PSV meldt alweer volgende transfer: ‘Ik ben blij dat er snel duidelijkheid is’

Donderdag, 27 juni 2019 om

PSV gaat Hidde Jurjus wederom verhuren. Door de komst van Robbin Ruiter mag de doelman wederom de Eindhovenaren tijdelijk verlaten. PSV meldt donderdagochtend dat Jurjus weer voor De Graafschap actief zal zijn. De 25-jarige sluitpost kwam vorig seizoen ook op huurbasis uit voor de Superboeren.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

27 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Goed dat Jurjus weggaat, hij komt overduidelijk te kort voor het eerste van Psv. Echter vind ik het jammer dat het weer om een verhuur gaat, ik zie deze jongen in de toekomst niet uitgroeien tot een bruikbare speler van Psv, dus ik denk dat je hem het beste kan verkopen.

27 juni 2019 om 09:14

Vanuit Psv oogpunt is dat zeker het beste. Maar denk dat in dit geval Jurjus zelf nog niet zo graag verkocht wil worden. De clubs waar hij heen kan zullen toch behoorlijk minder salaris betalen dan Psv hem nu betaalt denk ik. Bij verhuur blijft 'ie mooi dat salaris binnen halen.

27 juni 2019 om 09:15

Weet je dat zeker? No offense hoor, maar ik dacht dat de club die een speler huurde altijd verplicht was om minimaal de helft van het salaris over te nemen. Of weet jij meer van dit onderwerp?

27 juni 2019 om 09:28

Dat maakt voor Jurjus toch niet uit hoeveel procent van zijn salaris door Graafschap wordt betaald? Hij weet in ieder geval zeker dat hij bij verkoop minder zal verdienen dan zijn huidige salaris bij PSV. Dus voor hem persoonlijk prima om verhuurd te worden i.p.v. verkocht

27 juni 2019 om 10:21

Ja? Zal een 3e keeper van PSV meer verdienen dan de 1e keeper van Graafschap/groningen/willem2/nac/vvv etc?

27 juni 2019 om 10:56

Vegitosan.
Volgens mij kocht Psv hem destijds na een aardig jaar met de gedachte dat het een groot talent was dat eerste keeper Zoet kon gaan opvolgen. Ik denk dat met die gedachte zeker dat hij een salaris verdient dat hoger ligt dan clubs als de Graafschap, Nac, VVV hem zullen kunnen bieden. De andere clubs die je noemt zullen niet per se gelijk geïnteresseerd zijn om hem te kopen als eerste keeper.

27 juni 2019 om 11:09

Inkemontana

Daar zou je gelijk in kunnen hebben inderdaad.
Dan zou ik als ik Jurjus was lekker mn contract uitzitten en ieder jaar verhuurd worden.

27 juni 2019 om 11:12

"zal een 3e keeper van PSV meer verdienen dan de 1e keeper van Graafschap/groningen/willem2/nac/vvv etc?"

Volgens Rik Elfrink (PSV-watcher Eindhovens Dagblad) kon De Graafschap Jurjus inderdaad niet definitief overnemen, omdat ze zijn salaris te hoog vonden.

27 juni 2019 om 09:14

Volledig mee eens, maar dit is weer de commerciële afweging denk ik, wat jij? Als hij per toeval een perfect seizoen draait bij De Graafschap zal er vast wel ergens een gekke club komen met een zakje geld. Als hij dan nog van PSV is kan je hem met winst doorverkopen. Want nu kost hij PSV nagenoeg 0 euro volgens mij, maar hij blijft wel materiaal van Psv.

27 juni 2019 om 11:02

Volgens mij verdient Jurjus te veel in verhouding tot de clubs die hem zouden willen. De Graafschap kan bijvoorbeeld niet zijn volledige salaris betalen. Verhuur is dan de enige oplossing.

Dit is echt een ontzettend zwakke keeper. Op een enkel aardig jaartje bij de Graafschap na, heeft hij er hoogstpersoonlijk aan bijgedragen dat eerst Roda en daarna de Graafschap gedegradeerd zijn! Fout na fout, blunder na blunder. Vraag me af of hier überhaupt nog eredivisie toekomst in zit.

27 juni 2019 om 10:26

Grootste onzin dat hij hoogstpersoonlijk de Graafschap heeft laten degraderen. Hoe voelt dat nou om de menigte na te praten? Jurjus deed het afgelopen jaar prima bij de Graafschap, jaar daarvoor bij Roda was niks. Jurjus heeft/had veel talent en dat PSV hem toentertijd kocht was heel logisch. Heeft het niet waar kunnen maken, mede omdat deze jongen vertrouwen moet voelen. Afgelopen jaar kwam dit vertrouwen terug en zag je Jurjus weer groeien, helaas uiteindelijk een blessure gekregen.

27 juni 2019 om 12:39

Ik zeg hoogstpersoonlijk bijgedragen aan...en daarmee zeg ik niets teveel. Heb hem zien grabbelen bij Fortuna...we wonnen van de Graafschap en dat was wel 100 en hoogstpersoonlijk (je leest het goed!) zijn schuld!

Dit is gewoon een KKD doelman. En zelfs als je titelaspiraties hebt zou ik hem niet nemen.

Het is toch naar die jongen toe veel netter om als PSV-zijnde hem gewoon te verkopen.
Hij zal never één wedstrijd in het eerste spelen

27 juni 2019 om 09:26

"het is toch naar die jongen toe veel netter om als PSV-zijnde hem gewoon te verkopen."

Ik gok dat hij dat zelf niet zal willen. Hij is nu nog tot 2021 verzekerd van een salaris dat een keeper van zijn niveau niet snel ergens anders zal kunnen verdienen.

27 juni 2019 om 10:01

Er moet ook interesse zijn voor een kopende club.

Blijf me wel afvragen waarom PSV Jurjus niet gewoon een maand langer vasthoudt (totdat Unnerstall fit is) ipv Ruiter te halen als 3e doelman.

27 juni 2019 om 10:00

Blijkt dan hoeveel vertrouwen ze in Jurjus hebben...

Verhuren? Verkoop die jongen. Ik zie totaal geen toegevoegde waarde in hem. Hij overtuigd mij niet.

Jeroen Zoet, Lars Unnerstal, Robbin Ruiter, Luuk Koopmans en Mike van den Meulenhof. Zelfs na het vertrek van Hidde Jurjus heeft PSV evenveel keepers als verdedigers momenteel! En in die wetenschap haalt PSV nog voordat Lozano, Bergwijn, De Jong en Pereiro vertrokken zijn een peperdure aanvaller met een twijfelachtig cv op. Hoe deze prioritering rijmt met het belang om toe te treden tot de Champions League en PSV over drie weken op volle sterkte moet zijn is me werkelijk een raadsel. Hoe kan het dat Bruma de op een na duurste transfer van PSV ooit kan worden, maar er niet genoeg geld is om Álvarez of Lyanco te halen?

27 juni 2019 om 11:47

"zelfs na het vertrek van Hidde Jurjus heeft PSV evenveel keepers als verdedigers momenteel!"

Ik twijfel er absoluut niet aan dat PSV achter de schermen volop bezig is met verdedigers halen, maar het is voor de PSV-supporter momenteel inderdaad wel een beetje een frustrerende tijd.

Supporters: “ehm, de CL-voorrondes beginnen over amper vier weken en we hebben maar drie verdedigers in de selectie.”
Psv: “jeuj, we hebben weer drie jeugdspelers een contract gegeven!”
Supporters: “mooi, maar komt er ook nog een verdediger?”
Psv: “goed nieuws: Afellay is terug!”
Supporters: “oh, da’s wel cool. Maar hoe zit het met de verdedigers?”
Psv: “check dit, we hebben een nieuwe derde keeper!”
Supporters: “hadden we er niet al een stuk of zes? Anyway, uhm, verdedigers…?”
Psv: “welkom aan boord, Bruma!”
Supporters: “mooi, eindelijk een verdediger! O nee, wacht, dit is de Portugese Bruma en da’s een aanvaller.”
Psv: “Ja ja, we hebben weer transfernieuws!”
Supporters: “ah, eindelijk een verdediger?”
Psv: “We hebben weer drie jeugdspelers een contract gegeven!”
Supporters: “waar blijven de ver-de-di-gers?”
Psv: “En nog meer transfernieuws!”
Supporters: “zou het dan eindelijk?”
Psv: “jurjus wordt weer verhuurd aan De Graafschap!”
Supporters: “aaargh!”

27 juni 2019 om 14:30

Hahaha precies dit is zoals ik deze transferzomer ervaar momenteel! Uitgaande transfers, gecontracteerde jeugdspelers, rookverbod in stadion en het terughalen van Hans van Breukelen en meer onbeduidende kontnieuws.

Dat PSV niet zit te duimendraaien geloof ik wel. Helaas is dat alleen geen garantie tot groot nieuws. Ik weet nog dat ex-voorzitter Westerhof eind augustus 'hele mooie spelers' beloofde in het slot van het transferluik; diezelfde week wreven supporters zich in de ogen toen Kluivert, Reiziger en Ball de Herdgang op kwamen lopen. Zo kan het nu opnieuw gaan. Het grootste geld stoppen in snelle aanvaller waar we al vier van hebben en daarna met pakweg Rick van Drongelen of Guram Kashkia ofzo aan komen kakken. Waarom geven ze niet een beetje extra en halen ze Alvarez en Lyanco niet voor de hoofdprijs. Hoe heerlijk was het om Alex in je verdediging te hebben; sinds De Tank heeft PSV bijna zonder uitzondering - OK, met Moreno was ik erg blij - kutverdedigers in het centrum van de verdediging gekend.

Was destijds bij De Graafschap echt een groot keeperstalent. Keepte toen volgens mij ook fantastisch in de play-offs. Helaas is hij daarna stil blijven komen te staan in zijn ontwikkeling en is hij misschien zelfs alleen maar iets minder geworden. Ik ben bang dat hij nooit het gewenste niveau van PSV zal bereiken en ga er daarom ook vanuit dat hij volgend jaar nadat hij dit jaar verhuurd is geweest, zal worden verkocht.

Voor iedereen voorlopig de beste oplossing, De graafschap heeft momenteel denk ik niet de finaciele mogelijkheden om hem over te nemen vanwege de degradatie. Voor Jong PSV komt Jurjus vanwege zijn leeftijd niet in aanmerking en voor het 1e is 3e/4e of zelfs 5e keus. Dus is dit een prima uitweg voor Iedereen.
Persoonlijk vind ik Jurjus van het niveau Ten Rouwelaar, een leuke keeper voor cultclub als De Graafschap meer niks meer

Met Zoet, Unnerstall en Ruiter voor het 1e en voor Jong PSV hebben we Van Osch (nog tot de winter geblesseerd), V/d Meulenhof, Roulaux en Van Dorp aardig in de keepers en dan we Luuk Koopmans nog, waarvan ik niet weet of hij volgend seizoen voor Jong PSV mag keepen (wordt november 25, hoe zit dat met die nieuwe regelgeing???) maar Sparta wil graag hebben nu Ruiter voor PSV heeft gekozen.

27 juni 2019 om 11:54

" wordt november 25, hoe zit dat met die nieuwe regelgeing???)"

De nieuwe regel is dat bij beloftenteams de maximale leeftijd van keepers verhoogd wordt naar 25. Bij veldspelers blijft het 23.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3534
2.AZ2923
3.PSV2412
5.Vitesse235
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

5 fans
Keeper, 25 jaar

In de wandelgangen

Maandag 18 november
Arsenal is bereid om Granit Xhaka in januari naar Borussia Mönchengladbach terug te laten keren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren