Duitsland geschokt: Freiburg-trainer gevloerd door bodycheck Frankfurt-captain

Zondag, 10 november 2019 om 20:43Demen Bulbul • Laatste update: 20:48

David Abraham heeft zondagavond voor een schokgolf in Duitsland gezorgd. De Argentijnse verdediger en aanvoerder van Eintracht Frankfurt kreeg in de slotfase van het uitduel met SC Freiburg (1-0) een directe rode kaart, nadat hij aan de zijlijn een bodycheck had uitgedeeld aan Freiburg-trainer Christian Streich. Wat volgde was een flink opstootje, wat ook Freiburg-reserve Vincenzo Grifo nog een rode kaart opleverde.

Op het moment dat Abraham Streich naar de grond werkte, leidde Freiburg met 1-0 door een doelpunt van Nils Petersen. Eintracht Frankfurt stond op dat moment al met een man minder na tweemaal geel voor Gelson Fernandes, maar zocht in de absolute slotfase toch nog met man en macht naar een gelijkmaker. Abraham stelde in de vijfde minuut van de blessuretijd naar de zijlijn voor een ingooi en kwam daarbij Streich tegen.

Ofschoon de verdediger van Frankfurt ogenschijnlijk alle ruimte had om Streich te ontlopen, zocht hij toch opzichtig het contact met de 54-jarige oefenmeester van Freiburg. Die viel hard op de grond, waarna de reservebank van Freiburg massaal op Abraham dook. De Argentijn kreeg enkele raken klappen, onder meer van Grifo. Laatstgenoemde was na een uur al gewisseld bij Freiburg, maar kreeg toch nog een rode kaart van scheidsrechter Felix Brych.

Het betekende direct de laatste noemenswaardige gebeurtenis van de wedstrijd, want vrijwel onmiddellijk erna volgde het laatste fluitsignaal van Brych. Frankfurt stapte zo met negen man én een 1-0 nederlaag van het veld; Bas Dost maakte bij de bezoekers de gehele wedstrijd vol. In Duitsland is men vanzelfsprekend geschokt door de actie van Abraham. ‘ROT NACH SKANDAL-AKTION’, kopt onder meer BILD.Gerelateerd

Meer sportnieuws

96 reacties (laatste reactie door stravven)

Actie reactie. Praat het niet goed wat die speler doet , maar als je zo zielig als coach doet kan je verwachten dat iemand boos word vooral als die achter staat. Hij had hem niet moeten beuken , maar denk dat genoeg van ons dat op zaterdag op de amateur velden ook misschien wel hadden gedaan.

10 november 2019 om 20:51

Precies! Sloeg werkelijk waar nergens op wat een vervelend mannetje die coach.

10 november 2019 om 20:55

Jep, en op de zaterdag amateurvelden levert het je ook een rode kaart en een dikke schorsing op natuurlijk. Hoe kun je dit nou doen als aanvoerder van een profclub, dom dom dom.

10 november 2019 om 23:41

Sowieso dom, maar ook heel naar van die trainer. Wat een vuilak. En dan wel meteen dat verbaasde gezicht opzetten bij die body check. Verdiende body check, verdiend rood.

11 november 2019 om 04:38

Het is smerig van beide kanten en in het filmpje werd ook al gezegd dat die coach van Freiburg altijd al een rare coach was als de manier waarop dat gezegd wordt klopt en zo ja dan is het gewoon een gluiperige gladnek die nu is een koekje van eigen deeg kreeg en dus precies de verkeerde tegenkwam en het geluk had dat hij nog net niet een klap op zijn kanus kreeg want het had er zomaar in kunnen zitten, wat een koekerd die man en ook niet slim uiteraard van die Argentijn die zich hier wel laat kennen door zijn Zuid-Amerikaanse temperament eventjes te laten zien op heel knuddige wijze...

10 november 2019 om 21:01

Wat een oliedomme reactie. Ik kan niet anders zeggen. Natuurlijk doet die coach dit, wat is daar zo zielig aan? Moet hij dan die bal pakken en aan de speler geven en zeggen "kom op, gooi maar snel, dan kan je misschien nog scoren"? Tuurlijk laat ie m gaan. De reactie van de speler slaat helemaal nergens op, schorsen tot minimaal februari. Dat van die coach vindt je dan misschien zielig, maar dit slaat nergens op en heeft niets met voetbal te maken. Dat je dit af doet als "actie reactie" vind ik echt schandalig. Als mensen dat doen op de amateurvelden, moeten ze stoppen met voetballen. Dan gaan ze maar andere sporten doen als ze zich niet normaal kunnen gedragen op een voetbalveld.

10 november 2019 om 21:57

Falonso jij moet duidelijk het filmpje goed bekijken! Streich (de coach) laat de bal gaan, begrijpelijk. Maar dan gaat hij er nog voor staan en roept hij ook wat naar Abraham, dus dat is gewoon een zielig mannetje die coach en die gaat zeker geschorst worden.

10 november 2019 om 22:38

Dat kleine stapje naar rechts? Is dat al zielig? Oke, dan heb ik een andere definitie van zielig. Spelers doen dat zo vaak om andere spelers te hinderen als ze druk zetten. Maar als een coach dat doet, is het ineens zielig. Het is verre van sportief, dat zeker, maar zielig vind ik heel wat anders. En over wat hij zegt heb ik geen oordeel, ik heb namelijk geen enkel idee wat hij zegt. Ik weet niet of hij geschorst gaat worden. Waarvoor dan? Onsportief gedrag?

10 november 2019 om 21:17

90% van de voetballers is zo, als je je als aanvoerder zo makkelijk uit je tent laat lokken doordat er iets wordt geroepen ben je niet geschikt als aanvoerder. Onder het mom van Duitse slimmigheidjes zullen we het maar noemen.

11 november 2019 om 07:32

Ik praat het wel goed. Ik had hem ook zo'n duwtje gegeven. Er wordt hier gepraat of er een aanslag op de coach wordt gepleegd. Dit is gewoon een veredelde schouderduw die wat erger lijkt omdat het op snelheid gebeurt. Ik zou geel (wat voor die aanvoerder alsnog rood zou betekenen) ook prima vinden. Die coach moet daarnaast ook niet janken. Als je zo vervelend doet kun je ook verwachten dat iemand vervelend terug doet.

11 november 2019 om 11:51

Je hebt gelijk. Waarom moet je in de weg blijven staan als de speler er aan koomt rennen om de bal te pakken. daarnaast roept hij de speler nog wat toe, zal vast geen compliment over zijn kapsel zijn geweest, en krijgt dan een beuk. Ziet er uit als een zwaardere versie van Berghuis/vaessen. Waarom moet je je (als trainer) zo uiten naar een speler en in de weg staan. En waarom laat je je als speler verleiden tot zo'n beuk. Zoals ik al schreef in het Berghuis verhaal, de voetbalsport is verziekt door dit soort gedrag. Misschien moet de Fifa eens ingrijpen en spelers/clubs/trainers etc aanspreken op hun gedrag. Hoe kan het dat je, zie ook het filmpje, je eigen gedrag bagatelliseert en wijst naar anderen. De sport is een beetje ziek aan het worden.

Een heel debiele actie hoor, maar die coach zoekt hem ook wel een beetje op. Neemt niet weg dat hij op volle snelheid zo'n bodycheck uit moet delen, voor hetzelfde geld breekt die coach zijn heup ofzo

10 november 2019 om 20:57

Had ik niet erg gevonden. Deze coach is een totale idioot qua gedrag, echt een schande voor de sport.

10 november 2019 om 20:59

Gebaseerd waarop?

10 november 2019 om 21:37

Ik kijk wekelijks de Bundesliga en ken geen trainer die zich zo als een idioot langs de kant gedraagt dat die trainer van Freiburg. Schreeuwen, zeuren, agressief bewegen langs de kant, het is echt treurig om te zien. Jij weet best waar ik het over heb.

10 november 2019 om 21:52

Duidelijk dat jij dus niet iedere week bundesliga kijkt.

10 november 2019 om 22:18

Hij zegt iets wat jou niet bevalt, heb toch een beetje zelfreflectie op je eigen club. Die trainer is een idioot week in week uit, maar omdat het om je eigen club gaat negeer je de waarheid.

10 november 2019 om 22:39

Dus omdat die kerel zich raar gedraagt mag je hem een body check geven? Het lijkt me toch niet normaal dat iemand iets doet waar je het niet mee eens bent je dan geweld moet gebruiken. Door dat soort reacties verloedert de maatschappij nog erger.

10 november 2019 om 23:25

De alan pardew van de bundesliga?

10 november 2019 om 20:58

Ik zal het nog mooier maken. Streich heeft recentelijk in het ziekenhuis gelegen met een spinale hernia, wat een idioot die Abraham hoop dat hij een flinke schorsing krijgt

10 november 2019 om 21:11

En dat geeft hem het recht om een gefrustreerde jongeman te pesten, die achterstaat?

10 november 2019 om 21:12

Dan moet Streich misschien niet zo dom zijn om er half voor te gaan staan en als een gek gaan schreeuwen.

10 november 2019 om 21:13

Misschien de wedstrijd volgende keer kijken .

10 november 2019 om 21:20

Helemaal eens met Arsenallz, als je al een Hernia hebt gehad meot je een speler ook niet gaan opzoeken.

10 november 2019 om 21:24

@freiburgwat is dat nou weer voor onzin? Omdat ik de wedstrijd niet heb gezien kan ik een actie zoals deze niet beoordelen? Wat is er dan voor spraakmakend gebeurd in de wedstrijd die een mening over deze kwestie beïnvloed? Probeer inhoudelijk te reageren want je punt is al zo intens zwak.

10 november 2019 om 21:29

Abraham was in de laatse minuten van de wedstrijd als een of andere stier iedereen onderuit aan het schoffelen. Dat Streich er misschien iets van zei zodra hij langs kwam vind ik meer dan normaal. En hoezo gaat Streich ervoor staan? Hij schuift maximaal 10 centimeter naar rechts zodra Abraham aan komt rennen

10 november 2019 om 21:51

@Freiburg ja want aan jouw naam te zien reageer jij waarschijnlijk zeer objectief..

Had die speler natuurlijk niet moeten doen als aanvoerder zijnde, maar wat een vuilak van een trainer ben je dan als je dit op manier doelbewust uit zit te lokken. Eerst de bal laten lopen, wat uiteraard slim en begrijpelijk is. Daarna bewust een stap vooruit doen in de looplijn van die speler en van alles roepen, sorry, maar had ie die bodycheck ook van mij ontvangen.

Vage coach maar je kan niet anders verwachten van hem haha, heeft vaker van die rare fratsen. Die speler doet het puur uit frustratie.

Niet om het goed te praten, je bent professional en moet gewoon je kop er bij houden, maar die coach laat die bal lopen, stapt richting zijn looplijn en zegt ook nog eens wat tegen hem. Dat lijkt mij ook geen zuivere koffie...

Wat een idioot die trainer. Man van 50+ even beledigen en in de weg staan. Had ook wel een rode kaart mogen krijgen.

Deze reacties zijn nog triester dan verwacht. volgende keer de wedstrijd kijken voordat je onzin reageerd. Deze Abraham was al heel de wedstrijd bezig en het is niet voor niets dat Frankfurt supporters hem op het moment uitkotsen

10 november 2019 om 21:05

Dat klopt maar laten we even eerlijk zijn, hij schuift eerst van de bal om vervolgens richting de speler te schuiven. Wat Abraham doet is smerig maar wat de coach doet ook.

10 november 2019 om 21:09

Als speler moet je, je eigen gewoon gedragen. Dit heeft totaal niets meer met voetbal te maken. Hoop op een lange schorsing, dit gedrag moet gelijk afgestraft worden.

10 november 2019 om 21:18

Als trainer moet je je ook gedragen en niet onnodig gaan provoceren. Dat Abraham erop ingaat is precies wat die trainer wil. Akelige actie en ik hoop dat hij ook geschorst wordt. Die rode kaart van Abraham is natuurlijk ook volledig terecht.en indirect heeft die wissel van Freiburg ook rood dankzij die trainer..

10 november 2019 om 21:23

Het is wel duidelijk dat jij als fan alleen zeer eenzijdig naar de situatie kunt kijken. Als je enige objectiviteit had zou je beide acties afkeuren.

10 november 2019 om 21:33

Kijk voor de grap de reacties van Frankfurt supporters eens. Die willen niet meer dat Abraham de armband draagt na deze actie. Geven de schuld aan Abraham en verwijten Streich niets.

11 november 2019 om 04:49

Freiburg, het zijn beiden gewoon blokhoofden en ze horen beiden goed geschorst te worden ongeacht of die Argentijn nou een koekenbakker of een held is beide acties horen gewoon niet thuis op een voetbalveld en dat die supporters dat zeggen betekent dus ook dat hun ook niet de slimste supporters zijn door realistisch te zijn in plaats van een bepaalde speler van hun eigen team te verafschuwen alleen al om de haat die ze op hem hebben!

10 november 2019 om 21:15

Dus omdat je de hele wedstrijd bezig bent is deze actie nog erger? Ik denk niet dat de actie anders beoordeeld moet worden als je de hele wedstrijd hebt gezien. Dat jij als Freiburg supporter dit erg vind snap ik, maar je bent nou niet de meest objectieve factor hier.

10 november 2019 om 21:18

Dus jij vind het heel normaal dat er trainers een schouderduw krijgen naast de lijn?

10 november 2019 om 21:22

Dat zeg ik niet. Ik zeg dat je overdrijft en dat je argumentatie nergens op slaat.

10 november 2019 om 21:26

Nee het is iet normaal, maar als coach zijnde moet je ook geen conflicten opzoeken. Dan kan jij wel de hele wedstrijd gezien hebben, maar op beelden is toch echt te zien dat hij Abraham probeert te hinderen.

10 november 2019 om 21:39

Hij probeert hem niet eens te hinderen man, hij loopt maximaal 10cm naar rechts. Vervolgens komt Arbraham aan rennen en maakt express contact met hem.

10 november 2019 om 22:01

Toch wel vreemd dat bijna iedereen het fout heeft, behalve die ene Freiburg supporter.

10 november 2019 om 21:22

Nog triester dan verwacht? Wellicht dat je op een Freiburgforum meer medestanders vindt maar het feit dat er hier zo veel objectieve, neutrale voetbalsupporters zo reageren zegt meer dan 1000 woorden, lijkt me. Voor alle duidelijkheid, dit is een schandalige actie, maar jullie coach zit een gefrustreerde tegenstander die 1-0 achter staat hier ook domweg te treiteren. Mocht je vrienden hebben die Nederlands willen leren, een betere beschrijving van het woord 'uitlokken' ga je niet vinden. Ik lees hier ook dat die coach maar een rare vogel is. Dat wordt ook wel duidelijk door die schoudercharge, want hoe verachtelijk die actie ook is, een gentleman zal het niet overkomen. Die Frankfurt speler gaat een nette man als Roberto Martinez nooit omver beuken want die lokt dat niet uit, het zal eerder een type Diego Simeone overkomen. Dus ja. Hopelijk leren ze hier beiden uit. Die speler mag een half jaartje op de tribune zitten en aan zijn agressieproblemen werken en die coach zal hopelijk wat sportiever worden.

10 november 2019 om 21:26

"wellicht dat je op een Freiburgforum meer medestanders vind".zit op het moment te kijken naar de reactie van andere supporters en van Frankfurt supporters beide vinden ze het schandalig, grappig genoeg zie ik alleen hier van de rare reacties. "Ik lees hier ook dat die coach maar een rare vogel is en geloof dit wel." streich is enorm geliefd in Duitsland "die speler mag een half jaartje op de tribune zitten en aan zijn agressieproblemen werken" ben het hier helemaal met je eens.

10 november 2019 om 21:30

Nog eens goed kijken. De coach beweegt minimaal. Moet hij aan de grond genageld staan omdat de speler enkele meters verder op aan komt stormen ?

10 november 2019 om 21:46

Grifo lijkt ook wel met een agressieprobleem te kampen? Moet die dan ook een heel jaar op de tribune zitten?

11 november 2019 om 12:20

@ Freiburg: Streich enorm geliefd in Duitsland ? Misschien in en rondom Freiburg wel, de rest van Duitsland vind hem inderdaad een rare vogel, die wel vaker met vreemde, provocerende uitspraken komt of zich langs de lijn als een clown gedraagt.momenteel staat (leeft) Freiburg boven zijn stand; de plek die ze nu hebben op de ranglijst gaan ze ook niet houden, maar zullen in de middenmoot eindigen, waar ze thuis horen. Natuurlijk zal Streich er alles aan doen om zijn elftal uit de wind te houden, maar ik verwacht tevergeefs. Alleen Luca Waldschmidt is een topper (in spe), de rest van het elftal is niet zo bijzonder en zal (waarschijnlijk) geen stand houden tegen ploegen als Gladbach, Schalke en meer van de "gevestigde" orde. Gisteren tegen het in een dipje zittende Frankfurt kwamen ze dankzij hun goed spelende keeper ook al goed weg...

10 november 2019 om 21:45

Ja de Frankfurt supporters (zoals ik) zijn al enkele tijd niet heel te spreken over Abraham, maar dat is vooral vanwege zijn belabberde spel en dit gaat m niet helpen. Maar man, wat laat (onder andere) die Grifo zich kennen zeg. Net zo'n domme actie als die van Abraham.

10 november 2019 om 21:48

Streich gaat die reactie van Grifo ook niet goedkeuren. Ik denk dat Grifo zo reageerde omdat hij Streich als een vader figuur ziet. Pure emotie dus zonder na te denken dus.

11 november 2019 om 01:36

Dus iemand bij de keel grijpen praat jij hier wel goed, maar iemand een duw geven, want meer was het niet, is absoluut schandalig volgens jou en puur de schuld van Abraham. Ja, Abraham was dom, maar de coach van Freiburg ging bewust in de weg staan en was aan het provoceren, hij moet niet klagen dat er dan een keer iemand probeert om door je heen te lopen.

Ik wil dit absoluut niet goedpraten of iets in die trend. Maar van mijn part is dit wel iets wat er uiteindelijk wel een keer aan zat te komen in de voetbalwereld. Trainers denken dat ze alles mogen en doen er alles aan om de tegenstander te naaien, dat ik wel snap dat een keer de maat vol is.

Nu het dan toch gebeurd is..... Wat een gaaf stukje om te zien. Ik heb in een zware schock zitten kijken. Hij doet het gewoon!

Wat een onzin reacties hier zeg! Hoe kun je dit actie reactie noemen. Stel dat de bal niet bij de coach maar bij de grensrechter uit was gegaan. De grensrechter laat de bal ook altijd lopen. Geef je hem dan ook maar een belachelijke bodycheck omdat hij het balletje niet aangeeft als je achter staat? Die Abraham is gewoon niet goed bij zijn hoofd joh. Lekker een jaartje schorsen.

10 november 2019 om 21:00

Gelukkig toch nog iemand op dit forum die het snapt.. man.. man.. man.. deze reactie zijn toch zo triest.

10 november 2019 om 21:14

Gut o gut, een duwtje omdat de coach in de weg blijft staan en schreeuwt goed voor een jaar schorsen? Wat een onzin. Het valt gigantisch mee. De grensrechter schreeuwt doorgaans ook niet naar je of gaat expres half in de weg staan.

10 november 2019 om 21:21

Als Abraham op die snelheid de coach niet kan ontwijken zal hij het heel lastig hebben op het veld. Hij had gewoon zich moeten beheersen en even om de coach heen moeten gaan.

10 november 2019 om 21:22

En de coach gaat in jouw boekje vrijuit zeker?

Helemaal van het padje af.... Ja, hij wordt een klein beetje geprovoceerd door de trainer die de bal laat gaan, er een beetje voor gaat staan (centimeters) en ongetwijfeld iets roept wat niet aardig is, maar zo'n reactie is compleet zot.

10 november 2019 om 21:24

Ik vind een body check / duw niet compleet zot. Het hoort niet, het mag niet en Abraham wordt terecht gestraft. Compleet zot is de andere coach een klap verkopen.

"Maar hij zei iets gemeens tegen mij." In groep 7 weet je al dat je daar niet weg mee gaat komen, dus voor volwassen mannen gaat die vlieger ook niet op. Eintracht wordt hier voor schut gezet door haar aanvoerder.

Beetje een soortgelijke actie als vanmiddag met Berghuis en de keeper van Rkc. De trainer gaat zelf in de weg staan en roept nog wat dingen, vervolgens krijgt hij een harde schouderduw en gaat als een stervende zwaan naar de grond. Natuurlijk is de kaart terecht, al had geel wat mij betreft ook gemogen, maar pak dat provoceren en theater gedrag nou ook eens aan.

Die coach stapt ook zo dat hij hem in de weg staat. Is nog niet slim om er tegen aan te lopen.

Minimaal 6 maanden schorsen. Had om de trainer heen meters plaats. De trainer laat de bal lopen, begrijpelijk zijn team staat voor, beweegt dan ongeveer 2 centimeter. Vervolgens komt die malloot en ramt hem om. Triest.

Dit getuigt van weinig respect en sportiviteit van beide kanten. Abraham moet natuurlijk dit nooit doen en moet een paar wedstrijden geschorst worden, maar die coach van Freiburg wat mij betreft ook. Die zet expres een stap opzij en roept zichtbaar dingen naar die gast. Hij had helemaal niet opzij moeten stappen, laat die jongen gewoon gaan. Allebei fout, allebei een schorsing.

Of de coach zeurt, zaagt en weet ik niet wat, geeft je dat nog steeds geen enkel recht om zo'n oer en oerdomme bodycheck te geven aan een coach aan de zijlijn. Dan ben je gewoon niet helder in je bovenkamer. Neem aan dat onze Oosterburen hier een zeer gepaste straf voor gaat geven. Die Abraham zullen we een tijdje niet meer zien op de velden en dat is meer dan terecht.

11 november 2019 om 01:38

Als je dit een bodycheck noemt heb je denk ik nooit ijshockey gekeken. Niet dat dit het goedpraat, dit was dom en duidelijk rood, maar de coach gaat ook niet vrijuit, ik denk dat er een serieus onderzoek gaat komen naar alles hieromheen. En ook Grifo's actie is niet goed te praten, iemand bij de keel grijpen is sowieso wel een flinke schorsing.

11 november 2019 om 07:34

@stravven: Misschien goed om eens met je ogen open naar ijshockey kijken. Die gasten hebben niet de kleding aan van deze voetballer en coach, maar hebben een compleet schild aan. Blijkbaar mag het alleen dan een bodycheck heten, heel logisch.

12 november 2019 om 00:04

Nee, maar dit is meer schouder tegen schouder dan volop borst op borst. Dus daarom is het geen bodycheck. En in rugby hebben ze op een bitje na ook geen bescherming, daar zie je ook bodychecks. Dit is een botsing, schouder op schouder, meer niet.

De coach van Freiburg mag het straks uitleggen aan de geschillencommissie. Het hangt ervan af welke woorden hij gezegd had aan Abraham. Neemt niet weg dat ik de actie of reactie van Abraham goedkeur.

Pff wat een reacties lol. Een trainer wordt aangevallen en meeste op deze forum geven hem de schuld? Edit: zo te zien heeft abraham zich verontschuldigt.

10 november 2019 om 23:08

Hij gaat zeker niet vrijuit ook al heeft hij natuurlijk niet al de schuld. Zijn gedrag is uiteraard ook niet hoe het vsn een trainer hoort. Uiteraard die van de speler ook niet. Het is een kinderachtige samenloop van omstandigheden waar beide schuldig aan zijn. Hoe vaak onze 'Freiburg' ook zonder enig argument of onderbouwde standpunt dit probeert te ontkennen. Hoor hier maanden schorsing voor die speler.. ben je niet helemaal helder als je daarmee aankomt.

10 november 2019 om 23:21

Abraham is een atleet die waarschijnlijk wekelijks traint. Hij heeft gewoon een 55 jarige man gevloerd.... ook al gedraagt de trainer zich als een clown of schreeuwt die trainer tegen hem iets ergs zou de juiste tegenreactie geweest zijn om iets terug te zeggen na de wedstrijd. Dus niet met zijn kracht tegen hem te beuken. Stel je voor dat de trainer iets had gebroken of als hij ernstige schade had overgehouden.

10 november 2019 om 23:47

Dat is helemaal waar. Het is ook een schandalige actie en hij verdient een lange schorsing. Maar ik vind hier beiden heel naar. Die trainer gedraagt zich ook als een vuilak met dat provoceren en in de weg staan. Kortom, beiden fout, maar Abraham natuurlijk langer schorsen.

11 november 2019 om 06:38

Ik zeg ook niet (en als ik het zo lees niemand) dat de speler vrijuit gaat. Wat ik zeg is dat de trainer ook zijn deel heeft in het incident. Het is heel leuk als je nooit in 'the heat of the moment' hebt gezeten maar de speler is ook meer gewoon een mens met emoties. De trainer had niks gebroken Als ie zich had gedragen. Iemand van 55 jaar had beter moeten weten en volwassener moeten zijn. Als je de snelweg gaat oversteken en je wordt aangereden moet je ook niet achteraf gaan klagen. Nogmaals de speler had het niet moeten doen maar de coach ook niet. Sterker nog, als de coach niks had gedaan dan was er ook niks gebeurd. Heel appart dat de trainer zich wel als een clown mag gedragen en mag provoceren in jouw beredenering maar de speler heel rustig moet blijven. De speler is fysiek sterker door het trainen dus wordt er geacht dat hij rustig blijft maar de trainer die ouder is en een bepaalde functiwnheeft wordt noet geacht verstandiger te zijn. Hmmm vreemde beredenering.

Dit is de enige plek waar veel mensen de trainer de schuld geven valt me op, in tegenstelling tot de Duitse fora. Ik heb het nog een een paar keer goed bekeken en Streich gaat inderdaad 10 centimeter naar rechts, maar Abraham is dan nog 3 meter van hem vandaan. Daarna zie je Abraham nog licht van richting veranderen waardoor hij bewust op de trainer inloopt. Hij had hem makkelijk zonder veel moeite kunnen ontwijken. Natuurlijk weet ik niet wat Streich geroepen heeft, dus dat kan ik niet beoordelen. Iedereen weet dat hij een markant figuur is, maar hij heeft er blijkbaar wel succes mee.

10 november 2019 om 23:49

Ik denk niet dat mensen de trainer de schuld geven, maar meer wijzen op het feit dat hij echt loopt te zuigen. Abraham is altijd zelf verantwoordelijk en verdient een schorsing. Dus schuldige Abraham, maar die coach ook niet oké bezig. Daarnaast, Duitsers hebben iets meer met autoriteit dan Nederlanders denk ik. Nederlanders houden minder van iemand met autoriteit zoals een trainer die zich misdraagt. Dus snap dat Duitsers er wat anders in staan.

In de eerste reacties zie je van allerlei mensen die het opnemen voor de speler. Sorry hoor, maar die trainer doet amper wat, tegenstanders irriteren elkaar zo vaak. Dat is geen excuus om iemand een beuk te verkopen. Gewoon een schandalige actie, waar je minstens 2 maand voor moet geven. Puur al om de intentie. Als Frankfurt had ik zijn contract verscheurd. Abraham heeft hier helemaal niks te winnen, behalve dat hij even calimero kan spelen, daarmee verpest hij het voor zijn hele team. Belachelijk...

Domme actie van de speler, maar wat een acteerwerk van die trainer, bah

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Eintracht Frankfurt

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
D. KamadaMiddenvelder265
André SilvaAanvaller2623
A. YounesAanvaller213
E. BördnerKeeper00
M. SchubertKeeper00
K. TrappKeeper280
Y. BruggerVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Eintracht Frankfurt.

0 fans
Verdediger, 34 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 9 april
Sergio Agüero heeft zijn afscheid bij Manchester City aangekondigd, maar blijft mogelijk actief in de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren