Heitinga zet Ajax even op tweede plaats: ‘Zij maken uren, dat is onmenselijk’

Zondag, 22 maart 2020 om 16:50Rian Rosendaal • Laatste update: 23:08

John Heitinga kan vanwege de coronacrisis voorlopig niets uitrichten als trainer van Ajax Onder-19, waardoor hij heeft besloten om zich op een andere manier nuttig te maken. Met de actie ‘Bordje voor onze helden en ouderen’ zet de oud-verdediger zich in voor onder meer het zorgpersoneel en de eenzame ouderen. Heitinga kwam op het idee na een brainstorm-sessie met enkele vrienden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door alkmaar54)

Hele mooie actie. Niks ten nadele van de politie, maar waarom hebben die het op dit moment nodig? Die hebben het rustiger dan ooit denk ik..

22 maart 2020 om 17:08

Want ?

22 maart 2020 om 17:50

Geen evenementen, geen voetbal, verkeerscontroles waarbij veel contact is zoals rollerbanken zijn voor grootste gedeelte geschrapt, geen koningsdag, amper uitgaansgeweld, winkels zijn voor grootste gedeelte dicht dus daling aantal overvallen. Mensen zijn thuis dus inbrekers hebben minder kans. Het enige wat ik me kan bedenken wat momenteel een stijging kent is dingen zoals huiselijk geweld. Ik heb echt het idee dat politie nu voornamelijk wat (achterstallig) administratief werk zit te doen op het bureau of thuis. Was mijn rijbewijs namelijk een week ergens kwijt dus was nogal op mijn hoede maar zag echt minder politie dan normaal. App qua meldingen was ook heel rustig

22 maart 2020 om 18:48

Politie wordt ingezet bij andere belangrijke taken als helpen vervoeren zieken, helpen mee in de zorg, helpen mensen met allerlei vragen mbt Corona en hun omgeving, digitaal team is uitgebreid en is aanwezig bij handhaven regels en voorschriften. En tuurlijk kun je vinden dat het minstens maar ze worden voor veel zaken ingezet die men niet weet en waar andere voor thuiswerk of ww kiezen doen ze dat bijbrengen politie veel minder.

Zeer mooi initiatief Johnny, echt super klasse in deze ondenkbare lastige tijden voor wie dan ook dat je dit realiseert. Bewonderenswaardig!

Nouja. Verassen dat is wel heel cru.

Ontopic: mooi initiatief

Nu AZ nog Ajax op de tweede plaats zetten!

22 maart 2020 om 17:29

Gepaste opmerking zeg... not... voetbal is nu totaal niet relevant en zou je sieren als je waardering voor mooie initiatieven uitspreekt of gewoon niets zegt.

22 maart 2020 om 17:35

Ach, we zitten hier nog altijd op een voetbalforum. Wat mij betreft is een onschuldig voetbalgerelateerd grapje nooit weg. We moeten wel de luchtigheid bewaren.

22 maart 2020 om 17:41

Wat Hijniet! zegt. We zitten hier op een voetbalforum. Mooie initiatieven zijn altijd goed, maar af en toe een nuancerend grapje werkt ook ontnuchterend voor de mens. Maar fijn dat je zelfs in crisistijd de oud-Hollandse traditie van elkaar aangeven niet vergeten bent. Klasse man!

22 maart 2020 om 18:00

Aangeven? Wie heeft het over aangeven? En nuancerend is het zeker niet, een misplaatste grap op een serieus initiatief is het wel. Ik ben morgen weer keihard aan het werk om faillisementen van ondernemers te voorkomen, mag hopen dat jij ook een positieve bijdrage levert aan de samenleving.

22 maart 2020 om 19:13

En ik werk in de zorg. Wat is je punt?

22 maart 2020 om 19:52

Ah joh, ik vind m wel grappig. Als wij 2e zouden staan zou ik m wellicht ook maken.
Sowieso, iedereen moet zelf weten wat ie zegt of juist niet. Hoe moeilijk ook, met alle beperkingen, het leven gaat door en een beetje lol mag best. Bovendien, jij kunt ook je waardering uitspreken voor deze opmerking of gewoon niets zeggen... Maar jij klopt jezelf liever op de borst met je werk en probeert dan te scoren door n ander te vragen of ie ook n positieve bijdrage levert...

22 maart 2020 om 17:49

Precies en Ajax op de tweede plaats zetten doe je door het over AZ te hebben en niet over Ajax te beginnen.

22 maart 2020 om 19:17

Dat is op dit moment wel heel essentieel Alkmaar54. God wat voor een plaat heb je dan voor je hoofd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder141
D. TadićAanvaller146
S. BerghuisAanvaller135
S. HallerAanvaller139
David NeresAanvaller133
D. KlaassenMiddenvelder112
R. PasveerKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

89 fans
Coach, 38 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren