Hans Kraay junior hekelt actie Rai Vloet na doelpunt tegen NAC

Vrijdag, 31 januari 2020 om

Rai Vloet heeft zich vrijdagavond niet populair gemaakt bij de fans van NAC Breda. De aanvallende middenvelder van Excelsior opende de score tegen zijn oude club en zocht daarna direct het uitvak op, waar de meegereisde supporters vanuit Noord-Brabant zaten. Vloet provoceerde de NAC-aanhang uit door met zijn vingers achter zijn doelpunt te vieren.

Vloet heeft een verleden bij NAC. De ex-speler van onder meer PSV vertrok in de zomer van 2018 uit het Rat Verlegh Stadion. Hoewel hij de club op een goede manier verliet nadat handhaving in de Eredivisie werd gerealiseerd, liet hij zich vrijdagavond toch gaan nadat hij Excelsior op een 1-0 voorsprong had gezet. Hans Kraay junior kan de actie van Vloet niet waarderen. “Ik kan me herinneren dat hij bij NAC helemaal niet zo goed gespeeld heeft. Juich dan gewoon op een normale manier”, aldus de analist bij FOX Sports.

Ook op sociale media wordt de actie van Vloet bekritiseerd:
Gerelateerd

Meer sportnieuws

25 reacties (laatste reactie door meliora)

Rai Vloet maakt ook een keer een goal en komt nu even zijn gelijk halen alsof het Ronaldo himself is

31 januari 2020 om 22:04

Niet de eerste keer dat hij dit doet. Eerder dit jaar bij Roda heeft hij zich ook niet populair gemaakt bij het thuispubliek door zich zeer provocerend op te stellen. Naar mannetje.

1 februari 2020 om 02:35

Ik vind dit geneuzel. Dit is gewoon in de euforie van een doelpunt iets geks doen. Zodra zijn ratio weer aanwezig is, doet hij weer normaal. Sowieso mag Kraaij niks zeggen. Als ik de meest smerige provocerende voetballer zou moeten noemen is hij het.

Ik ben de wedstrijd niet aan het kijken, maar als het een reactie is op de NAC fans die hem uitfluiten is dat natuurljk een reactie. Kan me Adebayor nog wel herinneren..

Hij zal wel een stortvloet aan kritiek krijgen. On: niet echt netjes. Prima dat je juicht tegen je ouwe clubbie, maar niet op zo’n manier.

Slechte actie, zeker als je op goede voet bent vertrokken. Hopelijk ziet hij dat zelf ook in en biedt hij zijn excuses nog aan.

Nadat Vloet zei dat hij en zijn vader, Derksen niet serieus nemen denk ik dat veel mensen nu Rai Vloet niet meer serieus nemen. Hele misselijkmakende en enge reactie van Rai Vloet.

Tja grote ego, slechte voetballer, dan krijg je dit soort rare dingen. Met een enigzins normale opviedingdan laat je dit soort dingen wel, lijkt mij

Verbaasd me niks. Vond hem bij ons bij Cambuur al een arrogante zak. Misschien 1 goede actie in een wedstrijd en dacht de man te zijn.

Hoeveel is het geworden Rai?

Misselijkmakend klein mannetje, Rai Vloet.

Typisch een voetballertje die denkt dat hij het overal heeft gemaakt, grote ego slechte speler.

Had een aantal maanden terug tegen Roda ook al een moment waar hij bij een blessurebehandeling het thuispubliek provoceerde. Na afloop deed hij zijn beklag omdat hij met bier bekogeld werd. Leuke voetballer voor de Kkd, maar een temperament dat daar niet bij lijkt te passen.

Gaat echt nergens over. Nac supporters zijn altijd oke naar hem geweest. Zo iets is ook vragen om problemen en zou ook eigenlijk bestraft moeten worden met geel. Gooien de Nac supporters uit reactie iets in zijn richting, worden zij ook bestraft als club zijnde. Bij dit soort acties hoop ik dan altijd stiekem dat hij die avond nog wat jongens van in het geval van Nac, Vakkie G tegen het lijf loopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Excelsior

Actuele wedstrijden
Programma 
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Excelsior.

9 fans
Middenvelder, 25 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 9 juli
Manchester United ziet in Ousmane Dembélé van Barcelona een goedkoop alternatief voor Jadon Sancho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren