Toptransfer bij Ajax uitgesteld: ‘Ze hebben zich teruggetrokken’

Woensdag, 8 juli 2020 om

Donny van de Beek gaat waarschijnlijk niet naar Real Madrid verkassen deze zomer, stelt Valentijn Driessen. De middenvelder van Ajax wordt al maandenlang in verband gebracht met de Koninklijke: er zou al een persoonlijk akkoord zijn gesloten. Inmiddels staat de Spaanse grootmacht anders in de toptransfer van de Oranje-international, benadrukt Driessen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Donny van de Beek deze zomer vertrekt bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door wondersloff)

Mooi moment voor Van De Beek om het over een andere boeg te gooien. Gewoon ingaan op een aanbieding (mocht die komen) van bijvoorbeeld Leverkussen (als Havertz vertrekt) of van Arsenal, Dortmund of welke club dan ook komt. Dat is een prima opstap voor Van de Beek.

8 juli 2020 om 08:08

Toch niet Leverkusen of Arsenal? Hij mag wel iets hoger mikken dan die twee. Dortmund inderdaad. Of Atletico, Man United, zoiets.

8 juli 2020 om 08:14

Bij Leverkusen als vervanger van Havertz lijkt me oprecht een hele mooie stap. Onder Bosz denk ik dat hij echt weer uit kan blinken en als hij het goed doet bij Leverkusen zit hij binnen twee jaar bij een echte topclub. Ik zie het wel voor me!

8 juli 2020 om 08:20

Ik denk dat Arsenal of Leverkussen gewoon een stap omhoog is. Qua salaris, qua uitdaging en qua podium. Niet dat Ajax slecht is of van een veel lager niveau is.. maar daar speelt hij nu toch al een X aantal jaar in de basis. Liever uit naar Frankfurt of Brighton dan uit naar Waalwijk toch?

8 juli 2020 om 08:39

Bij Leverkusen gaan ze denk ik deze zomer gewoon de hoofdprijs vragen voor Havertz (100 + miljoen), dus die gaat zeker nergens heen, al liep Leverkusen wel CL voetbal mis, misschien dat ze hem nu wel zullen verkopen voor een iets zachter prijsje? Maar ik reken daar niet op. Kai heeft een contract tot 2022, dus volgend seizoen wil Florentino hem wel oppikken als hij geduldig blijft en gewoon nog een jaartje Europa League wil doen met Leverkusen, een toernooi dat ze weleens zouden kunnen winnen

8 juli 2020 om 08:48

Of het een stap is of niet kunnen wij van mening over verschillen maar dan nog. Alleen om Frankfurt, Brighton of Waalwijk een overstap maken is wel erg korte termijn denken. Wat als volgend jaar wel een echte verbetering komt? Dan zit hij bij Arsenal of Leverkussen met een nog hoger prijskaartje vast. Dan is het dus vele malen gemakkelijker om vanuit Ajax de stap te maken. Ik zou zo’n stap dan ook niet op dit moment zetten. Hij heeft het echt niet verkeerd en is nog jong. Hij kan dus nog best een jaartje wachten. Naar de Arsenal’s en Leverkussen’s van deze wereld kan hij volgend jaar ook nog heen.

8 juli 2020 om 09:02

Davy, die vergelijking kan je ook andersom maken: Liever CL dan EL, liever spelen om de titel dan om de vierde plek. Liever Amsterdam dan Industriestad Leverkussen. En Waalwijk en Frankfurt is natuurlijk verder never een vergelijking 😉. De competitie is echter natuurlijk wel veel groter, dat is duidelijk

8 juli 2020 om 10:41

Leverkusen noem ik niet eens een stap. Die spelen Europa League, hoe kun je dat een stap omhoog noemen. De competitie in Duitsland is al jaren niet meer wat het geweest is. Groot qua naam, maar zeker niet qua voetbal. Als ik de reacties hier lees heb ik het gevoel dat van de Beek blij mag zijn dat hij überhaupt nog professioneel voetballer is.

8 juli 2020 om 12:33

@davydepauw hij zit bij de selectie maar dit was zijn eerste jaar als echte basisspeler, vorig jaar was er juist de ophef dat hij meer moest spelen. Maar dat niet kon door Ziyech, de Jong. Van de Beek was dat jaar de ideale 12de man. Maar dat word hier nogal vaak vergeten. Hij speelde wel wedstrijden maar was niet een bassisspeler. Dat wat de supporters wel wilde.

9 juli 2020 om 09:22

Europa League? Is dat niet die leaugue waarin Ajax kansloos werd uitgeschakeld door een Spaanse middenmotor?

8 juli 2020 om 08:11

Hou op man. Arsenal of Leverkussen...waarom zou hij dan niet nog een jaar bij Ajax blijven? Er komt echt wel wat beters. Zo niet...ach bij Ajax wordt hij ook multi miljonair.

8 juli 2020 om 08:40

Ik kan mij voorstellen dat vd Beek de Eredivisie inmiddels ook wel heeft gezien. Arsenal zou ik niet doen omdat die club inmiddels vergaande glorie is, maar Donny past wel goed bij het voetbal van Leverkusen en hij wordt in de Bundesliga meer uitgedaagd dan hier in Nederland

8 juli 2020 om 08:41

Tip/ Idd, zowel Arsenal als Leverkusen spelen geen CL voetbal, Ajax wel. Dan lijkt het mij ook verstandiger om gewoon in Amsterdam te blijven, misschien komt Florentino volgend seizoen nog wel langs voor hem, ik acht die kans persoonlijk klein, maar Donny kan wel een mooiere club dan Arsenal of Leverkusen krijgen imo

8 juli 2020 om 09:09

@insidermadrid Welke mooiere clubs zie jij voor VD Beek langskomen dan? Ik zie Bayern, Barcelona en City niet langskomen. Dan moet je toch een niveautje lager vissen en gaan voor de nummers 2-5 van de Bundesliga, 3-4 van de Primara Division, de nummers 3-8 van de Premier League etc.

8 juli 2020 om 09:41

Je doet net alsof Donny een wereld speler is. Toen ziyech er niet was kwam duidelijk naar voren dat hij een beperkte voetballer is. Dit blijkt ook als hij mee mag doen bij het Nederlands elftal.

8 juli 2020 om 10:13

Tussen Bayern, Real, Barça en Man C of een niveau lager zitten nog aardig wat clubs eer Arsenal en Bayer Leverkusen aan de beurt zijn.

8 juli 2020 om 12:25

Op de Uefa ranking staat Arsenal 10e en Leverkussen 23e, zelfs daar zitten nog aardig wat clubs (inclusief Ajax) tussen.ik denk dat beide wel een leuke stap zijn, op bepaalde vlakken een verbetering en op bepaalde vlakken niet perse beter (waarschijnlijk geen Cl). De meeste clubs in de top 30 van de uefa ranking zie ik vd Beek niet kopen, misschien een Napoli of Tottenham, maar is dat zoveel beter dan Arsenal? Man united zou ik ook wel een mooie stap vinden, hoewel ik persoonlijk geen fan van Manu ben en hem dan liever bij Arsenal zie.

8 juli 2020 om 08:31

Mee eens. Donny is (nog) niet goed genoeg. Hij heeft een goede functionele techniek, scoort veel maar is ook nog vaak afwezig. Daarnaast zijn de goede statistieken van Donny ook te wijden aan het feit dat we niet met een echte spits spelen en Tadic vaak wegbeweegd uit de spits. Donny kan daardoor veel vaker diep in de 16 komen. Bij andere clubs zal hij niet zover uit positie kunnen komen. Donny is jong en kan zich wellicht net als Wijnaldum ontwikkelen tot een kilometervreter met scorend vermogen maar is zover nog lang niet. Laat hem eerst onze club wekelijks bij hand nemen voordat we transfers naar topclubs voor topbedragen gaan verwachten.

8 juli 2020 om 08:37

Real speelt ook niet met een echte spits , maar ik ben het met je eens dat Donny nog jong is en kan groeien richting een Real transfer, voor nu is die transfer iig uitgesloten

8 juli 2020 om 12:18

@davy waarom naar die clubs? Beste gewoon Ajax blijven en komend seizoen de absolute leider worden. Het team bij de hand nemen, goed spelen in de CL en kampioen worden van NL en dan goede transfer.

Maar goed ook. Real is nog een stapje td hoog ga maar naar England

8 juli 2020 om 11:17

Vind Arsenal ook helemaal geen rare stap. Die club kan alleen maar omhoog en waarom niet met Donny? Daar speelt ie zich vast wel in de basis en speelt dan wekelijks zijn wedstrijden op een hoger niveau en tegen betere tegenstanders dan nu bij Ajax. Doe dat een jaar of twee en maak dan de volgende stap. Ik vind Real voor hem een te hoge stap in een keer na Ajax iig..

Gelukkig maar, van de Beek is echt niet goed genoeg voor real. Hopen dat real wel doorpakt en Pogba aan weet te trekken want ze hebben we echt nog een extra middenvelder nodig, zeker als je kijkt naar hoe Zidane rouleert.

8 juli 2020 om 08:36

Nchel/ Nou, ik zou zeker niet op Pogba naar Real rekenen, alsof Manutd hem weggaat doen voor een zacht prijsje, ondanks dat Pogba nog maar 1 jaar contract heeft, je ziet hoe het ging met Hazard. En daarom verwacht ik dat Mbappe en Neymar gewoon in PSG blijven, beide in 2021 nog maar een 1-jarig contract maar dat maakt tegenwoordig ook niet heel veel meer uit, clubs vragen nog steeds de hoofdprijs

8 juli 2020 om 08:50

Toch heeft Pogba al vaker aangegeven dat hij een keer met zijn idool (Zidane) wil werken. Met een eenjarig contract denk ik dat je voor 60 miljoen hem kan halen (kijk naar sane, hij was normaal ook voor minimaal 80 gegaan en nu voor 40) Ik zeg doen en anders wacht je nog een jaartje en heb je hem gratis.

8 juli 2020 om 09:01

Ja voor 60 wil Real een Pogba misschien wel oppikken maar ik betwijfel of Manutd hem voor dat bedrag laat gaan, en de linkup tussen Pogba en Bruno vind ik echt magistraal , Manutd moet er alles aan doen om hem daar te houden. Ik heb nog steeds het gevoel dat Real geen enkele grote transfer gaat doen (zoals in het verleden wel vaker gebeurde), en dan in 2021 en 2022 komen er twee Galactico transfer windows. Overigens heb je gelijk met Sane, zijn prijs was voor mij ook een shock

8 juli 2020 om 09:18

United gaat Pogba niet met korting laten vertrekken. Ook nu niet. Pogba heeft nog een contract voor 2 jaar (eenzijdige verlenging) en best betrouwbare journalisten zeggen ook dat hij juist eerder blijft dit seizoen. Ik denk dat ie alleen weer wellicht wilt gaan als United nu alles zou verprutsen in de PL en EL. Ze hebben top 4 in eigen hand op het moment. Maar mochten ze de EL winnen en/of top 4 halen dan is Pogba volgend seizoen nog in Manchester te bewonderen.

8 juli 2020 om 10:22

denk dat Real ook helemaal geen geld heeft voor een galactico aankoop in deze tijd. Door corona minder inkomsten en door de huidige markt ga je ver boven de 100 miljoen moeten betalen voor een pogba en boven de 200 voor een mbappe. Daarnaast heeft Real vorig jaar ook al flink uitgegeven dus de spaarpot zal ook niet heel erg vol zitten. Buiten dat om heeft Real al een prachtige selectie met veel jong talent dus nodig is het ook niet per se. Daarnaast heeft pogba aangegeven graag met sancho te willen spelen dus als hij komt en united cl haalt zie ik niet waarom hij nog weg zou willen. Zidane is leuk, maar in dat team is hij niet meteen de ster, helemaal niet wanneer mbappe komt. Daarbij komt ook dat als united nu doorpakt op de transfermarkt er eindelijk wordt voldaan aan de beloftes die gedaan zijn toen Pogba kwam. Tijd om te shinen in Manchester dus waar hij verzekerd is van zijn plek als grote meneer. Sane is overigens ook wel een beetje het bayern effect he, die betalen nooit veel en daarnaast heeft die jongen niks gespeeld afgelopen seizoen na een zware blessure.

8 juli 2020 om 09:01

Real heeft genoeg spelers die niet VEEL beter zijn dan vd Beek. Als je nou zegt, hij is nog niet goed genoeg voor de basis. Dat snap ik. Maar jongens als Kroos, Modric, worden niet beter meer, waren toppers, maar nu valt het wel mee hoe goed ze zijn. Valverde is imo een topper. Ben er wel mee eens dat vd Beek niet naar Real moet gaan. Zijn er maar weinig die slagen in dat wespennest. Lekker naar een Inter, United, Chelsea, Arsenaal,spurs, Dortmund, Bayern. Dat zijn mooie clubs voor hem. Denk zelfs dat Barca een betere optie is, aangezien die juist een diepgaande middenvelder missen die kan scoren .

8 juli 2020 om 10:19

Ze hebben Odegaard nog onder contract staan die ik persoonlijk beter vind als Vd Beek en zelfs een James Rodriguez die amper bij Real speelt vind ik beter als Van Beek. Die komt imo echt tekort voor Real Madrid en clubs van dat kaliber. Een Everton zou ik wel een mooie club voor hem vinden en heel misschien Tottenham al weet ik niet zeker of hij het niveau heeft voor die laatste club maar ik sluit het ook niet uit

8 juli 2020 om 10:43

Is dit een grap van jou?? Dat Real niet VEEL spelers heeft die beter zijn dan Van de Beek. Voor de duidelijkheid, alle spelers en zelfs huurlingen zijn allemaal beter dan Donny. Mensen maken deze jongen te groot dan dat die eigenlijk is. Alle deze hype is gebaseerd om die 3 CL wedstrijden meer niet( in de eredivisie niks bijzonders Bij Oranje matig). En ophouden met clubs opnoemen die niet eens voor hem gaat komen. Bij de 10 topclubs van Europa komt hij sws niet aan de bak die kopen hem niet eens

8 juli 2020 om 12:20

@japie hoezo odegaard beter dan vd Beek????????

8 juli 2020 om 14:12

MrKrillin really??????? Iedereen met maar een half werkend oog ziet dat Odegaard een beter speler is dan vd Beek.

Hoop dat dit voor Donny een wake up call is. Gun die jongen van harte zijn transfer naar een club waar hij veel aan spelen toekomt. En dat zie ik bij RM gewoon niet gebeuren.

Oei, als Valentijn Driessen dit zegt, dan zal de transfer morgen wel wereldkundig gemaakt worden.ik snap echt werkelijk waar niet, waarom een journalist (als we Driessen daaronder mogen scharen??) zich niet houdt aan alleen de informatie verstrekken (die je bij Driessen ook nog eens sterk in twijfel kunt trekken). Nee hij moet ook nog even vermelden dat Donny vd Beek opvulling is. Hij brengt dit als een feit, terwijl dit toch echt een mening is van een in mijn ogen gefrustreerd mannetje. Maar ik mis dan wel de uitleg waarom Real in januari dan nog wel 55 miljoen zou hebben willen uittrekken voor vd Beek (is namelijk wel heel veel voor opvulling, toch?)

8 juli 2020 om 08:34

Maurice / Kom op, dat Donny opvulling zou zijn bij Real Madrid is toch logisch? Hij moet Kroos Casemiro Fede en Modric voor zich dulden. En in januari speelde er toch nog geen covid, Donny stond echt op de lijst, Zidane is gecharmeerd van hem, maar hij is zeker niet de eerste keus. Persoonlijk denk ik dat Real geen enkele transfer zal doen deze zomer maar we will see

8 juli 2020 om 09:28

Insidermadrid, maar wat Driessen zegt is natuurlijk raar. In januari was volgens Driessen alles al rond en nu niet meer. En opvulling zou hij toen ook al zijn geweest, als dat nu zo is. Maar volgens mij heeft Driessen daar ook geen journalistieke grond voor, echter wel een draaikonterige eigen mening. On: Donny moet ook niet naar Real willen. Geen club voor hem, is ie te nuchter voor imo. Maar naar welke club wel weet ik op dit moment niet. Vind Engeland geen competitie voor hem en eventueel Dortmund misschien, want in Duitsland is er verder niet echt een club naast Bayern en BVB die een echte vooruitgang is. Of zouden ze in Sevilla op hem wachten?

8 juli 2020 om 09:54

Volgens mij hebben de (vermeende) interesse en het daarop volgende zo-goed-als-rond-zijn van de transfer zich vooral in het hoofd van Driessen afgespeeld. OT: ik denk dat Donny deze stap zelf ook niet zou moeten willen. Hij is goed, ontegenzeggelijk, maar ik denk dat hij niet direct een basisplaats krijgt en dat is voor het doorontwikkelen wel nodig. Bankzitten is stilstaan en stilstand is achteruitgang.

8 juli 2020 om 09:29

En daarna doet hij alsof hij goed op de hoogte is van de interne keuken van Real Madrid. Gewoon lachwekkend.

Win/win/win situatie: 1. NL kan langer van donny genieten (want hij blijft bij ajax) 2. Ajax kan met donny weer kampioen worden en blijft springplank voor donny 3. Real en Donny zijn geen huwelijk voor elkaar en besparen elkaar een teleurstelling

8 juli 2020 om 08:25

En hij komt makkelijker in het Nederlands elftal.

8 juli 2020 om 09:44

Ik vraag mij af of hij makkelijk in het nederlands elftal komt. Voor mij kan Donny maar op 1 positie spelen en dat is achter de spits. Nu staat daar toevallig Wijnaldum. De kans dat Donny Wijnaldum uit het elftal speelt is vrij klein. Bij het Nederlands elftal zal ik veel eerder voor Propper kiezen. Een speler die meer aan het begin van de aanval staat dan Donny die opbouwend gewoon beperkt is.

Real is (nog) veels te hoog voor VdB. Ik schaar hem meer op het niveau van Tottenham, Dortmund of Napoli.

Nou Driessen zit er ook best wel naast met Pogba , want Real wil deze zomer niemand kopen om een statement te maken, het vertrek van James kan je opvangen door Odegaard terug te halen, vertrek van Bale heb je al genoeg vervangers voor. Donny komt nog wel bij een mooie club terecht, de timing voor een Real transfer is nu niet optimaal

8 juli 2020 om 09:47

Tuurlijk gaat Real wel de markt op. Ceballos is nog een seizoen langer verhuurd. James zal nu echt vertrekken en ook Modric zal hoogstwaarschijnlijk gaan. Dan heb je gewoon een extra middenvelder nodig en Pogba blijft voor Real op de radar. Ik zie hem dan ook deze zomer wel gaan. Mocht Man City europa niet in mogen dan kan het ook wellicht 1 van de toppers van daar komen. Dat er een middenvelder bij moet komen, lijkt me duidelijk.

8 juli 2020 om 10:03

Sergio / Modric lijkt juist te blijven, indien hij weggaat dan zal Real de markt op moeten, maar voorlopig is dat niet van toepassing. Ik ben het wel met je eens dat een middenveld versterking goed zou kunnen zijn, maar ik zie Real niet heel ver gaan om Pogba te kopen. Nog altijd heeft Real geen enkele Raiola client aangetrokken, en wordt Pogba dan de eerste? Ik denk dat je eerder aan Haaland en De Ligt moet denken

8 juli 2020 om 10:33

ik zie ze juist eerder voor camavinga gaan. Backup voor casemiro is het meest nodig gezien je op alle andere posities genoeg opties hebt. Pogba komt inderdaad niet gezien united hem niet laat gaan en Pogba nu net het plezier terug heeft om voor de club te spelen. Denk dat pogba rustig afwacht wat united gaat doen deze zomer om te kijken of ze doorpakken en ,mits united dat doet, volgend jaar een nieuw contract tekent. Ceballos zijn deal is trouwens toch alleen verlengd tot het einde van het seizoen??

Laten we het hopen en dat hij lekker blijft!

Kortom Driessen zat er dus volledig naast toen hij met zijn grote bek verkondigde dat Donny van de Beek voor 100% naar Real Madrid zou verkassen in januari. Er is nooit contact geweest tussen Ajax en Real Madrid over deze transfer. Ajax heeft alleen een bedrag genoemd aan de zaakwaarnemer van Donny waarvoor hij mag vertrekken en die zaakwaarnemer is met dit bedrag de boer op gegaan.

8 juli 2020 om 13:03

En dat weet jij ? Tussen januari en nu is er natuurlijk veel gebeurt en zullen de potjes voor transfer er bij elke club ook wel anders uitzien. En zoals in de tekst staat is het dan logisch dat je eerst de echte top aankoop doet of probeert te halen en daarna als er wat geld overblijft de aanvulling haalt. Daarom kan ik best geloven dat Real hem best zou willen als ‘aanvulling’ maar in deze tijd eerst andere prio’s heeft en daarom dit meld.

8 juli 2020 om 13:11

Ja, dat weet ik. Dat heeft meneer Driessen namelijk zelf toegegeven bij Veronica Inside dat er nog geen contact was geweest tussen Ajax en Real Madrid.

Laat Donny nog mooi een jaar bij Ajax blijven na die vreemde coronaperiode. De paniek bij Real is geluwd nu ze waarschijnlijk toch nog kampioen worden. Denk dat ze ook in de CL gewoon nog doorgaan. Donny kan zich dan ook beter prepareren op het EK.

Dit viel ook wel te verwachten. Dit was ook te mooi omwaar te zijn voor Van de Beek. Dit wetende zal de transfersom ook wel drukken voor Ajax. Of zou een extra jaar bij Ajax voor Van de Beek er nu in zitten ??

Real lijkt me te hoog gegrepen voor Donny. Ik denk dat Leverkussen inderdaad een mooie stap voor hem zou zijn, dan krijgt hij een trainer die het ook echt ziet zitten in hem. Daarnaast kan Ajax dan Klaassen terug halen, wat ze onder aan de streep veel geld gaat opleveren en op het veld ga je waarschijnlijk weinig verschil zien.

Over Van de Beek hoop ik dat hij gelijk heeft. Dat is volgens mij echt geen speler voor de absolute top. Maar net eronder. Over Pogba hoop ik dat hij ongelijk heeft. Ik zou Pogba echt niet graag in dat magische witte shirt zien spelen. Hopelijk gaan ze voor Camavinga. Dat is de toekomst en past perfect met de ingeslagen transferpolitiek die Perez op deze moment uitvoert. Anderzijds is het ook weer waar dat Pogba zijn transfer sneller zal terugverdienen. Maar ik dank dat je met Pogba niet veel sterker wordt.

Ik heb de interesse van Real Madrid in Van de Beek ook nooit begrepen. Ik vind het een hele goede speler, maar als je ziet wat er al staat en in de andere spelers waar ze interesse in hebben dan valt Van de Beek daar toch net buiten. Ik zou een club a la Tottenham, Manchester United of Dortmund wel mooi voor hem vinden.

8 juli 2020 om 09:06

heb je gelijk in, zouden heel mooie clubs zijn. Vd Beek komt er wel, zou het persoonlijk mooi vinden als Chelsea ofzo komt. Lekker met Zyech. Chelsea is een mooi team aan het bouwen met jonge jongens. Vd Beek past daar ook wel bii. United, Spurs, Inter, Juve. Kan allemaal. Juve heeft nu een minder middenveld, wat oud met Pjanic,matuidi, en Rabiot vind ik niet beter dan Donny. Middenveld met Arthur en Donny.

8 juli 2020 om 09:45

Komt hij er wel ? Is hij dan zoveel beter dan Davy Klaassen of Siem de Jong ?

Duidelijk. Begreep sowieso niet dat Real hem in de eerste plaats wilde. Ja, hij is een goede middenvelder met diepgang en een enorme drive naar voren. Daar ga je het in Madrid alleen echt niet mee redden, het ontbreekt hem toch echt aan de X-factor en dat extra stukje techniek. In de hype van vorig seizoen had hij inderdaad misschien vijftig miljoen op kunnen leveren, maar vd Beek kan zich natuurlijk niet meten met spelers zoals Pogba.

Valentijn probeert zichzelf in bescherming te nemen? Alsof Real Madrid ooit aan van Beek heeft gedacht? Past totaal niet in het systeem en komt toch overduidelijk te kort. Casemiro, Kroos en Valverde speelt hij daarnaast niet uit de basis. En de positie waarop hij speelt heeft Real niet echt. Real speelt met 1 verdedigende en 2 controleurs en geen aanvallend waarin van Beek veel acteert. Dat is dan ook de reden waarom spelers als Isco, James en in het verleden Ozil en Di Maria niet renderen op hun beste plek, net achter de spits.

Ik zag dit al maanden van tevoren aankomen. Een club die meestal echt een speler wil neemt hem koste wat kost. Blijkbaar was Donny puur voor de breedte gekomen. Het zou waarschijnlijk geen goed huwelijk zijn tussen die 2 wat wel vaker bij Real het geval is. Tussen speler en/of club. Ik zelf ben wel blij dat hij gewoon een andere club kan gaan zoeken nu. Real staat sowieso in de rode cijfers. Al jaren!! Dus ze hadden Donny allang kunnen contracteren. Maar die hielden hem aan het lijntje. Als 'n bijgerechtje zegmaar. Er zullen zonder twijfel 2 á 3 clubs voor hem komen. Gewoon de mooiste eruit kiezen bij wie je je goed voelt. Alleen niet te laat, want dan blijf je lekker thuis!! Ook geen straf toch?!

Gelukkig voor hem want bij Real had hij het nooit gered. Zelfs van de Vaart, Sneijder en Robben konden dat niet toentertijd. Donny is best een goede speler maar daar moet je je vingers niet aan willen branden.of blijven of als er iets anders op je pad komt als Arsenal, Spurs, Chelsea, Atletico dan moet hij dat lekker doen.

Wat Driessen vaak over Ajax verteld blijkt later onjuist te zijn nu hij daar geen bron heeft, maar hoe komt hij in godsnaam over zijn insider info van Real? Pure speculatie deze info van Valentijn.

Zonder Ziyech is Donny geen topclub waardig. Wordt op handen en voeten gedragen en de hemel ingeprezen door z’n prestaties van vorig jaar!! Wat heeft hij de laatste maanden laten zien! Nu afwachten wat hij gaat doen zonder een briljante Ziyech. Dat wordt ploeteren voor hem met die Brazilianen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5645
2.AZ5637
3.Feyenoord5015
4.PSV4926
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. ten HagUnknown
A. OnanaKeeper
N. TagliaficoVerdediger
E. ÁlvarezVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Vrijdag 7 augustus
Napoli zit om de tafel met de zaakwaarnemer van verdediger Kalidou Koulibaly. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren