‘Man van honderd miljoen’: ‘Dat is nou eenmaal de markt van vandaag de dag’

Vrijdag, 19 juli 2019 om

Kai Havertz staat volgens BILD op de lijstjes van Bayern München, Barcelona en Liverpool en met name der Rekordmeister lijkt een voorname kandidaat te zijn om de aanvallende middenvelder van Bayer Leverkusen over te nemen. De club van trainer Peter Bosz vraagt naar verluidt minstens honderd miljoen euro voor Havertz, wat een tussentijdse transfer er niet makkelijker op lijkt te maken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Kai Havertz deze zomer al vertrekken bij Bayer Leverkusen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

23 reacties (laatste reactie door palko)

groot talent en zijn contract loopt nog een prima een jaartje blijven dan verder kijken Bayrn zal sws 80 minimaal gaan betalen.

19 juli 2019 om 13:22

Ja Bayern wil hem zeer graag binnenhalen maar lukte deze zomer niet omdat Leverkusen niet wilde verkopen zoals Rummenige ( Bayern) & Völler ( leverkusen zeiden). Verwacht dat ie volgend jaar zeker 100M zal kosten als hij zo verder doet

19 juli 2019 om 13:33

Ik zie hem eerder als vervanger van Reus op 10 bij BVB volgend jaar. Sancho, Havertz, Brandt, Moukoko, Morey, Nuebel

19 juli 2019 om 15:36

Nübel die van Schalke ‘04 naar BVB zou vertrekken? Zie ik niet snel gebeuren. Die Mateu Morey heeft al een prima indruk gemaakt idd, fijne speler. Moukoko zal nog wel 2 jaartjes duren. Vannacht 02.00 in Amerika tegen Liverpool, mooi potje.

19 juli 2019 om 15:47

Wordt die pot nog ergens uitgezonden vannacht? Ik wil hem ook wel meepikken als het kan

19 juli 2019 om 16:02

Nou volgens mij gaat dat niet meevallen, vorige was ook al een heel gedoe. Alleen mensen die zich binnen Duitsland bevonden konden de wedstrijd via BVB-kanaal kijken. Misschien iets klussen met zo’n VPN? Maar dat was natuurlijk wel tegen Seattle, ik zal eens op zoek gaan naar een live-verslag

Als dat in financiele zin de wetten van de tegenwoordige voetbalmarkt zijn dan wordt het tijd dat deze onfris riekende markt snel en totaal ineenstort.

19 juli 2019 om 16:23

Dan moet iedereen stoppen met kijken. Zit er niet aan te komen. Zelfs met deze reactie help je onbedoeld mee met de onwaarschijnlijke hoeveelheid geld dat er in voetbal zit.

19 juli 2019 om 16:49

@tubby, even naar mijzelf kijkend betrap ik me er op dat ik beduidend minder naar voetbal op tv kijk dan in het verleden. Hetgeen, vermoed ik, vooral komt omdat het voorkomen van doelpunten belangrijker lijkt te worden dan het maken van doelpunten. Maar misschien ben ik een uitzondering?

In dat licht zijn De Jong en De Ligt nog echt een koopje. Je moet als ‘kleinere’ club eigenlijk een keer mazzel hebben om een speler voor een hedendaagse hoofdprijs te verkopen, anders wordt het gat met de rest onoverbrugbaar.

19 juli 2019 om 13:28

@giannini

hoezo een koopje in vergelijking met Havertz? Havertz is ook een absoluut toptalent met de kwaliteiten en potentie om van meerwaarde te zijn in de Europese top. imo is hij zeker van het niveau Frenkie De Jong en nog een jaar jonger. bovendien heeft hij ook nog eens de ervaring van het wekelijks spelen in een topcompetitie

19 juli 2019 om 13:44

@japie_krekel

Dat zeg je enkel en alleen omdat hij bij Barça heeft getekend. Frenkie de Jong bewees zich wel tege de beste middenvelders ter wereld... Dat heeft Kai Havertz (nog) niet gedaan. Het is wel een toptalent, daar ben ik het zeker met je eens.

19 juli 2019 om 13:47

@freeza

wat heeft dat er nou weer mee te maken? Frenkie De Jong heeft zich idd bewezen in de CL maar Haverts heeft zich aan de andere kant weer wekelijks bewezen in een topcompetitie die veel sterker is als de Eredivisie en dat is ook een hele puike prestatie. bovendien is hij ook jonger als Frenkie dus zijn potentie is misschien nog groter

19 juli 2019 om 14:23

Japie_krekel heeft wel gelijk. Havertz is echt al een briljante speler. Ik denk dat hij samen met Frenkie op het middenveld echt een genot zou zijn, maar dat gaat niet gebeuren.

Wie het grootste talent is kan je natuurlijk niet zeggen, aangezien Frenkie praktisch uniek is als speler. Toch denk ik wel dat De Jong minstens net zo duur zou moeten zijn, dus Barca heeft hem inderdaad 'goedkoop' opgehaald mijns inziens.

19 juli 2019 om 13:38

Koopjes is wel wat overdreven, zoals Japie al aangeeft is Havertz echt een toptalent. Hij is een complete middenvelder, veel scorend vermogen en een potentiële wereldtopper.
Hij is zelfs nog 2 jaar jonger dan Frenkie (scheelt een maandje, maar oke😉).

“He is worth every penny...” diegene die hem strikt heeft niet goud maar grafeen in zn handen. In mijn visie is hij de meest complete middenvelder die er rondloopt. Hij heeft de rust van De Jong, het inzicht van Ozil , de onoverwinnelijkheid van Mattheus en de beweeglijkheid en sierlijkheid van Bergkamp.

19 juli 2019 om 13:42

Met andere woorden: Havertz is de speler van de Bundesliga?

19 juli 2019 om 14:03

Yes Sir, jong maar volwassen. Er zitten meer talenten in de Buli maar niet zo volwassen als Kai.

19 juli 2019 om 16:40

Dan ga ik hem aankomend seizoen maar eens volgen, aan je verkooppraatje ligt het in ieder geval niet

19 juli 2019 om 13:54

Havertz speelt in de punt naar voren en Frenkie in de punt naar achter. Je kunt de spelers moeilijk met elkaar vergelijken. Samen bij Barcelona zou wel heel mooi zijn.

19 juli 2019 om 14:04

Bedankt voor feedback, ik vergelijk ze niet echter zie ik in beide spelers dezelfde kerncompetentie: rust aan de bal (dat is een kracht ).

19 juli 2019 om 13:58

Ik volg de Bundesliga al een paar jaar niet meer, waardoor ik hem alleen ken van naam.
Maar nadat jij dit hebt gezegd, wilde ik wel wat van hem bekijken. Hij is inderdaad bizar goed. Helemaal voor zijn leeftijd. Zijn techniek is van uitzonderlijk hoge klasse.

Toch vind ik het wel gek dat clubs als Barça, Juve en Man City nog niet hard achter hem aan zitten.
Is ie verder wisselvallig dan?

19 juli 2019 om 14:06

Niet wisselvallig , eigenlijk constant maar Havertz werd op meerdere posities gebruikt. Van origini is hij een ouderwetse 10 maar veel clubs spelen niet meer met een traditionele 10 en zoeken dus een ander soort middenvelder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayer Leverkusen

Stand
Actuele wedstrijden

0 fans
Middenvelder, 20 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 20 september
Sadio Mané kan een nieuw contract tot 2025 tekenen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren