Ajax leidt weerloos FC Utrecht in eerste helft naar de slachtbank

Donderdag, 13 augustus 2020 om

Ajax heeft ook de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding omgezet in een ruime overwinning. Vijf dagen na de 6-1 overwinning op RKC Waalwijk volgde een 5-1 zege op FC Utrecht in de Johan Cruijff ArenA, onder toeziend oog van 2700 supporters. Alle doelpunten van Ajax vielen in de eerste helft, waarin Zakaria Labyad met een hattrick uitgroeide tot uitblinker.

Ajax had zich geen betere start kunnen wensen van de oefenwedstrijd. In de vierde minuut zette Noussair Mazraoui een sprint in aan de rechterflank en werd hij gevonden door Zakaria Labyad. Vervolgens legde Mazraoui de bal terug op Ryan Gravenberch, die de paal trof. In de rebound was het raak via Labyad en de hand van keeper Thijmen Nijhuis. Het doelpunt paste bij het spelbeeld: Ajax zocht de aanval en FC Utrecht beperkte zich in de openingsfase tot tegenhouden. Maar toch kregen de bezoekers na elf minuten een uitgelezen kans om de score in evenwicht te brengen.

Het team van John van den Brom mocht aanleggen vanaf elf meter, nadat Bart Ramselaar in het strafschopgebied werd getorpedeerd door Mazraoui. Simon Gustafson zocht oog in oog met Maarten Stekelenburg de linkerhoek op en trof de paal. Kort daarna stuitte ook Ajax op het aluminium, toen Noa Lang op de lat schoot nadat Gravenberch het spel goed verlegde. Lang wist na twintig minuten alsnog doel te treffen, door aan de rand van het strafschopgebied de linkerhoek uit te zoeken na een strakke pass in de voeten van Antony.

Onbetwiste uitblinker bij Ajax: ‘Een betere vrijetrappennemer dan Ziyech’

Zakaria Labyad kreeg in de pauze van Ajax - FC Utrecht veel complimenten. Lees artikel

Lang speelde, na zijn gretige optreden tegen RKC Waalwijk, opnieuw een sterke wedstrijd waarin hij veel werk verzette, zowel in aanvallend als vededigend opzicht. Hij zette zijn sleutelrol kracht bij door de beslissende pass te verzorgen die Nicolás Tagliafico in staat stelde om de bal vlak voor het doel binnen te lopen. De grote uitblinker van de eerste helft werd echter Labyad door twee vrije trappen die hij binnenschoot in de slotfase. De aanvallende middenvelder, ditmaal opererend als nummer 9, schoot raak in de rechterkruising en via de onderkant van de lat.

De ruststand was zodoende 5-0 en van een wedstrijd was amper sprake. Ajax was oppermachtig, maar kwam in de tweede helft, met een grotendeels nieuwe opstelling, niet zo eenvoudig tot grote kansen. Halverwege de tweede helft meldde FC Utrecht zich via de kersverse aanwinst Daniel Arzani en moest Maarten Stekelenburg zijn inzet verwerken. De 5-1 kwam na zeventig minuten op naam van Othman Boussaid, die aan de rand van het strafschopgebied langs Sergiño Dest dribbelde en met een schitterend schot de rechterbovenhoek vond. Stekelenburg voorkwam tot tweemaal toe dat Nick Venema er 5-2 van maakte.Gerelateerd

Meer sportnieuws

108 reacties (laatste reactie door doncoxxx)

Prima resultaat voor zo n vroeg oefenpotje. Toch altijd lekker, al was Utrecht ook wel echt ongekend zwak. Paar dingen die opvielen: eerste helft - Labyad is gewoon een meer dan prima selectiespeler voor dit Ajax, viel vorig jaar ook al goed in en mag gewoon regelmatig minuten krijgen van mij. Promes op 10 vond ik wel geslaagd, komt een hoop dreiging vanaf omdat hij zich goed weet te positioneren tussen de linies, beetje Gnabry-achtig, combi met Blind van achteruit liep lekker. Verder Lang en Antony positieve uitschieters, kwam veel dreiging vanaf en ook Schuurs zie ik het echt nog wel in zitten. Lang lijkt volwassener en werkt harder dan vorig jaar. Grootste zorg blijft het middenveld, met name de 6, waar was Alvarez??? Niet gezien. Andere negatieve uitschieter was Mazraoui, met name verdedigend. Tagliafico oogde ook niet heel scherp en vind ook Gravenberch nog wat te nonchalant af en toe. Tweede helft- weinig van te zeggen, leek nergens meer op. Taylor eiste wel lekker de bal op en Timber wat goede acties, verder heel veel spelers nauwelijks gezien. Ook Marin wel oke, maar ook niet veel meer dan dat. Al met al prima wedstrijdje, op naar Oostenrijk!

13 augustus 2020 om 20:47

Gravenberch was op het middenveld ook echt niet goed bij balverlies. Je ziet dat hij in de jeugd iedere fout heeft kunnen compenseren met kracht, maar hij komt nu continue te laat in duels waardoor gustafson echt veel ruimte kreeg.

13 augustus 2020 om 20:52

De verdediging is ook echt ruk. We hebben echt een topselectie voor eredivisiebegrippen, maar met zo’n verdediging ga je Europees te weinig klaarspelen. Traoré kan er verder echt helemaal niets van, wat een houten klaas is dat zeg. En Ünüvar heeft een briljante techniek. Hoop dat Overmars op zoek is naar een CV, anders draai je een prachtelftal eigenhandig de nek om.

13 augustus 2020 om 20:59

Mocht hij een topper worden neem ik alles terug, maar het is met zulke duidelijke pijnpunten op 6 en rechtsachter erg vreemd dat je in Kudus investeert. Vd beek, tadic, Promes, Labyad, Unuvar, Marin.. ze kunnen allemaal op 10, terwijl je nu met Cv’s Alvarez en Martinez op 6 speelt of met een Gravenberch of Eiting die (nog) niet het Ajax 1 niveau hebben

13 augustus 2020 om 21:25

Met je eens. Overmars koopt spelers, maar te weinig oog voor de pijn punten in de selectie.

13 augustus 2020 om 22:01

Ben het met je eens dat de pijnpunten op dit moment RB en de "6"-positie zijn. Vond zowel Mazraoui als Dest op RB niet goed spelen vandaag, terwijl Alvarez het inderdaad ook liet afweten. Hij ziet zichzelf kennelijk als middenvelder, maar ik hoop toch dat Ten Hag hem in Oostenrijk en terug in NL tegen de Duitse oefentegenstanders op RCV gaat proberen, om te zien of dat wel werkt. Gravenberch vond ik overall wel ok spelen, lijkt in ieder geval dat "jonge" en slungelige kwijt te zijn, nu nog wat scherper in de omschakeling. Schuurs vond ik goed spelen, denk dat de verdedigende kwetsbaarheid van het team 'm ook zat in het "voorverdedigen" vanuit het middenveld, waar dus Alvarez (en Gravenberch) het liet liggen.

13 augustus 2020 om 20:47

Dat opendraaien van Ünüvar op het laatst is ook wel noemenswaardig, daar spatte de klasse vanaf!

13 augustus 2020 om 21:00

Is die Unuvar meer een buitenspeler of is hij echt een nummer 10?

13 augustus 2020 om 21:41

Speelt vooral hangend op Links.

13 augustus 2020 om 22:28

Qua profiel is het een nummer 10, maar in de praktijk speelt hij haast altijd als linksbuiten. Heeft ook niet het fysiek en de inhoud voor het middenveld, althans nu nog niet. Hoop echt dat het nog komt

13 augustus 2020 om 20:48

Snap niet wat je dan ziet in een Marin of in Schuurs, grootste zorg blijft de verdediging imo, Utrecht had er ook makkelijk 5 kunnen maken. Middenveld met Gravenberch-Donny-Kudus is gewoon top.

13 augustus 2020 om 20:51

Dat middenveld wordt makkelijk overlopen. In de eredivisie kan het, maar Europees ga je er dan af.

13 augustus 2020 om 20:53

Uuh Kudus is het trainingsveld nog niet eens opgelopen, dus zou dat nog maar even afwachten. En sowieso is dat middenveld veel te aanvallend

13 augustus 2020 om 20:56

Je hebt gelijk, Gravenberch-Donny en dan een nieuwe 6

13 augustus 2020 om 21:05

Gravenberch is echt nog een lichtgewicht. Verdient in mijn ogen nog verre van een basisplaats.

13 augustus 2020 om 21:09

Met een stabiele 6 naast hem en een ervaren Vd beek ervoor, kan Gravenberch idd prima. Want aan de bal vind ik hem erg sterk. De fysiek heeft hij ook, maar hij mist echt spelinzicht en intelligentie.. Ik hoop dat het nog komt, want dan wordt hij een grote. Zo niet wordt hij de nieuwe bazoer

13 augustus 2020 om 20:52

Ik vond Dest net zo matig als Mazraoui om eerlijk te zijn. Denk dat daarom het er ook bij Hansen niet echt uitkwam en daardoor weer ook niet bij Traoré. tweede helft vond ik alleen Lang en Unuvar er positief uitschieten.

Laten we het positief houden we hebben de 2e helft de 0 gehouden klasse!👍😂

13 augustus 2020 om 20:49

De 2de helft heb je zelfs gewonnen !! Maar als je zo blijft verdedigen en zo kansen blijft verprutsen dan win je niet veel wedstrijden. Ook de kans van Venema moet er gewoon in. Is het niet in eerste instantie, maar wel als je hem nog gewoon netjes terug krijgt.

13 augustus 2020 om 21:21

Gewonnen tegen “jong ajax” op een enkele na. Gewoon een compleet ander elftal waarvan meer dan de helft niet eens bij de selectie zit bij Ajax 1. Knap hoor!

13 augustus 2020 om 21:24

Man, neem zijn opmerking is niet zo serieus.

14 augustus 2020 om 00:22

Toen Anthony 2 goals maakte tegen “Jong RKC” waren velen ook lyrisch. Niet zo serieus nemen man.

Eerste helft was prima van Ajax, Utrecht was de tweede helft beter. Ajax heeft toch wel een lekkere aanval hoor, Labyad een lekkere 5e of 6e man voorin.

Ajax nog dezelfde sterke punten en zwakke punten.aanvallen prima,verdedigend niet best.

13 augustus 2020 om 20:51

Wat wil je dan met Mazraoui achterin? In De Kuip kijken ze allereerst of hij opgesteld staat.

13 augustus 2020 om 20:54

Ik vond dest in de tweede helft ook heel slap en ongeïnspireerd trouwens. Wel zonde, want juist door zijn goede inzet pakte hij exact een jaar geleden de basisplaats van Mazraoui af.

13 augustus 2020 om 20:56

Mhua, in een oefenduel kan ik me voorstellen dat de betere spelers niet thuis geven. Zeker met deze temperaturen. Dest is zo goed als zeker van een basisplaats, andere spelers (Labyad, Schuurs, Hansen, e.d.) zullen wat meer inzet tonen, lijkt mij.

13 augustus 2020 om 21:01

Ja hij is niet best.maar vind de rest ook niet super zeker rechts centraal. ook het mee verdedigen af en toe van het middenveld.

13 augustus 2020 om 21:06

Ik vind dat Dest helemaal niet zo goed als zeker van een basisplaats is. Heeft meer gespeeld door blessures van Mazraoui. Persoonlijk vind ik niet dat het veel verschilt wie er op de back staat, ondanks dat ze totaal verschillende kwaliteiten hebben. Vind het overigens wel bijzonder dat je Mazraoui zo afkraakt over zijn spel en dan met zo’n excuus komt voor Dest zijn spel. Dan kan Mazraoui hetzelfde excuus gebruiken, oefenduel en hoge temperaturen

13 augustus 2020 om 21:12

Mazraoui was na dat succesvolle CL-seizoen ook zo goed als zeker van een basisplaats, maar bevond te slap en werd vervangen door Dest. Dus juist Dest zou moeten weten hoe snel het kan gaan als je verslapt.

Genoten van Noa Lang en zijn connectie met Antony ... was echt heerlijk voetbal om naar te kijken. Labyad speelde de wedstrijd van zijn leven , Promes viel ietswat tegen. Tweede helft Dest , Timber, van de Beek en Traore zeer matig.

13 augustus 2020 om 20:55

Van de beek leek echt gefrustreerd door wat er om hem heen stond. Maakte ook een paar keer misbaar toen passes van taylor niet perfect waren.

13 augustus 2020 om 21:00

Ik was in de rust erg benieuwd of Timber beter voor de dag zou komen dan Schuurs, maar nee dat was niet het geval.. Eens met alle positieve en negatieve uitschieters vandaag die je noemt inderdaad. Overigens, ook Steek vind ik dusver vrij degelijk ogen na zoveel jaren niet spelen!

13 augustus 2020 om 21:15

Tegen RKC blunderde hij wel aardig bij die goal. Maar vandaag was hij prima

13 augustus 2020 om 21:23

Ja daar heb je gelijk in dat moment ja. Als hij was blijven staan had hij 'm zonder problemen gevangen en als hij vol gekomen was kon hij hem stompen. Maar hij kwam half half..

Het had makkelijk 5-5 kunnen zijn. De verdediging van Ajax vond ik matig in beide helften. Als Utrecht het nieuwe seizoen zo in gaat dan word het degraderen. Ik weet niet wat Real zo bijzonder vond/vind in vd Beek. Maar hij is echt een beperkte speler. Het was natuurlijk een oefenpotje maar er straalt geen klasse vanuit hem.

13 augustus 2020 om 21:03

Nee Albert, 5-5 was absoluut ridicuul geweest, dit probeerde je in live ook al te verkondigen. Tweede helft was matig van Ajax maar zelfs toen was Utrecht niet echt veel sterker. Eerste helft was het verschil van dag en nacht tussen beide ploegen. Utrecht had er 2 of misschien zelfs 3 meer kunnen scoren vandaag, maar datzelfde geldt voor Ajax. 5-1 oogt enigszins geflateerd over de hele pot, maar 5-5 heeft er nooit ingezeten. In de verste verte niet.

13 augustus 2020 om 21:16

De verdediging van Ajax was gewoon matig. Fc Utrecht kwam vaak makkelijk doorheen. Maar de laatste passen/voorzetjes waren allemaal slecht. Maak je niet druk Het was een oefenpotje zoals ik aangaf

13 augustus 2020 om 21:46

Het is gewoon onzin wat je verkondigt. Allemaal leuk en aardig dat de laatste pass niet goed was, dan heb je dus ook niet de kans gehad om te scoren.

13 augustus 2020 om 23:00

Beste Albert, even je geheugen opfrissen. Eerste helft krijgen Promes, Antony en Lang (lat) ook grote kansen. Na de rust was het meteen weer Lang die mist. Ook Dest had een grote kans. Dus misschien was 10-5 een betere uitslag? Ajax compleet terecht gewonnen.

Persoonlijk schrik ik keer op keer van Schuurs. Dit heeft in mijn ogen niks met ontwikkeling en ritme te maken. Hij komt gewoon op alle vlakken tekort. Tactisch, technisch en qua snelheid. Ajax moet zorgen dat ze een goede rechtsbenige centrale verdediger halen die er direct staat. Anders gaan we veltman straks nog eens enorm missen..

13 augustus 2020 om 21:59

Puur selectief dit. Ff voor het gemak zijn tackle in de eerste minuut bijvoorbeeld gemist?

13 augustus 2020 om 22:08

Niet alleen in de eerste minuut. Schuurs had meerdere goede ingrepen, mét een goede voortzetting. Vind juist dat hij zich wel degelijk heeft ontwikkeld, zoals ik hierboven al zei over Gravenberch is ook Schuurs dat "jonge" en slungelige redelijk kwijt. Snelheid is inderdaad wel een valkuil, dus hij zal zich nog beter moeten positioneren en daar kan/zal hij van Blind ongetwijfeld veel over gaan leren komende tijd.

14 augustus 2020 om 08:34

Vind jij dat een goede tackle de kwaliteiten vertegenwoordigt die je nodig hebt om bij Ajax in het centrum te spelen? Ben je de talloze keren vergeten wanneer hij met de bal aan de voet op avontuur ging en zich kansloos vastliep? Dat hij zich in de lucht laat verrassen? Dat hij op snelheid geklopt wordt? En let voor de grap eens op welke keuzes hij in het centrum maakt als hij rugdekking moet verlenen. Mijn opmerking hierboven is gebaseerd op al zijn optredens in het vorige seizoen. Het is geen ajax speler en dat zal hij (helaas) ook niet worden. Als Ajax gokt op hem als rechter centrale verdediger, dan hebben we een groot probleem. In timber zie ik wel wat meer potentie. Die is goed aan de bal, sneller en straalt tenminste wat uit. Al heeft hij eigenlijk ook wat meer tijd nodig. Mijns inziens moet je voor dit seizoen dus gewoon iemand halen..

14 augustus 2020 om 09:51

Johan2, ik baseer mijn actuele mening over Schuurs op de wedstrijd van gisteren. Vorig seizoen ligt achter ons; ik vind dat hij in zijn spel is gegroeid. Natuurlijk is hij nog (lang) niet waar hij moet zijn, maar ik zie progressie. Om even op Timber in te gaan; die maakte gisteren op de kop van de 16 een fout (liep daarbij ook nog eens Rensch in de weg en van de bal) die zo maar tot de 5-2 van Venema had kunnen leiden.

14 augustus 2020 om 17:55

Volgens mij kijken wij gewoon heel anders naar het spelletje. Jonge spelers kunnen zich ontwikkelen, maar als de basis niet goed genoeg is houdt het op. Op basis daarvan heeft timber in mijn ogen kans om zich binnen een paar jaar het eerste in te voetballen en Schuurs absoluut niet. We zullen over een aantal jaren zien wie gelijk had..

Wat een geweldig interview met Labyad! Respect voor de manier waarop hij erin staat. Heel volwassen en professioneel!

13 augustus 2020 om 21:04

Shit die heb ik net gemist omdat ik naar Atleti - Leipzig was gezapt. Straks even terug zien!

14 augustus 2020 om 11:09

Heb je het inmiddels gezien? Hij was realistisch en professioneel.

14 augustus 2020 om 12:46

Ja inderdaad, komt heel sympathiek over (altijd overigens vind ik) en praat erg reëel over zijn kansen en die van zijn concurrenten. Mooie vent die Labyad!

Heb de wedstrijd niet gezien dus kan inhoudelijk niet reageren behalve dan mijn felicitaties richting de ajacieden voor een wedstrijd waar wat lichtpuntjes zijn gevonden (uitgaande van de reacties hier), maar heb nog wel een vraag: over het algemeen is dit een redelijk beladen wedstrijd, was het echt volledig stil in de Arena?

13 augustus 2020 om 21:16

Er zaten niet bepaald F-Siders op de tribunes nee haha. Publiek hield zich goed aan de voorschriften en hield zich, buiten de doelpunten om, inderdaad heel rustig. Nu is dit ook een potje om des keizers baard natuurlijk, dan is het sowieso zelden ergens een kolkend stadion maar het was inderdaad opvallend rustig vond ik ja.

13 augustus 2020 om 22:00

Je mocht ook bijna niets als supporter. Zingen mocht niet, dus ga je maar applaudisseren. Als tv-kijker heb ik dan eigenlijk liever van die nep-stadion geluiden die ze elders gebruiken. Dat heeft op m’n beeld een hoop meer sfeer 😜

Prima eerste helft. In de 2e helft teveel spelers die toch wel tekort komen en dan doel ik niet op Martinez, Dest, Marin en van de Beek. Bij Anthony kan je zien dat hij prima techniek heeft, combinaties kan maken en dreiging voor het doel heeft. Alvarez op het middenveld moet Ten Hag gewoon mee kappen. Zet hem of op de plek van Schuurs wat mijn voorkeur heeft of gebruik hem niet. Schuurs deed een paar goede dingen maar ik vind hem tekort komen. Marin vind ik niet eens zo'n hele slechte voetballer, heeft zowat geen kansen gehad en werd deze wedstrijd in het elftal gestopt wat eigenlijk een bijeengeraapt zooitje was. Deed het verder prima. Al zouden er nog een paar spelers weggaan is er genoeg keuze voor Ten Hag dit seizoen. Oja en Stekelenburg liet zien dat hij makkelijk als 2e keeper door kan. Mocht Onana vertrekken mag hij van mij zelfs een jaar 1e keeper zijn. Doet geen gekke dingen en heeft een bak aan ervaring.

Ach, het is een oefenwedstrijd. Dat zegt nooit echt iets.

statement Utrecht supporters na besluit knvb om de boel stil te leggen: "er is ons destijds 3 punten gegarandeerd onthouden, want we hadden ze 100% gepakt. Iedereen weet dat, ajax weet dat, Utrecht weet dat behalve de KNVB, die kijkt de andere kant weer op. Ze hebben zolang gewacht met het opnieuw plannen van de pot dat het er niet meer van gekomen is." En dan verlies je met 5-1 🤣🤣

13 augustus 2020 om 22:37

Goed verhaal! Deze wedstrijd geeft ook een perfecte reflectie van de teams in februari, een half jaar terug. Dat Utrecht die wedstrijd sowieso had gewonnen slaat nergens op maar dat is een nog zinvollere opmerking dan die jij hier uitkraamt...

13 augustus 2020 om 23:04

Je weet dat mijn opmerking een quote is toch? Laat je niet dolle driesje

13 augustus 2020 om 23:49

Haha je laatste zin was geen quote... je geeft aan dat het nergens op slaat omdat ze nu 5-1 verliezen maar deze wedstrijd zegt echt niks. In die tijd won Utrecht ook met overmacht in de beker die die gedachte was niet op niks gebaseerd.

14 augustus 2020 om 00:36

moest even denken maar ik heb hem.weet echter niet wat dat voorval met deze wedstrijd te maken heeft?wees blij dat de knvb achter jullie stond maar geef aub eens serieus een reactie op deze wedstrijd zonder oude koeien uit de sloot te halen. volgens je gegevens ben je 37 maar gezien je reactie ben je blijkbaar een jaar of 14.ajax heeft goed gebruik gemaakt van de fouten achterin bij Utrecht en Utrecht vergat te scoren. op naar de competitie denk ik zo.maar goed dat is mijn mening.

We hebben 2 pretwedstrijden gespeeld en daarvoor een mannetje of 20 gebruikt en de etiketjes zijn alweer geplakt. We gaan het zien er loopt veel kwaliteit.Als die Unuvar elke wedstrijd van die bewegingen heeft, moet hij elke wedstrijd 15 minuten spelen

Alles wat bij Twente speelde en nu voor Ajax, worden toppers. Promes, Tadic, Ziyech, Lang, ten Hag, Schreuder. Lang is ondanks zijn ster allures gewoon een hele goede speler. Ajax doet er goed aan meer spelers naar ons te sturen 😉

Heb heel veel respect voor onze Frans maar wanneer ziet hij eens in dat een groot bedrijf groter maken heel anders is dan een voetbal club leiden.al ruim een jaar roep(en) ik en andere dat van den brom niets voor Utrecht is. Heel veel wedstrijden bewijzen dit. maar onze Frans blijft vast houden aan een man die in mijn ogen, god op zijn blote knieën mag danken dat dhr Slot zijn rechter hand was. Frans aub weg met deze zeer beperkte trainer. Dit riep ik juli 2019 al en blijf het roepen Van den Brom is een zeer matige trainer.kijk vanavond, hij heeft wat spelers die er niet bij zijn. Gisteren had jong er 12 reserve dus waarom dan een zeer onervaren speler op rb en van den Maarel ergens anders achterin en klaiber zelfs rm.weet hij niet dat je spelers van jong mag op eisen?het is om moedeloos van te worden.dus beste Frans, Weg met die van den Brom.ontopic: Mooi dat Labyad eindelijk laat zien waarom Ajax hem gekocht heeft.maar goed dat is mijn mening.

Ja ja, het was maar een oefenpotje maar uit dit soort wedstrijden kon je al eruit opmaken dat het niveauverschil gigantisch was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
AntonyAanvaller64
A. OnanaKeeper60
Q. PromesAanvaller61
D. TadićAanvaller64
L. TraoréAanvaller65
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

55 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Ajax 5 1 0 0
2019/2020 Ajax 2 1 0 0
2018/2019 Ajax 12 1 1 0
2017/2018 FC Utrecht 32 15 8 0
2016/2017 Sporting Portugal 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Keihard oordeel over viertal Ajacieden; louter lof voor ‘beste speler’

In navolging van Johan Derksen is ook Henk Spaan niet bepaald te spreken over het optreden van Perr Schuurs tegen Atalanta. Volgens de columnist van Het Parool maakte de centrumverdediger een...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 29 oktober
Naast Barcelona en Juventus is ook Manchester United in de markt voor Ryan Gravenberch. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren