Groot ‘spel’ rond Steven Bergwijn: ‘Waarom zou Ajax het niet kunnen doen?’

Zondag, 19 mei 2019 om

Ajax heeft interesse in Steven Bergwijn, maar PSV wil niet reppen over een transfer. De Eindhovenaren lieten snel weten dat een overstap naar de Amsterdammers ‘onbespreekbaar’ is. Volgens Theo Janssen kan een transfer van PSV naar Ajax zeker gebeuren, daar de club van trainer Erik ten Hag bulkt van het geld.

“Waarom zou het niet kunnen? Ik denk dat Ajax de positie kan innemen die Bayern München in Duitsland heeft en spelers kan wegkopen bij de concurrenten”, zegt de oud-middenvelder van onder meer Ajax en Vitesse zondagavond aan tafel bij VTBL van RTL 7. “Dat kan Ajax nu ook doen. Waarom zou Ajax het niet kunnen doen?"

Dat PSV al heel snel met een statement kwam dat een transfer naar Ajax niet gaat gebeuren, vindt Janssen vooral een boodschap voor de bühne. “Het is ook een spel. Als er een goed bedrag op tafel ligt, kan het gebeuren”, aldus Janssen. Tafelgast Jetro Willems weet niet of de 21-jarige Bergwijn al toe is aan een transfer naar het buitenland.

“Hij is nog jong. Veel spelers onderschatten het buitenland. De cultuur, filosofie, alles eromheen. Maar als het goed voelt, waarom niet? Het ligt ook aan welke club er komt. Ik zou het jammer vinden voor PSV als hij naar Ajax gaat. Ik denk dat PSV wel de capaciteiten heeft om hem te behouden, financieel gezien. Bijvoorbeeld een beter salaris bieden.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door spelverdeler0)

Ik snap wat Theo bedoelt, maar ik geloof niet dat deze plotselinge “belangstelling” van Ajax meer is dan een plaagstoot naar PSV door even te financiele spieren te spannen en te laten zien dat ze het wel zouden kunnen. Op dit moment is PSV zelf financieel veelte groot om niet met kop en schouder boven de rest uit te steken. Dan blijft het voor Ajax lastig om PSV voor te blijven als ze zelf ook constant hun beste spelers verliezen. PSV is nog steeds in staat om spelers te kopen en teams te vormen die van alle andere teams in de Eredivisie kunnen winnen!

Ik vind dat je niet kan spreken van het Bayern van Nederland, je zal ten alle tijden meer moeten spreken van een Celtic van Nederland. Bayern is de baas in de derde competitie van Europa en kan de Champions League winnen op basis van wat ze krijgen van de tv gelden en sponsorovereenkomsten, zonder Ajax en PSV is Nederland gelijk aan de Schotse competitie.. Qua inkomsten, qua uitstraling en qua voetbal stelt het niks voor en is er 0,0 interesse uit het buitenland! Ajax en PSV steken er met kop en schouders bovenuit maar zullen nooit meekunnen met Duitsland, Engeland of Frankrijk puur op basis van het nationale inkomen, als je bonussen van de Champions League wegdenkt dus.

19 mei 2019 om 23:16

Maar dit jaar wint bayern niet van ze en denk ik dat psg en al Hett andere gespuis ook kansloos is

19 mei 2019 om 23:19

Het nadeel daarvan alleen is dat Ajax de beste spelers ziet gaan voor dikke bedragen. Bayern pompt er even 150 miljoen tegen aan om de selectie weet te versterken. Dat is voor Ajax niet bij te houden.

19 mei 2019 om 23:22

Ik snap niet wat de Franse competitie in dat rijtje doet. Daar zit toch ook geen hond op te wachten? Buiten Paris saint germain wat een commercieel gedrocht is worden de mensen ook niet echt warm of koud van de league 1. Terwijl er met Marseille, Monaco, Lyon toch aardig wat leuke clubs in spelen.

19 mei 2019 om 23:23

Nee dit jaar niet nee, maar volgend seizoen zijn De Jong, Ziyech, Neres en De Ligt weg en dan wordt Ajax weer gewoon derde in de poule.. Ajax kan op de lange termijn niet opboksen tegen het grote geld, incidenteel kunnen ze een goede lichting bij elkaar brengen scouten maar dat is het dan ook.. Dan komen de Bayern’s, PSG’s en Barca’s gewoon je selectie leegkopen...

19 mei 2019 om 23:25

@elninoo, Voor de tv rechten van de Ligue 1 wordt zwaar geld neergeteld. Lyonnais, Monaco, Lille en Marseille zijn grotere publiekstrekkers voor China of de rest van Europa dan AZ, Utrecht of Vitesse natuurlijk!

19 mei 2019 om 23:33

Ja dat klopt wel maar dat is mijn punt niet. Er zit geen hond op te wachten. Als ik heel eerlijk ben is de eredivisie in heel midden en zuid Amerika live te volgen via ESPN. De Franse competitie heb ik echter nooit voorbij zien komen. Nu begrijp ik dat de Franse competitie hoger staat aangeschreven wereldwijd. Maar van die wedstrijden wordt toch ook niemand warm of koud?

19 mei 2019 om 23:37

Mijn ervaring is juist vaak andersom. In Italie, Duitsland, Spanje of Engeland heb ik veel moeite moeten doen om iets van de Eredivisie mee te krijgen terwijl de Franse vaak gewoon in het pakket zit. Ik heb in het buitenland 1x een wedstrijd uit de Eredivisie voorbij zien komen, toen Feyenoord kampioen kon worden tegen Excelsior(?) en ze met 3-0 verloren.

20 mei 2019 om 07:09

Hier in Polen daarentegen wordt de Eredivisie wel gewoon uitgezonden maar heb ik nog nooit de Franse competitie op tv gezien hier... Wel Spanje, Italie en Duitsland (Engeland niet, zal wel te duur zijn).

20 mei 2019 om 12:24

Zonder psg is de franse competitie van niveau eredivisie.. dus die zitten dan ook maar net met een club of twee (buiten psg dus) boven niveau schotland..

Zou voor Bergwijn goeie stap zijn en ook omdat een tussenstap naar de Europese subtop, waar je Ajax nu toch wel mag rekenen, een mooie opmaat kan zijn voor een beter vervolg, mocht hij laten zien het aan te kunnen. Er wordt altijd gezegd dat spelers te snel naar het buitensland gaan. Nu wil een speler in NL blijven en daar een stap hogerop doen en dan gaat men piepen.

19 mei 2019 om 23:06

Ajax is geen stap hogerop hoor. Misschien dat hij iets meer kan verdienen, maar dat is alles.

20 mei 2019 om 12:31

Hoe is Ajax geen stap omhoog dan? Betere en grotere club, meer fans, meer kans op succes, beter (aanvallend en technisch) voetbal én meer salaris.

Ik begrijp helemaal niets van deze Bergwijn saga, ten eerste ga je toch niet de kas van je concurrent spekken met een miljoen of 30/40 absolute en totale waanzin. Ten tweede is Bergwijn op een vervelende manier weggegaan, niet dat ik hem iets daar kwalijk van neem. Ten derde als Bergwijn ambitie heeft gaat hij lekker naar het buitenland, in Nederland is hij nog niet super constant. Maar ik denk dat hij zich bij een topploeg in Europa, veel beter en sneller zal ontplooien. En ten vierde hebben wij buitenspeler Bandã© gekocht, die ik heel graag blessurevrij volgend seizen de kans gun. En tot slot vind ik het niet netjes naar Psv toe, om een beste speler te willen kopen.

Edit: Bedankt voor de verbetering Ridi en Adzevedo

19 mei 2019 om 23:14

De kas van PSV wordt sowieso gespekt bij een transfer van Bergwijn, of Ajax dat nou doet of een andere club: hij levert minimaal 30 miljoen op. Kan Ajax dat beter doen, worden ze er zelf nog beter van ook. Enige nadeel zal zijn dat ze wat meer moeten betalen omdat het een Nederlandse club is.

19 mei 2019 om 23:17

@Spelverdeler, Dat laaste wordt overal geroepen, maar dat bedrag zal niet heel schrikbarend veel meer zijn, 5 - 10 miljoen Max. De Europese wedgeving verbiedt dat soort praktijken.

19 mei 2019 om 23:20

Spelverdeler

Voor mij maakt het wel uit hoor, nogmaals ik vind dat je als Ajax zijnde geen cent aan je concurrent zou moeten betalen! En als ze nog een extra buitenspeler willen, dan ga je lekker de scouting raadplegen. Ik vind het stijlloos en belachelijk. Dus natuurlijk gun ik Psv de hoofdprijs, alleen niet van onze bank rekening afkomstig.

19 mei 2019 om 23:23

Zal inderdaad niet veel zijn, in ieder geval niet zo veel dat het een transfer zal belemmeren. Wel denk ik dat de Europese wetgeving hier weinig aan zal veranderen. PSV zal gewoon meer vragen aan Ajax dan aan buitenlandse clubs en je kunt ook niet bewijzen dat ze per se meer vragen aan Ajax dan aan andere clubs.

19 mei 2019 om 23:28

@Sulejmanii snap ik! Maar of Ajax het nou doet of een andere club, die 30 miljoen krijgen ze sowieso. Dan heeft deze transfer nog een paar voordelen: het niveau in NL gaat niet omlaag omdat er weer een topspeler vertrekt (sterker nog, Bergwijn zal alleen maar beter worden), het geld blijft in Nederland en PSV krijgt iets meer geld dan normaal. Ook krijgt Ajax een speler die niet hoeft te wennen aan het land en klimaat zoals Neres, kent hij de eredivisie en weet je gelijk wat je aan hem hebt gezien zijn prestaties in Nederland.

20 mei 2019 om 03:40

Spelverdeler

Wellicht was het nog niet duidelijk, ik heb nergens gezegd dat ik Psv de hoofdprijs niet gun. Ik vind alleen dat het niet van Ajax af moet komen, plus het zou voor ons ook nog de absolute hoofdprijs zijn. Tuurlijk zijn er ook voordelen, maar om de redenen die ik eerder al aangaf vind ik het waanzinnig.

20 mei 2019 om 12:41

Ajax kan spelers van kwaliteit Bergwijn kopen voor een miljoen of 15. (Neres, richarlison, etc). Als je dan Bergwijn koopt betaal je als Ajax zijnde dus 15-25 miljoen te veel. Daarvan kan je 1 a 2 andere toppers extra van kopen. Daarnaast wordt je eigen kas +/- 20 miljoen lichter voor weggegooid geld én spek je de kas van psv met een paar miljoen extra dan ze anders zouden krijgen. Én door het teveel betalen maak je je eigen positie weer zwakker voor de toekomst. Als bergwijn nou de nieuwe messi was geweest had je het kunnen doen, maar bergwijn is niet eens van de buitencategorie.

20 mei 2019 om 12:55

Noem eens een speler voor 15 miljoen met die kwaliteit en van die leeftijd, ben erg benieuwd namelijk.

19 mei 2019 om 23:17

1. Dat spekken gaat sws gebeuren. Gaat hij niet naar ajax, haalt een andere club hem wel op voor dat bedrag. 2. Vervelende manier.. Wellicht.. Maar zoals jij t zelf zegt.. Steven treft weinig blaam. T was meer bergwijn senior en trustful 3. Lijkt mij juist een goede stap eerst naar ajax. Hoe je wendt of keert. Er gaan meer spelers van ajax naar de absolute top dan psv naar de top. Bergwijn(althans er wordt beweerd dst hij dat zei) heeft dit gezegd. 4. Is er niet. Je ging naar 5😂. Eens.. Want ik ben eigenlijk wel met je eens dat ajax geen bergwijn moet halen. Tot slot. Ik heb dat niet zo. Als je van overtuigd bent dat een speler jou beter maakt, moet je gewoon diegene halen. Bij een concurent of niet. Uiteindelijk moet je zelf presteren.

20 mei 2019 om 07:38

Ridi

Ik heb nergens gezegd dat ik Psv niet de hoofdprijs gun, alleen niet van onze bankrekening zo simpel. Haha ja punt 4 ontbrak, ik heb alles al aangepast zojuist. We zullen het allemaal wel zien, het wordt hoe dan ook een super spannende zomer.

19 mei 2019 om 23:29

Kijk dit vind ik nu een genuanceerde reactie. Dank daarvoor. Ik zie het allemaal wel. Wat me meer opvalt is de oorverdovende stilte op het gebied van aankopen bij PSV. Geen geruchten...... niks. Bij ajax zijn ze de opening van de transferwindow voor. Spelers zijn al verkocht en gekocht. Tuurlijk is de financiële armslag daar groter, maar bij PSV gebeurd nog niets. Men roept wel dat er een leegloop dreigt, maar daar ben ik (helaas) nog niet zo zeker van. Van Lozano hoor ik wel eens wat en de soap Bergwijn (voor zover op waarheid gebaseerd). Maar het loopt geen storm. Zó erg gewild zijn de PSVers ook niet in Europa ben ik bang. Spelers als Ramselaar, Luckassen, Hendrix en Behich raak je aan de straatstenen niet kwijt. Ook de verkoop van Pereiro wordt nog een hele klus. PSV heeft toch wel een jaarlijks transferpotje? Je kunt toch wel vast een aanvallende middenvelder aantrekken? Die moet er hoe dan ook toch komen. Dan denk ik vooral aan Federico Matías Zaracho. Dáár moet je alles op alles voor zetten. Dan nog 1, liefst 2 centraal verdedigers.

19 mei 2019 om 23:33

Seizoen is net voorbij beste man. Mensen willen ff bijkomen joh. Alsnog denk ik dat psv achter de schermen aan het evalueren is. Over een week of 2 barst t tramsfergeweld los. Good times. Ben zeer benieuwd wat mijn ajax gaat doen, maar ook onze grootste rivaal uit eindhoven gaat doen.

19 mei 2019 om 23:36

Weet ik, weet ik. Maar als je iemand écht graag wilt hebben en kunt betalen, wacht je niet tot over twee weken. Je bent niet de enige gedadigde. Over het algemeen geldt:" waar rook is, is vuur". Ik zie alleen geen rook. PSV zal de selectie vroeg op orde moeten hebben gezien de CL-voorrondes. Dat zogenaamde evalueren aan het einde van het seizoen ken ik. Dat doe je maar tijdens het seizoen. Je moet nu zorgen dat je je concurrenten voor bent met aankopen.

19 mei 2019 om 23:49

Miss heb je gelijk dat psv niet weet waar men aantoe is mer gaston. 1 ding is wel duidelijk, psv kan idd wel een creatieve speler gebruiken op t middenveld. T was na de winterstop te statisch allemaal. Nog een vervanger van schwaab en psv is klaar hoor. Vervanger lozano heb je al in huis. En bergwijn blijft denk ik bij psv.

20 mei 2019 om 00:57

Onzin, je moet geen impuls aankopen doen of in paniek raken. Betaal je altijd te veel of neem je verkeerde beslissingen. Transfers doe je het beste in stilte zonder de media. PSV heeft een goede track record als het gaat om transfers. Er komen vast nog wel een paar goede spelers bij en er zal ook wel wat verkocht worden. Timing is het toverwoord, daar verdien je het meeste mee!

20 mei 2019 om 07:16

Als Lozano en of Bergwijn weggaan, dan zie ik toch nog wel graag wat meer investeringen dan dat. Zeker nog een goede centrale verdediger, zodat Viergever naar de bank kan. En inderdaad het middenveld versterken. Ook de bank mag wel wat sterker, daar zit niet zo veel.

20 mei 2019 om 07:53

Sneekpsv

Thanks en graag gedaan man, dat is inderdaad opvallend want er moet sowieso een vervanger komen voor Swaab. Ik ben ook wel benieuwd wie hem gaat vervangen, een jeugdspeler of ervaren verdediger aankoop. Jongens als Gapko, Ihataran enzo zullen definitief aansluiten. Roma zit toch achter Lozano aan, die zullen dan sowieso de hofdprijs meten betalen.

19 mei 2019 om 23:47

@sulejmanii. Eens ik vind aankopen can boven de 20 miljoen voor de Eredivisie niet te begrijpen. En eens we moeten niet in deze transfer gekte de concurrent spekken. Verder vind ik Bergwijn talentvol, maar zeker niet van het niveau Depay toen hij daar speelde. Van Bande was ik bij Mechelen al niet overtuigd, dus buiten wie er vertrekt vind ik dat er sowieso een vleugelspeler bij moet en dan vind ik de geluiden rondom Antony, Pavon, Vargas een stuk interessanter dan Steven Bergwijn.

19 mei 2019 om 23:55

Heb begrepen dat pavon rond de 10 moet kosten. In dat geval zou ik t wel proberen idd. Al is hij per definitie geen typische ajax speler. Voetballen kan ie. Als t dan na max 2 jaar blijkt dat t niet gaat, kan je hem denk ik zo slijten met niet al te veel verlies. Sterker nog, die pavon is nog steeds een naam. Denk dat ajax zelfs die jongen met een klein beetje winst kan door verkopen. Antony schijnt super duur te zijn. Vargas zoh minder moeten kosten. Die zou ik ook proberen als neres vertrekt.

20 mei 2019 om 07:57

Fcbogarde

Precies voor mij is 20 miljoen ook sowieso de max hoor, en Depay was inderdaad nog beslissender voor Psv. Bande ken ik helemaal nog niet, dus daar kan ik geen oordel over vellen. Wat voor speler is Antony? Pavon en Vargas zijn lastig te halen vrees ik, maar wel twee Europese Toppers en beter dan Bergwijn ja.

20 mei 2019 om 00:03

1 Eens, ik denk daarom ook niet dat Bergwijn zal komen.
2 Als dat een obstakel zou vormen zouden de partijen niet geintresseerd zijn
3 Valt wat voor te zeggen, maar hangt af van welke buitenlandse clubs hem willen
4 (die mis ik)
5 Van de komst van Bergwijn zal alleen sprake zijn als een sterkhouder vertrekt. Dat eventuele vertrek gaan we absoluut niet intern opvangen met Bande. Die jongen heeft een jaar niet gespeeld en heeft nog niks bewezen. Je kan niet het risico nemen dat hij er niks van bakt en dat er niemand staat. Daarvoor zijn de belangen van Ajax te groot.

En tot slot, er is helemaal niks onbeschofts richting PSV aan, het zijn de wetten van het voetbal. In de jaren 80 heeft PSV precies van dezelfde wetten gebruikt gemaakt om half Ajax leeg te halen. Als het nu een keer omgekeerd gebeurd hoeven we ons daar niet schuldig over te voelen.

Deze hele soap past waarschijnlijk keurig in de strategie van Bergwijn en zijn management. Anders werk je ook niet mee aan zo strak geregissserd artikel in De Telegraaf. Uitspreken dat je naar Ajax wilt zorgt ervoor dat de kans bijzonder klein is dat je daar volgend jaar weer speelt. Mogelijk is de gedachte dat als Ajax een serieuze optie wordt dat het management eerder bereid is een buitenlands bod te accepteren.

20 mei 2019 om 08:09

Adzevedo

Haha ja, punt 4 is inmiddels aangepast. Bande ken ik niet, maar ik had zoiets van laten we hem de kans gunnen.

Ik heb je punten gelezen en die begrijp ik ook, maar alsnog heb ik dan liever dat ze de scouting raadplegen. Vargas en Pavon hoor ik heel vaak voorbijkomen. Ik hoef daar geen revanche, liever volledig zelf gescoute en gekochte speler en daar succes van hebben.

We zullen het zien wat betref Bergwijn, we speculeren allemaal nog.

Waarom niet? Omdat PSV het niet wil. En terecht ook. Je gaat toch niet je beste spelers aan je concurrent verkopen.

19 mei 2019 om 23:24

Maar als Bergwijn het wel graag wilt heeft Psv toch een groot probleem. Als ze zijn transfer blokkeren hebben ze een grote kans dat ze met een ongemotiveerde speler blijven zitten.

19 mei 2019 om 23:57

Ajax is niet de enige club met interesse en Bergwijn is geen klein kind. Die zal echt wel begrijpen dat ze hem niet aan Ajax willen verkopen en hij zal zelf ook liever een stap vooruit dan een stap opzij maken.

20 mei 2019 om 00:18

Bergwijn heeft meermaals aangegeven het goed naar zijn zin te hebben in Eindhoven en daarbij wat verwacht je dan.. dat ze bij elke club die aanklopt maar gaan meewerken omdat de speler anders wel eens wat minder gemotiveerd kan zijn?

Tuurlijk kan Ajax hem betalen. Ajax kan ook bvb een James Rodriguez betalen maar dat maakt het nog niet verantwoord. PSV kan in het buitenland makkelijk 30 miljoen + beuren. En ik denk dat Ajax met hun scouting apparaat daar veel betere spelers voor kan halen.

Ik vind het een beetje raar dat Bergwijn zelf niks verteld over de interesse. Je zou haast denken dat er meer speelt. Ook op social media plaatst hij al meerdere keren foto's van zichzelf in Amsterdam. Ik ben erg benieuwd. Alles boven de 20mil vind ik teveel voor hem.

20 mei 2019 om 00:10

Hij heeft net n huis gekocht in A’dam begreep ik. Teken aan de wand of gewoon leuk wonen daar...

20 mei 2019 om 07:18

Gewoon een investering, zal ie vast doen om te verhuren op AirBNB

PSV weet dat Bergwijn een contract heeft, dat weet Ajax en Bergwijn zelf ook. PSV weet ook Dat Ajax geld heeft en Nederlandse internationals in hun elftal wil hebben. 50 miljoen en een doorverkooppercentage van 20 percent is een mooie deal. PSV haalt dan met Lozano en Bergwijn 90 miljoen op wat het bestaansrecht nooit meer in gevaar zal Brengen en de tijd van Reker en van Raaij voorgoed doet vergeten.

20 mei 2019 om 00:11

Voor Lozano moet toch n gedeelte afgestaan worden omdat een deel van een investeerder is ofzo? Ik las ergens iets van 40%, klopt dat?

20 mei 2019 om 00:17

Dat weet niemand. Daar zullen we waarschijnlijk ook nooit iets over horen. Dus wat iedereen ook voor percentages roept: totdat PSV of Pachuca iets naar buiten brengen, is het allemaal geroeptoeter in de ruimte.

20 mei 2019 om 00:45

Onbekend idd, alleen Gebrands en De Jong weten dat. Hopen dat de fee zo laag mogelijk is.

20 mei 2019 om 10:54

@ curtazimo

Er mag niet meer met investeerders gewerkt worden die nog een aandeel hebben in een speler (third party ownership). Dus dat kan je gewoon vergeten.

Enige wat Psv/pachuca naar buiten hebben gebracht is dat er een doorverkoop percentage op Lozano zit.
Verder heeft Brands daar alleen over gezegd dat het voor Nederlandse begrippen een hoog percentage was. Normaliter is het tussen de 5-15 procent.

Dus 20 procent is voor Nederlandse begrippen al een hoog bedrag. Overigens zijn doorverkoopprecentages bijna altijd over de winst die op een speler gemaakt wordt en zelden over de gehele transfersom.

20 mei 2019 om 12:12

@the Ref
Dank voor de info. Was ff nieuwsgierig hoe wat en waar :-)
20% over de winst valt dan nog mee dus.

Wat ze vragen vindt ik teveel, zowel voor aan het buitenland als voir Ajax ook omdat hij het laatste deel van de competitie niet goed speelde. 20 miljoen zou ik mooi lvinden en zou Ajax moeten doen maar dat gaat PSV niet doen. Ajax moet voor odegaard gaan

20 mei 2019 om 07:20

20 miljoen is echt niet genoeg. Ja hij had een dipje de 2e seizoenshelt, net als heel PSV. toch heeft hij dit seizoen prima cijfers gehaald voor een buitenspeler en ook echt mooie dingen laten zien. Daarbij is hij nog jong en heeft een langdurig contract. Als PSV hier niet minimaal 35/40 miljoen voor krijgt, dan hebben ze in mijn ogen slecht gehandeld.

Hiquain van Napoli naar Juventus zag ik ook nooit aankomen, Napoli wil nooit iets verkopen aan Juve en de fans houden er al helemaal niet van. Maar toch uit het niets bleek het toen echt zo te zijn. Dit lijkt er heel erg op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2624
2.PSV2317
3.Vitesse239
4.AZ2013
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

45 fans
Aanvaller, 22 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 10 2 2 0
2018/2019 PSV 33 14 4 0
2017/2018 PSV 32 8 5 0
2016/2017 PSV 25 2 0 0
2015/2016 PSV 5 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Steven Bergwijn voert discussie met fans: ‘Als ik iets vind, zeg ik het ook’

Steven Bergwijn voerde zaterdagavond na de 3-0 nederlaag tegen FC Utrecht een discussie met enkele supporters van PSV. De aanvaller was niet te spreken over de kritiek die hijzelf en zijn...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 23 oktober
Mikel Oyarzabal blijft de ideale kandidaat voor Manchester City om een zomers vertrek van Leroy Sané op te vangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren