‘SC Heerenveen wil zonder betaling van ‘forse transfersom’ zakendoen met PSV’

Woensdag, 15 juli 2020 om 16:30Robin Bruggeman • Laatste update: 16:57

SC Heerenveen komt in zijn zoektocht naar een opvolger van Warner Hahn mogelijk uit bij PSV. Voetbal International en het Eindhovens Dagblad melden woensdagmiddag dat Robbin Ruiter in de nadrukkelijke belangstelling van de Friese club staat. Ruiter zelf zou ook openstaan voor een vertrek uit het Philips Stadion.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou jij Robbin Ruiter een goede doelman vinden voor sc Heerenveen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

28 reacties (laatste reactie door antonieajax)

Tja, ze kunnen het proberen. PSV is nu eenmaal niet goed in het laten betalen van de hoofdprijs. On: Ik zie een goede match. Hij kan nog wel 3 jaar daar in de basis spelen. Win win, Robinn speelt en Heerenveen een goede keeper rijker

15 juli 2020 om 17:38

Ben wel benieuwd wat er aan keepers overblijft. Heb het nooit zo zien zitten in Ruiter. Vind het een matige keeper die veel meer wilde spelen dan hij verdiende. Maar momenteel gok ik dat na het vertrek van Van Osch en Van de Meulenhof ook Ruiter en Zoet deze zomer nog zullen vertrekken. Dan hou je alleen Unnerstall over. Bodak en Delanghe zijn leuke talenten maar hooguit als 3e optie zou ik zeggen.

15 juli 2020 om 18:15

Dacht precies hetzelfde, na die geweldige deal met Luckassen ruikt elke club nu wel bloed in onderhandelingen met PSV.

Hebben ze daar geen keeper in de A1 lopen? Waarom zou die tijdens de voorbereiding niet onder de lat kunnen staan in plaats van een 47-jarige keeperstrainer?

15 juli 2020 om 16:40

Inderdaad niet kloppend wat er in de tekst staat. De 17-jarige jeugdkeeper Jaimy Kroesen is doorgeschoven naar de eerste selectie. Hij zou dus ook gewoon onder de lat kunnen staan in de voorbereiding.

15 juli 2020 om 16:49

Geen idee of die jongen er klaar voor is, maar het is veel logischer om hem dan maar door te schuiven. Ben jij bekend met die jongen, Den?

15 juli 2020 om 16:58

Ik heb hem zelf nog nooit live zien keepen, maar de club spreekt veel vertrouwen in hem uit. Mocht vorig jaar al eens meedoen in een oefenwedstrijd en is komend seizoen derde doelman bij de selectie. Ben benieuwd of hij zich op termijn kan opwerken tot eerste doelman!

15 juli 2020 om 17:10

Dat wordt leuk om te volgen, ik ben benieuwd! Misschien dat Heerenveen daardoor achter Ruiter aan gaat. Hem een jaar of twee onder de lat hebben en laten trainen met die Kroesen kan hem wellicht beter voorbereiden op het grote werk dan een jaartje Kotarski of Scherpen huren zal doen.

Hopelijk laat PSV ook Heerenveen eens flink betalen voor een speler. Zelf wil Heerenveen altijd het onderste uit de kan...hopelijk krijgen ze de deksel eens op hun neus. En natuurlijk snap ik ook wel dat Robin Ruiter geen hoge financiële waarde vertegenwoordigd🤣🤣 Maar toch..just saying😎😎

15 juli 2020 om 16:49

Om vervolgens bij de volgende transfer nóg hoger in te zetten, natuurlijk

15 juli 2020 om 17:23

Ja nee gelijk heb je! De meeste clubs willen niet het onderste uit de kan als ze een speler verkopen, maar Heerenveen altijd wel! Echt pestkoppen zijn het daar.

15 juli 2020 om 23:00

Net zoals dat Ajax altijd complete jeugdopleiding van andere ED teams leeg haalt zoals Heerenveen

Toch apart dat ze zelf niet de hoofdprijs willen betalen. Maar iemand als Veerman wel voor de hoofdprijs weg willen laten gaan. Typisch weer.

15 juli 2020 om 16:45

Het gaat er volgens mij niet om dat ze het willen betalen, maar om kunnen.
Daarom moet Veerman ook voor de hoofdprijs weg, zodat ze kunnen cashen.

15 juli 2020 om 16:48

Typisch dat een club goedkoop wil inkopen en voor zoveel mogelijk wil verkopen. Moet de eerste club nog tegenkomen die er graag geld bij legt als ze een speler halen, eigenlijk.

15 juli 2020 om 16:55

Lijkt me toch vrij logisch. Heerenveen is momenteel financieel niet in staat om grote bedragen uit te geven. Allereerst kampt men nog altijd met een flink operationeel tekort wat gedicht moet worden. Daarnaast moeten er ook nieuwe spelers gehaald worden. Om die combinatie te bewerkstelligen moet er eerst verkocht worden. Natuurlijk zal er dan de hoofdprijs gevraagd worden voor de spelers die veel geld op kunnen brengen. Het lijkt me daarom ook niet verstandig om een forse transfersom uit te geven aan een keeper als Ruiter. Als je al een fors bedrag uitgeeft aan een keeper, is het verstandiger om een keeper met restwaarde aan te trekken. Overigens lijkt dit mij een prima doelman voor ons, mits hij betaalbaar is.

15 juli 2020 om 19:12

Haha maar dat is toch juist de instelling en strategie van elke club? In principe wil je voor elke speler de hoofdprijs vangen, tenzij er natuurlijk afspraken o.i.d. zijn gemaakt. En als je een speler koopt, wil je natuurlijk proberen om er zo weinig mogelijk voor te betalen. ON: Denk dat dit voor Heerenveen gewoon een prima optie is!

Ik weet het niet met Ruiter. Ben niet zo gecharmeerd van hem. Hoop wel op een goede oplossing voor Heereveen maar of dat Ruiter is? Cillessen mag weg bij Valencia, probeer dat eens :-) (grapje)

ik vind De Ruiter eerlijk gezegd niet minder als Unerstall die nu op goal staat bij PSV

15 juli 2020 om 17:17

Hij viel mij ook zeker niet tegen, alhoewel ik vind dat Unnerstall een hogere piek heeft. Zou een goede voor Heerenveen zijn, maar dan mag hij ook wel wat kosten.

15 juli 2020 om 17:36

De Ruiter is lastiger om te beoordelen, omdat ie amper heeft gespeeld. Unnerstall heeft na een matige start echt goed staan keepen, dus schat hem wel hoger in. Enig probleem is dat ie totaal niet kan voetballen, dus PSV moet terugspeelballen zoveel mogelijk mijden.

15 juli 2020 om 18:19

Van de wedstrijden die ik van Ruiter bij PSV heb gezien kwam hij voetballend net zo zwak over als Unnerstal. Bekant elke lange bal over de zijlijn. Dan heeft Unnerstal tenminste nog verrassende reddingen waarmee hij punten kan pakken. Ruiter was bij Utrecht altijd wel prima als ik het me goed herinner, sindsdien volgens mij niet zo sterk geweest. In Sunderland Till I Die kwam hij ook ontzettend zwak over.

Had gehoopt dat Heerenveen iets creatiever en hoger zou inzetten. Vond het bij Utrecht een tijdje een oke keeper maar ben nooit helemaal overtuigd geweest. Nu weer een paar jaar niet gespeeld. Hopelijk halen ze een talentvolle keeper erbij en mogen die 2 het dan uitvechten.

Waarom halen ze Olij, Scherpen of Kortsmit niet.. Lijkt mij toch een betere investering dan Ruiter.. En waar is de belangstelling in die duitser Dornebusch van Nürnberg ineens gebleven.. Of was dat maar zo een wilde greep in de ballenbak..

15 juli 2020 om 18:55

Heerenveen heeft nog 2 keepers nodig, dus die geruchten over de belangstelling in Dornebusch kunnen nog altijd gewoon op waarheid berusten. Keeperstrainer Raymond Visser gaf echter wel aan dat men zoekt naar een doelman die de Nederlandse taal goed beheerst. Er zal dus in ieder geval één Nederlander aangetrokken worden.

Wat zou ik me graag met het transferbeleid van PSV willen bemoeien zeg. Heerenveen in nood. Ruiter is een degelijke keeper, heeft het naar mijn inziens goed gedaan bij Utrecht.

Geen geld, maar wel bepaalde spelers. Een verdediger of middenvelder kan PSV goed gebruiken, zou niet 123 weten wie. Maar ok zeg een ruildeal en PSV schuift nog wat geld toe. Beide partijen tevreden..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.NEC26-5
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. van EwijkVerdediger201
T. HalilovićMiddenvelder203
S. van BeekVerdediger170
B. NygrenAanvaller170
S. de JongMiddenvelder160
F. StevanovićAanvaller161
R. KaibVerdediger150
Voor de complete selectie: Clubpagina sc Heerenveen.

38 fans
Keeper, 34 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 26 januari
Een overgang van Álvaro Morata naar Barcelona is uitgesloten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren