Verdriet om schorsing tegen Ajax: ‘Maar ik maak me geen zorgen’

Donderdag, 25 april 2019 om

Heung-Min Son was met drie doelpunten in het kwartfinale-tweeluik tegen Manchester City een belangrijke speler aan de kant van Tottenham Hotspur. The Spurs nemen het nu in de halve finale van de Champions League op tegen Ajax en zullen het dan in de heenwedstrijd, die voor volgende week dinsdag op het programma staat, zonder de Zuid-Koreaan moeten stellen. Son pikte tegen Manchester City namelijk een gele kaart op waardoor hij het treffen in Londen wegens een schorsing aan zich voorbij moet laten gaan.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Tottenham Hotspur Ajax uit gaat schakelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

87 reacties (laatste reactie door binny)

Geweldige speler, dat zag je al toen hij bij hamburg spelde. Ik ben blij dat hij er straks niet bij is.

25 april 2019 om 15:07

Is persoonlijk verantwoordelijk geweest voor dat Tottenhom te faveure van City is doorgegaan.

Prachtig om te zien hoe deze man over het veld loopt zoveel strijd en techniek gecombineerd zie je niet vaak.

Het scheelt toch echt een slok op een borrel dat hij en Kane er niet bij zijn.

25 april 2019 om 15:13

persoonlijk nog wel...
ik kan me ook nog best wat reddingen van de keeper voor de geest halen bijvoorbeeld...

25 april 2019 om 15:29

Het was meer Laporte die daarvoor zorgde, al was die tweede natuurlijk geweldig binnengeknald. Maar zonder meer een prima speler!

25 april 2019 om 15:33

Ik ben zelf keeper irl en als je er 4 om je oren krijgt zul je nooit tevreden zijn met je spel, laat staan zeggen dat je het beter hebt gedaan dan een speler die met individuele acties twee keer heeft gescoord.

25 april 2019 om 15:55

Als je wel bijv ook 6 belangrijke reddingen hebt gemaakt ben je net zo belangrijk... als je verder niets te doen had...

25 april 2019 om 18:28

Wat een geluk voor Ajax! Dat mag ook wel een keer toch? Verder namelijk gewoon topteams gehad: Benfica en Bayern in de poule (staan beide nu bovenaan in hun landelijke competitie) daarna Real Madrid en Juventus (kampioen geworden met twee vingers in de neus). Dan mogen we nu wel een gelukje hebben met een ontmanteld Tottenham zonder extra rust. Klinkt gek, maar Ajax is hierdoor favoriet! Een hele week rust wat een luxe...iets wat PSV al de hele tweede seizoenshelft heeft trouwens! Toch knap wat die Amsterdamse Engelen presteren.

25 april 2019 om 15:11

@ Bereta

Hij is er in Amsterdam gewoon bij he (mits hij niet geblesseerd raakt). Dus hij kan zomaar dat feestje nog verstoren. Want als je 3x kunt scoren tegen City kan je dat ook tegen Ajax.

Dus niet te vroeg juichen

25 april 2019 om 15:30

Maar als Ajax dan uit in londen al 4 keer heeft gescoord maakt dat niet uit

25 april 2019 om 15:47

@ Lucasandersen

Ik zie Ajax wel scoren in London. Maar zeker geen 4x . Lopen er daar 3 die wel weten hoe de Ajax filosofie in elkaar steekt en hoe dat spelletje gespeeld dient te worden.

Daarbij heeft Frenkie in Eriksen wel zijn evenknie op het middenveld. Gaan leuke duels worden.

25 april 2019 om 16:24

@The Ref: veel zagen Ajax ook niet winnen van Real en Juventus en dat is ook gebeurd. Alles is mogelijk en het is zeker in het voordeel dat Kane en Son er niet bij zijn. Hopen op een goede uitslag meteen voor Ajax omdat ze nu eerst uit moeten.

25 april 2019 om 17:17

@sebasjuh

Ik zeg nergens dat ze niet kunnen winnen. Ik geef alleen aan dat Son er in London niet bij is en in Amsterdam wel.
Verder zeg ik alleen dat Tottenham 3 man in de wedstrijdgelderen heeft die het spelletje en filosofie van Ajax uit en te na kennen.

Voor het Nederlands voetbal hoop ik echt wel dat Ajax doorstoomt naar de finale.

25 april 2019 om 18:29

Het Ajax spelletje van frank de boer en Bosz is een ander Ajax spelletje dan van Ten Hag

25 april 2019 om 18:44

@ djablacka

Volgens mij zijn Vertonghen en Aldeweireld al wat langer weg. Maar de spelopvatting en filosofie van Ajax blijven altijd gelijk. Daarbij zijn deze jongens allemaal in de jeugd van Ajax grootgebracht en zit het spelletje gewoon in je DNA zoals ze dat zo mooi zeggen.

Ja accenten zullen anders liggen maar het voetbal wat je nu ziet is wel degelijk het DNA van Ajax en het Ajax zoals het dominant was in de jaren 70.

Immers werk je niet volgens het DNA van de club ben je als trainer binnen Ajax geen lang leven beschoren .

Geluk mee? Waar baseer jij dat op? Ze loten Real Madrid en daarna even Juventus.. Wat een geluk zeg. Ik denk eerder dat Veltman Son keihard zou hebben aangepakt. En van onderschatting is er zeker geen sprake. Ajax speelt gewoon mooi aanvallend voetbal met een goede verdedigers achter hun.

25 april 2019 om 15:00

Real Madrid was de beste loting die je kon treffen, beter dan Porto. Ook Bayern was perfect om te hebben als pot 1 ploeg. Tegen de rest hebben ze idd gewoon mega goed gedaan, waaronder Juventus, dus ze staan terecht in de halve finale, maar het zat al met al zeker niet tegen.

25 april 2019 om 15:05

Schalke of United had ik ook graag gezien hoor. Achteraf praten uiteindelijk makkelijk. Van beide kanten. Er zijn gewoon 2 duidelijkheidjes.. 1 Ajax heeft ze allemaal gepakt. 2 Ajax staat met overtuigend spel in de 1/2 finale

25 april 2019 om 15:07

Denk dat het voor Ajax niet zoveel uitmaakt wie ze zouden loten, ze spelen tegen ieder tegenstander aanvallend. Alleen tegen een City en Barca zou ik van het ergste uitgaan

25 april 2019 om 15:12

Schalke en United zaten niet in pot 1 en hadden ook geen geplaatste status voor de 8e finales. Dus ik weet niet wanneer jij ze had willen loten. Van de mogelijke tegenstanders (behalve juve) hebben ze gewoon redelijk wat geluk gehad. Dat is toch niet erg?

25 april 2019 om 15:16

Real en Juventus loten in de 8e & kwartfinale is nooit geluk. Vergeet niet dat Real de vorige 2 edities ook wist te winnen ondanks dat ze minder waren in de poulefase. Tottenham heeft het dan beter getroffen met Dortmund & City

25 april 2019 om 15:27

De voorrondes zijn ze knap doorkgekomen. Daarna loot je Bayern als pot 1 ploeg terwijl enkel Real en Lokomotiv beter zou zijn. Uit pot 2 en 3 krijg je eveneens de 6e of 7e ploeg. Vervolgens krijg je van de mogelijke tegenstanders op dat moment de minste (real) + dat gedoe met Ramos, dan idd een ongunstige loting tegen juve en nu in de halve finale weer de minste van de 4 zonder haar twee sterspelers. Dus wat nou nooit geluk? Neemt niet weg dat ze er terecht instaan, zonder geluk wordt je geen kampioen. Maar durf het wel gewoon toe te geven ipv het steeds te verdedigen.

25 april 2019 om 15:38

Bayern is nog steeds 1 van de best presterende ploegen van de afgelopen 5 jaar. Jij bestempeld het als 1 van de eenvoudigste teams op de loten. Real wint 4 x de cl in 5 jaar tijd, die loot je bij de laatste 16 maar dat is dan de makkelijkste die erbij zit. Juventus was voorafgaand aan dit CL seizoen titelfavoriet nummer 1 en die krijg je bij de laatste 8.

Hoe je dat dan weet te spinnen in een makkelijke loting is echt zorgwekkend.

25 april 2019 om 15:39

Da's geen geluk omdat t gewoon een prestatie is tegen een club die twee teams de CL in kunnen laten gaan.
Dat gedoe met je potjes en wie je wel en niet kan loten. In de CL, tot nu toe, heeft Ajax zich vd beste kant laten zien. En toonde zich te kunnen meten met de Europese top. 1e wedstrijd Real mét Ramos had net zo goed gewonnen kunnen worden als er scherper werd afgerond. T meevallen zit m echt niet in een speler die geschorst is .
Nu wil jij dat mensen per se toegeven dat er meevallers bij zaten. Daar gaat t helemaal niet over. Jij wilt , tóch nog even t dingetje meevallen posten en erna zeggen ' maar een prestatie hoor'

Je zegt t zelf al. De uiteindelijke kampioen... heeft altijd zn 'meevallertjes' gehad. Maar dat is niet ad orde. Ajax kan dit seizoen ieder team een rot avond geven en winnen. Dat blijkt tot nu toe. Ook met een Ramos, of een Kane of een Ronaldo. En als ze m dan nog winnen ook is dat een prestatie, en hebben ..' maar t zat ze al met al niet tegen' helemaal geen waarde en naar mijn idee niet aan de orde.

25 april 2019 om 15:58

The'king' je kon er donder op zeggen, dat zo een reactie zou komen. Het zat allemaal niet tegen is het nu, waar we nu staan is volledig op eigen kracht en talent.

25 april 2019 om 16:02

Inderdaad gewoon een beetje geluk gehad maar dat zullen ze toch nooit toegeven daar voelen ze zich veel en veel ste goed voor triest genoeg. Hetzelfde als dat ze gewoon niet allemaal Frenkie de Jong zijn die 85 miljoen waard is "in deze huidige markt" wat iedereen elke keer roept... wordt je ook schijtziek van.

25 april 2019 om 16:05

@ nmgnjizz, leuk al prestaties van afgelopen jaren. Afgelopen jaren wilde iedereen altijd Ajax loten omdat ze niks presteerden. Geldt dat dan ook voor dit jaar? Volgens mij niet. Real was dit jaar gewoon het beste als de rest van het lijstje bestond uit Barca, City, Juve, PSG en BVB. Over Porto valt te twisten. Of wil je soms zeggen van niet? Nogmaals het boeit niet zo veel maar het is irritant om te lezen voor de neutrale niet-Ajacied. Chapeau, maar een beetje ratio is op zijn plaats.

25 april 2019 om 16:07

@ Sulejmani. Je staat er ook inderdaad door eigen kracht, maar dan ook zat het niet tegen. Moeilijk om te zeggen he

25 april 2019 om 16:24

@de.theking en Mikepsv040. Wat vreselijk naar zeg. Zo kan je bij alles wel iets gaan zoeken waarom Ajax 'geluk' zou hebben. En Mike: 'word je schijtziek van'? Denk dat jij er vooral mee zit dat Ajax het zo goed doet en zijn topspelers voor belachelijke bedragen verkoopt.

Dat je zelfs met de loting van Juventus nog over 'geluk' kan praten is echt beyond me. Juventus had dan ook mazzel dat Tagliafico geschorst was door een onterechte gele kaart?

25 april 2019 om 16:26

@de.theking

Een beetje ratio is op zijn plaats? Denk dat jij vooral aan het zoeken bent naar excuses waarom Ajax in de halve finale van de CL staat. Beetje sneu. Mocht Ajax de finale halen dan is dat allemaal door geluk en mazzel lotingen zeker?

25 april 2019 om 16:29

MikePSV040,

Mensen kunnen eerder niet toegeven dat t gewoon geweldig is tot nu toe dan toegeven dat er 'geluk' bij zat.

Een enkeling die ik kan t ja.. maar '99%' niet zonder de toevoeging geluk. Dát kan niet toegegeven worden. Maar tis niet eens ad orde.. even als je Frenkie verhaal. Jou posts rieken naar afgunst.

Dat had ik bij de post van de.TheKing niet eens. De aangeleerde woordjes ego en noem t maar op zijn pas lachwekkend. Kijk es naar die ego van die trainer van jullie. Één brok..
Durft zn fouten ook niet toe te geven.
Maar nee.. de ego's en arrogante zitten alleen hier in Amsterdam. Zou ten rade gaan bij je woordkeuze in posts. Zijn van een bedenkelijk niveau.

25 april 2019 om 16:33

@ David. Daarom begin ik ook niet over Chiellini, van kaarten en blessures heeft iedereen last. Het is toch gewoon een feit dat je, idd op juve na wat ik al 5x heb gezegd, steeds de (een na) slechtste/minst beste MOGELIJKE tegenstander loot. Dat was bij Bayern het geval, bij Benfica het geval, bij Athene, bij Real en nu weer bij Tottenham. Jammer dat jullie denken dat ik Ajax prestaties toewijs aan geluk. Dat doe ik helemaal niet en ik zat net zo trots als jullie de Engelse en Spaanse kranten te lezen als Nederlander. Bij mij gaat het er alleen niet in dat veel van ‘jullie’ zo zwart-wit denken. Het is of geluk, of eigen kracht in jullie ogen. Waarom niet een combinatie van beide en gewoon realistisch blijven?

25 april 2019 om 16:39

@ Kushik ik MOET dat helemaal niet per se zeggen. Zoals je ziet reageer ik op een persoon die stelt dat Ajax helemaal geen geluk heeft gehad. Iets waarvan ik dat wel vind en dat probeer te onderbouwen.

25 april 2019 om 16:39

David..

Dit soort posts zullen er altijd blijven. Gewoon oprecht reageren lukt vaak niet. Vaak niet zonder een vorm van kritiek.. want ja das objectief'.

Zo kan je aan de gang blijven met die meevallers.. Real pakt de deed CL door die kwibus Karius die schutterde..
Of Barça heeft de meevaller dat Messi er rondloopt..
Of United had mazzel dat t niet tegen t Porto speelde van Mourinho. Ja ik weet t totaal irrelevant. Net als een pluim willen geven met een bagatellisering. En t nog willen aanvullen met elke kampioen heeft zn meevallers.. dus geef maar toe..


Lachwekkend.

25 april 2019 om 16:42

Ajax trof het zwakste Real van de afgelopen 20 jaar, een team dat in de competitie wordt weggezet door clubs als Leganes, Girona, Eibar, Levante, Alaves, Sociedad en dan vergeet ik nog wat teams. Een Spurs zonder Kane, Son en Sissoko is ook niet direct een team dat dat je associeert met een halve finalist van de CL, maar als je dit aangeeft wordt dat nooit zo gewaardeerd bij Ajacieden. Een beetje realisme kan geen kwaad, zonder mazzel zou een Nederlands ploeg ook echt niet bij de laatste 4 van Europa horen. Prima dat ze dat hebben, en wie weet houdt het nog even aan. Messi die door een blessure de finale moet missen zou het feest compleet maken.

25 april 2019 om 16:46

Daarbij vergeet iedereen even dat de 1-1 tegen Juve een toevalstreffer was. Dat tegen Real de bal in het begin op de lat werd gekopt. Voetbal gaat om momenten en in de momenten waar het er echt om ging had Ajax de wind zeker niet tegen. Is ook helemaal niet erg. Zonder geluk vaart niemand wel. Je kan nog zo goed spelen maar als het niet mee zit win je bijna nooit

25 april 2019 om 16:49

@davilla7 trof het zwakste real in de afgelopen 20 jaar nadat ze 3x op rij de cl wonnen in de voorgaande jaren met een bijna identiek elftal? ajax wordt weggezet door heracles, feyenoord en heerenveen. dus ajax had de teams in hun beste toestand, zonder blessures van spelers moeten treffen om te kunnen zeggen dat wij verdiend, en met voetbal waar nu de hele wereld over praat, in de halve finale staan?

want als messi geblesseerd is, is de rest natuurlijk bagger en zijn het maar matige spelers. als ajax een speler mist is dat bijna niet op te vangen, en toch flikte we het tegen juventus. maar juventus zat zeker ook in een vorm dip?

als je de halve finale cl staat kan je niet meer spreken van geluk. als je met 2 punten eindigt onderaan de poule ben je gewoon niet goed genoeg.

25 april 2019 om 16:50

@ Kush Dat je het feit dat je 5 van de 6 keer de minst mogelijke tegenstander loot onder zulke onnozele voorbeelden wil scharen zegt al genoeg. Dankjewel. Lachwekkend inderdaad.

25 april 2019 om 16:52

Toch zijn ze twee keer terecht door. Hadden daar ook niet die uit-doelpunt regel voor nodig.

Tottenham, die hadden nu echt geluk tegen Manchester City.

25 april 2019 om 16:54

@david, Bijna identiek ja, op de (een na) beste speler aller tijden na. Ajax is dit seizoen in competitieverband alleen écht weggezet in de wedstrijden tegen Feyenoord, PSV en in mindere mate Heracles. Bij Real kan ik zo al 8 tegenstanders opnoemen door wie ze gewoon compleet van de mat zijn gespeeld, dat is echt wel een verschil hoor. De overwinning tegen Juventus was gewoon waanzinnig knap, daar hoor je mij ook niet over.

25 april 2019 om 16:55

@ David je zegt zelf al dat de hele wereld dit jaar over het voetbal van Ajax praat, terwijl ze hiervoor nooit wat klaarspeelden in de CL. Oftewel Ajax is het bewijs dat het verleden niet telt. Waarom begin je dan steeds over Reals verleden? Maar ik ga er mee stoppen jongens. Alles is gezegd en ik slaap er niet minder door hoor. Succes komende weken en kijk uit voor je lange tenen.

25 april 2019 om 16:57

@de.theking

heeft inderdaad weinig zin. jij ziet het niet, of wilt het niet zien. real heeft nog steeds de grootste namen op het veld staan met een gigantisch spelersbudget. maar real kon er dit jaar niets van.

lekker slapen idd, en vooral niet te druk maken over het succes van ajax.

25 april 2019 om 17:16

Jawel dat moet je wel want je doet t uiteindelijk. Anders had je t achterwege gelaten. Van te voren had iedereen t over vechten voor plek twee in de poulefase. Daarna was t kansloos omdat t Real was , 3 keer achterelkaar had gewonnen en na de winter én in de CL altijd zouden pieken. Toen was t omdat Ramos er niet bij was. Tuurlijk heb je je meevallers. Heeft elke finalist. Maar waarom die toevoeging dan. En niet zozeer van jou alleen? Jij wilt dat graag zien gezegd worden ..en ik vraag me af waarom.

25 april 2019 om 18:02

Waarschijnlijk kijk jij naar een heel andere Ajax dan ik doe. Geluk hoeven wij Ajacieden niet toe te geven, Waarom zouden wij? Ze spelen toch heel dominant? Of hadden ze niet meer balbezit dan Juve? Meer kansen dan Juve en Real? Bayern goed aangepakt? Kom op man! Mijn cluppie presteert weer is in Europa en dan moeten wij Ajacieden het geluk toegeven wat er helemaal niet is. Dominantie dat is er!

25 april 2019 om 18:18

Tis idd duidelijk dat je je dus gaatvom de meevallers in jou ogen. Altijd makkelijk. . Altijd de maar. In je vorige post wilde je nog schuilen achter trekt dat iemand roept dat t geen geluk was. En haal je met steeds meer onnozele worden tevoorschijn. Prima. Ieder zn mening. Maar vraag t mensen niet te te geven. Want daarmee laat je zien dat iets anders niet mogelijk is voor de prestatie tot nu toe.

25 april 2019 om 15:01

Keihard aangepakt door telkens te lomp, te laat op de enkels trappen misschien

25 april 2019 om 15:03

Prima toch? Beter dan je zoek te laten dollen.

25 april 2019 om 16:34

Ja hartstikke prima, totdat hij er na 10 minuten met een rode kaart vanaf moet

25 april 2019 om 15:02

Bereta je bedoeld bayern Leverkusen

25 april 2019 om 15:12

Speelde daarvoor al goed bij Hamburg!

25 april 2019 om 15:13

Hij speelde bij HSV voor hij bij Leverkussen speelde. Heeft bij beiden een onwisbare indruk achter gelaten.

25 april 2019 om 15:29

Geweldige goals maakte hij bij HSV!

25 april 2019 om 19:10

@dusantadic.
Dat wordt gebaseerd op onderbuikgevoelens. Sommigen kunnen en willen zich niet voorstellen dat Ajax werkelijk zo goed is. Dat doet pijn, want het betekent dat Ajax een prestatie heeft geleverd waarvan ze liever hadden gezien dat hun club zoiets voor elkaar zou krijgen.
Helaas, voor hun, krijgt Ajax nu alle lof en credits die het verdient.

Daarnaast had Ajax ook heel veel pech met het feit dat Tagliafico tegen Juventus uit er niet bij was en dat zijn vervanger, Mazraoui, binnen no-time eruit lag. Maar goed, dat valt natuurlijk niet onder de categorie geluk voor Ajax dus benoemen we het niet.

Ook de gelijkmaker van Ajax wordt geluk genoemd. V.d. Beek krijgt gewoon de bal toegespeeld, niet met geluk, nee gewoon omdat die pass perfect afgeleverd was en omdat v.d. Beek erom vroeg. Vervolgens schiet hij die bal op goal met de bedoeling een goal te maken. De keeper kon dit schot in ieder geval niet uit het doel houden dus was het goal.

Oh, wacht even.. Het doet pijn aan hun ziel als Ajax gewoon weet te scoren tegen Juventus uit. Geen enkele club lukt dat, maar Ajax wel. Nou dat moet dan wel geluk zijn.....

De hele Europese sportpers (dus ook de Italiaanse) sprak zijn bewondering uit voor het spel van Ajax, behalve een heel klein groepje misgunners.

25 april 2019 om 19:50

Precies dit! Ik wou het niet over de blessures hebben van Ajax en over het feit dat Ajax punten moet halen voor de de ranglijst van Nederland. Stel dat PSV kampioen word dan mogen ze Ajax op hun blote knieën bedanken. Het is allemaal pure jaloezie. Wel jammer.. Als PSV de halve finale zou halen dan was ik positief geweest ipv lopen te zeiken over geluk. Heel de wereld is positief over Ajax jammer dat het zo in Nederland niet zo is.

Vind Son echt een fantastische speler. Echt een speler die niet de uitstraling heeft van een wereldster, maar wel gewoon geweldige prestaties levert. In mijn ogen een beetje ondergewaardeerd.

Toch mooi om een mede Aziaat succesvol te zien in de voetballerij. Denk dat hij zeker nog wel een stap hogerop kan maken, maar hij zit eigenlijk wel goed bij de Spurs.

25 april 2019 om 15:14

Ik zou Son heel graag bij Bayern München willen zien. Aan de andere kant denk ook dat hij prima bij the Spurs is.

Wat een speler is dit zeg, Gek om te denken dat hij nog bijna in het leger had gezeten, maar meneer fixt t even en zorgt ervoor dat Z. Korea de Azie cup wint, dat is knap.
Hij is misschien wel de beste speler van Tottenham dit seizoen. Uberhaupt heb ik t idee dat buiten hier en daar Eriksen alle goals van Kane en Son komen.
Geweldige speler, die een heerlijke moderne voetballer is met longen van een paard, mooie techniek, goed schot, en de wil om te winnen.
Ben blij dat hij de eerste pot niet kan spelen!

25 april 2019 om 15:32

Zijn houding op het veld is ook fantastisch, hij kan niet boos worden lijkt het wel. Wat hij zegt over positiviteit straalt hij ook daadwerkelijk uit. Ben het volledig eens met je Binny

25 april 2019 om 16:18

Moura heeft er ook gewoon 10 in liggen in de competitie en Llorente heeft ook bijgedragen met belangrijke goals.

26 april 2019 om 18:49

Ja Moura heeft inderdaad van die top wedstrijden gehad, en Llorente met hier en daar en paar, alleen voelt het zo een beetje.

Huh, wat een gekke begeleidende afbeelding. Het is een trage dag, maar het lijkt echt of die foto rechtstreeks uit Fifa komt. Ik zie het even niet

Dit is wel een flinke aderlating voor Spurs. Son is heel belangrijk, zeker als Kane er niet bij is. Nu komen ze met jongens als Lucas Moura en Llorente, dat is toch wel een ander kaliber. Ik denk eerlijk gezegd dat dit de makkelijkste tegenstander is die Ajax in de knock-out fase tegen is gekomen, ze hebben ook wel wat mazzel gehad in de wedstrijden tegen City. Denk dat het mogelijk moet zijn om die uitwedstrijd te winnen en daar twee goals te maken, dan staan we met 1 been in de finale. We hebben denk ik weer kans aan de flanken, net als tegen Real en Juventus zijn de backs verdedigend niet geweldig.

25 april 2019 om 17:54

Zeg maar gerust veel mazzel, want vooral in dat tweede duel was Tottenham min of meer kansloos en werden compleet van de mat gespeeld. Als ze zo spelen tegen Ajax, is Tottenham bij voorbaat al kansloos. Echter acht ik de kans klein dat Tottenham nog een wedstrijd zo slecht gaat spelen.

In de heenwedstrijd missen ze Son, Sissoko en Kane. Dat zijn toch flinke aderlatingen en ik denk dat Son dat ook heel goed weet. Ajax moet alleen wel zorgen dat ze de boel niet onderschatten voor zover dat mogelijk is.

25 april 2019 om 21:16

Is Sissoko ook geschorst?

26 april 2019 om 01:35

Naar verluid een liesblessure waarbij hij niet op tijd fit is voor de eerste wedstrijd. Volgens berichten duurt zijn herstel twee weken.

Net als tegen city is het belangrijk om de eerste wedstrijd geen goal te incasseren en misschien 1/2 goals te maken. De uitwedstrijd tegen Ajax moet je met een voordeel ingaan als Spurs zijnde.

Son mag eerder van geluk spreken dat hij niet hoeft deel te nemen aan de slachting van Spurs door deze selectie van Ajax :D. Ajax speelt echt heerlijk en ik denk dat ze op een goede dag van iedereen kunnen winnen. Alleen City, Liverpool of Barcelona is op dit moment niet wat beter, maar voor de rest doen ze echt niet onder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Actuele wedstrijden

20 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 19 november
David Beckham overweegt om de aan Manchester United gelinkte Mario Mandzukic in januari naar Inter Miami CF te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren