‘Napoli zet na Bergwijn en Lozano derde PSV’er op het verlanglijstje’

Woensdag, 20 februari 2019 om

In een eerder stadium werden Hirving Lozano en Steven Bergwijn al gelinkt aan Napoli, maar i Partenopei hebben nu ook een derde PSV'er toegevoegd aan het verlanglijstje. Volgens de Corriere dello Sport heeft de Italiaanse club nu ook Gastón Pereiro in het vizier. De Uruguayaan werd in januari al in verband gebracht met een vertrek uit Eindhoven.

Het huidige contract van Pereiro bij PSV loopt nog tot medio 2020. In januari schreef het Eindhovens Dagblad dat de Uruguayaan nog even wilde wachten met het verlengen van die verbintenis, mede doordat hij vlak voor de winterstop zijn basisplaats kwijtraakte in het elftal van trainer Mark van Bommel. De laatste vier competitiewedstrijden stond de aanvallende middenvelder weer aan de aftrap bij PSV.

Zolang Pereiro zijn tot 2020 lopende contract niet verlengt, lijkt een zomers vertrek aannemelijk. PSV zal willen voorkomen dat hij in zijn laatste contractjaar terechtkomt, om de kans op een transfervrij vertrek te minimaliseren. De 23-jarige aanvallende middenvelder werd door de Eindhovenaren in 2015 voor zeven miljoen euro overgenomen van Nacional. In de afgelopen jaren was Pereiro in 140 wedstrijden voor PSV goed voor 47 doelpunten en 20 assists.

De Corriere dello Sport maakt ook andermaal melding van de interesse van Napoli in Bergwijn en Lozano. De Italiaanse sportkrant schrijft dat de kans aanwezig is dat i Partenopei een poging gaan ondernemen om de drie PSV’ers tegelijk over te nemen. Met name in de strijd om Bergwijn kan Napoli de nodige concurrentie verwachten, want de vleugelaanvaller werd eerder al in verband gebracht met onder meer Manchester United, Internazionale, Bayern München en AC Milan.


Poll

Zie jij Gastón Pereiro naar Napoli vertrekken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

52 reacties (laatste reactie door johnnyypsv)

Ik zou Pereiro nog achterop m'n scooter naar Napels brengen, strik eromheen en weg ermee

20 februari 2019 om 11:30

Neem je dan wat cannoli voor me mee?

Nee ik snap niet echt wat Napoli ziet in deze speler... veels te lui en te langzaam. Kan goed dribbelen en een goed schot, that's it.

20 februari 2019 om 11:56

Dit is wel typisch zo'n speler waarvan je zeer indrukwekkende compilatievideo's kunt maken, want talent heeft hij. Alleen is hij bizar wisselvallig dat een goede scout daar wel doorheen prikt.

20 februari 2019 om 11:41

Dat zou wel een verhaal zijn. Pereiro met een strik achterop de scooter met Captain Jack naar Napoli

20 februari 2019 om 12:06

Haha inderdaad, dan komt hij aan: Parley?

Ik denk dat als Napoli met een prima prijs komt ze hem gewoon van de hand moeten doen.

20 februari 2019 om 12:25

Een can psv haar beste spelers. Probleem van psv is dat ze niet voetballen. Willen te snel de jong bereiken. Angelino zaterdag eerste helft 7 ballen gegeven. Allemaal balverlies. Heeft moeten keer geprobeerd om de combinatie te zoeken. Alleen maar ballen voor willen slingeren. Er moet juist veel meer afgewisseld worden. En een speler als Pereiro moet veel vaker in de voeten worden gespeeld. En dan niet met de rug naar het doel. Psv is momenteel veel te makkelijk te verdedigen omdat ze maar een ding willen doen.

20 februari 2019 om 18:42

Atleticofc, Deden ze dat maar.. alles op De Jong. Afgelopen 2 wedstrijden begonnen ze daar pas mee nadat ze met 2-0 achter stonden. Voorspelbaar, maar juist niet te verdedigen.. Ik heb al vaker het idee gehad dat ze veel eerder in een wedstrijd van plan A moesten stappen omdat dat niet liep, want plan B is gewoon niet te verdedigen voor de meeste ploegen. Dat plan A niet iedere keer goed loopt is niet erg, het is tenslotte pas Van Bommels eerste jaar als trainer. Ben juist erg blij dat we zo'n prima alternatieve speelwijze hebben als het niet loopt.

20 februari 2019 om 13:10

Pereiro is wel een goede speler hoor:

- Goed schot
- Uitstekende techniek
- Goed inzicht en dito pass

Maar met een paar manco's:
- Weinig inzet en agressiviteit
- Lage concentratie in een wedstrijd
- Relatief weinig snelheid

Als je hem goed gebruikt in een vrije rol dan kan ie overal mee denk ik

Lozano en vooral Bergwijn zijn prima versterkingen, die prima bij de selectie passen. Pereiro daarin tegen.... Doe maar niet.

Napoli moet wel een categorie hoger mikken willen ze het Juventus lastig maken. Bergwijn lijkt me een uitstekende speler met veel groeimogelijkheden voor Napoli. Is een beetje het type Callejon en die begint ook wat ouder te worden. Denk zelf dat ze een goede verdediger naast Koulibaly nodig hebben en een rechtsback voor Hysaj. Voorin zit het wel puik met Insigne, Mertens, Callejon en Milik.

20 februari 2019 om 11:46

Centrale verdediger is zeker nodig. Rechtsback hebben we malcuit die ik uitstekend vind!

20 februari 2019 om 12:09

Oh ja die was ik even vergeten. Hij doet het inderdaad goed. Maksimovic is een oké CV, maar valt natuurlijk in het niets bij Koulibaly

20 februari 2019 om 12:42

Ik mag er toch wel van uitgaan dat Koulibaly nog een keer naar de absolute top wil en dan is deze zomer wel echt het moment om nog eens een 5-jarig contract te tekenen. Man Utd kan hem goed gebruiken en hebben het geld om hem lost te weken.

20 februari 2019 om 12:47

Koulibaly voelt zich prima bij Napoli, Zie hem niet zomaar vertrekken vooral omdat Napoli ook gewoon veel geld zal vragen. Zal natuurlijk wel een fantastische aanwinst zijn voor Man Utd

20 februari 2019 om 12:53

Oprecht een vraag waarom is utd volgens jou nog wereld top? Qua fans en vermogen snap ik het wel,maar de club heeft sinds 2013 niks noemenswaardigs gewonnen. (El is voor de absolute top geen hoofdprijs) Schaar ze hierdoor dus ook niet als wereldtop. Beetje hetzelfde als met inter en milan.

20 februari 2019 om 13:06

Bergwijn vind ik nog wel een stukje verfijnder dan Callejon denk ik, meer een actiespeler terwijl Callejon meer een teamspeler is

Terecht, ruwe diamant en de reden dat PSV bovenaan staat. Fantastische techniek en uitstekend schot. Beetje flegmatieke houding a la Ruiz, maar zo ontzettend onderschat in Eindhoven.

20 februari 2019 om 11:47

Vooral als je ook kijkt naar zijn statistieken, die zijn echt lang niet verkeerd hoor. Snap dat menig PSV’er geen grote fan is van Pereiro, maar op de scooter wegbrengen met een strik erom vind ik dan ook weer overdreven (behalve wanneer er een exorbitant bedrag wordt betaald, wat mij sterk lijkt).

20 februari 2019 om 11:51

Volgens mij zijn de combinatie tussen uitstekende techniek en zijn lakse houding zoals je het beschrijft precies de beoordeling die hij door iedereen kracht. Helemaal niet onderschat dus, maar gewoon op de juiste waarde geschat. Niettemin is het duidelijk dat hij PSV niet naar een hoger plan weet te brengen; als je na 3,5 jaar als speler - nota bene zonder blessures die dat kunnen verklaren - nauwelijks veranderd bent, wordt het misschien tijd dat elders te proberen.

Ik zou dat ook niet erg vinden, want in Mauro, Thomas en vooral Ihataren heeft PSV genoeg talent om op 10 het vacuum op te kunnen vullen. En wat Pereiro betreft sluit ik niet uit dat hij ook nog gewoon zijn kans zou grijpen bij Napoli, dat het daar wel lukt. Zoals Marcelo als flop Eindhoven uitgelachen werd en zich via Turkije ineens terug liet vinden als een gewaardeerde verdediger bij Lyon.

Overigens lijkt me de belangstelling voor drie spelers in totaal niet concreet. Lozano en Bergwijn zullen samen 90 tot 100 miljoen moeten opbrengen, terwijl Pereiro met nog een contractjaar waarschijnlijk 10 tot 15 oplevert. Ik kan me niet voorstellen dat Napoli die slagkracht heeft.

20 februari 2019 om 11:56

Ik sluit het ook niet uit dat hij daar wel zou slagen. Pereiro scoort vaak belangrijke goals in grote wedstrijden en lijkt daardoor een speler die soms wat geprikkeld moet worden. Daarom zou het misschien wel goed voor hem zijn om in een nieuwe omgeving te komen met sterkere concurrentie voor zijn plek. Dat haalt in iedereen maar vooral in hem het beste naar boven vermoed ik.

20 februari 2019 om 12:03

Hahaha 10-15 miljoen voor pereiro?? Die jongen wordt in Eindhoven structureel misbruik en zelfs een 16 talent wordt als vervanger genoemd. Ik dacht dat Ajacieden erg waren, maar jij bent van hetzelfde niveau. 100 miljoen voor Bergwijn en Lozano, oke dat is wat veel maar dat zijn in ieder geval basisspelers/sterspelers. Pereiro mag blij zijn als PSV hem 45 minuten laat staan en met een 1 jarig contract gaat geen enkele club zo'n hoofdprijs betalen.

20 februari 2019 om 12:14

10 mil voor Pereiro is helemaal niet gek.

20 februari 2019 om 12:28

Mauro is ook afgeserveerd door van Bommel. Komt helemaal niet in de plannen voor, krijgt 0 kansen. Echt onbegrijpelijk. Bommel kijkt alleen naar de spelers die hij kent vanuit o19, maar spelers die er al zaten worden totaal afgeserveerd.

20 februari 2019 om 13:55

Gast is gewoon international houten030, basisspeler bovendien en voor 7 miljoen gehaald, dus ik zie niet in waarom pakweg 12 miljoen niet realistisch is.

Barcelona, Chelsea en Napoli zijn intussen in de markt voor Lozano, terwijl Bergwijn nadrukkelijk in de belangstelling staat van Manchester United, Bayern Muenchen en Inter. Wanneer Frenkie de Jong en Mathijs de Ligt Ajax verlaten voor 75 miljoen elk, denk je toch niet dat PSV twee basisspelers die zo hoog op het lijstje van de absolute top staan voor minder dan 45 miljoen elk zal laten gaan?

20 februari 2019 om 14:24

Dit is precies het probleem, gehaald voor 7 miljoen, dat wil niet zeggen dat Napoli maar meer moet betalen. Oh en dat Ajax toevallig meer geld ontvangt is leuk voor ze, maar geen reden om aan te nemen dat daar ook de hoofdprijs voor betaald wordt. En voor het geval je het gemist hebt: Matthijs de Ligt is nog niet getransfereerd en voorlopig is er interesse in Bergwijn van grote clubs maar daar blijft het bij. Ik hoop van harte dat PSV net als Ajax gigantische bedragen ontvangt, maar wij spreken elkaar nog als pereiro weigert te verlengen en Napoli geen 15 miljoen wil betalen en het transfervrij probeert.

20 februari 2019 om 12:31

Mijn favoriete speler! Sommige kunnen niet tegen de laksigheid van Pereiro maar ik vindt het prachtig, beetje wandelen en nog zo goed. Prachtig!

20 februari 2019 om 19:32

Ik denk dat Pereiro tegelijkertijd de meest onderschatte maar ook de meest overschatte speler is van Psv/eredivisie.

Mensen lopen vaak af te geven op Pereiro maar deels ook terecht maar ga me niet vertellen dat deze man helemaal niks kan. 140 wedstrijden en dan nog 47 goals en 20 assists voor iemand op zijn positie en dan vaak wissel dan basis. Zijn toch wel statistieken waar je vooraf voor had getekend. Zijn goals zijn over het algemeen ook belangrijke goals.

20 februari 2019 om 12:06

Precies, ik ben benieuwd of bijvoorbeeld Bergwijn betere statistieken kan voorleggen, zeker als je kijkt naar gespeelde minuten doet pereiro het fantastisch.

Voor Pereiro zelf zou de Serie A wel een goede competitie zijn. Ligt het tempo toch een stuk lager dan in bijvoorbeeld een Engeland en Duitsland. Met zijn traptechniek zou hij voor veel clubs van meerwaarde zijn. Maar voor Napoli niet denk ik. Lijkt toch wel wat stil te staan in zijn ontwikkeling ook.

Als PSV daar een mooi bedrag voor krijgt is dat interessant. Kunnen ze weer wat nieuw talent terug kopen

150 miljoen voor alle drie. Lijkt me prima. Pereiro en Lozano zijn op te vangen, Bergwijn kan echt nog heel belangrijk worden.

20 februari 2019 om 12:36

150 miljoen? Hoe dan? Hoe zie jij die verdeling dat je op 150 miljoen komt? Ik denk dat een Pereiro max 15 miljoen opbrengt maar ik denk zelfs minder. Bergwijn is het meeste waard maar ook daar zal geen 70 miljoen voor betaald worden lijkt me.

20 februari 2019 om 18:47

Ja iets van 65, 65 en 20.. Maar wat weet ik ervan. Markt is gek of overhit, geef het een naam. De één gaat voor 85 weg en een ander voor 12, dus ik hoop maar gewoon op hoge bedragen voor deze heren.

En dit is dus de reden waarom Napoli nooit echt mee zal gaan doen om het kampioenschap. Middelmatige spelers die je niet verder helpen. Het is te hopen dat Inter en Milan wel doorpakken en de spanning in de serie a weer een beetje terug kunnen brengen

20 februari 2019 om 12:50

Mwua ik denk toch dat dit wel gewoon een gerucht is, Heeft amper wat gepresteerd. Plus dat De Laurentis laatst zij dat Ancelotti volledig de vrijheid krijgt om te doen wat die wil, En Ancelotti is niet zomaar gehaald. Die heeft naam en is echt kwaliteit gewend, Spelers als Pereiro zijn dat niet

20 februari 2019 om 14:15

Haha, dat zeiden ze ook toen ze Driesje naar Napoli haalde. Kijk hoe belangrijk die is (geweest) voor Napoli. Mertens was niet beter dan deze 3.

Als hij die nonchalanche niet heeft is hij de beste speler van de ed

Pereiro wordt bij PSV pertinent verkeerd gebruikt. Hij moet in een 4-4-2 systeem spelen en dan om de diepe spits heen zwerven. Dit systeem wordt bij PSV niet gebruikt. Gaat hij bij Napoli wel in zo'n systeem spelen gaan zowel Napoli als Pereiro daarvan genieten.

Gaat PSV ooit in zo'n systeem spelen mét Pereiro, dan gaan we de werkelijke Pereiro zien en snapt iedereen dat hij aan het eind van zo'n seizoen voor een mooi bedrag naar de Europese subtop gaat.

20 februari 2019 om 14:20

Denk dat je gelijk hebt, maar dat 442 weer niet een optimaal system is voor De Jong. Dit rendeert weer beter met veel voorzetten vanaf de zijkanten.

Misbruik hem dan ook niet, geniale speler die een vrije rol moet hebben. Altijd op de belangrijke momenten scoren, denk dat het met zijn intrinsieke motivatie niet goed zit bij PSV. Snap ik ook wel, nog nooit onomstreden geweest en dat irriteert hem zichtbaar. Vind het ook meer een Ajax speler overigens maar goed. Zal napoli overigens meegeluisterd hebben met het advies van Willem vissers, zakje met 50m voor deze drie spelers. Kunnen ze bij PSV zeker niet weigeren en zou echt een fantastische deal zijn! Ben ik wel benieuwd wat PSV gaat doen met al dat geld, zakje doorsturen naar az voor stengs - idrissi en maher zou heel slim zijn. Hebben ze ook nog dumfries en Angelino, ook 5mil per stuk. Jeetje, lonkt daar zo even 60mil aan transferinkomsten voor PSV deze zomer...Okay, je bent vijf basisspelers kwijt maar met die 60m wat binnenkomst kun je ook weer mooi investeren; miss wel in het stadion of trainingsfaciliteiten😅

20 februari 2019 om 13:19

50 mil? Kunnen ze zéker wel weigeren bij PSV en gaan ze ook doen. Voor Lozano wordt al 40 mil of meer gevraagd, dus 50 mil totaal gaat het zeker niet worden.

20 februari 2019 om 13:21

Heeft hele periodes lang gewoon op zijn eigen positie mogen spelen, maar lief zelf zien veel te wisselvallig te zijn. Dat heeft dan weinig te maken met 'verkeerd gebruikt worden' of 'niet onomstreden zijn'. Dat moet je zelf afdwingen en dat heeft hij tot nu toe te weinig gedaan.

20 februari 2019 om 14:24

5 miljoen voor Angelino en Dumfries? Ik hoop niet dat dit in hun contract staat als afkoopsom. Denk dat Psv wel iets meer gaat vragen voor deze spelers. Ook 50 miljoen voor Lozano, Bergwijn en Perreiro lijkt me wat aan de magere kant. Denk dat deze spelers samen dichter bij de 120 miljoen zitten als 60 miljoen.

15 miljoen , dan kunnen wij Itaharen of Mauro inpassen bij de basis 11.

Zo'n 100 miljoen voor alle drie

geen een van deze spelers gaat callejon insigne mertens uit de basis spelen,lozano zou wat minuten kunnen maken,maar de rest hell no.

Pereiro is misschien wel de beste speler van psv. Ik begrijp dus ook wel dat ze hem zouden willen hebben. In tegenstelling tot lozano. Een speler die hard kan rennen, maar zn medespelers bijna nooit ziet staan. Met andere woorden; als die niet in de wedstrijd zit, dan heb je vrij weinig aan hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Napoli

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Napoli135
5.AS Roma122
Voor de complete stand: Serie A
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Napoli.

41 fans
Aanvaller, 24 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 1 0 0 0
2018/2019 PSV 27 10 3 0
2017/2018 PSV 28 11 2 0
2016/2017 PSV 30 10 4 0
2015/2016 PSV 29 11 2 0
Laatste voetbalnieuws

PSV gaat met Ibrahim Afellay en Gastón Pereiro onderuit in oefenwedstrijd

PSV heeft woensdagmiddag in een oefenduel met 0-1 verloren van het Belgische Waasland-Beveren. Din Sula maakte namens de huidige nummer veertien van de Jupiler Pro League de enige treffer van het...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 14 oktober
Barcelona wil Ansu Fati officieel naar de selectie van de hoofdmacht promoveren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren