Feyenoord heeft oude bekende op het oog als alternatief voor Teixeira

Woensdag, 26 augustus 2020 om 13:12Robin Bruggeman

Feyenoord roerde zich al op de transfermarkt met de komst van Bryan Linssen, Mark Diemers, Christian Conteh en, de meteen weer verhuurde, Francesco Antonucci en de fans van de Rotterdammers mogen in de komende weken nog meer versterkingen verwachten. Technisch directeur Frank Arnesen werkt achter de schermen hard aan de overgang van middenvelder João Carlos Teixeira en de Deen heeft met Jonathan de Guzman ook een alternatief op het oog.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou jij Jonathan de Guzman een goede aanwinst vinden voor Feyenoord als João Carlos Teixeira niet haalbaar blijkt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

49 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Topidee, vertegenwoordigt veel waarde en kan nog doorgroeien. Oh, wacht.zo jammer dat ze niet gewoon wat jonge spelers erbij halen, ze hebben toch genoeg oude rotten? Met Linssen en Diemers zijn er al 2 ervaren spelers gehaald terwijl een Toornstra/botteghin/jorgensen ook nog rondlopen, kunnen ze beter het geld in die jongen van Nac steken of die van Volendam (?)

26 augustus 2020 om 13:27

Zo lijkt het net alsof Feyenoord alleen maar met oudere spelers speelt. Je vergeet alleen Bijlow, Geertruida, Senesi, Malacia, Kokcu en Sinisterra. Burger en Bozenik zullen ook veel minuten gaan maken.

26 augustus 2020 om 13:33

Ja maar er zijn nu toch genoeg oude spelers of niet? Dit verdedigen kan echt niet vind ik, weer salaris kwijt aan een oude speler. Als ze Senesi kunnen verkopen dan kunnen ze investeren in een speler die potentie heeft ipv een 33 jarige De Guzman, is toch nergens voor nodig dit.

26 augustus 2020 om 13:36

Feyenoord wil Senesi niet verkopen en er moet nog een middenvelder bij.

26 augustus 2020 om 14:28

Doen doen doen. De Guzman is gewoon een klasbak en altijd zn best gedaan, zonder attitude. Houdt het niet voor niks altijd vol en speelt genoeg in grote competities. Als overbrugging naar de jeugd die er aankomt prima. @ajaxf1: dat heeft Ajax ook vaak genoeg gedaan met Poulsen en dat soort spelers.....

26 augustus 2020 om 13:31

Deze zomer zijn Conteh, Antonucci en Silva gehaald als jonge spelers. Daarnaast zitten er met Kökçü, Geertruida, Nieuwkoop, Malacia, Burger en Bijlow enkele jeugdspelers in de selectie, waarvan meerendeel in de basis. Dan nog jonge spelers als Senesi, Sinisterra, Johnston en Bozenik. En verwacht dat Azarkan, Wehrmann en wellicht Hall ook minuten gaan maken dit seizoen. Valt dus best mee qua gebrek aan jonge spelers.

26 augustus 2020 om 13:34

Geen gebrek aan jonge spelers maar een overvloed aan oude weinig waarde vertegenwoordigende spelers. Feyenoord heeft de meeste oude spelers van de top 4 geloof ik, voor een club met zo'n mooie jeugdopleiding en staat van dienst qua jongelingen is dat gewoon zonde vind ik.

26 augustus 2020 om 13:47

Feyenoord selectie heeft een gemiddelde leeftijd van 24,4 jaar. Vind het dus allemaal wel mee vallen.

26 augustus 2020 om 14:05

Leuk feitje, volgens transfermarkt is dit nog lager dan de gemiddelde leeftijd van de Ajax selectie, 24,5 jaar.

Waarom haalt een PSV de Guzman niet? kunnen wel wat ervaring op het midddnveld gebruiken en betere alternatief dan v Ginkel weer huren. PSV heeft aantal jonge talenten die veel geld opleveren, dus stuk ervaring naast lijkt me goed. Feyenoord heeft weinig kapitaal op het veld en meerdere oudere spelers die niets opleveren zoals Fer. Dus die kunnen beter jongere speler zoeken of kans geven uit de jeugd

26 augustus 2020 om 13:27

Weinig kapitaal op het veld? Senesi, Kokcu, Sinisterra, Berghuis, Bijlow? De eerste 3 namen zijn potentieel allemaal meer dan 20 mln waard....

26 augustus 2020 om 13:34

Potentieel zijn alle spelers wel iets waard. Feyenoord heeft nog nooit een speler verkocht voor 20 miljoen of meer. Mrkrillin heeft gewoon gelijk dat er vooralsnog weinig kapitaal op het veld staat. Zolang die jongens geen prijzen winnen en/of het als international laten zien lijken die drie voorlopig nog allesbehalve meer dan 20 mio waard.

26 augustus 2020 om 14:55

Dus omdat het nog nooit gebeurd is, is dat voor de toekomst ook uitgesloten? Als dit het criterium is kun je als Feyenoord zijnde zoveel jeugd halen als je wil maar zal de selectie nooit veel waard worden. .. Er zitten gewoon veel gasten met potentie in het team en als we de geruchten mogen geloven zijn er al aanbiedingen van rond de 20 miljoen afgeslagen op Senesi en Kokcu. Daarnaast zitten er in de selectie al erg veel jonge gasten waarvan er een aantal wel goed genoeg gaat worden om voor een mooie prijs te worden verkocht. Maar Rome is ook niet in 1 dag gebouwd. Er wordt nu een basis gelegd met jonge spelers en ervaring en dat zal de komende jaren alleen maar verder worden uitgebreid. Als Arnesen nu al iets laat zien is het dat hij graag jong talent wil hebben en ontwikkelen.

26 augustus 2020 om 15:07

@frdirk, dat zeg ik helemaal niet. En je hele verdere betoog ben ik het eigenlijk gewoon mee eens. Maar m'n punt is dat die drie noemen als potentieel 20m of meer waard vind ik dus om meerdere redenen (nog) niet realistisch. En ja, hij noemt het potentieel maar gebruikt dat woord nu net iets te makkelijk.

26 augustus 2020 om 15:27

Begrijpelijke opmerking hoor, want een speler heeft pas echt een waarde op het moment dat ze worden verkocht. Dus hoeveel kapitaal er op het veld staat weten we niet. Wel denk ik, en jij volgens mij ook als ik goed begrijp, dat er genoeg jongens zijn die laten zien kwaliteit te hebben, jong zijn en dus een logische stap hogerop gaan maken. Ik denk dat dit an sich al genoeg is om te zeggen dat er kapitaal op het veld staat. Maar dat is uiteraard mijn beleving.

Feyenoord moet gewoon afscheid nemen van Narshing en Summerville genoeg garanties op speeltijd bieden dat hij blijft. Het is toch doodzonde om Summerville te laten gaan en door te gaan met Narshing. Van Narshing wordt je elftal niet beter en hij gaat de club ook geen of weinig euro's meer opleveren.

26 augustus 2020 om 13:25

Summerville zal definitief niet meer bijtekenen. Wat betreft Narsingh ben ik het met je eens, ik ben alleen bang dat je hem niet zo makkelijk kan verkopen.

26 augustus 2020 om 13:33

transfervrij vertrek gunnen. Dan bespaar je in ieder geval zijn salaris uit.

26 augustus 2020 om 13:49

Dat zou idd fantastisch zijn. Kan me ook niet voorstellen dat Advocaat tevreden over Narsingh is. Zoals afgelopen wedstrijd waarin hij een simpele pass op Bozenik had moeten geven om de wedstrijd te winnen. Narsingh besloot zelf te schieten.

26 augustus 2020 om 14:21

Die gaat toch niet zomaar z'n salaris weggooien. Die wilt gewoon betaald krijgen hoor

26 augustus 2020 om 14:25

Misschien dat hij in de zandbak ergens naartoe kan.

26 augustus 2020 om 13:27

Dat had Summerville, hij was de backup voor Berghuis. Narsingh stond echt onder Summerville in de pikorde. Als Summerville had bijgetekend had hij in de afgelopen wedstrijden gewoon in de basis gestaan en hadden we geen Diemers op rechtsbuiten en stuk minder van Narsingh gezien. Feyenoord heeft het helaas niet altijd handig aangepakt met jeugdspelers, maar in het geval Summerville is Feyenoord weinig te verwijten. Verder wil Feyenoord afscheid nemen van Narsingh, maar er is (begrijpelijk) nauwelijks interesse.

26 augustus 2020 om 14:39

Je motiveert een speler natuurlijk niet door hem in het jong elftal te zetten omdat hij niet bij wil tekenen, dat kun je de club zeker wel verwijten. Kom gewoon met een duidelijk plan of zeg dat hij mag vertrekken.

26 augustus 2020 om 14:51

Summerville maakte veel minuten en Advocaat gaf hem het vertrouwen. Uiteindelijk kwam naar buiten dat Summerville z'n contract niet wilde verlengen dan lijkt het me logisch dat Advocaat geen aandacht meer aan die speler gaat besteden.

26 augustus 2020 om 14:58

@ajax1812 dat plan was er, maar toen Summerville niet wilde verlengen heeft Feyenoord besloten de aandacht te verleggen naar spelers die wel een toekomst voor zich zien bij Feyenoord. Dat lijkt mij vrij logisch in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Als er nog een kans was dat Summerville ging bijtekenen, was hij echt niet teruggezet.

26 augustus 2020 om 14:59

@Ajax1812, Feyenoord heeft onder van Geel redelijk aangekloot als het gaat om perspectief, maar Summerville is echt een uitzondering op die regel. Hij heeft zich misdragen in de jeugd, hij wordt verhuurd, kreeg mentale begeleiding, kon verlengen en is in de selectie nu back up voor beide vleugels. Hoeveel perspectief wil je hebben??? Concurrentie met Berghuis verlies je maar met zoveel wedstrijden en wisselmogelijkheden had hij meer dan genoeg speeltijd gekregen voor een 18jarige. En een basisplaats moet je nooit beloven maar hij stond er erg goed voor. Zover als een plan je kan brengen. De concurrentie moet de speler zelf aangaan en dat doet hij niet. En dus gaat hij weg.

26 augustus 2020 om 13:28

Dan moet je wel een club vinden die Narsingh over wil nemen en dat wordt nog lastig, aangezien die jongen het voetballen volledig verleert lijkt te zijn.

Wat een verademing deze man als TD. Communiceert duidelijk en open. Hoop dat het hem nog lukt om een goede CV te halen en met Texeira op het middenveld is dat toch wel redelijk compleet, met Burger als vervanger van Fer.

26 augustus 2020 om 15:41

Hij weet gewoon hoe het wereldje werkt. Als ik dan bij ons clubje John de Jong zie schutteren... Een goede technisch directeur is belangrijker dan een trainer.

Hoop echt op de Guzman. Die is dik boven de dertig en past gewoon beter bij alle dertigers dan een jong guppie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1626
3.PSV157
4.Feyenoord1210
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder53
J. ToornstraMiddenvelder52
J. BijlowKeeper50
B. LinssenAanvaller55
L. SinisterraAanvaller52
A. JahanbakhshAanvaller41
C. DessersAanvaller21
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

42 fans
Middenvelder, 34 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren