je hebt het ook overigens ook over Groningen he, je praat hier niet over een topclub.

23 september 2020 om 20:02

Dus Xavi, Busquets en Frenkie de Jong zijn ook simpele waterdragers? Ik kan er nog inkomen wanneer je zou zeggen dat een aanvaller zonder rendement weinig waard is, maar een speler zonder rendement, altijd een simpelewaterdrager noemen vind ik erg kortzichtig

23 september 2020 om 18:00

Als Sparta hem niet voor minder dan 3 miljoen wil verkopen dan is die 3 miljoen waard, zo simpel is het. Daar kunnen we het mee eens zijn of oneens, maar bij oneens rest niets anders dan gewoon verder zoeken.

Het valt me op dat Fledderus er nu niet bepaald in slaagt om zijn interesse in spelers achter gesloten deuren te houden. Hij loopt echt publiekelijk het een na het andere blauwtje. Diemers, Veerman, Druijff, Van Wolswinkel, die Spaanse spits, en nog wel een paar. Nu ook alweer bekend dat Laursen het dan maar moet worden.
Hou het eens een keer stil. Of laat.hij dit juist voor de bühne naar buiten brengen, zo van 'ik ben echt heel hard bezig hoor'

23 september 2020 om 13:49

Ja is best ernstig, maar het is een jonge TD, dus laten we hopen dat het allemaal beginnersfoutjes zijn. Want er lekt echt ongelofelijk veel naar buiten wat ook waar blijkt te zijn. Tot nu toen ben ik niet heel erg tevreden met de verkopen die nu zijn gedaan. Ik bedoel, hij heeft het niet heel goed gedaan met de verkoop van Zeefuik, want 4 miljoen is wel heel weinig, voornamelijk als je weet dat 50 naar Ajax ging. Daarnaast om Te Wierik en Warmerdam transfervrij te laten gaan is ook niet lekker gedaan. Om de tweede ben ik niet super rouwig om, maar had dan op zn minst iets voor weten te vangen. Te Wierik daarentegen was een belangrijk steunpilaar in Groningen en die dan transfervrij laten gaan is niet lekker gedaan. Voornamelijk als je wist dat 2 jaar daarvoor Gent hem voor 2,5-3 miljoen wilde kopen.

23 september 2020 om 15:47

#kingkerrie het is toch duidelijk een spelletje om de vraagprijs te verlagen wat ga je dan doen? Ja een onzin speler noemen... fledderus is echt goed bezig! Ik zie harroui nog wel komen.. sparta wil graag verkopen om daar 2 spelers voor terug te halen.

In de afgelopen jaren hebben ze Doan, Reis, Chabot en Zeefuik voor in totaal zo'n twintig miljoen verkocht. Bovendien is Harraoui een prima speler, dus ik vind die 3 miljoen niet zo gek.

23 september 2020 om 13:49

De opbrengsten van die transfers is deels geleend geld, dat terugbetaald dient te worden. Bovendien heeft Groningen een redelijk dure huishouding en zullen ze, zoals veel clubs, in deze tijd voorzichtig zijn met uitgaven.

drie miljoen voor de beste speler op het moment van sparta met een meerjarig contract, dat lijkt me toch gewoon normaal, wat had groningen dan gedacht? dat ze hem voor 3 tientjes en een kratje bier konden oppikken?

Hahaha, Laursen. Man man man, wat een aankopen zeg. Afgelopen zondag zag je Joosten met zijn eerste 3 acties de bal vergeten, Dammers met een veel te trage handelingssnelheid en nu komen ze met Laursen op de proppen. Wel triest gesteld hoor.. Dit is wat je krijgt met een 21 jarige hoofdscout blijkbaar. Als je kijkt wat Willem 2 voor leuke voetballers haalt, tegen betere prijzen, dan kun je concluderen dat er toch echt iets fout gaat bij FC Groningen.

23 september 2020 om 14:09

Vond het best meevallen, Joosten had echt niet veel balverlies. Hij bleef eerder steken omdat er een Ado verdediger in zijn nek zat. En lekker dan om de fouten te schuiven aan een 21-jarige hoofdscout. Die gozer is net aangesteld en heeft helemaal niks te maken met die aankopen. Nogmaals, er is echt een grote reorganisatie aan de gang met een flink jong bestuur en personeel. Ik denk dat Groningen wel nu te vergelijken is met een start-up, waar gewoon nog fouten worden gemaakt, maar wel over genoeg talent beschikt om door de jaren heen te groeien. Gudde doet het bijvoorbeeld best goed op bestuurlijk niveau. Mathijssen heeft gewoon betere connecties, mede omdat hij in Duitsland veel contacten heeft overgehouden. Hij doet het echt uitstekend, maar Fleddy heeft gewoon tijd nodig en van deze fouten wordt hij alleen maar beter van.

23 september 2020 om 14:26

Ik vind dat als je technisch manager van een BVO wordt, je er direct mag staan. Fledderus heeft bij Heracles rustig in de luwte kunnen werken, in een omgeving die stabiel was. Bij Groningen was dit niet het geval, omdat ook de Algemeen Directeur nog eens nieuw is. Daarbij vind ik Fledderus vrijwel alles fout doen. Hij is angstig voor sommige journalisten, is communicatief zwak en de spelers die hij tot dusver binnenhaalt, imponeren nog niet.

23 september 2020 om 14:38

Iedereen maakt fouten, voornamelijk als TD zijnde. Overmars maakte aan het begin ook enorm veel fouten bij Ajax. Bij Brands is ook niet alles over glad ijs gegaan toen bij PSV en AZ zat, zie het filmpje van Everton over Brands waar alles mooi werd beschreven hoe zijn carriere is verlopen. De Jong krijgt ook de tijd van Gerbands, die zich niet laat gek maken door de publieke opinie. Van fouten wordt je beter, we zijn uiteindelijk ook mensen. Ook in mijn veld op het gebied van IT. Alles is based on trial and error. Je wordt een betere programmeur, IT-manager, en/of consultant als je fouten maakt. Daar leer je ervan en Fledderus is nog maar 37. Dus geef hem de tijd, voornamelijk in deze aparte situatie waar we nu terecht zijn gekomen in de wereld.

Zelf 2 aanbiedingen van frankfurt weigeren....

Maar wel de beste speler van sparta, voor een appel en een ei willen overnemen !!

En de laatste jaren veel miljoenen verdient , dus de portomonnee trekken. En anders helaas !!

Sander vd Streek geen goede optie?

23 september 2020 om 17:39

Dat is absoluut een meerwaarde. Ik ben alleen bang dat hij zelf niet wil

Tsja, sorry hoor, maar je kunt toch moeilijk verwachten dat ze zeggen: Groningen, hartstikke mooi cluppie voor jou Ab! Mjf, neem maar mee voor een miljoen. Sparta staat volledig in z'n recht om hoog in de boom te gaan zitten voor hun topspeler. Ik herinner mij nog een vraagprijs van 12 miljoen voor Doan van ene Mjf, dus hij weet hoe het werkt. Nu het zogenaamde alternatief Laursen roepen is allemaal vooropgezet, in de stille hoop om die vraagprijs naar beneden te krijgen. Maar mocht die interesse serieus zijn, dan lijdt MJF veel gezichtsverlies richting supporters. Harroui gaat ons verder helpen in de ambities, met alle respect voor Laursen, met hem gaat dat het niet worden.

Gratis tip voor Mjf, kijk eens in de lagere klasses van Duitsland daar lopen veel betere spelers rond die veel minder kosten. Sparta mag natuurlijk vragen wat ze willen maar dat wil niet zeggen dat Groningen daar in mee moet gaan.

23 september 2020 om 18:32

Robby, wat zijn de lagere klasses van Duitsland? In de 3.liga spelen een aantal clubs die oude bekenden zijn uit de Bundesliga, en ik neem aan dat die ook wel een prijskaartje aan hun spelers hangen.

24 september 2020 om 22:39

Wreidt, kohn, Kohlert gratis. Pavlidis 250k

25 september 2020 om 00:18

jij hebt meer informatie dan ik, dus daarom een duim. Ik zag een aantal behoorlijke clubs in de 3e divisie (qua historie) en dacht dat dat ook een dure weg zou zijn.

Misschien kunnen ze Ihattaren huren, dat zie ik wel een versterking voor FC Groningen. En misschien wil hij zelf ook wel.

23 september 2020 om 18:19

Ik snap dat je voor Groningen bent en dat is prima. Maar Groningen komt structureel veel geld tekort door een veel te duur stadion met teruglopende bezoekersaantallen. Door robben wordt dat nu enigzins beperkt, maar de mogelijkheden op financieel gebied worden voor Groningen gewoon elk jaar minder en de concurrentie staat niet stil.

Het huidige Groningen speelt voor plek 10-14 en Sparta gaat voor plek 14-15 dus het verschil is minimaal. Groningen is door veel clubs in gehaald.

Buiten dat is de Nederlandse competitie financieel veel te zwak. Brentford koopt een spits voor 6 miljoen van peterborough. Harroui is een jeugdinternational en staat bij veel clubs op de radar. Die verkoop je niet voor een bedrag wat Groningen op kan brengen.

Fledderus kom je nu uit bij Laursen???? Kunnen we vanavond nog Nijland bellen, want ons aan-en verkoopbeleid is een drama

Kijk eens aan, Sparta wijst een bod af. En wat doet Hadouir? Die traint gewoon lekker door bij de club waar hij een contract heeft. Are you watching Sander van der Water?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.RKC Waalwijk38-11
11.NEC38-14
12.FC Groningen36-14
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. KasanwirjoVerdediger321
M. de LeeuwAanvaller325
R. PostemaAanvaller324
J. Strand LarsenAanvaller3214
C. NgongeAanvaller317
M. El HankouriMiddenvelder301
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

1 fan
Middenvelder, 24 jaar

In de wandelgangen

Zondag 26 juni
Het management van Neymar heeft met Juventus gesproken over een transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren