Fer polste Wijnaldum voor rentree in De Kuip: ‘Het zou mooi zijn’

Donderdag, 2 juli 2020 om

Leroy Fer heeft zijn contract bij Feyenoord deze week met twee seizoenen verlengd. De middenvelder had een aflopend contract en het nam enige tijd in beslag voordat beide partijen het met elkaar eens waren over de voorwaarden. In gesprek met het Algemeen Dagblad legt de elfvoudig Oranje-international uit hoe het komt dat een akkoord niet zomaar werd bereikt en spreekt hij de wens uit om in de nabije toekomst met Georginio Wijnaldum in De Kuip te voetballen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Georginio Wijnaldum zijn loopbaan afsluit bij Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door dante)

Een middenveld met Fer, Wijnaldum en Kokcu had Feyenoord wel kunnen gebruiken. Doen ze ook gelijk serieus mee voor het kampioenschap.

2 juli 2020 om 08:22

Wijnaldum in zijn nadagen bij een Feyenoord is niet zo’n gekke gedachte, dat het nu wat vroeg is snap ik wel maar over 2 jaar zou zoiets wel mogelijk kunnen zijn. Je snap ook dat een Ronaldo, Lewa en Messi nooit voor Feyenoord zullen voetballen toch? Wel een beetje realistisch blijven meneer pluis.

2 juli 2020 om 08:35

Maar over een jaar of twee speelt Kökcu niet meer bij Feyenoord neem ik aan, dus dan heb je alsnog het beoogde middenveld niet.

2 juli 2020 om 11:08

@klene,en over twee jaar wil je Fer ook helemaal niet meer op je middenveld hebben staan....

2 juli 2020 om 11:35

En over 2 jaar is Wijnaldum ook niet meer zo goed als nu. Heerlijk dit soort clichés.

2 juli 2020 om 21:46

Zeer goed genoeg voor Feyenoord in ieder geval

Tja wat zal ik ervan zeggen.. leuk geprobeerd Fer! 😂

2 juli 2020 om 08:46

Gezien Fer het over de toekomst heeft kan er nog wel iets inzitten

2 juli 2020 om 09:16

de vraag is dan alleen of Fer op 33 jarige leeftijd nog bruikbaar is, aangezien hij nooit op het niveau wijnaldum gezeten heeft

2 juli 2020 om 10:01

Ik denk dat het eerder om toekomstige blessures zal gaan ipv het niveau dat hij had. Hij is nu ook al niet explosief, maar toch erg goed in zijn rol

2 juli 2020 om 11:45

ach. Bruikbaar vast wel. El Ahmadi heeft ook nooit op het niveau van Wijnaldum gezeten maar was op zn 33e nog zeer bruikbaar

2 juli 2020 om 21:47

Fer is gewoon top en moet je aanvoerder maken van het team, gaat spelers echt beter maken. Niet dat Berghuis het niet kan overigens

Wijnaldum is in tegenstelling tot Fer niet over mislukt in het buitenland, dus die zal er wat anders over denken.

2 juli 2020 om 07:56

Fer is niet mislukt. Hij is alleen niet zo goed als wijnaldum.

2 juli 2020 om 09:13

Eens. Bij al z'n clubs is Fer een gewaardeerde kracht geweest, dus mislukt mag je hem niet noemen. Heeft vooral pech gehad met z'n keuzes, anders degradeer je niet drie keer. Da's toch wel wrang als je generatiegenoot ondertussen de CL en BPL wint.

2 juli 2020 om 09:16

@voetbalvreugd weinig wrang aan, gewoon verschil in kwaliteit.net als dat het geen pech is als je 3x degradeert, heeft ook met kwaliteit te maken

2 juli 2020 om 09:31

Met welke kwaliteit heeft het te maken dan? Hij gaat een uitdaging aan bij een degradatie kandidaat of is het zijn schuld dat ze degradeerden? Als die zo weinig kwaliteit heeft wat zegt het dan over oranje waar die gewoon een onderdeel van was en zelfs een bijdrage leverde tijdens het WK?

2 juli 2020 om 08:03

Net als Van Persie zeker?

2 juli 2020 om 08:07

Fer is altijd een prima speler in Engeland geweest. Dat hij het niet tot Liverpool heeft geschopt betekent niet dat hij mislukt is.

2 juli 2020 om 09:10

Robben is natuurlijk ook faliekant mislukt in het buitenland waardoor hij nu toch nog bij Groningen gaat spelen. Sorry, ik wist even niet of je reactie inspeelt op het terugkeren bij je oude ploeg of het mislukken buiten Nederland.

Hahahahaha ik ga er vanuit dat hij een dolletje maakte richting Wijnaldum zou wel geniaal zijn als die gewoon met schijt terug zou keren, heeft inmiddels alles met lfc gewonnen

2 juli 2020 om 07:50

Met schijt terug keren? Dan heb je straks een Kuip vol schijt, daar wordt toch niemand vrolijk van?

2 juli 2020 om 08:12

In de zin van met schijt Liverpool achter zich laten.... en daar juist terugkeren naar de Kuip...

2 juli 2020 om 09:15

En dan zit Anfield onder de schijt?? Haha, denk dat iedereen je opmerking wel snapte. On: had inderdaad mooi geweest als Gini zou terugkeren, maar is nu niet realistisch.

Schitterend zou dat zijn, het zaadje is dus al gepland bij Gini... Inception heet dat toch? Goed gedaan Leroy!

2 juli 2020 om 09:27

Haha, modjes toch. Heb ik jullie zo persoonlijk geraakt met mijn kritiek? Pannenkoeken. Wanneer Diehelbe hierboven een flauwe grap maakt, je deze laat staan en mijn flauwe grap '' dat heet een zwangerschap '' verwijdert. Laat je je wel erg kennen. Maar goed, we zijn niet anders gewend.

2 juli 2020 om 10:02

Tja dr. Mario. Als je reactie niet over voetbal gaat maar wel een klein beetje schuin is, wordt het verwijdert. Alleen snap ik dan niet waarom er artikelen op vz zijn waarin er zo ongeveer alleen gediscussieerd wordt over BLM. Zucht

2 juli 2020 om 11:41

Ach, zo gaat dat hier. Noemde Faber (nadat hij klaagde over de arbitrage) een keer net zo'n grote calimero als zijn voorganger. Bericht werd verwijderd en ik kreeg 3 dagen ban.... sneu. Ik gaf in mijn ogen gewoon mijn mening over het gedrag van de beste man. Zijn geklaag was namelijk onterecht.

Haha, vooral de opmerking: “ Die zit in de fase van prijzen winnen” Feyenoord gaat voorlopig dus geen prijs pakken, aldus Fer

2 juli 2020 om 08:23

Ook al denk ik niet dat hij daar op doelt; iedereen weet dat Feyenoord weinig kans maakt op een hoofdprijs dit seizoen, beker niet meegerekend.

2 juli 2020 om 08:45

Ook de seizoenen hierna niet.

2 juli 2020 om 09:21

Onder Dick Advocaat zie ik ze echt wel kans maken, Ajax en AZ voelde de hete adem van Feyenoord in hun nek afgelopen seizoen..terwijl ze van plek 10 moesten komen..

2 juli 2020 om 09:35

Als je afgelopen seizoen bekeken hebt dan zie je dat ze gewoon meededen. Het is wel grappig om te lezen vaak. Feyenoord doet volgens de meeste mensen op vz alleen mee wanneer ze bovenaan staan en 10 punten los, maar zodra ze paar punten achter staan doen ze volgens de meesten al niet mee.

2 juli 2020 om 10:11

Waarom zou je de beker niet meerekenen? Denk dat iedere Nederlandse club die graag wint.

2 juli 2020 om 11:47

@dneres, het is zelfs nog erger. Als Feyenoord een paar punten achter de nummer 1 staat wordt er al meteen geroepen dat ze ingehaald zijn door AZ, Vitesse en Utrecht.

2 juli 2020 om 15:19

Haha, nog even en Heerenveen en Groningen zijn verder dan Feyenoord volgens de vz kenners. Ach, gewoon achterover zitten en lachen want je weet al dat zulke reacties komen. Eerst volgende artikel over dat Feyenoord eventueel een gooi wilt doen naar het kampioenschap zal direct op vz onderuit gehaald worden en alle Feyenoord supporters zullen over één kam gegooid worden dat ze niet realistisch zijn. Feyenoord strijd al 6 jaar om plek 6

2 juli 2020 om 09:23

Je snapt toch ook wel dat Fer ongetwijfeld zal bedoelen dat de CL winnen zwaarder telt dan de NL beker en de PL telt meer dan de NL competitie

2 juli 2020 om 09:36

In de fase van prijzen winnen met Liverpool of prijzen winnen met Feyenoord. Ik had mijn keuze wel gemaakt. Al zou Feyenoord de dubbel winnen, dan nog heb je liever nog een kampioenschap in Engeland...

Fer geeft aan dat Wijnaldum nog niet toe is aan een terugkeer. Hij zit nu in een fase van prijzen winnen. Wat zijn de verwachtingen van Fer dan bij Feyenoord?

2 juli 2020 om 09:10

Tja ik weet niet hoe het met Fer zit, maar ik verwacht niet dat Feyenoord de titel of de cl binnenkort gaat winnen. Realisme?

2 juli 2020 om 12:03

De titel ? Ze stonden maar 6 punten achter op Ajax en Az met nog 9 wedstrijden te gaan. Imo waren ze dit jaar een serieuze kanshebber. (aangezien beide wedstrijden tegen Az en Ajax nog op het programma stonden)

2 juli 2020 om 14:41

Ok dan heb je het seizoen anders beleefd dan ik. En zelfs al zou het gebeuren, zoals een paar jaar geleden, dan nog is het imo tegen de verwachting in. Begrijp me niet verkeerd ik hoop het natuurlijk altijd, maar verwachten nee.

2 juli 2020 om 09:18

@flamengobrasil hij bedoelt natuurlijk grote prijzen: premier league, cl, fa cup.kampioen worden in Nederland is top, maar liever in Engeland of Spanje of zo.

Super dat Leroy blijft, prima middenveld hebben we nu met Fer(VM, breker), Kokcu(Am, passer) en Toornstra(CM, Loper).. dan met burger en diemers op de bank. Zou lekker zijn als er nog eentje bijkomt van niveau. Linssen zou perfect zijn voor de aanval, dan heb je met berghuis Summerville Linssen en Sinisterra een hele goede bezetting op de vleugels. Narsingh zo snel mogelijk vertrekken! Jorgenson, Bozenik en Bannis is ook prima voor in de spits. Achterin moet er nog wel iets bij maar ajb geen Ie!! Veels te onrustig. Ik hoopte op botteghin, ben benieuwd wie de nieuw cv gaat worden. Links en rechts zit het wel prima. Nieuwkoop en Geertruida verdienen wel een kans en Haps en Malacia is gewoon top. Keeper Bijlow is ook prima. Dus eigenlijk is het Linssen nu binnenhalen en een CV die een leider is, ben heel benieuwd!!!

Zou mooi zijn, maar Wijnaldum is nog wel aantal jaar verwijderd van een terugkeer naar Nederland. Maar als die over een jaar of 3 a 4 wil terugkeren en nog een beetje op niveau is, dan is hij van harte welkom.

Eerst allemaal uitkotsen omdat hij naar PSV gaat en nu bij terugkeer zou hij weer een held zijn. Kromme wereld.

2 juli 2020 om 09:23

Is meestal een klein groepje die er zo over denkt. Voor zijn persoonlijke ontwikkeling snapte ik dat hij toen de tijd die stap heeft gemaakt.

2 juli 2020 om 09:37

Fer die werd veel meer gebaar dat dan Wijnaldum dus als Fer al terug keert dan wordt Wijnaldum met open handen ontvangen.

2 juli 2020 om 11:48

Van Wijnaldum werd uitstekend begrpeen waarom hij die stap maakte. PSV was toen immers een betere club dan Feyenoord. Fer ging naar Twente, Die was helemaal niet een stap vooruit.

2 juli 2020 om 13:09

Beide gingen omdat Feyenoord het geld nodig had. En beide hebben gewoon een Feyenoord hart. Dat wordt door sommige ‘supporters’ niet begrepen.

2 juli 2020 om 13:20

dat klopt zeker alleen supporters namen het fer kwalijk dat hij naar twente ging en niet naar een andere club.

Ja nee heb je en ja kan je krijgen. Maar al zou Wijnaldum niet bij Liverpool bijgetekend hebben dan had hij nog zoveel andere opties dat Feyenoord echt nooit kans gemaakt zou hebben. Die komt pas terug op zijn 34ste ofzo.

Het simpele feit dat Leroy Fer nooit in de echte top van Engeland terecht is gekomen impliceert niet meteen dat hij een mislukte loopbaan in de PL heeft gehad. Bij Feyenoord deed hij het 't afgelopen seizoen ook prima nadat Advocaat het team van Stam had overgenomen. En dat Wijnaldum nog niet terug komt is gewoon logisch. Hij speelt nu in de absolute wereldtop en dat is niet iets wat je in gaat ruilen voor ( met alle respect) de nummer drie of vier van Nederland.

Lijkt me nu nog niet aan de orde. Hij is nog lang niet toe aan een stap terug. Als hij dan een stap terug doet, hoop ik dat hij naar PSV komt, al denk ik dat hij dan toch wel eerder voor Feyenoord zal kiezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2432
2.Vitesse2212
3.Feyenoord2112
4.PSV2014
5.FC Twente1812
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger92
S. BerghuisAanvaller99
B. LinssenAanvaller91
J. BijlowKeeper60
N. JørgensenAanvaller51
L. NarsinghAanvaller51
R. BoženíkAanvaller40
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

75 fans
Middenvelder, 30 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 27 november
Juventus wil komende zomer een poging wagen om Donny van de Beek alweer weg te halen bij Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren