Derksen verklapt vanuit ‘betrouwbare bron’ nieuwe werkgever van Stam

Vrijdag, 21 februari 2020 om

Er kwam de afgelopen week een einde aan het dienstverband van Ron Jans bij FC Cincinatti. De trainer vertrok dinsdag bij de Amerikaanse club, na de commotie die ontstond over het vermeende gebruik van het 'n-woord' door Jans in de kleedkamer. Johan Derksen weet vrijdagavond in het programma Veronica Inside te melden dat Jaap Stam de opvolger van Jans lijkt te gaan worden bij FC Cincinatti.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Goede stap voor Jaap Stam?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

22 reacties (laatste reactie door marcoes)

Is toch heerlijk als je zo kan praten, ja doorgaans betrouwbare bron (zonder naam natuurlijk). Dus we moeten het wel serieus nemen, maar als het toch niet zo is kan derksen er niks aan doen. Zo kan ik ook programma's vullen...

21 februari 2020 om 23:40

Je bent blijkbaar geen kenner van het programma. Als Derksen dit zegt heeft hij het namelijk altijd bij het juiste eind.

22 februari 2020 om 00:23

Is geen direct verwijt aan derksen, ik zeg alleen dat hij zichzelf wel mooi indekt

21 februari 2020 om 23:49

Je weet dat Derksen hoofdredacteur is geweest bij het meest gelezen voetbalblad van Nederland. Derksen kan dus best wat bronnen tot zijn beschikking hebben. Soms zit hij er naast met zijn bronnen en soms heeft hij gelijk.

22 februari 2020 om 00:25

No shit sherlock, ik zeg alleen dat hij zich wel mooi nog ff indekt. Dat is toch heerlijk voor hem niet dan?

22 februari 2020 om 08:28

Ik mag hopen dat zijn bronnen hem af en toe wat nuttigs influisteren, want ik vind het op zijn zachtst gezegd opvallend hoe slecht hij op de hoogte is van het internationale voetbal.

Dat ze bij Stam uitkomen snap ik echt niet. Voor mijn gevoel past hij net zo als Jans niet in de Amerikaanse sportcultuur. Beide om een andere reden. Stam is erg eigenwijs en eigenzinnig en in Amerika heb je dan snel iedereen tegen je. Jans is gewoon niet geschikt voor die cultuur. Hij snapt nog steeds niet welke fouten hij heeft gemaakt, maar van wat er bekend is heeft hij gewoon meerdere keren de plank misgeslagen. Tegen een donkere speler zeggen dat hij op een basketbalspeler lijkt is onhandig. Dat ligt daar zo gevoelig. Die voelt zich gelijk beledigd. Als buitenlander een team meenemen naar een slavernijmonument ter lering. Wat dacht hij? En waarschijnlijk was het zingen van het N woord de druppel. Jans wil veel te graag gemogen worden door iedereen. In sommige landen kan dat. Maar in de US, is de coach the boss. Niet one off the guys. Frank de Boer als coach daar past veel beter. Gereserveerder, the boss en veel internationaler. Ik ben wel super benieuwd hoe het Stam daar vergaat.

21 februari 2020 om 23:56

Ben jij bekend in Amerika of Cincinnati dat je dat weet? Denk het niet. Helaas doe je wel alsof je dat bent. Het probleem in Amerika is dat iedereen alles racistisch vind door oa een president als Trump

22 februari 2020 om 00:13

Ja ik heb er een aantal jaar gewoond en ik ben in 35 van de 50 Staten geweest. Dat je Trump er bij haalt snap ik niet. En er is veel racisme in Amerika, totaal niet te vergelijken met Europa en ja daardoor is het daar een super gevoelig onderwerp. Waar je je bewust van moet zijn als je er gaat werken.

22 februari 2020 om 05:02

@tiesarend. Klopt wat je zegt. Al zou ik niet zeggen dat het niet te vergelijken is met Europa. Wat er momenteel gebeurd in Portugal is angstaanjagend en dan heb ik het niet alleen over het Marega incident. Dat is nog slechts het tipje van de sluier. Mensen met een kleurtje worden op straat aangevallen, doodgeslagen, mishandeld en vernederd door extreem rechtse groeperingen (code voor: racistisch gemotiveerde terroristen)

22 februari 2020 om 16:38

Ik denk dat Jans de Amerikanen beter kent dan jij. Ron Jans heeft duizenden CD's en is al 40 jaar een waanzinnig muziekliefhebber. Vooral van US bands die een diepe binding hebben met de Amerikaanse historie en daar over schrijven. Incl de burgeroorlog en de slavernijtijd. Wellicht wist hij veel meer dan al die spelers en directeuren bij elkaar. Ik heb hem ooit eens voor een artikel in trainers magazine geinterviewd en de man is America minded maar wellicht te naief geweest in zijn uitlatingen. De gemiddelde Amerikanen kennen hun eigen historie amper! Is een dom volk.

Een waardeloze trainer/coach bij een waardeloze club. Prima match. Snap overigens niet dat je daar als Nederlandse trainer nog zou willen werken.

22 februari 2020 om 01:38

Simpel toch, de een zn dood... stam heeft gelijk meegekregen wat de absolute doodzonde is daar dus die fout zal hij als het goed is al niet maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

197 fans
Coach, 47 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 7 april
Napoli heeft Edinson Cavani een aantrekkelijke aanbieding gedaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren