De Telegraaf: Ajax en PSV gaan concurrentiestrijd om Angeliño aan

Dinsdag, 3 december 2019 om

PSV en Ajax azen allebei op Angeliño, zo kopt De Telegraaf in de nacht van maandag op dinsdag. De verdediger verliet PSV afgelopen zomer voor een terugkeer bij Manchester City, dat gebruikmaakte van de optie om Angeliño terug te kopen voor twaalf miljoen euro. Inmiddels onderzoeken de Eindhovenaren de mogelijkheden om de linksback weer te verwelkomen, terwijl hij ook meermaals informeel bij Ajax aangeboden zou zijn. In Amsterdam wordt zijn komst gezien als 'op termijn zeer interessant'.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Angeliño een goede opvolger van Nicolás Tagliafico bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door aidenmcgeady)

Gewoon een hele grote blunder geweest van PSV. Ze waren te gierig om een paar miljoen extra te betalen voor Angelino dus zijn ze maar voor een terugkoopoptie gegaan van een schamele 12 miljoen. Een bedrag van niks. Ook een van de redenen dat het nu zo slecht draait want Angelino was een geweldige speler en nu spelen ze met Sadilek daar. Die gierigheid breekt ze nu op en ze hebben ook nog eens niks verdient op hem. Was zeker minimaal 20/25 miljoen waard geweest. Wanbeleid in Eindhoven...

3 december 2019 om 00:34

Was jij bij de onderhandelingen? Misschien heeft City gewoon keihard gesteld dat ze Angelino sowieso niet zouden verkopen zonder die terugkoopoptie. En uiteindelijk was het voor PSV zeker geen slechte deal. Ze hebben een jaar gebruik mogen maken van een uitstekende speler en kregen daarbij 7 miljoen euro cadeau.

3 december 2019 om 00:49

Ja uitstekende deal voor de korte termijn. Precies het probleem van jouw club dat korte termijn denken.. 7 miljoen voor een speler die normaal 25 miljoen waard had kunnen zijn. Dan sla je jezelf toch voor je kop. Zoek het maar op, PSV wilde het gevraagde bedrag niet betalen maar alleen “5 miljoen”. City wilde 10 miljoen en dus zijn ze gaan onderhandelen en is die terugkoopoptie eruit gekomen. Dus gewoon gierigheid die ze opbreekt, kan je jezelf wel verschuilen achter mooie verhaaltjes met 1 jaar een speler hebben en 7 miljoen maar anders had je speler permanent en minimaal 15 miljoen meer en dan had je nu niet met Sadilek hoeven spelen. Maarja jullie probleem, ik vind het gewoon ontzettend dom. Die John de Jong heeft gewoon ontzettend weinig verstand van zaken..

3 december 2019 om 00:57

Je zegt het allemaal wel makkelijk dat het gierigheid is, maar psv heeft al moeten zien dat het bedrag van Pereiro volledig afgeschreven kan worden, de 10 miljoen van Romero zeer waarschijnlijk niet meer terug gezien gaat worden, Gutierrez zijn transfersom nog niet waard is gebleken en dan nog de transfers van spelers als Behich, Sainsbury en Luckassen meegenomen. Vind je het dan gek dat psv even op de kleintjes let en niet een bedrag van 10 miljoen uitgeeft aan een back die het leuk deed bij NAC?

3 december 2019 om 01:04

Ik kan enigszins begrijpen dat 10 miljoen een fors bedrag is maar het verschil tussen 5 en 10 miljoen vind ik niet dusdanig groot dat je dat risico niet zou kunnen nemen. Wel 10 miljoen uitgeven aan een spits die nog helemaal nooit iets had laten zien. Van Bommel is ook schuldig aan Guti en het niet verlengen van Pereiro. Die 3 andere spelers komen ook door van Bommel. De Jong en van Bommel moeten gewoon wegwezen bij PSV want ze helpen jullie club naar de klote..

3 december 2019 om 01:06

Is toch altijd een risico? Net als die gast nu van Valencia, ze moeten blij zijn dat ze daar geen 5 miljoen voor hebben neergelegd.

3 december 2019 om 01:19

Op de kleintjes letten en dan even 15 mil voor bruma uitgeven. 10 miljoen voor baumkartel of hoe je het ook spelt. Kleine 10 miljoen voor doan. Dat noem je eerder big spenden.

3 december 2019 om 03:14

Moet je wel bij de feiten blijven. Intussen heeft psv om en nabij de 70 miljoen ontvangen voor Lozano, de Jong en Angelino. Dit is de reden dat Bruma en Baumgartl bekostigt konden worden voor de door jou genoemde bedragen. De periode van het aantrekken van Angelino waar we het over hebben is een hele andere periode waarbij het dus weldegelijk van belang was om op de kleintjes te letten na de zoveelste afschrijving.

3 december 2019 om 03:17

@Tilburg013, dat de jong en van Bommel weg moeten gaan en dat ze geen goed werk afleveren is een andere discussie en daar kan ik zeker in meekomen, maar jij had het over gierigheid in deze transfer van Angelino.

3 december 2019 om 03:48

@Giodinho7 Haha, misschien moet jij ook even “bij de feiten blijven”; je refereerde aan 2 aankopen welke zijn gedaan welke PSV nauwelijks beter maken, Baumgartl en Bruma. Je kunt daar Guti, Doan en Thomas aan toevoegen! Of wil je gaan beweren dat 1 van deze 5 spelers PSV beter maakt, danwel het Niveau heeft dat PSV zou moeten nastreven?? Voeg daar die Argentijnse spits aan toe en je hebt het over 6 spelers twv zo’n 45miljoen welke grotendeels middelmaat zijn! Nee gaat prima hoor met dat technische beleid😂🤣😂 Vergeet ik nog de onbegrijpelijke “aanwinsten” Schwaab, Afellay en Viergever! Nee als Ajacied hoop ik van Harte dat John de Jong nog heel Lang het technisch beleid mag voeren en MvB nog Lang trainer blijft...

3 december 2019 om 05:34

@Richardpraha, weet je überhaupt waar de discussie over gaat? De persoon hierboven heeft het over gierigheid betreft de transfer van Angelino. Daarbij geef ik aan dat het in mijn optiek niet om gierigheid gaat, maar het feit dat er in de periode van het aantrekken van Angelino op veel spelers zoals Pereiro, Gutierrez(heb ik weldegelijk genoemd), Romero, Luckassen, Behich en Sainsbury al afgeschreven kan worden. Daarbij heb ik het niet over de kwaliteit van de spelers, maar puur om het feit dat ze om uiteenlopende redenen het niet gebracht hebben bij psv of psv verder niks of veel minder zullen opleveren dan de initiële som. Vervolgens nadat ik aangeeft dat het niet gek is dat ze op de kleintjes letten in die periode worden er door iemand anders transfers bijgehaald die in een hele andere periode gedaan werden toen er grote sommen binnen kwamen door uitgaande transfers. Nu kom jij weer een hele andere discussie teweeg brengen door het te hebben over kwaliteit van spelers die psv wel of niet beter maken en of he goed gaat qua technisch beleid. Nergens in mijn reacties valt er uit op te maken dat ik het eens ben met het beleid wat er gevoerd wordt of dat ik de huidige transfers kwaliteitsimpulsen vind.

3 december 2019 om 06:43

Giodinho7, vind dat je het netjes en duidelijk brengt allemaal. Hulde. En het is natuurlijk een koe in de kont kijken. Achteraf had het beter uit kunnen pakken maar je kan ook zeggen dat het een schitterende winst is in 1 jaar. En volgens mij mogen wij niks zeggen, want wij waren ooit te beroerd om 800.000e uit te geven voor Frenkie en stelden een 10% doorverkooppercentage voor. Dat heeft achteraf pas echt veel gekost 😉. You win some, you lose some.

3 december 2019 om 06:48

Dit geeft wel het verschil met Ajax en de rest van de competitie aan. Dat gat is zo enorm groot. Als Ajax dit doet dan halen ze dus de beste speler van PSV van vorig seizoen en halen hem voor de breedte en de bank. Angelino speelt Nico er nooit uit en is ook alleen op die positie inzetbaar, wat een klap in het gezicht van PSV zou dat zijn. Ben het er wel mee eens dat je Martinez niet meer linksback gaat zetten daar is hij te goed voor dan kun je beter een waterdrager als Angelino oppikken en er wat geld voor neerleggen. Hij is nu al veel meer waard dan Angelino. Nico zal denk ik 20 Mio of meer opleveren en Angelino is voor 15 op te halen verwacht ik.

3 december 2019 om 07:00

Leuk deed bij nac? Die gast is zwaar goed zie je toch gelijk als je scout. Die had gewoon in zijn 1tje de linkerkant als die geduld heeft bij city staat die daar er gewoon in. Die voetbalt ooit nog voor barca.

3 december 2019 om 07:47

Qua techniek is Angelino een van de betere backs, moet verdedigend alleen nog een stuk beter.

3 december 2019 om 07:50

Ja hoor Ik weet heel goed waar het over gaat;je refereerde aan inkomsten van de verkopen v Lozano, de Jong en Angelino en dat daardoor Bruma, Baumgartl en Later Doan konden worden gekocht...en Ik Zei dus dat dit matige aankopen zijn welke PSV niet beter maken.net zoals dat geldt voor Guti, Romero en Thomas.enige 2 goede aankopen vd laatste 5jr zijn volgens mij Lozano en Angelino..

3 december 2019 om 07:58

@Richardpraha, dus dan weet je niet waar de discussie over gaat. Niemand heeft het hier over de kwaliteit van die spelers behalve jij. Waarom je dan tegen mij begint over de kwaliteit van bepaalde spelers is mij een raadsel. Wat heeft dit te maken met Angelino en gierigheid daarin. Zoals ik net zei, ik heb het nergens over de kwaliteit van de spelers en het technische beleid. Daar ventileer ik mijn mening in dit topic ook niet over.

3 december 2019 om 08:08

Blijf dat jezelf maar wijs maken. Voor de juiste prijs is elke speler te koop.

3 december 2019 om 08:42

Hou nou eens op met dat ‘waterdrager-gedoe’, want dat is een achterhaalde gedachte. Jij komt zeker uit de jaren dat Cruijff groot was? Toen dacht iedereen zo over een back. Tegenwoordig is een back één van je grootste wapens. Bovendien over Nico zeggen dat hij zeker voor 20+ weggaat is hetzelfde zeggen dat rood ‘rood’ is. Maw die gaat alleen voor grote bedragen weg.

3 december 2019 om 09:23

Daarbij weet je nooit hoe zo'n speler het gaat doen bij een topclub, dat zie je nu ook wel weer met 2 linksbacks die geen uitzicht hebben op speeltijd. Dat ie het bij NAC goed deed geeft geen garantie. Maar ik hoop zo dat hij niet naar Ajax gaat, ondanks dat ze meer kunnen betalen en hem Europees voetbal kunnen garanderen. De loyaliteit zal er na één jaartje niet zijn, maar hopen mag altijd

3 december 2019 om 09:32

" 7 miljoen voor een speler die normaal 25 miljoen waard had kunnen zijn ". Opportunistische reactie met als enige doel om goedkoop te scoren. PSV heeft Angelino overgenomen toen hij speler was van Nac. PSV heeft het geld niet voor het oprapen en dus volstrekt logisch dat de club geen 10 miljoen gaat uitgeven aan een speler die zich op dat moment alleen nog maar bij NAC had onderscheiden. Dat heeft helemaal niets te maken met gierigheid, noch met een gebrek aan kennis van zaken, maar met verantwoordelijkheidsgevoel en zakelijk inzicht. 10 miljoen is zelfs voor Ajax nog een fors bedrag en dat geldt dus in het kwadraat voor Psv. Het is oh zo makkelijk en goedkoop om met de wetenschap van nu een zakelijke transactie te veroordelen die een jaar eerder heeft plaats gevonden. Jij weet nu dat Angelino wellicht 25 miljoen waard was geweest, PSV wist dat op het moment dat de club het contract afsloot natuurlijk nog lang niet. Het is nog stuitender dat je iemand de maat neemt op basis van een aanname omdat het bericht dat Mancity 10 miljoen had willen hebben noch uit de mond van een City vertegenwoordiger is gekomen noch uit de mond van iemand van Psv, maar afkomstig is van de media en iedereen weet dat die er een gewoonte van maken om er op los te speculeren. Aangezien je niet bij de onderhandelingen aanwezig bent geweest, heb je ook niet de wetenschap dat Mancity niet ook bij een hogere afkoopsom een terugkoopoptie zou hebben bedongen. Je beschuldigt John de Jong van een gebrek aan kennis van zaken, maar je bent het vooral zelf die aantoont er helemaal niets van te snappen. Het is nog maar de vraag of Ajax bereid was geweest om 10 miljoen op tafel te leggen voor Angelino. Dat is gewoon heel veel geld voor een speler die zich alleen heeft bewezen bij een club in de kelder van de Eredivisie.

3 december 2019 om 09:34

Giodinho, Het afschrijven van Pereiro heeft niks te maken met de onderhandelingen omtrent angelino want dat afschrijven gebeurde afgelopen en huidige competitie door van Bommel en die onderhandelingen waren daarvoor! Het is toch hoogst opmerkelijk dat er dit jaar klakkeloos 17 miljoen wordt stukgeslagen voor een wissel buitenspeler en 10 miljoen voor een centrale verdediger die beide echt een gok waren want nooit zien spelen in de eredivisie daar waar angelino al een jaar bij nac alles etaleerde wat hij heeft.. ja dit is pure wanbeleid en mijn club voorkeur heeft hier niks mee te maken!

3 december 2019 om 09:40

Maar wel 15 miljoen neerleggen voor een speler die nergens gespresteerd heeft. Bijna 10 miljoen voor een Aziaat zonder rendement en 10 miljoen voor een CV uit de tweede Bundesliga. Is goed @Scepticus, iedereen kon zien dat Angelino heel goed was, hij was ook gewoon speler van city. Ik snap dat het slechte beleid van je club pijn doet dus dan moet je je natuurlijk wel ten koste van alles verdedigen..

3 december 2019 om 10:48

Snap niet dat een supporter van een club die Frenkie de Jong te slecht vond om te laten spelen zich zo druk maakt om een andere club.

3 december 2019 om 12:39

Haha jij hebt er al helemaal geen verstand van. Frenkie de Jong te slecht om te spelen? Hij was 16 en Willem II werd 9de dat seizoen. Frenkie maakte zijn debuut pas bij Ajax op zijn 20ste, heeft dus nog 2 jaar moeten spelen in Jong Ajax op een lager niveau dan Willem II. Wel zo netjes om dan even de context erbij te pakken..

3 december 2019 om 17:17

Grappig dat je nu wel met context aan komt zetten, maar dat blijkbaar niet kan bedenken voor de Angelino transfer. Dat geld voor Bruma, Baumgartl en Doan is natuurlijk alleen maar uitgegeven, omdat dat er toen was. Tijdens de transfer van Angelino was dat geld er niet, anders was het ook wel voor Angelino betaald.

3 december 2019 om 00:37

10 tot 15 miljoen betalen voor een linksback die het alleen bij nac heeft laten zien is gewoon financieel onverantwoord voor psv. Is nu lekker makkelijk achteraf praten. Zoals we nu zien met Lato is er niks mis mee om financieel wat zekerheid in te bouwen. Is gewoon heel verstandig om niet meteen een volledig bedrag te betalen als je er als club niet helemaal zeker van bent.

3 december 2019 om 00:46

Lato heeft nooit de kans gekregen. Als je hem met Sadilek vergelijkt zie je gelijk al wie er beter is van de twee. Van Bommel beschermt Sadilek alleen, omdat dat zijn favoriete speler is, omdat hij zoveel op hem lijkt qua speelstijl. Dan ben je wat mij betreft geen trainer als je zulke keuzes maakt, je moet doen wat het beste is voor jouw team en niet wat jezelf of iemand anders bevalt. Sadilek is één van de hoogtepunten waarom PSV balverlies lijdt. Michal is niet slecht, maar hij past niet op de linksback positie. Geef die Lato gewoon een keer een kans, hij is niet voor niets één jaar basisspeler bij Valencia geweest.

3 december 2019 om 00:53

Feit blijft dat psv eerst 5 miljoen wilde betalen voor Lato en dat nu had kunnen afschrijven hadden ze dat wel betaald in plaats van de huursom.

3 december 2019 om 06:54

Als ze hem nu hadden gekocht had hij waarschijnlijk meer gespeeld. Afschrijven doe je pas na 2-3 jaar met zo’n speler. Gozer is nog jong, komt ik een nieuw land, nieuwe club, waarschijnlijk (voor het eerst) alleen. Sommige kunnen daar goed tegen, sommige kunnen daar slecht tegen. Hij krijgt ook al geen vertrouwen van bommeltje, waardoor hij in ieder geval niet beter gaat presteren. Het afschrijven heeft ook met psv te maken. Bommel blijft volharden in het opstellen van een middenvelder op LB, terwijl je 2 LB’s hebt. Als je nooit de lef hebt om je lieveling eruit te halen... en als het elftal dan draait met sadilek op LB, maar dat is ook niet het geval. Die verdediging is zo sadilek als een mandje.

3 december 2019 om 07:13

Ik lees steeds redeneringen waarom Lato wel zou renderen of nu niet rendeert, maar dat vind ik persoonlijk allemaal niet belangrijk en is ook mijn punt niet. Feit is dat hij niet speelt en dat lijkt me niet omdat hij overloopt van kwaliteit. Het lijkt alsof van Bommel het gewoon niet op hem heeft en hem niet goed genoeg vind. Dus mijn punt, als hij voor 5 miljoen aangetrokken was dan had je dat nu kunnen afschrijven.

3 december 2019 om 08:24

@giodinho7 Het feit dat Lato helemaal geen kansen bij PSV krijgt heeft denk ik juist deels te maken met dat hij gehuurd is. Als hij een aankoop was waar PSV geld in had gestoken zou er harder geprobeerd worden om hem op niveau te krijgen, in vergelijking met nu aangezien hij (praktisch) niets gekost heeft en alleen het salaris wordt afgeschreven.

3 december 2019 om 09:04

PSV zal toch echt op de centen moeten letten als het beleid is dat je altijd uitgeeft wat je in kas hebt en dus geen spaarpotje hebt voor aankopen in de toekomst; zeker omdat de reeks aankopen momenteel niet veel waard zijn gebleken dus ook geen transferwinsten op gaan leveren. Het is ook heel makkelijk om een koe in de kont te kijken, want wie kon bedenken dat een speler van NAC zo succesvol zou zijn en backs van Valencia en Nice het niveau van de Eredivisie niet aankunnen. Overigens mag je stellen dat Angelino momenteel aan het falen is in de PL, dus wij maken hem in Nederland waarschijnlijk iets groter dan dat hij is. @cabinessence, "was jij bij de onderhandelingen?" als je het argument "wat weten wij ervan" gebruikt, dan kan je dit forum opdoeken en moet je ook niet meer reageren. Je kan die zin prima weglaten, dab heb je een prima post.

Angelino is een perfecte speler voor Ajax. Niemand kan Nico echt vervangen natuurlijk, maar met Angelino heb je wel een waardige opvolger. Kan perfect mee in het combinatievoetbal en er zit nog genoeg rek in die jongen om hem na drie jaar met winst te verkopen. Zou een heerlijke stunt zijn om hem voor een miljoen of achttien binnen te hengelen.

3 december 2019 om 00:36

Ik denk dat geen 1 speler die haalbaar is, hem inderdaad beter zou kunnen vervangen dan Angelino. Is echt een Ajax speler en doet in mijn ogen amper onder voor Nico. Kent de Nederlandse competitie, geweldige trap en goed in de combinatie. Nico blijft natuurlijk wel een klasse speler maar denk dat Angelino zeker wel hetzelfde kan brengen. Is namelijk 5 jaar jonger en kan dus nog reuze stappen maken. Hele domme fout van PSV want die hadden goud in handen op die positie..

Angelino als opvolger van tagliafico. Moeilijk ok te beoordelen hoe dat zou uitpakken. Vind ze toch beiden zeer verschillende spelers. Tagliafico is meer die agressieve back en angelino is meer de technische back. Wel een goede speler maar volgens mij ga je er niet op vooruit als ajax zijnde

3 december 2019 om 00:32

Het is niet de bedoeling dat Ajax er op vooruit gaat, het is de bedoeling dat Ajax niet veel minder wordt mocht tagliafico willen vertrekken.

3 december 2019 om 00:41

Als ajax zijnde moet je altijd vooruit willen gaan, want als ajax stagneert zullem er vast andere ploegen zijn die wel door blijven groeien en dan is het bye bye champions league. Beetje onzin vind ik je reactie.

3 december 2019 om 00:52

Tuurlijk niet, je moet ook realistisch blijven. Je kan niet je beste spelers verkopen en dan denken dat je erop vooruit gaat. Waar ga je een betere linksback kunnen halen dan Nico? In dit geval is het gewoon hopen op een schot in de roos of anders ervoor zorgen dat je er zo min mogelijk op achteruit gaat. Dat is nou eenmaal de harde realiteit voor een club als Ajax. Op een gegeven moment zullen de beste spelers altijd een stap vooruit willen zetten in het buitenland.

3 december 2019 om 01:10

Ajax is qua vervanging voor Frenkie en de ligt er toch ook erop achteruit gegaan? Als een Barca nico wegkoopt ga je echt geen gelijkwaardige vervanger vinden, of wil je hem ruilen voor Jordi alba? Je kunt inderdaad proberen om een speler te halen die in potentie misschien verder kan komen, maar dat is slechts een gok. Ook bij zo n transfer zal je er eerst niet op vooruit gaan. Continu betere spelers als vervangers halen klinkt een beetje als fifa carreer mode logica. Dus als er een reactie als onzin klinkt is het die van jou.

3 december 2019 om 10:33

@fcramires "wel een goede speler maar volgens mij ga je er niet op vooruit als ajax zijnde" Dan moet Ajax ook Luuk halen, dan weet je dat Angelino minimaal 10 assists zal hebben Zonder dollen, ik twijfel ook aan deze aankoop. Zal rond de 20 miljoen moeten kosten. Volgens mij krijgt Zinchenko meer de voorkeur op de LB dan Angelino. Een gemaakte back past dus beter in het aanvallende voetbal van Pep dan deze technische linksback. Ik denk dat Ajax beter verder kan kijken. Desnoods Vertongen halen voor 1 a 2 jaar om Catillo klaar te stomen en daarachter Salah-Deen.

PSV zou er alles aan moeten doen om hem binnen te halen, mocht je nog wat centen hebben moet je gewoon snel zijn de portemonnee trekken en deze geweldenaar binnen halen. Zet hem zelfs op het middenveld neer hij zal het geweldig doen, zo goed is hij. Als Tagliafico vertrekt en Ajax gaat opzoek naar een opvolger ben je gewoon kansloos. Je zal dus snel moeten zijn.

3 december 2019 om 00:44

Kansloze missie. PSV kan zulke salarissen en bedragen helemaal niet betalen. Vissen uit een hele andere vijver dan de “Angelino’s” van deze wereld.

3 december 2019 om 00:47

Ik wist niet dat jij de zaakwaarnemer bent van Angelino en weet hoeveel hij precies binnenhaalt iedere maand. Vind het ook knap dat jij weet hoeveel PSV kwijt is en kwijt kan aan salaris maandelijks. Wat ik wel weet is dat Bergwijn met zijn laatste contract verlenging flink meer is gaan verdienen en die was al een van de groot verdienners volgens mij.

3 december 2019 om 01:05

Je hoeft geen zaakwaarnemer te zijn om te weten dat een speler van Chelsea een salaris verdient dat ver boven het budget van PSV ligt

3 december 2019 om 01:14

Gelukkig speelt Angelino bij City en niet bij Chelsea. Wellicht wil PSV een uitzondering te maken voor Angelino omdat ze weten dat hij wat toe zal voegen? Misschien is Angelino bereid minder te gaan verdienen om aan spelen toe te komen? PSV zal nu heus wel ongeveer weten hoeveel hij verdient.

3 december 2019 om 02:27

Welnee, Angelino wil gewoon CL voetbal spelen bij de beste club van Nederland die ook nog eens het beste betaald. Hij zit echt niet op EL voetbal te wachten. Dus die gaat gewoon naar Ajax, die hem al aangeboden heeft gekregen van City.

3 december 2019 om 09:33

Een feit is het (nog) niet, maar mijn onderbuikgevoelens als PSV-er zeggen hetzelfde helaas. Laten we hopen dat dat niet waar is, maar als Ajax hem ook echt wil hebben, dan is het moeilijk tegenhouden denk ik.

Als city dit doet zijn ze wel heel erg dom, en mag pep nooit meer zeuren over zijn tekort aan verdedigers. Op mendy kun je niet bouwen, en angelino doet het daar gewoon goed, net als zinchenko. Als city echt zo dom is moet Ajax natuurlijk wel een kansje wagen, want ik vrees dat er veel interesse is voor onze geweldenaar Nico. Denk dat angelino uitstekend in het Ajax spelletje past en een echt buitenkansje zou zijn

3 december 2019 om 00:37

Nico met Angelino ruilen. En 20miljoen er bij vragen . Boort Ajax ook nog die 50% premie van boven de 20miljoen door nicos zn neus. Ala vorm en swansea destijds... Heb je een nieuwe back voor 10 miljoen. wel slim zaken doen van Ajax, mocht het zo uitpakken. Moreel gezien minder...

3 december 2019 om 10:36

@toppertje ouwe waarom zou Ajax achterbaks moeten zijn met iemand die loyaal is en waar je gewoon een afspraak mee gemaakt hebt? Je weet ook dat het niet zo werkt. In jouw voorbeeld wordt waarde van Nico op 40 miljoen getaxeerd. Ajax moet dan gewoon de afspraak nakomen en alles boven afgesproken bedrag delen.

3 december 2019 om 20:12

Mr krillin. Tis niet mijn voorbeeld dat Nico op 40miljoen getaxeerd word, staat in de text. En het is naïv van je om te denken dat t niet zo werkt. De praktijk laat zien dat de zaken wereld wel zo werkt. Ik zeg ook niet dat Ajax dat moet doen (alsof Ajax naar mij luistert) achterbaksheid is waar een groot deel vd westerse wereld/ zaken wereld op runt, dus ook de voetbal wereld. Ik geef alleen aan dat iemand zoals ik (een nobody) zelfs kan zien dat dit een mogelijkheid is om geld te besparen. En geld besparen is de manier van een bedrijf runnen. Een contract heeft 2 uitkomsten; dr aan houden of verbreken. Verder heeft een contract geen waarde. Als je geld kan verdienen (besparen) door een contract te verbreken doen heel veel bedrijven dat. Of denk je dat Ajax geen juridische afdeling heeft. Ze hebben in ieder geval geen moralistische afdeling...

Dit lijkt me wel een ideale oplossing wanneer Nico zou vertrekken, zelfde drive naar voren. Nooit aan deze optie gedacht eigenlijk, maar ik las het echt en dacht dat kan een mooie combi zijn. 20 miljoen is veel, maar daar moet misschien nog wat vanaf te krijgen zijn, zeker als hij doorgaat met dit gemiddelde aan speelminuten

Buiten dat het heel misschien een gevoelskwestie is voor Angelino is PSV in een transferstrijd met Ajax natuurlijk volledig kansloos. Ajax kan 2x meer salaris bieden en hoesten zo 20 miljoen voor een speler op. Ik ben bang voor de PSVers dat ze uit een andere vijver moeten gaan vissen. 2 jaar geen CL voetbal en dan 17 miljoen betalen voor een speler? Ik denk dat die tijden in Eindhoven achter ons zijn. Die moeten evt de broekriem aanhalen aankomende transferperiodes.

3 december 2019 om 01:07

Denk dat, mocht dit kloppen, ook mee zal spelen dat Ajax volgend jaar hoogstwaarschijnlijk CL gaat spelen. Op dit moment is voor PSV de EL het hoogst haalbare. Elke speler wil immers in de CL spelen. Op Europees gebied heeft Ajax ook een visitekaartje afgegeven afgelopen en dit seizoen. Als hij dus voor PSV zou kiezen, zou dat voornamelijk vanwege de emoties zijn.

3 december 2019 om 04:31

PSV kan toch tweede worden en zich plaatsen voor de cl. Zal lastig worden want er wordt gekeken naar de prestaties van de afgelopen 5 jaar. Iets dat plaatsen vrijwel onmogelijk maakt. Maar je weet het nooit.

3 december 2019 om 08:02

Psv kan misschien ook nog wel kampioen worden, dus hebben ze al CL... Je weet nooit... On: alleen niet onder Van Bommel.

Een angelino zonder een speler als luc de jong dat is de denk ik ook Geen garantie voor succes

Die jongen speelt steeds vaker bij City en maakt een prima indruk. Met slechts een broze Mende voor zich zie ik m niet zo gauw vertrekken eerlijk gezegd

3 december 2019 om 10:38

@aidenmcgeady Mendy is misschien vaak afwezig maar Zinchenko staat volgens mij hoger dan hem. Dus Angelino is gewoon 3e LB na Mendy, Zinchenko.

4 december 2019 om 08:29

Wat ik al zeg, hij krijgt wat vaker de kans. Zinchenko staat idd nog wat hoger in de pikorde, maar als Angelino zo doorgaat kan dat zomaar veranderen.

Zou een hele goede vervanger zijn voor Nico! En zou dat niet lukken. Dan Zinchenko proberen dat is ook een goede speler. Maar wat ik zo denk en lees dat als Vertonghen weer naar huis komt. Waar moet Blind dan heen? Gaat Daley dan op de linksback? Maar hij kan dan niet belopen qua snelheid! Of gaan Daley op de plek van Martínez? En Martínez dan op de linksback? Dit seizoen is gespeeld. Dus ik ben benieuwd wat er voor puzzel het word voor Ten Hag volgend seizoen mits hij aanblijft natuurlijk. En anders voor is het voor opvolger ook nog een hele opgave om een vernieuwde selectie er neer te zetten. Want het gaat echt een leegloop worden en het schip is al onderweg. Ziyech, Onana, vd Beek, Tagliafico, Neres en misschien wat overbodige spelers die nog gaan vertrekken.. Ik ben echt benieuwd hoe selectie eruit zal gaan zien. Maar Angelino is zeker een versterking. Hopelijk haalt Ajax ook Fosu-Mensah terug naar Amsterdam. Hij kan dan de concurrentie aangaan met Schuurs. Veltman mag van mij wel weg. En misschien kan Tadic eens praten met Fulham-spits Mitrovic. Zou zeker ook een versterking zijn voorin.

3 december 2019 om 10:42

@afca_babel Vertongen kan toch gewoon voorlopig linksback (iav ontwikkeling Castillo)? Speelt vaak bij Spurs en Belgie ook LB. Ik zou Martinez en Blind op hun plekken laten staan. Hopelijk gaan inderdaad wat overbodige spelers weg zoals Labyad, de Leer en Siem de Jong. Fosu-Mensah speelt amper en kan het niveau niet aan bij Ajax. Man Utd heeft ook een optie om te verlengen. Ik zou niet meer aan hem beginnen. RB heb je Mazzroui en Dest en RCV heb je Schuurs en Alvarez (als Veltman volgend seizoen weg gaat). Of Dest moet naar LB gaan als opvolger van Nico dan zou wel gekeken kunnen worden naar een back-up.

3 december 2019 om 11:19

Wat moet je met Mitrovic wanneer jongens als Traore en Brobbey eraan komen. Tadic kan nog in de spits. Huntelaar heb je nog achter de hand. (en ik denk volgend seizoen ook nog wel) Dan is een Mitrovic gewoonweg overbodig.

"bij wie PSV vast een plekje in zijn hart heeft."onzin..niet elke club zit gelijk bij een speler in zn hart. Hij heeft er vast een mooie tijd gehad, maar voetballers zijn egoïstisch (en moeten dat ook zijn).zo'n carriere duurt 10 tot 15 jaar en PSV loopt op dit moment mijlen ver achter op Ajax, plus dat hij daar meer kan verdienen. Dan is de keuze snel gemaakt hoor.t is niet dat die jongen eerst 15 jaar in de jeugd van psv heeft gespeeld en uit Eindhoven zelf komt.zelfs een Vermeer kiest voor Feyenoord en Siem de Jong voor PSV als dat voor hun eigen carriere een goede stap is. En geef ze eens ongelijk. Clubliefde is voor supporters, niet (zelden) voor spelers.

Waarom zou je 20 miljoen voor Angelino gaan neerleggen als je ex Ajacied Vertonghen transfervrij en gratis kan vastleggen in de zomer? Die 20 miljoen kan Ajax beter uitgeven aan een speler als bijvoorbeeld Boadu of Antony (check Antony even op Youtube, lijkt mij een geweldige rechtsbuiten voor Ajax). Nee, van mij hoeft Angelino niet te komen. Want Ajax heeft ook nog Familia Castillo en Salah in de jeugd rondlopen. Als Ajax Vertonghen dan transfervrij overneemt heeft Ajax voldoende goede opties voor de linksback positie.

3 december 2019 om 11:15

Exact, mijn voorkeur gaat ook uit naar Vertonghen transfervrij ophalen. Die kan linksback spelen, zodat Castillo en Salah-Eddine zich kunnen ontwikkelen om door te stoten naar het eerste. Betreft Boadu, een geweldige talentvolle spits, maar met Traoré, Brobbey, Hansen komen er bij ons ook grote talenten aan voor de spits positie. Een goede vleugelspeler is wel meer dan welkom en jaaaaa, die Antony zou een topspeler daarvoor zijn.

3 december 2019 om 11:36

Haha geweldige speler he die Antony? Echt sick zijn skills! Hoe geweldig zou het zijn als Ajax Antony en Neres op de flanken heeft lopen en Tadic in de spits. Wordt echt genieten dan, kan niet anders. Dan heeft Ajax ook nog Promes, Lang en Hansen die op de flanken kunnen spelen.Onana, Veltman, Tagliafico, Ziyech, Huntelaar zullen wel vertrekken na dit seizoen bij Ajax maar als je hun vertrek oplost met Rajkovic (beste keeper Ligue 1), Alderweireld, Vertonghen, Eriksen, Antony, Traore heb je hun vertrek prima opgevangen en het kost maar zo'n 25-30 miljoen plus salarissen. Zou Ajax bijvoorbeeld zo kunnen gaan spelen: Rajkovic, Mazraoui, Alderweireld, Blind, Vertonghen, Vd.Beek, Martinez, Eriksen, Antony, Tadic, Neres

Ai, De Telegraaf strooit nog even extra zout in de open wond van Psv. Ik kan me niet voorstellen dat Ajax hem in de winterstop gaat halen om hem dan vervolgens op de bank te zetten. Dan kan hij net zo goed bij City blijven. Maar anderzijds zou hij wel zin hebben om des keizers baard in Nederland bij PSv te gaan spelen. Waar speelt hij nog voor en in welk matig elftal komt hij dan terecht ? Het zou wel heel bijzonder zijn als Psv naast Lato - Boscalis - Grosler - ook Angelino gaat kopen/huren. 4e linksback in 1 seizoen geeft een brevet aan onvermogen aan !

Ik zou hem wel verwelkomen bij Ajax, goede opvolger van Nico die aanvallend ook heel veel zou kunnen brengen. Liever zou ik Nico houden natuurlijk, de held, maar goed dat lukt misschien niet. Weet iemand hoe Castillo het doet in Jong? Dat is de enige andere optie die we nu hebben lijkt het.

voor mij persoonlijk ligt de schuld bij john de jong. john de jong kreeg een potje met geld waar marcel brands voorgaande seizoenen van zou smullen. brands haalde goede spelers voor betrekkelijk weinig geld. moreno, guardado, luuk de jong, lestienne, propper, lozano, willems, van ginkel pereiro, arias en ongetwijfeld nog veel meer spelers die een goede rol speelden in psv. het was een periode waarin het sportief goed ging. dat kwam door de goede spelers die we hadden. een juiste mix tussen talent en ervaring. marcel brands leverde puik werk.daarna kwam john de jong aan het roer. het begon met het aantrekken van guti. de man waar veel over te doen was. na een aantal wedstrijden in psv 1, is guti te licht bevonden. guti is de eerste miskoop op de naam van john de jong. na het aantrekken van guti, werd angelino aangetrokken. perfecte aankoop. echter is vantevoren niet gecommuniceerd dat angelino voor een prikkie mocht vertrekken. en weg was angelino. alweer een blunder van john de jong. hoe wil je een team opbouwen als je gekochte spelers na 1 seizoen alweer weg mogen? het seizoen wordt dramatisch afgesloten en psv eindigt 2e achter ajax, nadat het het hele seizoen op pole position voor de titel stond. zonde. volgend seizoen nog een kans.nu wordt het helemaal leuk. psv moet aan een nieuw team bouwen. na het vertrek van lozano, de jong en angelino moeten er vervangers worden gehaald. het vinden van deze vervangers duurt heel erg lang, en het duurt niet meer lang tot psv de eerste champions league playoff tweeluik tegen basel moet afronden. het team zal en moet compleet zijn voordat we hieraan beginnen. dit gebeurde niet. psv startte met luckassen en sainsbury tegen basel. het eindigde zoals het later in het seizoen elke week zou eindigen. een debacle.psv ligt er dus uit in de champions league en de miljoenen waar psv op had gerekend stroomde niet binnen. ook verloor psv tussendoor nog even kansloos van ajax voor de johan cruyf schaal. hier kreeg het elftal een tweede opdonder in een korte tijd. het elftal stond er nog niet en was bij lange na nog niet compleet, zoveel was wel duidelijk.daarna gebeuren er een hoop dingen, psv speelt gelijk tegen twente, lozano en de jong worden verkocht en psv krijgt een zak geld waar goede spelers mee kunnen worden gekocht. john de jong wist wat hem te wachten stond. hij is al persoonlijk verantwoordelijk voor de vroege uitschakeling, maar moet nu een team zien te smeden. om dit te doen haalt hij een aantal spelers. toni lato, olivier boscagli, kostas mitroglou, ritsu doan, bruma en baumgartl worden gehaald. allemaal spelers die het stuk voor stuk voor stuk niet hebben. niet ã©ã©n speler heeft het psv niveau. waar zijn we in godsnaam mee bezig bij psv? hoe kunnen we ons goede transferbeleid zo in de prullenbak knikkeren, door het aanstellen van john de jong? john de jong is persoonlijk verantwoordelijk voor de sportieve malaise waarin psv zich verkeerd. mark van bommel moet eens stoppen met de spelers, supporters en de media voor de gek te houden met zijn onzin en toon gerbrands moet optreden zoals wordt verwacht van een bedrijf in crisis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
FernandinhoMiddenvelder10
Gabriel JesusAanvaller11
R. SterlingAanvaller10
N. AkéVerdediger10
Ferran TorresAanvaller10
S. CarsonKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester City.

In de wandelgangen

Zondag 27 september
Sheffield United wil vooralsnog niet voldoen aan de vraagprijs van de begeerde Rhian Brewster. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren