‘Treinincident de hoofdreden waarom ik niet voor Oranje werd opgeroepen’

Maandag, 4 maart 2019 om 07:24Daniel Cabot Kerkdijk

Sergio Padt heeft zichzelf na een nare periode hervonden. FC Groningen is dankzij vijf zeges in de zeven competitieduels na de winterstop op een achtste plaats in de Eredivisie terug te vinden en daar heeft de 28-jarige doelman een belangrijke rol in gespeeld. Padt is blij dat de randzaken niet meer de boventoon voeren als het over zijn persoon gaat.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

21 reacties (laatste reactie door falonso)

Nee, je bent gewoon niet goed genoeg. Dat je dan ook nog zulke dingen gaat doen, helpt ook niet mee natuurlijk, maar je hebt de kwaliteiten niet. En dan de schuld bij dat incident leggen, lekker makkelijk.

4 maart 2019 om 07:49

Hij hoort gewoon in een rijtje thuis met allemaal keepers die de kwaliteit niet hebben. Uit dat rijtje moet de 3e keeper gekozen worden.

4 maart 2019 om 08:13

Inderdaad kleinegeneraal, hij zat er voor het treinincident ook bij en erna niet. Dus zal het voornamelijk daaraan gelegen hebben. Maar hij is fout geweest, heeft zijn straf zonder morren geaccepteerd en mag weer verder. Dus ook evt voor het NL elftal. En falonso, niet zo denigrerend aub, hij zat ervoor toch ook bij de slectie. Dus kan ie best wel eens gelijk hebben. Is niet 'lekker makkelijk. Zo reageren als dat is 'lekker makkelijk'

4 maart 2019 om 07:52

Het lijkt mij dat Cillessen, Zoet en inmiddels Vermeer boven hem staan in de pikorde. Als een van die drie geblesseerd is, dan heb je aan Padt een prima derde keeper, al komen er meer keepers in aanmerking voor die positie mijn inziens (krul, Bizot).

Padt is door het stof gegaan, heeft zijn straf gekregen.. laten we het dan ook achter ons laten. Het lijkt me niet dat Koeman hem nu nog extra straft door hem niet op te roepen -mocht hij in aanmerking komen-.

4 maart 2019 om 09:05

Bizot is denk ik ook een betere keeper die in ieder geval bij een betere club keept. Geen topper maar zulke gasten kun je er best bij hebben. Bovendien heeft Bizot geen steekje los in zn hoofd, zoals Padt dus wel heeft. Dan is de keuze snel gemaakt.

4 maart 2019 om 09:11

Om bij padt nu meteen de conclusie te trekken dat die een steekje los heeft na 1 incident in zijn dronkenschap.

4 maart 2019 om 09:51

Ik denk dat de meeste dat alweer vergeten zijn en hem gewoon beoordelen op zijn prestaties op het veld.
Dus des te jammer dat Padt er nu zelf weer over begint om dat als reden te gebruiken dat hij geen international meer is.
Koeman heeft gewoon een vaste 1e en 2e keeper waar de 3e weleens kan veranderen en dan zit je in het schuitje van de net niet keepers zoals Krul, Bizot, Vorm om er een paar te noemen.

4 maart 2019 om 11:35

theedge,

Aangezien de laatste interland in november was, is het vrij logisch dat de mensen het toen niet vergeten waren.padt leek de wedstrijden voor het treinincident net het derde plekje zo'n beetje vastgesteld te hebben. Hij werd beter gevonden dan Bizot en Bijlow. Krul keepte toen nog niet goed en Vermeer helemaal niet.

Verder begint hij waarschijnlijk niet zelf erover, maar wordt hem gewoon gevraagd: Waarom denk je dat je niet meer opgeroepen bent voor Oranje? Dan is dit een vrij logische reactie.

4 maart 2019 om 11:01

Typisch nederlands. Zo ontzettend negatief. Vertel mij welke 3e keeper wel de kwaliteiten heeft voor het Nederlands elftal. Zuurpruim

4 maart 2019 om 12:38

3e keepers : Vermeer, Stekelenburg, Bizot, Krul, Vorm, Bijlow, Scherpen.
Laatste 2 leuk om er alvast bij te hebben voor de toekomst. Maar de ander genoemde namen zijn stuk voor stuk beter dan Padt

4 maart 2019 om 16:03

Als ze enig talent hadden wel. Scherpen is lang maar staat wekelijks te blunderen. Bijlow is ook geen bovengemiddeld talent.

6 maart 2019 om 20:14

Oh, stond ik op de teentjes? En dan ben ik de zuurpruim? Is Padt beter dan Vorm, Krul of Vermeer? Cillessen is natuurlijk van een totaal ander niveau en ook Zoet vind ik beter.

Tegen Fortuna had hij nauwelijks wat te doen gehad door die blunder van de VAR die de tweede helft verkracht had. Hoe kun je dan zeggen dat je wat te doen had. Hij schoot ook alle ballen alle kanten op. Ik vind er niet veel aan, aan deze keeper. Dat hij ook nog een aso is maakt het helemaal erg.

Ik heb het gevoel dat hij het nog steeds probeert te bagataliseren met zijn “treinincident”, het is niet alsof hij per ongeluk een conducteur pootje heeft gehaakt. Hij heeft iemand fysiek aangevallen.

4 maart 2019 om 08:33

En is daarvoor berecht.

Ik heb het gevoel dat hij het nog steeds probeert te bagataliseren met zijn “treinincident”, het is niet alsof hij per ongeluk een conducteur pootje heeft gehaakt. Hij heeft iemand fysiek aangevallen.

4 maart 2019 om 09:37

Bagataliseren doen jullie al 5 jaren,dat moet de rest van Nederland ook vergeten toch ?

Beste Sergio, ik denk dat je het belangrijkste over het hoofd ziet. Koeman heeft je niet opgeroepen vanwege het treinincident maar vanwege onprofessioneel gedrag. Het treinincident was een gevolg van dit onprofessionele gedrag. Als je na een verloren wedstrijd jezelf gaat bezatten terwijl je 3 dagen later een belangrijke bekerwedstrijd hebt dan ben je onprofessioneel. Zeker als aanvoerder (wat je toen nog was) had je nooit jezelf mogen bezatten.

4 maart 2019 om 16:22

Voetballers zijn soms ook net mensen hè! 3 dagen later waar hebben we het over,weet je wat onprofessioneel is,na de wedstrijd direct naar huis en totaal geen binding hebben met de supporters.

5 maart 2019 om 03:09

Een keer een biertje kan, jezelf bezatten is topsport onwaardig. Wie dat niet inziet weet niet wat topsport inhoudt of weet niet wat alcohol met je lichaam doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.AZ3717
5.Feyenoord3518
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
A. El MessaoudiMiddenvelder186
D. van KaamMiddenvelder181
M. El HankouriAanvaller172
J. LarsenAanvaller177
S. PadtKeeper180
A. MatusiwaMiddenvelder150
P. JoostenAanvaller153
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

19 fans
Keeper, 30 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 FC Groningen 18 0 1 0
2019/2020 FC Groningen 26 0 0 0
2018/2019 FC Groningen 36 0 1 0
2017/2018 FC Groningen 34 0 1 0
2016/2017 FC Groningen 36 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Vitesse evenaart recordreeks en hoopt op puntenverlies van Ajax

Vitesse heeft zaterdag de vierde Eredivisie-zege op rij geboekt. In eigen huis was de ploeg van Thomas Letsch met 1-0 te sterk voor FC Groningen, waardoor de Arnhemmers op de ranglijst...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 25 januari
Na Bayern München heeft ook Borussia Dortmund belangstelling voor Florian Neuhaus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren