‘NAC moet zich schamen dat het met deze middelen gedegradeerd is’

Donderdag, 16 mei 2019 om

NAC Breda eindigde als gevolg van een dramatisch seizoen op de laatste plaats in de Eredivisie en speelt na de zomerstop een niveau lager. Voor Luuc Eisenga, eind maart begonnen als algemeen directeur in het Rat Verlegh Stadion, zaak om de boel op organisatorisch gebied weer op de rit te krijgen, al zijn de financiële middelen door de degradatie niet al te groot.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat NAC Breda volgend seizoen weer promoveert naar de Eredivisie?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door spijkenisser)

het is ook een schande dat ernie brandt werd weggestuurd nadat hij 3e met nac was geworden in de eredivisie. het lijkt wel 1 groot spoor van wanbeleid in breda. de echte fans zijn de dupe. beter wordt de top van de club doorgelicht, want je zult weer zien dat de ontslagen op de werkvloer zullen vallen terwijl de verantwoordelijken kunnen blijven zitten.

16 mei 2019 om 21:08

Maar in de play-offs voor Europees voetbal was de koek op.

16 mei 2019 om 22:02

wees uberhaupt blij dat je 3e bent geworden. nac is gewoon een rechterrijtje club.

16 mei 2019 om 22:12

Lekker relevant wat er 10 jaar geleden is gebeurd. Dat heeft toch niets te maken met het huidige beleid?

16 mei 2019 om 23:08

Bij de degradatie 2 jaar geleden is de club op organisatorisch gebied al uitgehold, dus daar zullen geen ontslagen meer vallen nu. De 3 grote aandeelhouders bij NAC bepalen alles, omdat zij vinden dat ze dat mogen nadat ze de club financieel hebben gered een jaar of 5 geleden. Dat beleid lijkt alleen helemaal nergens op, want directeuren zijn enkel spreekpoppen van hun en degene die de klappen mooi kunnen opvangen als het weer dramatisch gaat. Daar zit het probleem. Dat er nooit rust rond de club is zijn we gewend, maar die gasten vertikken het moedwillig om fatsoenlijk beleid te voeren.

6 punten achter op nummer 17. Dat is niet niks. Qua kwaliteit moeten ze toch betere wedstrijden kunnen spelen, het is enigszins crisis. Jammer want NAC hoort gewoon in de eredivisie thuis.

16 mei 2019 om 23:10

"Kwaliteit" is subjectief, met allemaal bvtjes vol kwaliteit bereik je niks. Zeker niet als die zogemaamde kwaliteit rijkelijk overschat wordt, vooral door de heren ego's zelf. Die mentaal zo mak zijn als een lam met 2 gebroken poten. Geen meter te veel lopen, altijd wijzen naar een ander, salaris opstrijken en verder geen reet geven om de club. Daar is het fout gegaan dit seizoen.

Wat afgelopen voetbaljaar bij FC Twente mogelijk bleek, moet ook voor NAC haalbaar zijn. Toch? Oftewel binnen een of maximaal twee seizoenen terugkeren in de Eredivisie. Zo'n goed elftal hadden de Tukkers het afgelopen seizoen toch ook niet? NAC hoort gewoon in de hoogste voetbalklasse thuis. Al was het alleen maar omdat ze thuis op een echte grasmat spelen, en niet op competitievervalsend kunstgras.

Achja met Eisenga aan het roer wens ik NAC veel succes. Hoop wel dat NAC terug keert, mooie club!

NAC moet gewoon helemaal opnieuw beginnen. Contacten met city verbreken. Willem Weijs vragen welke A junioren in aanmerking komen voor de A selectie. Een paar ervaren eerste divisie spelers proberen te halen. En daar een team van smeden. Je moet geen broodvoetballers halen, maar spelers met binding met de club of regio.

16 mei 2019 om 23:11

Amen. Dat heeft ons dit seizoen de kop gekost. Pure armoede.

Middelen? Welke middelen? Is een dramatisch elftal met een bestuur wat ook niet echt 'top' is. Dit is een typisch voorbeeld van een horloge dat niet in harmony werkt maar zo stroef als stront door een zeef.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
L. IlićMiddenvelder194
A. VerschuerenMiddenvelder182
F. StokkersAanvaller184
S. van HooijdonkAanvaller175
S. CustersKeeper00
C. KramerKeeper00
N. OlijKeeper190
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

10 fans
Coach, 57 jaar

In de wandelgangen

Maandag 16 december
Zlatan Ibrahimovic keert niet terug bij AC Milan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren