PSV moet diep in de buidel tasten: ‘Ze vragen meer dan tien miljoen euro’

Maandag, 19 augustus 2019 om

De kans dat Ritsu Doan van FC Groningen naar PSV gaat is niet groot, zo stelt Valentijn Driessen maandagavond bij Voetbalpraat op FOX Sports. Volgens de journalist van De Telegraaf hanteert de Trots van het Noorden een dermate hoge vraagprijs voor de Japanner, dat een transfer niet tot stand zal komen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Moet PSV meer dan tien miljoen euro betalen voor Ritsu Doan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

49 reacties (laatste reactie door sam)

Mooizo, lekker laten gaan. Hebben we totaal niet nodig. Ben niet kapot van die jongen, next.

20 augustus 2019 om 00:00

Ben heel erg benieuwd wie er nog meer op het lijstje van PSV staat

20 augustus 2019 om 06:59

Ik denk dat je niet kapot bent van die jongen omdat hij in een zeer verdedigend spelend team speelt. Hij heeft altijd 2 man tegen over zich en weinig aanvallende krachten om hem heen bij Groningen. Als hij in een aanvallend team had gespeeld zoals AZ was hij veel meer gaan opvallen en had hij veel betere statistieken dan nu het geval is.

Doan heeft alles in huis behalve een voorzet. Maar hij is creatief, passend goed, goed schot, prima dribbel en nog fysiek ook prima in orde. Plus het is een linkspoot die ideaal op rechts kan spelen en naar binnen kan draaien.

20 augustus 2019 om 07:38

Inderdaad een goede reden voor psv om het niet te doen. Al snap ik wel dat Groningen 10 miljoen wil in deze markt. Als je het vergelijkt met prijzen voor Lozano, Til, Dolberg.

Voor 5 a 7 miljoen zou je dit kunnen doen. Voor 10 of meer AB-SO-LUUT niet! Dan kunnen we beter met Mo op 10 spelen. Wat ik sws heel graag zou zien.

19 augustus 2019 om 23:41

Hoe doet Lestienne het eigenlijk haha. Na z’n PSV periode niks meer van hem gehoord.

19 augustus 2019 om 23:54

Zag toevallig dat ie gisteren 2x scoorde in de 4-1 overwinning van Standard Liège. Verder volg ik de Belgische competitie niet heel goed dus geen idee of hij daar goed speelt

19 augustus 2019 om 23:56

toevallig gister 2 x gescoord

20 augustus 2019 om 00:06

Bedankt! Hoop dat ie het goed doet na wat hij heeft meegemaakt met z’n ouders. Standard speelt vgm ook Europa League dus gaan hem zeker wel volgen.

19 augustus 2019 om 23:43

Ja en Ramselaar zou ook een kans moeten krijgen. Net een samenvatting gezien en het is te gek voor woorden dat hij nooit speelt of op zijn minst invalt.

19 augustus 2019 om 23:57

Bizar he? Kapitaalvernietiging. En met zijn inzet bij Jong PSV kan ik me ook haast niet voorstellen dat hij iets gedaan of geroepen heeft wat niet door de beugel kan. Al vond ik Ramselaar in zijn tijd in het eerste wel altijd veel te lang doordribbelen. En laat dat nou juist iets zijn wat we nu niet nodig hebben..

20 augustus 2019 om 07:02

Wat denk je van Maher? Hebben ze in Eindhoven zo weinig verstand van voetbal dat ze hem niet als verdedigende middenvelder hebben uitgeprobeerd? Maher is sws beter dan hendrix toch?

Ramselaar vind ik een type klaassen. Komt techniek en aanvallend te kort als echte nr 10 en verdedigend te kort als cvm. Wel prima speler voor als je met de punt naar achteren speelt.

20 augustus 2019 om 07:13

Maher als verdedigende middenvelder? Echt?

20 augustus 2019 om 10:34

Ramselaar een type Klaassen, Maher als verdedigende middenvelder...

Mooi dat types zoals jij altijd doen alsof een club met professionele scouts geen verstand hebben van voetbal en dan zelf dat soort dingen roepen.

19 augustus 2019 om 23:58

Ik vind 4 eigenlijk al wel genoeg...

20 augustus 2019 om 06:19

Ik vind het een leuke speler voor Groningen maar zie niet de grote potentie in hem waarover sommige analysten spreken. Ik denk dat de hoge vraagprijs 4 redenen heeft. 1 Groningen wil hem niet kwijt of in elk geval niet onder de 10m 2 zijn jonge leeftijd incl. Doorlopend contract 3 het feit dat hij als Japanner veel marketing inkomsten met zich mee brengt 4 omdat het al vrij dicht bij het einde van de deadline is en bekwame opvolgers die bij Groningen willen spelen moeilijk te vinden zijn. Ongeacht de vraagprijs zie ik deze speler sowieso niet slagen bij de top 2

Ik snap wel waarom Doan hoofdpijn heeft. Wat een belachelijke vraagprijs. Groningen moet lekker normaal doen en zakken met de prijs. Ze zijn toch zo nuchter in het Noorden?

20 augustus 2019 om 00:11

Maar psv laat lozano ook niet voor een schijntje gaan. Dit is gewoon de realiteit. Bankzitters van topclubs gaan over en weer voor 60 miljoen. Spelers uit de Eredivisie voor 75 miljoen. Waarom zou groningen dan geen 10 miljoen mogen verdienen aan hun toptalent?

20 augustus 2019 om 00:12

Nee we moeten hem gratis en voor een lolly laten gaan, Gast ga lekker een normale post posten.. de tijden van als er een Nederlandse topclub komt dan moeten we maar minder vragen is allang voorbij,(az )dan gaat Doan lekker naar het buitenland, zie van Dijk.. wij kennnen zijn potentie, wil je hem kopen prima maar wel tegen onze prijzen, zo niet ook goed dan blijft hij nog lekker bij ons.. we hebben een leuk team, met Doan erbij nog een beter team, vind het prima

20 augustus 2019 om 00:56

Ja of hij zit, met de starre houding van Groningen, graag met hoofdpijn op de tribune. Japanners zijn over het algemeen goudeerlijk en die Doan weet ook wel dat hij niet zoveel waard is.

20 augustus 2019 om 00:13

Groningen doet normaal, tijden veranderen. Til is 16 miljoen, lozano 40 miljoen dan is een bedrag van Doan (12 miljoen) zeker niet raar gedacht, daarnaast krijgt psv ook veel extra aandacht van de Japanners dus het is ook commercieel wel een stapje vooruit. Achja ik vind dat 4 miljoen + ramselaar ook een mooie deal hoor

20 augustus 2019 om 00:34

John de jong had zich gewoon in mei moeten melden...

20 augustus 2019 om 01:04

Het hoeft niet he... De vraag bepaald de prijs, 45 miljoen voor Bergwijn vragen dat is lekker nuchter... Proost

20 augustus 2019 om 04:45

Van je directe concurrent? Voor de buitenwacht was Bergwijn gewoon op te halen voor een verbetering van het Depay record. Net als Lozano en die had zelfs een doorverkoopclausule. Ik snap niet waarom je voor minder van Ajax genoegen zou nemen.

20 augustus 2019 om 12:56

Idd en wat heeft Bergwijn dan laten zien? Vooral internationaal zeer weinig, o ja een penalty tegen die Noren. Het is vraag en aanbod. Moet PSV Ramselaar erin betrekken denk dat Groningen dan wel wil onderhandelen. En zoals Martijnovic al aangaf Doan bij Az was het een normale prijs geweest. Had dan betere spelers voorin dan nu bij Grunn.

20 augustus 2019 om 13:50

Ik vind PSV-supporters aardig arrogant worden. Beetje zoals Ajacieden 10 jaar geleden, die op dat gebied nu wel realistisch zijn. Zelf is alles dik geld (meer dan 40 miljoen) waard, maar een subtopper moet gewoon maar even "normaal doen" en PSV spelers verkopen voor een laag bedrag. Stuitend.

Ik geef Groningen groot gelijk dat ze een dergelijk bedrag vragen, maar als PSV dit betaalt zijn ze echt volledig de weg kwijt.

Doan kan leuk voetballen, maar ik vind zijn statistieken verre van indrukwekkend. Het is een momentenvoetballer. Prima om erbij te hebben, maar hij maakt PSV niet sterker. Meer dan vijf miljoen zou ik er niet voor betalen. Deze vraagprijs vind ik ronduit belachelijk. Dan zou ik als PSV eerder in Frankrijk gaan kijken. Bij Angers loopt Fulgini rond. Goede speler die op 10 en op rechts kan

19 augustus 2019 om 23:59

Eens. Maar Groningen heeft steeds minder tijd om een vervanger aan te trekken. Geef ze dus groot gelijk. Ben benieuwd hoe Doan hiermee omgaat..

20 augustus 2019 om 00:06

Dat is natuurlijk zo. Groningen staat vrij om te vragen wat het wil, maar meer dan tien.. Alles boven de vijf vind ik al erg veel, zelfs als het laat in de transferperiode is

Als doan wordt gehaald, dan moet de jong echt zn biezen pakken. Totaal onnodig. We hebben body nodig op het middenveld. Autoriteit. Btw, wat zn de bronnen van deze driessen?

10 miljoen gaat erg ver. Best case 4 worst case 7 miljoen.

20 augustus 2019 om 00:16

Ohja vorig jaar nog bod van 8 miljoen geweigerd om hem nu goedkoper de deur uit te laten gaan? Dat rammelt toch dan aan alle kanten..

20 augustus 2019 om 07:21

Tsja als je zelf alles voor se hoofdprijs verkoopt dan gaan andere clubs in Nederland dat ook doen.

Ik stem voor een ruiloptie met Ramselaar + een aantal miljoenen. Beide partijen blij? Anders niet onder de 10 verkopen, halfjaar geleden nog een bod geweigerd van 8 dus zeker niet onder dit bedrag verkopen.

Tegenwoordig krijgt Valentijntje er zelfs een foto bij. Het gaat hier toch gewoon om Doan?

Al die verhalen van die willen ze en die willen ze en als puntje bij paaltje komt blijken ze allemaal te ‘duur’ en komt PSV uiteindelijk vast bij een Narsingh uit wat ook niets meer toevoegt. Ik denk dat een Doan geen basis materiaal is maar wel kan worden en nu mooi met invalbeurten het kan doen. Voorin zit je wel goed voor de basis je mist alleen goede invallers en dat kan je hiermee wel meteen regelen. Ben heel benieuwd waar PSV mee gaat komen

Laat Ihattaren daar spelen, met Afellay als back-up, of andersom. Zou Doan beter zijn? Ik betwijfel het. Gelukkig vraagt Groningen de hoofdprijs, dat bespaart PSV onnodige uitgaven.

10 mln voor een speler die bij een middelmatige club speelt in de ED en nog niet een keer in europa heeft gespeeld. Denkt groningen een nieuwe suarez te hebben, want die Doan laat toch niet zoveel speciale dingen zien.

20 augustus 2019 om 18:21

En onbetwist basisspeler van het nationaal elftal.

20 augustus 2019 om 18:21

En onbetwist basisspeler van het nationaal elftal.

Aan de kwaliteit van Doan wordt een beetje getwijfeld hier, en dat is misschien wel logisch maar zeker niet terecht. Doan kan namelijk met gemak mee met het niveau van PSV en hij kan ook een speler worden die daar opvalt want die kwaliteiten heeft hij zeker. In vergelijking met Afellay of Ihattaren of Ramselaar of Narsingh is Doan op zeker geen mindere speler, eerder beter. Die 10 miljoen + is mijns inziens dan ook een terechte vraagprijs.

Niet zo moeilijk doen PSV. 10 miljoen + 15% bij doorverkoop. Goed voor de eredivisie en Doan is het echt wel waard. Alle zgn kenners zagen het ook niet in Suarez en Van Dijk.

Gewoon de prijs aanhouden als ik zie wat andere spelers op de transfermarkt doen, wij hebben in verleden spelers veel te goedkoop weggedaan en dan doan weg doen voor te weinig het is en blijft een topspeler die nu even dipje heeft net als lozano waar jullie ook 40 miljoen voor wouden maak anders deal 12 miljoen plus ramselaar je zult zien over 2 seizoenen wil psv ook absoluut hoofdprijs voor doan en vindt je het te hoog prima ga je lekker voor keuze 2 geef je 9 uit en past hij niet in team👌

20 augustus 2019 om 18:22

En grappig dat psv supporters grunn een middelmatige club vindt als je ons budget vergelijkt met dat van jullie psv en dan de resultaten van ons vergelijkt tegen psv de afgelopen jaren is 🙈🙈🤣🤣

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1314
2.PSV1311
4.Vitesse111
5.AZ109
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

7 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 1 0 0 0
2019/2020 FC Groningen 2 1 0 0
2018/2019 FC Groningen 32 5 4 1
2017/2018 FC Groningen 29 9 3 0
2017 Gamba Osaka 10 3 1 0
Laatste voetbalnieuws

Donyell Malen beleeft krankzinnige avond met vijf doelpunten voor PSV

Donyell Malen kan terugkijken op een historische avond. De twintigjarige spits wist zaterdagavond in de thuiswedstrijd van PSV tegen Vitesse namelijk liefst vijf doelpunten te maken en hielp de Eindhovenaren zo...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 20 september
Sadio Mané kan een nieuw contract tot 2025 tekenen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren