Zidane negeert ‘fulminerende’ Bale: ‘Gebeurt dit niet, dan blijf ik!’

Zondag, 19 mei 2019 om

Real Madrid verloor zondagmiddag met 0-2 van Real Betis en sloot zodoende het dramatische seizoen op kenmerkende wijze af. Trainer Zinédine Zidane besloot in het laatste competitieduel van het seizoen om geen beroep te doen op Gareth Bale, die de gehele wedstrijd op de bank zat. De Welshman was na afloop naar verluidt zeer boos dat hij geen minuten heeft gekregen in zijn 'afscheidsduel', daar hij waarschijnlijk gaat vertrekken uit het Santiago Bernabéu.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Gareth Bale komende zomer verkast?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door primetime)

Uhmm beetje kinderachtig als hij hem niet opstelt wegens persoonlijke relatie. Is bale echt vele malen slechter dan andere of is het echt een persoonlijke akkefietje? Ben benieuwd.

19 mei 2019 om 17:02

Zidane heeft 100% niks tegen Bale. Zidane heeft vast wel opdracht gekregen van Perez om Bale te vernederen zo dat Bale weg gaat. Maar ik vind reactie van Bale echt super. 17 miljoen x 3 en hij gaat weg od lekker bij b team trainen. Hij is toch over zijn geweldige jaren heen. Ik hoop dat hij aan Perez laat zien wie de baas is. Ik zou lekker cashen en rustig leventje bouwen in Madrid tot 2022

19 mei 2019 om 17:11

Heerlijk voor Perez dit. Bale blijft sowieso nog. Die gaat lekker zijn contract uitdienen. En geef hem eens ongelijk

19 mei 2019 om 17:33

Laten zien wie de baas is? Sinds wanneer zou Bale de baas geworden zijn van Real Madrid?

19 mei 2019 om 17:36

Dat hij vandaag echt vies behandeld werd, ga ik niet ontkennen, maar dat maakt hem nog niet de baas eh

19 mei 2019 om 18:43

Als hij niet vertrekt en z’n geld pakt dan laat ie zien dat ie de baas is. Spreekwoordelijk gezegd dan. Valt me op hoeveel mensen hier moeite hebben met begrijpend lezen en overal maar op reageren zonder na te denken. On: Lullige reactie over die vierde wissel van Zidane. Bale is over z’n top heen, lijkt geen interesse in voetbal te hebben. Gaat lover golfen. De zoveelste topper die “ver*****” word door RM.

19 mei 2019 om 17:03

Volgens mij ligt Bale überhaupt niet lekker in de groep, en gaat het niet alleen om de relatie coach en speler. Die gaat komende zomer wel vertrekken, misschien naar Chelsea?

19 mei 2019 om 17:07

"“ik heb nog drie jaar op mijn contract. Als ze willen dat ik vertrek, moeten ze me zeventien miljoen euro per seizoen betalen. Gebeurt dit niet, dan blijf ik! En als ik moet golfen, zal ik golfen”, zo zou golfliefhebber Bale volgens Radioestadio hebben gezegd tegen zijn ploeggenoten in de kleedkamer. Zidane wil na afloop niet veel kwijt over het feit dat hij Bale geen minuten gunde."

19 mei 2019 om 17:19

Stel Chelsea en Real betrekken Bale in de deal rondom Hazard, mag Chelsea Bale dan wel overnemen ondanks de transferban?

19 mei 2019 om 17:24

Nee dat mag Chelsea niet. Een transferban is voor alle transfer activiteiten. Zelfs als het kan zou Chelsea Bale niet willen hebben. ten eerste is zijn salaris veel te hoog, ten tweede past hij niet in het spel van Sarri(mocht Sarri blijven) en ten derde heeft Chelsea al een vervanger gehaald voor Hazard.

20 mei 2019 om 03:55

ik heb mijn bedenkingen bij de bron, daarbij is real een groot bedrijf, die maken niet zomaar een contract. er zijn tig voorwaarden, manieren en kleine lettertjes om uit een contract te komen.

19 mei 2019 om 18:40

Klinkt meer als fakenews aangezien Radioestadio niet weet wat er speelt in de kleedkamer van Real Madrid.

"Als ik een vierde wissel had gehad vandaag, had ik hem ook niet gebracht", vervolgt Zidane. Lekker relevant. Een onnodige sneer.

19 mei 2019 om 17:03

Ik zeg toch hoe vies Zidane is geworden. Helemaal na dat hij Real de Cls heeft bezorgd. Real Madrid is echt een vieze club geworden ongelooflijk

19 mei 2019 om 17:11

Ik wil niet provoceren of reacties uitlokken, maar Real nooit een chique club geweest. Ze zijn niet zo geworden, zo zijn ze altijd al geweest.

19 mei 2019 om 17:13

Tja, ik ga er verder geen woorden aan vuil maken. Het ligt vaak vooral aan het bestuur. Het bestuur van Barcelona doet helaas ook vaak dingen die ik graag anders zou zien.

19 mei 2019 om 18:30

Ben ik wel heel benieuwd wat niet chique van Bale was, buiten dat gedoe met hoe hij onderlaatst zijn doelpunt niet met zijn collega's wilde vieren kan ik mij niets voor de geest halen.

19 mei 2019 om 18:43

Hij kan na al die jaren nog steeds niet Spaans converseren en hij vindt dat hij de ster zou moeten zijn (ook al in de tijd dat Ronaldo er zat). Zowel zijn medespelers als de fans zijn al heel lang klaar met Bale.

19 mei 2019 om 19:11

Hij spreekt prima Spaans, dacht dat dit onderhand wel bekend was, hij heeft zich nog nooit negatief over Real of alle trainers uitgelaten, denk dat je gewoon dingen aan het verzinnen bent om maar de schuld bij Bale te kunnen leggen.

19 mei 2019 om 19:47

@wandering: niet eens hoor. Check maar eens het interview van Marcelo van februari 2019. Bale praat in de kleedkamer alleen in het Engels en in gebaren.

19 mei 2019 om 19:53

Zoek maar eens op YouTube Bale interview in Spaans, staan er een paar op, ja je kunt duidelijk horen dat het een Brit is, maar het is prima te verstaan, dus waarom Marcelo dat zegt? Lijkt mij dan eerder dat Marcelo de boel aan het verzieken is

19 mei 2019 om 20:01

@wandering: sorry hoor, ik vind dat Marcelo overdrijft dat hij maar 4 woorden Spaans spreekt, maar als je al 6 jaar in Spanje woont en nog zo gebrekkig Spaans spreekt, dan is mijn reactie misschien iet wat overdreven dat hij geen Spaans spreekt, maar het scheelt niet veel.

19 mei 2019 om 20:01

Marcelo is de boel niet aan het verzieken. Marcelo heeft jarenlang met bale gespeeld en het is nu nog zijn ploeggenoot. Het kan natuurlijk zijn dat jij het idee hebt dat er een heel groot bizar complot is en dat marcelo daar dan ook in zit en slecht over bale praat omdat hij hem ook weg zou willen hebben. Overigens feliciteerde Bale Marcelo deze week nog via zijn officiële pagina’s met zijn verjaardag. Maar je zou natuurlijk ook kunnen denken dat marcelo die jarenlang met hem speelt en ook gewoon een goede verstandhouding met hem heeft gehad de waarheid sprak toen het ging over Bale. Er staat namelijk ook nergens dat hij geen 1 woord Spaans kan. Er word enkel gezegd dat hij vrijwel geen Spaans spreekt. Dat zijn natuurlijk wel 2 hele verschillende dingen maar allebei gewoon niet correct. Als je vandaag de wedstrijd tegen betis keek kon je dat ook op de bank zien waar Bale ogenschijnlijk in het Engels communiceerde met Brahim diaz, die natuurlijk wat Engels spreekt vanwege zijn tijd bij City.

19 mei 2019 om 20:04

@wandering: als ik hem was, was ik bij een equivalent in Engeland van de nonnen in Venlo bij ons langs gegaan. Dan had hij na 1 weekend al 10x beter Spaans gepraat dan het niveau waar hij nu op zit.

19 mei 2019 om 20:04

Kijk dan ook eens naar Odriozola. Je praat onzin.

19 mei 2019 om 20:37

Real is gewoon een vieze club als je ziet hoe ze hun spelers en legendes behandelen. Raul, Casilias, Ronaldo en wat mij betreft mag ook Bale in dat lijstje.

19 mei 2019 om 17:08

Hij had gewoon kunnen zeggen dat hij Bale graag had willen inbrengen maar helaas heb ik maar 3 wissels. Had je hem nog een klein beetje in waarde gehouden

Heeft Zidane echt zo weinig inlevingsvermogen en respect?? Schandalig. Na vele helden voor de club, is nu Bale aan de beurt. Wat een club.

Zidane gaat hier echt totaal slecht mee om zeg. Ook nog is zeggen dat bij een 4e wissel hem ook niet zal inbrengen. Dat is gewoon weer een sneer uitdelen. Dit is echt een persoonlijk akkefietje.

Jeetje Zidane. Had die jongen toch gewoon afscheid laten nemen. Die opmerking over die 4de wissel is ook zo onnodig. Lijkt met Zidane alleen maar meer drama te zijn gekomen.

Ach, waarschijnlijk is Zidane eerder weg dan Bale wanneer Bale vasthoudt aan zijn contract. Zidane haalt volgend jaar niet gezien de resultaten die worden geboekt.

Klinkt als nepnieuws. Bale zag er tijdens en na de wedstrijd ontspannen uit

19 mei 2019 om 17:21

Dat past dan ook wel bij wat Bale zelf zegt. Hij maakt zich niet druk en verwacht gewoon 50 miljoen aan salaris als ze van hem af willen, want zelf wekt hij niet de illusie ergens heen te gaan.

Wat een zielig gedrag van de grote Zidane. Het is niet dat je met een totale nobody te maken hebt en dat het zonder Bale nu zo heel lekker loopt. Dan kun je wel wijzen op het zogenaamde teambelang, maar waar is dat team dan dit hele seizoen geweest? Laat zo'n speler gewoon in zijn waarde. Juist van een oud-topspeler als Zidane verwacht je iets ander gedrag, want ook hij zou nooit op deze wijze willen worden vernederd of sneren van zijn trainer wensen te ontvangen.

Heerlijk. De club heeft met zijn volle verstand het contract met Bale getekend. Als er geen andere club zo gek is om die waanzinnige salaris op te hoesten, dan blijft Bale gewoon. Bale zelf weet al dat hij niet meer beter gaat worden, vanwege blessures, en heeft dus alle redenen om Real aan het contract te houden.

Dit gaat een drama worden en ik zie het ook nog gebeuren dat Real die 17 miljoen gewoon moet doorbetalen als er geen mooie club komt voor hem. Ik vind overigens wel dat Zidane zich alles behalve goed en professioneel opstelt. Dat over die 4e wissel is gewoon een trap na, doe dit nou niet. Iedereen weet dat de relatie tussen Zizou en Gareth niet best is maar had die jongen nou gewoon 20 minuutjes gegund zeg. Wat maakt het allemaal nog uit; het seizoen is al verloren. Erg jammer dat het op zo’n manier moet en dat Zidane een persoonlijke vete heeft met Gareth. Dat zou los moeten staan van zaken op het veld. Typisch een Solari - Isco verstandshouding.

19 mei 2019 om 17:29

Volgens mij kan je dit niet vergelijken met een Solari - Isco situatie. Voor zo ver ik weet was het enige probleem tussen die twee dat Isco niet werd opgesteld en deed Solari via de media nooit zulke uitspraken als Zidane. Zidane gaat een stapje te ver en probeert Bale te vernederen.

19 mei 2019 om 17:44

Bale mag weg van mij, maar Zidane gaat het op zo'n manier ook niet lang uitzingen. Arrogantie steekt meer en meer de kop op, en laat nu net het aaneenhangen van de groep zijn grootste kwaliteit als trainer zijn geweest. Want taktiek is niet echt zijn ding. Als hij nu ook nog zijn mental coach kwaliteit verliest....

Is wel schandalig wat Zidane doet volgens mij is bale niet zo een hele moeilijke je hoort nooit echt iets negatiefs over hem en is toch vaak ook zeer belangrijk geweest voor Madrid dan kan je hem in zijn waarschijnlijk laatste duel toch wel wat minuten gunnen. Maar Zidane wilt hiermee volgens mij zijn autoriteit laten zien zo van ik doe dit gewoon. Slaat nergens op om iemand zo te slachtofferen terwijl het hele team kut speelt.

19 mei 2019 om 18:15

Dat klopt dus niet. Hij ligt absoluut niet goed in het team en heeft echt niet veel voor de club betekent. Real wilde al veel eerder van hem af, maar hij wilde geen concessies doen qua loon (en dat is natuurlijk ook zijn goed recht). Publiek in Madrid ziet hem ook veel liever verdwijnen.

19 mei 2019 om 18:19

Het is zijn recht om geen concessies te doen, maar het verbaast me dat een sportman geen problemen heeft om drie jaar op de bank te zitten. Je wilt toch altijd spelen? Voor het geld hoeft hij niet te blijven.

19 mei 2019 om 19:37

Eens, maar dat dacht Bogarde destijds ook anders. En juridisch gezien hebben ze wel gewoon gelijk.

19 mei 2019 om 23:04

Bogarde en Bale zitten/zaten dan beiden ook vaker in de ziekenboeg dan dat ze op het veld staan. Dus salaris inleveren om voor miljoenen minder ergens anders in de ziekenboeg te liggen hebben ze ook geen zin in

Bale doet gewoon wat sommige clubs doen als ze een speler niet willen verkopen. Bale wilt zijn contrakt uitdienen.

Ik kan er wel van genieten als Bale gewoon ala Bogarde daar blijft. Beetje op de tribune zitten en dik cashen.

Ik kan deze move van Zidane niet verdedigen. Iedereen die zegt dat Real geen klasse heeft enz.: Real heeft niet beslist om Bale op de bank te laten. Zidane zei gisteren nog, als ik mijn team niet meer zelf mag kiezen, zal ik vertrekken. Het is ook gwn niet slim van Zidane om dit te doen, want nu gaat Bale vervelend doen en krijgen we hem nooit weg. Die trap na ook is extra pijnlijk van die 4de wissel, zeg dan op zn minst dat je hem geen fluitconcert gunde ofzo. Dit gaat nog leuk worden😂

19 mei 2019 om 17:48

Dit gaat andere spelers aan het denken zetten of zij ook als Bale behandeld willen worden voor dat ze tekenen.

19 mei 2019 om 18:13

Nee hoor, hij ligt helemaal niet goed in de selectie, al eigenlijk niet sinds zijn komst. Die zullen blij zijn als hij weg is.

Zidane is ook gewoon een groot kind. Gaat soms heel slecht met bepaalde spelers om. Toont totaal geen respect voor Bale, terwijl hij belangrijk is geweest voor de club.

Bale kan na al die jaren amper in het Spaans converseren, dat is gewoon onbeschoft naar je medespelers en naar de fans toe. Daarnaast brengt hij veel te weinig. Als hij zich dan ook nog zo uitlaat, geeft dat alleen maar aan hoe triest deze Bale bezig is. Ik hoop voor Real dat ze hem nu wel echt kunnen lozen.

19 mei 2019 om 19:10

dit is gewoon een leugen.
Ik heb hemm spaans zien spreken in interviews

19 mei 2019 om 19:38

Ik kan ook een biertje op het terras in Spanje bestellen, dat betekent nog niet dat je goed kan communiceren met je teamgenoten.

19 mei 2019 om 19:51

@bf1994: check het interview met Marcelo afgelopen februari (2019) anders even. Daarin stelt hij ook gewoon dat Bale in de kleedkamer alleen in het Engels en met gebaren communiceert, en dat na 6 jaar.

19 mei 2019 om 19:54

dat kan marcelo wel zeggen maar als ik bale toch een interview in het spaans heb zien geven dan liegt marcelo toch................

19 mei 2019 om 20:02

@4ever4Ajax Bale spreekt uitstekend Spaans. Zie het artikel op VZ van 28 maart j.l. Je kunt jezelf wel blijven herhalen maar daarmee wordt het nog geen waarheid. Zit jij soms in de kleedkamer van Real?

19 mei 2019 om 20:07

Heb het hierboven ook al uitgelegd. Er zit nogal een verschil in Spaans KUNNEN spreken en het ook daadwerkelijk doen. Zoiets kennen ze in Frankrijk ook maar al te goed als het om Engels gaat. Dat hij wellicht een aantal keer een aantal woorden Spaans heeft gesproken in een interview dat zegt mij niet zoveel. Een ploeggenoot die jarenlang met hem in de kleedkamer zit en naar buiten brengt dat hij nooit Spaans spreekt (terwijl die het misschien wel een beetje kan) daar ben ik meer van overtuigd.

19 mei 2019 om 20:17

@Nico50: ik baseer me op zijn teamgenoten. En in interviews kan je een hoop knippen/plakken/autocue gebruiken. Als zijn teamgenoten aangeven dat hij nooit Spaans spreekt in de kleedkamer en in het Engels en in gebaren communiceert, is er toch wel iets toch? En ik verwijs naar een ander artikel, maar jouw artikel is blijkbaar meer waar volgens jou. De interviews die ik van Bale in het Spaans heb gezien (recente natuurlijk) zijn op 1 hand te tellen en van het campingniveau.

19 mei 2019 om 20:29

O jij spreekt zijn teamgenoten regelmatig? Je beroept je op een interview met Marcello maar andere interviews zijn verknipt? Je bent volstrekt ongeloofwaardig.

(als ik een vierde wissel had gehad vandaag, had ik hem ook niet gebracht”, vervolgt Zidane. )

Dit vind ik volkomen respectloos tov van Bale , Zidane moet zich schamen dit doet je niet bij een nette club als Real , ik hoop van harte dat hij zijn contract lekker uitdient en iedere maand 325.000 euro krijgt bijgeschreven want zowel hij als Real hebben dat met hun volle verstand getekend heerlijk , want zo ga je niet met spelers om vind ik .

ddenken jullie dat zidane gaat slagen bij real madrid?

Hij heeft het spel totaal niet kunnen verbeteren.
Ik zie echt geen verschil met het real van lopetegui

Madrid waardeerd nooit zijn spelers

Zidane moet nu niet denken dat hij god is want de laatste wedstrijden heeft die met Real Madrid verloren ook zonder Bale wat toch een zeer goede voetballer is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4243 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona4325
3.Sevilla387
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller1912
L. JovićAanvaller131
Vinícius JúniorAanvaller131
T. CourtoisKeeper170
CarvajalVerdediger171
G. BaleAanvaller122
RodrygoAanvaller112
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

758 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Real Madrid 12 2 2 1
2018/2019 Real Madrid 29 8 4 0
2017/2018 Real Madrid 26 16 5 0
2016/2017 Real Madrid 19 7 3 1
2015/2016 Real Madrid 23 19 2 0

In de wandelgangen

Zondag 26 januari
Arsenal en Everton hopen allebei James Rodríguez deze maand nog over te kunnen nemen van Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren